Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Περί μαχαιριά


Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας
Πέρασε μια εβδομάς πάνου κάτου που ένας ανόητος, το λιγότερο, Χρυσαυγίτης ,πρώην κομμουνιστής κατά δήλωσή του, και που να βγάλεις άκρα, μαχαίρωσε έναν αντιφασίστα καλιτέγνη μουσικό, καμιά τριανταριά χρονώνε... και σύμπαν ξεσηκώθηκε το σύστημα ολάκαιρο και κρούει τα τούμπανα του πολέμου και φυσάει τις τρομπέτες του αγώνα κατά του φασισμού που κήρυξε ο άτεγκτος αυτός διαπραγματευτής, σε πιέσεις και όχι μόνο, Αντώνιος(σιγά θα σκίσεις το καλσόν) ομού μετά του Μπέννυ (εσύ τόσκισες προ πολλού χονδρέ μου και μεγαλύτερο νούμερο δεν έχομεν. Πως τα καταφέρνεις όμως ρε κουφάλα!!!). Ανακάλυψαν λέει τον φασισμό στο Ελλάντα.!!!Κάτι σαν την ανακάλυψη της φωτιάς ένα πράμα. Να μα την Παναγίτσα!!! Και σχέδια ανατροπής της καθεστηκυίας τάξης, και ύποπτες υπόγειες διασυνδέσεις με σκοτεινές δυνάμεις και άλλα τέτοια τρομακτικά και λίαν ανησυχητικά.

Από κοντά όλο το οικονομικοπολιτικό κατεστημένο με τα χρυσοπλερωμένα παπαγαλάκια του, πασών των αποχρώσεων, βγήκε , φωνασκεί και σκίζει τα μεταξωτά του ιμάτια , λιγοθυμεί και κάνει φασαρία εκ των ων ουκ άνευ λέει και απειλεί και ααα!!! και ουυυ!!! και θα κάνουμε και θα φτιάξουμε και ''δεν θα περάσει ο φασισμός'' και αποτέλεσμα?
Κανένα.
Μεδέν!!

Το υπογράφτω εγώ ο Μήτσος ο Τούφας ή Χλεμπόνας ή Μπατηράκιας , άνεργος οικοδόμος. Περικαλώ και εξηγούμαι. 
 
Δια να μην παρεξηγηθώ όμως, θα είπω ότι το γεγονός του θανάτου του παλικαριού, είναι από μόνο του τραγικό και πολυσήμαντο αλλά δεν χωράνε πουθενά ρε μάγκες τα φρου φρού κι αρώματα, οι συνεντεύξεις οι δηλώσεις,και τα κοντινά πλάνα με την πλαστικούρα και το λαμέ που βλέπω στις τελεοράσεις και μου γυρνάνε τα σκότια ανάποδα με την ασέβεια σ ένα νεκρό νέο παιδί.(Το ξέρουμε ρε Κομιστή ότι είσαι χοντροάθλιος. Μην μας το επιβεβαιώνεις κάθε τόσο. Το ξέρουμε!!)

Στοιχηματίζω πως σε λίγο καιρό, βδομάδα και πολύ είπα, ούλοι αυτοί που τώρα περνάν τη μέρα τους στα κανάλια κραυγάζοντες διαπληκτιζόμενοι περί δημοκρατίας και συνταγματικού τόξου, εκτοξεύουν αντιφασιστικούς μύδρους , προωθούν ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις και σχεδιάζουν μέτρα για την απόκρουση του κτήνους , ούτε που θα θυμούνται τον νεκρό Παύλο ,όπως και κανέναν άλλο Παύλο που είτε μαχαιρώθηκε από Φασίστα, είτε πυροβολήθηκε από έναν ηλίθιο μπάτσο, είτε κατέληξε από το πολύ το ξύλο που του φόρτωσαν δημοκράτες ή αντιεξουσιαστές ή ακροδεξιοί αγωνιστές ,είτε ψεκάστηκε σε διαδήλωση και πέθανε από έμφραγμα , είτε ποδοπατήθηκε σε γήπεδο ή τον λήστεψε σκοτώνοντας τον λαθρομετανάστης , είτε είναι σε κώμα επειδή τη βίασε και τη σακάτεψε κάποιος Πακιστανός ή Αφγανός ή Έλληνας απ τη Δράμα, αν ενθυμούμαι καλώς.
Για να το πω λαϊκιστί , στ αρχίδια τους καθ ότι πάσα περίπτωσις μη ρίπτουσα νερό στον μύλο τους προσπερνιέται. Θέτε παραδείγματα? Θα λέμε μέχρι αύριο.

Η βία έχει κάνει εδώ και καιρό την εμφάνιση της στην Ελληνική κενωνία κι είναι προϊόν της σώφρονος διακυβέρνησης και των λαμπρών αποτελεσμάτων της βεβαίως βεβαίως . Κύκλοι πολύχρωμοι έχουν επενδύσει σ αυτό το προϊόν, που όμως δεν έχει αφέντη. Την ουρά της την κουνάει περιστασιακώς. Ούλοι αυτοί που ξύπνησαν αλλόφρονες και γραβαλίζουν τώρα , τόσον καιρό δεν έβλεπαν ή έκαναν πως δεν έβλεπαν τι έπαιζε στα πέριξ, γιατί τους εξυπηρετούσε(κάτι σαν το χουλιγκανιλίκι). Όταν όμως άρχισε να απειλείται τη νιρβάνα τους εξανέστησαν και δικαίως, καλομαθημένοι όντες.

Να ρωτήξω κάτι κι εγώ και πέτε αν και περί άδικου να πούμε . Για να σας προλάβω δε, θα είπω πως ούτε πληρώνομαι από κανέναν, οφέλη άλλα τινά δεν κατέχω ,για βολευτή( ευκαιρία για κονόμι) δεν με ήθελε κανένας, δεν ανήκω πουθενά παρά μόνον στο Κατινάκι ερωτικώς , στην Παοκάρα ψυχή τε και σώματι , τυγχάνω δε μια καρικατούρα μάγκα της κακιάς ώρας και αμπελοφιλόσοφος συνοικιακού καφενείου ,αλλά όσον νάναι μια άποψις θα την έχω κι εγώ .Και ημείς οι της συμπαθούς τάξεως των αμπελοφιλοσοφούντων καφενόβιων υπό τον ήλιον κείμεθα. Νομίζω? 

Ερώτηξις πρώτη. Τώρα ανακαλύψατε την βία κολλαριστά μαγκάκια του συνταγματικού τόξου? Η ακροδεξιά βία ειναι αποκρουστική και επικίνδυνος να πούμε?Η άλλη , η δική μας ντε, τυγχάνει γαμεύσιμος και ωραία? Το μαχαίρι του χρυσαυγίτη και το στειλιάρι με την κόκκινη σημαία του ΠΑΜΕ στην κεφάλι του διαφωνούντα έχουσι διαφορά? Το ντου και το γιαούρτωμα ή το μαζικό συριζαίικο δεκανίκι δεν τυγχάνει φασισμός? Η μπουνιά του συνδικάλα στα μούτρα ζορισμένου εργαζόμενου τι είναι? πόλεμος κατά μοναρχοφασιστων προβοκατόρων?. Αυτό που βλέπουμε χρόνια τώρα με καψίματα περιουσιών, ιδρυμάτων και ΑΝΘΡΩΠΩΝ, δες ΜΑΡΦΙΝ, δεν είναι φασισμός ?Τι είναι όρε Δένδια? Το'' κόψατε άνθη μυρωμένα'' ορέ σύντροφε Λαφαζάνη?

Δεν επικροτώ την θεωρία των δυο άκρων του ανανήψαντα Λαζαρίδη (έχει κι αυτό το κνήτικο μουστάκι ρε παιδί μου) ούτε την ''μετ-άνοια'' του τσεκουροφόρου Βορίδη που κρύβει προσωπικό συμφέρον. Τη λογική μου βάζω κάτω και αρωτάω. Εχει καλή και κακή βία? Ποιό χρώμα ή έκφανση της είναι η καλή?. Πέτε με και μένα τον άσχετο ρε παιδιά.
Ερώτηξις Βου. Σεις καλοταϊσμένα μου ντερβισάκια δεν ασκήσατε φασιστική βία πάνω σ έναν ολόκληρο λαό με τουλάχιστον 5000 αυτοκτονημένους απ το χαΐρι της διαχείρισής σας? Το φασισμό σας δεν τον ασκήσατε κι ακόμα δεν τον ασκείτε με τις εκβιαστικές λύσεις που προτείνετε και στην συνέχεια εφαρμόζετε στην πλάτη ενός ολοκλήρου λαού που τον φέρατε στο χάλι με κύρια δική σας ευθύνη κι υπαιτιότητα?.

Ο φασισμός του άσπρου σας κολάρου είναι πιο ουμανιστικός άρα και πιο αποδεκτός? Του άσπρου σας κώλου το χέσιμο στα μούτρα τυγχάνει δημοκρατικότερον? Αρωτώ
Ποιον κατηγορείτε για την άνοδο της Χ.Α και την είσοδο της στα πράγματα ? Ενδεχομένως να σας χάλασε και τη σάλτσα δω που τα λέμε και τώρα φωνασκείτε ΜΟΝΟ γι αυτό.
Ποιος πάραξε(παρήγαγε αν προτιμάτε) τους φασίστες που τώρα σας κουνάνε το δάχτυλο στα τρεμάμενα προγούλια σας, απειλούν την ωραία σας ζωή και ταράζουν τον ύπνο του δικαίου σας?

Τι μου αραδιαστήκατε σαν τις καρακάξες πάνω στο σύρμα και κράζετε όλες μαζί, Κασσάνδρες, προμηνύοντας τα κακά που θα μας βρουν άμα και εξαφανιστείτε απ τον ορίζοντα της ζωής μας? 

Ποιος έσπρωξε μισό εκατομμύριο Έλληνες στα αγκαλιά της ΧΑ ? Βλέποντας το επί δεκαετίες φαγοπότι σας , την αλαζονία, την έπαρση ,την ατιμωρησία, τίς πολιτικές σας που εξυπηρετούσαν εαυτούς ,κολλητούς ,κουμπάρους και συγγενείς, την αδιαφορία σας για την καθημερινότητα του κοσμάκη, το αλαλούμ με τους μετανάστες , τους λαθρομετανάστες κλπ το μπούγιο και την τρομοκρατία των οργανωμένων ομάδων, των παλουκοφόρων των πανεπιστήμιων, την θρασύτητα των μεγαλοσυνδικαλιστών σας , την αποκοπή σας απ το κοινωνικό σύνολο και τη δημιουργία της νομενκλατούρας σας , τι περιμένατε?
Την ανεργία, την εξαθλίωση , την απαξίωση νόμων και θεσμών, το κοροϊδιλίκι. Δεν είναι αυτές αιτίες να φύγουν απ το μαντρί σας τόσοι Έλληνες? Ευθύνη δεν έχετε ποτέ και για τίποτα? Ακόμα? Ζείτε στη Νεφελοκοκκυγία σας? Ακόμα?

Η αγάπη των Ελλήνων στο φασισμό, ή τα καμώματα σας ειναι που έδωσαν τέτοια και θα δώσουν μεγαλύτερα δυστυχώς ποσοστά στους Νεοναζιστές Χρυσαυγίτες?

Ποιος σας είπε ρε ανίκανοι , ακόμα και σ αυτό, πως νομοθετώντας ανεφάρμοστους νόμους θα σκοτώσετε το φίδι που εσείς εκκολάψατε και που άρχισε να σας τρώει?

Δεν κατηγορώ τους απλούς ανθρώπους , όχι πως δεν έχουμε μεγάλες ευθύνες ούλοι μας για το κατάντημα αυτό , αλλά η κύρια ευθύνη βαραίνει τους καλοταϊσμένους ώμους σας, χρυσοκάνθαροι του συνταγματικού τόξου, που οι βάτες απ τα ακριβά σας κουστούμια , δεν μπορούν να κρύψουν την αδυναμία να στηρίξετε το σύστημα που σας ταΐζει και στραφήκατε ξανά μανά πάλι στον κοσμάκη να σας σώσει.

Με αγγελιοφόρους τους διαφόρους Πρετεντέρηδες , τη σωσία της Τρέμη ,''το πάθος για το χρήμα που σε κάνει Π. Τσίμα '',Ταρζανοκομιστές και Ευαγγελατοαυτιάδες και άλλους τοιούτους ευγενείς και μπουκωμένους από χρήμα κι εξουσία νέους, λέμε τώρα, με τα πολύχρωμα συστημικά παπαγαλάκια σας, που έχασαν το λούστρο τους και δεν πείθουν κανέναν πια, δουλειά δεν γένεται.

Τσάμπα η κήρυξη του ανένδοτου. Γυρίσατε αυτή την τσακισμένη χωρά οικονομικώς στο `70 και πολιτικώς στο `35. Χωρίσατε στην Ελλάδα στα δυο στήνοντας σκηνικό εμφυλίου. Αν κάποιοι απ έξω, για τους δικούς τους λόγους , το εκμεταλλευτούν αυτό, δεν θα σας πειράξει και πολύ φαντάζομαι, όπως δεν σας πολυπείραξε κι ο προηγούμενος εμφύλιος. Έτσι κι αλλιώς τις ίδιες οικογένειες πάνω κάτω βλέπω ακόμα να κυβερνάνε και να ορίζουν τις τυχες μας . Το παν όμως είναι να σωθείτε σεις . Γι αυτό φωνάζετε. Γι αυτό χτυπιέστε κι όσο για τα υπόλοιπα δημοκρατίες ελευθερίες κλπ μάλλον προφάσεις εν αμαρτίαις μου φαντάζουν
Ερώτηξη προς τον αριστερό μεγαλοδημοσιογράφο κύριο Παύλο Τσίμα. Επειδή τυχαία τον άκουσα και τον εθαύμαξα δε λέγω, σ ένα ωραιότατο αντιφασιστικό λογύδριο με διδακτικό παραμυθάκι μαζί σε συσκευασία δώρου, επροχθές on T.V. Εγώ σύντροφε Παύλο ήμουν ο κολλητός, που τηλεφωνιόμουν , έπαιρνα δωράκια ,και ντερλίκωνα ομού με τον φυγόδικο Χριστοφοράκο , λαμπρό υιό δοσίλογου και συνεργάτη των Ναζί κατακτητών ή εσύ? Πως θα με πείσεις λοιπόν για τα αγνά αντιφασιστικά σου ελατήρια? Εγώ θέλω να πεισθώ. Εσύ μποράς να το κάνεις?

Για να μην παρεξηγηθώ και πάλι θα πω ότι θεωρώ την ΧΑ νεοναζιστικό μόρφωμα , κι ας αφήσουν στην άκρη τα περί αρχαίων συμβόλων και άλλων χαζαμάρων για να παραμυθιάζουν εαυτούς και αλλήλους, με το ήθος το ύφος και τη λογική πορτιέρη σκυλάδικου. Στην αρχή κυνηγούσαν μετανάστες , λαθρομετανάστες όπως θέτε πέστε το , στη συνέχεια κυνηγάνε Έλληνες , αριστερούς , κομμουνιστές για αρχή, αύριο κεντρώους, μεθαύριο δεξιούς κι αντιμεθαύριο μεταξύ των για το ποιός είναι πιο Χρυσαυγίτης απ τον άλλον. Αυτό το θανάσιμο παιχνίδι δεν έχει τέλος όπως έδειξε κι η ιστορία(Γι αυτό παλεύει η Ρεπούση. Στη μνήμη χτυπάει. Το ότι αυτό δεν έχει όρια κι ούτε ξέρει κανείς που θα στραφεί δεν το βλέπει . Επιασες τώρα παλιοχαμούρα την έκταση της ζημιάς που κάνεις?) Γι αυτό θεωρώ ότι δεν έχουν καμιά θέση στο Ελληνικό στερέωμα. Αυτό όμως θα το αποφασίσουν οι ίδιοι οι Έλληνες, όταν διαμορφωθούν οι συνθήκες να τους στείλουν πάλι στο 00,2 % όπου και ανήκουν. Μέχρι τότε , τα νομοσχέδια σας να τα βάλετε στον μετά συγχωρήσεως πάτο σας γιατί εκτός από άχρηστα είναι και επικίνδυνα και για τα ίδια τα παιδιά σας, αν μ εννοείς μουσιού Βούτσης

Και τι μένει ρε αγράμματε Μήτσε?

Τίποτα κατά την γνώμη μου.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν κι ούλοι οι Θεοί που υπάρχουν να βάλουν την μετά συγχωρήσεως και σεβασμού, χερούκλα τους, να μη μακελευτούμε μεταξύ μας πάλι. Δέτε τι γένετε στα πέριξ και θα καταλάβετε. 

Μόνο ο αγώνας να διατηρηθεί το μυαλό ξύπνιο και η ψυχή καθαρή.Είναι ανάγκη να κοιτάξουμε, να στραφούμε μέσα μας. Εκεί παίζεται το παιγνίδι κι εκεί χτυπάνε χρόνια τώρα όλοι αυτοί οι προαναφερόμενοι. Αν αυτά τα δυο λειτουργήσουν σωστά, μέσα απ το δικό του μετερίζι ο καθένας , τότε θα έχουμε το σύστημα διακυβέρνησης που χρειαζόμαστε σε μια κοινωνία που μας αξίζει . Νομίζω?
Μετά συγχωρήσεως
Μήτσος ο Τούφας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα