Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

~ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ~



<< Η Σοφια παντοτε λατρευε την Ακροπολη και την πλακα με τα παλαια σοκακια και τα γεματα μνημες αρχοντικα . Η ευκαιρια που της δοθηκε να βρει ενα παλιο αρχοντικο με κηπο κατω απο την Ακροπολη ηταν σκετο θαυμα ...Ενα σπιτι μεσα στις φυλλωσιες και στα αρχαια ,ενας χωρος γεματος θετικη ενεργεια και παλαιοτητα . Ενας εκπληκτικος χωρος για την δουλεια της σαν θεραπευτρια και διαμεσο Αγγελων .....Μα το κυριοτερο ηταν τα υπεροχα αγαλματα των Αγγελων που κοσμουσαν τον κηπο και τη μεγαλη βεραντα του οροφου . 

<< ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ >> το ελεγαν ολοι εκει και κανενας δεν εμεινε μεσα του για πολλα χρονια ....Η Σοφια θεωρησε τον εαυτο της τυχερο ,το ειχε ζητησει αυτο το σπιτι ,το ειχε αιτηθει στο συμπαν ,και τωρα μολις ειχε μετακομιση εκει .... Μπορουσε να νιωση την κρυα πετρα των αγαλματων να ριγα απο μια κρυφη ζωη , παγωμενες μορφες με αδεια πετρινα ματια ...Τα ονειρευοταν να τις μιλανε ,να την διδασκουν ....Μονο που η Σοφια δεν ηξερε οτι ο εφιαλτης θα ξεκινουσε μολις το σκοταδι εσβηνε το τελευταιο φως ....Το τελευταιο φως ηταν πια το φως της ψυχης της και επρεπε να αγωνιστη για αυτο ,εναντια στους πραγματικους ενοικους του σπιτιου τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ ...>>

 το νεο διηγημα του Αγγελου Ορσινι Αδαμακη για τα μυστηρια του χρονου και τα πλασματα περα απο γωνιες και διαστασεις ασυλληπτες για τον νου ... Σημερα θα δουμε δυο αποσπασματα απο το διηγημα μου με τιτλο "το σπιτι των Αγγελων " κεφαλαιο με τιτλο ~Η ΔΙΔΑΧΗ ~ 


Το αγαλμα με την μορφη του αγγελου που ειχε δωση στην Σοφια το ονομα του Κελαινώ μεσα απο παλμους μεσα στο μυαλο της ,με αηχες λεξεις και εικονες απο μια ξενη φωνη που σαν να κατοικουσε απο παντα μεσα της,και η ιδια λατρευε να ακουει να της λεει ιστοριες ,γιατι οι λεξεις σχηματιζαν σχεδον ολοκληρες ιστοριες απο μονες τους η καθε μια ξεχωριστα μιλησε για το ζητημα του εγκλεισμου των Πλειαδιων Αγγελων ενεργειων στην πετρινη φυλακη τους .


<< Η Περιεργεια ειναι η αρχη ολων των γνωσεων .Η επιθυμια σε συνδυασμο με μια καλα κατευθυνομενη περιεργεια ειναι η απαρχη νεων δυνατοτητων εξελιξεως των οντων προς αγνωστες πιθανοτητες προοδου μεσα στην δημιουργια .


Ακομα και τα πολυ εξελιγμενα πνευματα ( εδω για να χρησιμοποιησω τις σωστες λεξεις που το ιδιο το πλασμα μεσα στην πετρα χρησιμοποιησε ηταν ΥΨΗΛΑ ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ),μπορει να επιλεξουν να παραδοθουν καποια φορα σε "ΠΑΛΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟ " ,δηλαδη πτωση της δονησεως σε ολο και πιο αργη δονηση μεχρι το σημειο του σχηματισμου πυκνου φωτος που ειναι η υλη της γης , αν αυτο ειναι καλο για αυτα. 

Η υλοποιηση τους ειναι απλως ζητημα " ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΥΧΤΟ ΤΟ ΑΡΑΙΟ ΦΩΣ ", δηλαδη ζητημα συμπυκνωσης.

Εξαλλου παρατηρησε η Κελαινω ,<< Ο ιδιος ο κοσμος ειναι ειναι ενα απλο φαινομενο ενεργειακης υλοποιησης φωτος σε χαμηλη δονηση πανω σε ενα μοτιβο του οποιου το μεγαλυτερο μερος υπηρχε σε αλλη κατασταση μεσα στην διανοια του Κορου νου .

Απεραντο και μακροπροθεσμο συνεχως εξελισσομενο τωρα πια γινεται μονο μεσ απο τον Νου των ανθρωπων ,γιατι τα κυματα που εκπεμπει ο ανθρωπινος νους και οι ιδιες αυτες οι σκεψεις πριν γινουν λεξεις ειναι υλικα πραγματα του αιθερικου ,η διανοητικη υλη του κορου νου που γεμιζει τον Αιθερα απο την κορφη εως το χαινων κενο ,και στην διαμορφωση της ειναι καθαρα μοριακη ,καθως αποτελειται απο διανοητικους αιθερικους πυρινες ,παλμους της ιδιας της αρχης σε καθοδικη κλιμακα ,πρωτονια,ουδετερονια ,ηλεκτρονια και φωτονια .

Ο κοσμος ολοκληρος δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την αλληλεπιδραση αυτων των στοιχειων του ανθρωπινου νου με τον νου των αλλων οντων ,ειτε στην γη ,ειτε εξω απο αυτην ,ειτε μεσα σε αυτην ,ειτε ενσαρκωμενων ,ειτε ασαρκων >>.


~Και γιατι εισαστε κλεισμενοι στις πετρες ? ρωτησε η Σοφια ,με εκδηλο το θαυμασμο για τους πολυτιμους δασκαλους που ειχε βρει στο σπιτι αυτο ,και τον θησαυρο γνωσεων που αυτη απλοχερα της εδιναν μεσα απο τις θλιμμενες πετρινες μορφες τους .


Η απαντηση δεν αργησε να ερθει καθως παντα με το που σταματησε η μια μορφη σαν συνεχεια παντα μια δευτερη την συμπληρωνε η συνεχιζε ακριβως στο σημειο που ειχε σταματησει η προηγουμενη σαν μια μελωδικη συγχορδια απο φωνες << Υπαρχουν και αλλες εκδηλωσεις φωτος ,ηλεκτρισμου ,θερμοτητας και ειδων υλης ,που ειναι ακομα αγνωστες στο δικο σας επιπεδο των διαστασεων υπαρξης ,για τις οποιες προς το παρον δεν μπορειτε να παρετε πληροφοριες απο πουθενα . 


Η θεση σας τωρα ειναι τοσο χαμηλα στην ψυχικη κλιμακα οοσο ολων των προνυμφων και των αλλων μικροσκοπικων προβολων στην υλη των δυναμεων κατωτερης δραστηριοτητας >> Ακουστηκε το μελωδικο κελαρισμα της φωνης της Ηλεκτρας και το δωματιο γεμισε απο μια πανδαισια χρωματων βγαλμενων απο αλλες διαστασεις υπαρξεις ,εκει που ο ηχος ειναι χρωμα και το χρωμα ηχος . Η Ηλεκτρα μιλουσε με χρωματα ,εβλεπε μεσα απο ηχους.

Η Σοφια ενοιωσε μεσα της το θυμο να την τσουρουφλιζει γιατι λιγο πολυ μολις την ειχαν αποκαλεση κατσαριδα η' κατι τετοιο << ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ? ???.. >> Φωναξε με αγανακτιση << ΜΑ ΕΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ .....>> Διαμαρτυρηθηκε.

Η φωνη απαντησε ηρεμα και αταραχα με ουρανια γαληνη << Ο,τι φανταζεται μεσα στην πλανη των αισθησεων του ως τελειο οανθρωπος ,απεχει παρα πολυ απο την τελειοτητα . Υπαρχουν στην ψυχικη κλιμακα ιδιοτητες του τελειου που για εσας ειναι τελειως αγνωστες ,ακομα και τις βασικοτερες δεν εισαστε απο την φυση σας σε θεση να τις καταλαβετε τωρα ....>> ...... .


Κεφαλαιο 


~ Ο ΤΡΟΜΟΣ ~


Η Σοφια με τρομο καταλαβε το νοημα των γραφων και των δασκαλων που ποτε μεχρι τωρα δεν ειχε καν συλλαβει εστω και στο ελαχιστο ποσο σημαντικο ειναι στην ουσια του .
Οσα δινονται στον καθενα τοσα ακριβως απαιτουνται .Στο συμπαν τιποτα δεν χαριζεται ,ολα ειναι θεμα ενεργειακης ανταλλαγης και αλληλεπιδρασης ,χωρις αυτο να ειναι παντα κατι αγαθο .


O νεαρος αντρας εχαιρε ακρας υγειας αν και φανερα κατι ταραζε το βιοενεργειακο του πεδιο ,μαλλον καποια καταχρηση ηλεκτρονικου μηχανηματος ,και αυτο τον ειχε καταβαλει ως ενα βαθμο και δημιουργουσε πονοκεφαλους και τρομερες ημικρανιες , τον περασε στο δωματιο θεραπειας και τον αφησε να χαλαρωση με την σιωπη και το κελαρισμα του νερου στο σιντριβανι εσωτερικου χωρου . Βρισκοταν στην κουζινα και επινε μια γουλια νερο οταν το ποτηρι της εφυγε απο τα χερια και σωριαστηκε σε χιλιαδες μικρα λαμπερα γυαλακια στα μαυροασπρα πλακακια . 


Ακουσε ολοκαθαρα τις γνωριμες φωνες των αγγελων μεσα στο κεφαλι της αλλα αυτα που ελεγαν δεν ηταν καθολου ευχαριστα ,ουτε καν παρηγορα λογια με τις ηρεμες κατευναστικες φωνες τους << Χωριζω το αιθερικο διπλο σωμα ....Τεταρτη διασταση ...Αφαιρω το πλασμα απο τα ερυθρα αιμοσφαιρια ...Στομαχι ,παγκρεας ,συκωτι ,καρδια ,κρεας ...>> Ο καθε ενας απο τους αγγελους απο οτι ακουγοταν ειχε και και μια διαφορετικη εργασια πανω στο ανυποπτο θυμα τους που ξαφνικα βογγουσε ασταματητα .

Κρυος ιδρωτας ελουσε την Σοφια καθως πλησιασε και ανοιξε την πορτα που τους χωριζε,μα δεν ειδε τιποτα το ανησυχητικο ,αν και ο αντρας φανερα πονουσε και η εκφραση του ειχε μια μασκα βουβου τρομου .

Η ατμασφαιρα γυρω ηταν εντελως φυσιολογικη και ο χωρος αδειος απο καθε αποψη,τιποτα δεν εδειχνε οτι οι αγγελοι κατακρεουργουσαν τον αμοιρο ανθρωπο ,οπως ελεγαν ...

Κατευθυνθηκε προς το μερος του για να δει τι συνεβαινε εκει , << Εισαι καλα ?>> ρωτησε μα ο αντρας δεν εδειχνε να ειναι σε θεση να απαντησει ,ουτε καν μπορουσε να κουνηθει .

Ο τρομος διαπερασε την ραχοκοκαλια της ενας αγνωστος ξενος τρομος 


Απλωσε τα χερια της και αρχισε χωρις να χανει χρονο τα ενεργεικα της περασματα οσο πιο προσηλωμενη μπορουσε να ειναι στην ιδεα του θεραπευτικου φωτος , ενοιωσε μια παγωνια χαμηλα στο σωμα του αντρα και αγγιξε τα ποδια του για να διαπιστωση εντρομη οτι τα χερια της βουλιαξαν στο ρουχο που ηταν αδειο ,ο αντρας ηταν εξαϋλωμένος απο την μεση και κατω .


Τα ρουχα ηταν εκει ,αλλα απλως δεν υπηρχε πλεον σωμα μεσα τους . 


<< ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ >> ουρλιαξε σοκαρισμενη .


Μια τρομερη μυρωδια σαπιου πτωματος γεμισε το δωματιο και το φως χαθηκε απο μια γκριζα ομιχλη καθως ο αντρας εγινε μαυρος εντελως απο την κορφη εως τα νυχια ,τοσο μαυρος που η μυστηριωδος λαμπερη μαυριλα του ερχοταν σε αντιθεση με το εστω απαλο φως του χωρου .


Με το ζορι η Σοφια κατορθωσε να κοντρολαρει τα αισθηματα της και την ταση για εμετο καθως ο απολυτος τρομος την κατεκλυζε και το αιμα της ειχε παγωση στο θεαμα οταν μπροστα στα εκπληκτα ματια της ,ειδε εκει που πρωτα ηταν ο πελατης της που ειχε ερθει για θεραπεια μεσα απο μια σκια που εσβηνε να πεφτουν σαν κομματια απο σπασμενο αγαλμα καταγης , ασαρκα βραχιονια ,κερκιδες ,ωλενες ,καρποι ,μερη της σπονδυλικης στηλης ενα προς ενα ,μηριαια οστα ,οστα κνημης ,ταρσοι ,μεταταρσια ,οστα αστραγαλων ....Νυχια ,και μαλλια ....απομηναρια απο την τροφη των Αγγελων >>>.


Angelos Orsini Adamakis

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα