Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Dilan Aram Hernandez... Ένα μωρό που ζυγίζει 6,6 κιλά!!!

dilan aram 14.5 pound baby

Ciudad Juarez, Μεξικό, 21, Αύγ (EFE) -. Ένα μωρό που ζυγίζει 6,6 κιλά (14,5 λίβρες) και ύψος 62 εκατοστά (24,4 ίντσες) γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αυτήν την μεξικάνικη συνοριακή μητρόπολη.
Ο Dilan Aram γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου σε νοσοκομείο της Ciudad Juarez, σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές, του οποίου οι γονείς θα επιδιώξουν να συμπεριληφθούν στα Guinness World Records.

Το μωρό είναι το έβδομο παιδί που θα γεννηθεί στην οικογένεια η οποία έχει πολύ χαμηλό εισόδημα, και έτσι οι τοπικές αρχές έχουν προικίσει τους γονείς με πάνες, είδη ένδυσης, γάλα σε σκόνη και μπιμπερό, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, πρόσφεραν στον άνεργο πατέρα του βρέφους δουλειά.
«Μας άρεσε η βοήθεια πολύ. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό, διότι, ναι, είμαστε λίγο σε ανάγκη», είπε ο Cesar Hernandez, ο πατέρας του αγοριού.
Ο Dilan χρησιμοποιεί ρούχα ενός παιδιού έξι μηνών και μεσαίου μεγέθους πάνες.
«Οι γιατροί μας είπαν ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι (το μωρό) θα πρέπει να τρέφεται κάθε δύο ώρες, έτσι ώστε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα να μην πέσουν κάτω από το επιτρεπτό όριο," δήλωσε ο Hernandez.
Ο πατέρας είπε ότι δύο από τους αδελφούς του Dilan επίσης γεννήθηκαν με «ειδικό μέγεθος», με τον έναν από αυτούς να  ζυγίζει 5,2 κιλά (11,4 λίβρες) και τον άλλο 5.1 κιλά (11,2 λίβρες).
Η οικογένεια λέει ότι το μέγεθος του μωρού προέρχεται από την πλευρά της οικογένειας του πατέρα , δεδομένου ότι ο Hernandez είναι περίπου 1,80 μέτρα (5 πόδια 11 ίντσες). "Αυτό είναι από τα γονίδια μου. Είμαστε μια ισχυρή τεράστια οικογένεια», είπε.
Ο Dilan έχει χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ως μωρό "γίγαντας", αν και έχουν υπάρξει περιπτώσεις νεογνών που ήταν ακόμη μεγαλύτερα.
Μεταξύ αυτών ένα μωρό που γεννήθηκε το 2005 στην βραζιλιάνικη πόλη του Σαλβαδόρ που ζύγιζε 7,5 κιλά (16,5 λίβρες).
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα