Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ...ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ


Επειδή θα μιλήσω για κάποιους διαφορετικούς Έλληνες, καμμία σχέση με τις πατσαβούρες που κυκλοφορούν στα κόμματα, στα κανάλια, στις διαδηλώσεις, οι κουβέντες θα είναι μετρημένες.

Η «οργάνωση» Εφέδρων Καταδρομέων ξάφνιασε τους πάντες όταν γνωστοποίησε ότι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα κάνει πραξικόπημα. Στρατιωτικό πραξικόπημα. Και ζητάει να παραιτηθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, και να ανασταλεί το μνημόνιο.

Οι άνθρωποι είναι τρελλοί; Μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Είπαμε. Είναι αλλοιώτικοι αυτοί οι Έλληνες, διαφορετικοί. Όποιος παρακολουθήσει την εκπαίδευσή τους παθαίνει την πλάκα της ζωής του. Ένα λέει. Αυτά δεν γίνονται. Μιλάμε για κινηματογραφικά κόλπα, για πολύ προχωρημένα πράγματα, απίστευτα. Χύνουν αίμα. Τους βγαίνει η ψυχή. Όπως στο λέω. 



Και σου λένε τα παιδιά εμείς εκπαιδευόμαστε να είμαστε Έλληνες. Να μας νοιώθει ο εχθρός και να τα κάνει επάνω του. Να τους φεύγουν και τα ψιλά και τα χοντρά. Και θα ανεχόμαστε τους απατεώνες πολιτικούς. Τους μειοδότες. Αυτά τα κωλοσφούγγια των Ευρωπαίων.

Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να «κινηθούν», λέει ο αποδυτηριάκιας. Στο όνομα του λαού, μάλιστα. Επειδή έχουν ήδη νομιμοποιήσει και ηθικά και πολιτικά το πραξικόπημά τους.

Να πάρω μία αναπνοή, και επανέρχομαι.

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ


Δεν έχει ξαναγίνει στους αιώνες. Κάποια «οργάνωση» στρατιωτικών, μάλιστα εφέδρων, όχι μονίμων αξιωματικών, να προαναγγείλει πραξικόπημα. Όχι στου φλου, στο Θα, στο προσεχώς, αλλά να ορίζει συγκεκριμένη ημερομηνία. Στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο. Έχουν παραλείψει την ώρα, ίσως δεν αποφάσισαν ακόμα τη στιγμή της έναρξης του έργου.

Να σοβαρευθούμε. Τα παιδιά, αυτοί οι κομάντος, που εκπαιδεύονται στις ειδικές δυνάμεις, είναι άλλο πράμα. Ας χρησιμοποιήσω αυτή τη μεταχειρισμένη έκφραση. Δεν υπάρχουν πιο φανατισμένοι Έλληνες απ’αυτούς και πιστεύουν τυφλά τους εκπαιδευτές τους. 

Είναι η ανοησία να τους συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή. Δεν καταλάβατε. Αυτοί που απειλούν με πραξικόπημα δεν έχουν καμμία σχέση με πολιτικούς, με κόμματα, με τον καθένα που εμπορεύεται πολιτικά, κομματικά, τα χάλια της Ελλάδος.

Αλήθεια, είναι σε θέση πράγματι να κάνουν πραξικόπημα τα παιδιά των ειδικών δυνάμεων; Και τι θα πετύχουν μ’αυτό; Ερωτήματα που γνωστοποιώ αφορούν ορκισμένους. Δεν είμαι σίγουρος να θα δώσω συνέχεια.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. το κακο ειναι οτι αυτους τους τυπους δεν τους ελεγχει ο βενιζελος και η ρεπουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα