Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Άγγελος Ή Αιώρηση UFO Πάνω Από Πισίνα Στη Φλόριντα; (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Ένα βίντεο που δείχνει  φώτα  πάνω από πισίνα έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα της περιοχής. Οι κάτοικοι λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο και ακόμη και οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι στις εκθέσεις τους ADG UK.


Την Δευτέρα το βράδυ, η αξιωματικός ασφαλείας Debralee Thomas παρακολουθώντας την κάμερα παρατήρησε τα περίεργα φώτα πάνω από την πισίνα.
«Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν κάτι  φυσιολογικό, και σκέφτηκα « Θεέ μου, τι είναι αυτό"

Με την πρώτη ματιά, αυτό που είδα σχεδόν έμοιαζε με ένα δισκοειδές αντικείμενο επάνω στην κορυφή.


Στη συνέχεια, το αντικείμενο έπεσε στην πισίνα κινούμενο εμπρός και πίσω.

Μετά από περίπου τριάντα λεπτά, το αντικείμενο άρχισε να εξαφανίζεται.Το βίντεο απεστάλη στην MUFON, μια οργάνωση UFO στο Οχάιο. Αξιωματούχοι στο MUFON λένε ότι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά βίντεο που έχουν δει έως τώρα.

Το αναλύουν αλλά δεν νομίζουν ότι είναι  φάρσα. Αυτό σκέφτηκαν αρχικά οι συνάδελφοι της Thomas, έως ότου είδαν το βίντεο με τα μάτια τους.

"Παρακολουθήσαμε την ταινεία και για να είμαι ειλικρινής είμαι τόσο ευγνώμων που ήμουν εκεί για να μπορώ να πω ότι ήταν πραγματικό ... αυτό συνέβη πραγματικά," είπε η Thomas.

Την Τετάρτη, οι κάτοικοι βρέθηκαν έξω από το συγκρότημα γραφείων για να δουν το βίντεο.

«Δεν έχω καμία ιδέα. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Τα ηλεκτρικά φορτία που προέρχονται από αυτό, είναι πραγματικά απίστευτα », είπε η κάτοικος Curtis Kate.

Αλλά τι είναι αυτό παραμένει ένα μυστήριο για την ώρα. 

Η υπηρεσία ασφάλειας της Southwest Florida εξέτασε επίσης το βίντεο. Συμπτωματικά, η πισίνα είναι κλειστή για τον καθαρισμό κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα