Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Πώς να σφίξετε το δέρμα σας μετά από απώλεια βάρους με φυσικά μπαχαρικά & βότανα



Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε μετά την απώλεια βάρους είναι η σύσφιξη της περίσσειας του δέρματος που έχει μείνει μετά από όλο του λίπος που έχει καεί.
Πολλές διαφορετικές μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιστρέψει το δέρμα σας πίσω στην αρχική του μορφή. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις μεθόδους απαιτούν χειρουργική επέμβαση. 


Ευτυχώς, υπάρχουν βότανα και μπαχαρικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε σύσφιξη στο δέρμα σας. 

Στοιχεία από το ντουλάπι σας, όπως το δενδρολίβανο, η τέφρα βουνού, το κουρκούμη, την κανέλα και το τζίντζερ, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα κατά μήκος των χεριών, του λαιμού, το πρόσωπο και την κοιλιά.



Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Φρέσκο κουρκούμη

Φρέσκο ​​τζίντζερ

Μέλι


Οδηγίες
1. Δοκιμάστε το κουρκούμη και την κανέλα για απολέπιση πριν την εφαρμογή κάθε είδους τοπικής θεραπεία του δέρματος. Αναμείξτε 2 κουτ. κουρκούμη με κανέλα, το ελαιόλαδο και το αλάτι (ή ζάχαρη για το ξηρό δέρμα). Το κουρκούμι συσφίγγει το δέρμα, η κανέλα το ενεργοποιεί και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ τα άλλα συστατικά αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το ενυδατώνουν.


2. Αλέστε φρέσκο ​​τζίντζερ και προσθέστε τριμμένο γλυκάνισο ή γλυκάνισο αιθέριο έλαιο. Αραιώστε το μείγμα με μέλι. Απλώστε την πάστα πάνω στο δέρμα για 10 έως 15 λεπτά.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα