Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ποια γενοκτονία, ρε;


Κάποτε στα όχι και τόσο μακρινά μέρη του Πόντου ζούσαν χιλιάδες ρωσσοπόντιοι και αρναούτες και τουρκόσποροι. 

Πώς βρέθηκαν σ' αυτά τα μέρη και την άραξαν τρώγοντας το ψωμί των τίμιων Τούρκων, κανείς δεν ξέρει. 

Άλλοι λένε πως ήταν αποικίες των αρχαίων Ελλήνων και άλλοι πως ήταν ρατσιστές σφαγείς των λαών που εκδίωξαν από τις πατρογονικές εστίες τους τους καημένους τους Τούρκους πριν 2500 χρόνια. 

Όταν αποφάσισαν κάποιες μεγάλες δυνάμεις πριν περίπου 100 χρόνια να φτιάξουν την κατάσταση όπως τις βόλευε, φώναξαν τους Τούρκους να διορθώσουν τα πράγματα. Έβαλαν επικεφαλής τον κύριο Κεμάλ και του ανέθεσαν να τακτοποιήσει την κατάσταση. 

Ο κύριος Κεμάλ και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν τότε μια περιοδεία για να ενημερώσουν τους τουρκόσπορους αρναούτες ρωσσοπόντιους οτι θα έπρεπε για λόγους ευνομίας να.. μεταφερθούν στην Ελλάδα. Στην αρχή ανησύχησαν οι τουρκόσποροι αλλά αμέσως πέρασε ο φόβος διότι η ευγένεια και οι διαβεβαιώσεις του κυρίου Κεμάλ και των συνεργατών τους έκαναν αλοιφή. Δεν χρειάστηκε να πάρουν μαζί τους ούτε μια αλλαξιά ρούχα, ούτε μια κατσαρόλα διότι όλα τα παρείχαν οι συνεργάτες του κυρίου Κεμάλ. 

Ξεκίνησαν ανά ομάδες λοιπόν να παίρνουν τον δρόμο της ευτυχισμένης μεταφοράς σε άλλους τόπους. Πολλές ομάδες αρναούτηδων τις περιέφεραν στα βάθη της Μ. Ασίας κάνοντας ένα τουρισμό για να δουν και μέρη στα οποία δεν είχαν πάει ποτέ. Η ευχαρίστηση ήταν μεγάλη και το γλένταγαν πραγματικά σε μέρη που έβρισκαν νερό γιατί στα βάθη της Aνατολίας είναι και δυσεύρετο. Εκεί στήνονταν πανηγύρι κανονικό με τους αρναούτηδες να σέρνουν το χορό και τους κυρίους κυρίους συνεργάτες του Κεμάλ να βαράνε τα όργανα. 

Άλλες ομάδες τις οδήγησαν στην θάλασσα όπου περίμεναν κρουαζιερόπλοια για να επιβιβαστούν. Αυτοί πέρασαν υπέροχα, ακόμη και ορχήστρες είχαν και χόρευαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Πέρασαν και από την Κωνσταντινούπολη όπου έκαναν στάση και κατέβηκαν οι αρναούτηδες να ψωνίσουν σουβενίρ. Μπορεί να μην είχαν λεφτά αλλά τους τα διέθεσε ο κύριος Κεμάλ από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που του έδιναν οι μεγάλες δυνάμεις. Εκεί οι πιο πολλοί άλλαξαν και καράβι μπαίνοντας σε Ελληνικά κρουαζιερόπλοια στα οποία περίσσευε η χλιδή. 

Σε όλο το ταξίδι τα γλέντια και οι χοροί έδιναν και έπαιρναν. Κάποια στιγμή φώναξε ένας τουρκόσπορος: “Στεριάααααααααααααααα”. 

Μαζεύτηκαν όλοι τότε να θαυμάσουν την Ελληνική γη που γι αυτή μόνο τα βιβλία και οι μακρινές θύμησες των προγόνων μίλαγαν. Πραγματικά τρελάθηκαν, χιλιάδες Ελληνοελλήνων ήταν μαζεμένοι και ανέμιζαν σημαίες, οι μπάντες έπαιζαν εμβατήρια καλωσορίσματος στο βάθος διέκριναν ολόκληρες ολοκαίνουριες πόλεις που θα στεγάζονταν. 
Η στιγμή πραγματικά ήταν τόσο συγκινητική που κάποιοι δεν άντεξαν και πήδηξαν από το καράβι να αγκαλιάσουν τα αδέρφια τους, τους Ελληνοέλληνες. Σημειώθηκαν τότε κάποιοι μικροτραυματισμοί, αλλά ποιος δίνει σημασία σ' αυτά. Άρχισαν να κατεβαίνουν και οι αλαλάζοντες από χαρά εντόπιοι έραιναν τους δρόμους με δάφνες και λουλούδια. 

Οι επιτροπές καλωσορίσματος μετά από τους πανηγυρικούς που εκφώνησαν οδήγησαν τους αρναούτηδες σε χιλιόμετρα πάγκων όπου είχαν στήσει κέτερινγκ να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους και να πιούν μια σαμπάνια, ρε αδερφέ, για το καλώς ορίσατε. Κανένας δεν ακούμπησε τίποτε γιατί ήταν όλοι σκασμένοι από το μεγάλο φαγοπότι στα πλοία. 

 Ύστερα τους οδήγησαν σε πόλεις όπου εγκαταστάθηκαν και όλη μέρα τραγούδι και χορός, διότι τους έδιναν πολλά λεφτά να ζήσουν επειδή άλλαξαν χώρα. Έτσι δεν ξαναδούλεψαν ποτέ και την περνάνε ζάχαρη από τότε και οι απόγονοί τους. 
 Κάποιοι κακόβουλοι μετά από πολλά χρόνια κατηγόρησαν τον κύριο Κεμάλ και τις μεγάλες δυνάμεις πως έκαναν λέει γενοκτονία και έσφαξαν και έκαψαν και πως φέρθηκαν άσχημα στους αρναούτηδες. 

Αυτά κάνεις όταν είσαι αδιάβαστος και χορτασμένος και εχθρός της ευνομούμενης Ελληνοελλάδας. Γι' αυτό το λόγο και για την υπεράσπιση αγίων ανθρώπων αλλά και Μεγάλων Δυνάμεων, η Ελληνοελληνική σημερινή κυβέρνηση έκανε αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Να μην μπορεί ο πάσα ένας να αποκαλεί σφαγέα τον κύριο Κεμάλ και κωλοχώρες τις Μεγάλες Δυνάμεις σαν τη Γερμανία που πρωτοστάτησε στην ευτυχία των αρναούτηδων.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα