Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τα SOS της εβδομάδας

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Έτσι λοιπόν έχουμε τις Mainstream αλλά και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα μας. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης μας. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία μας.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμοζόμαστε κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (12 έως 18 Ιουλίου)
Λίγες αλλά «φαρμακερές» είναι οι όψεις του επταημέρου, ιδιαίτερα μέχρι την Κυριακή, με τον Άρη να ενεργοποιεί εντάσεις και κινδύνους σε ποικίλα μέτωπα.
Στο μέτωπο των αργών πλανητών έχουμε τον σχηματισμό του τριγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο, μια όψη που στις «καλές» της μπορεί να μας... επαναφέρει στα συγκαλά μας, περιορίζοντας τις ακρότητες και δημιουργώντας «γέφυρες» συμβιβασμού. Το «μότο» της όψης είναι «ύστερα από μια μεγάλη λύπη, έρχεται μια μεγάλη χαρά και το αντίστροφο», κάτι που θυμίζει σε όλους μας ότι η λύπη και η χαρά, η δυσκολία και η ευκολία, η επέκταση και ο περιορισμός δεν είναι παρά μέρη μιας κοινής κοσμικής διαδικασίας, μιας «ανάσας» στην οποία βέβαια συμμετέχουμε κι εμείς.
Στο «ζύγι» μπαίνουν τα πρέπει με τα θέλω, η ποιότητα με την ποσότητα, η αίσθηση καθήκοντος με την ανεμελιά και το ζητούμενο βέβαια είναι η εξισορρόπηση τους και όχι η κυριαρχία της μιας ή της άλλης τάσης.
Από την άλλη πλευρά ωστόσο αναμένεται να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά πώς για κάποιους είναι δύσκολο έως αδύνατον να ισορροπήσουν την ενέργεια των δύο πλανητών, υπερθεματίζοντας στις ακραίες εκδηλώσεις τους.
Οι μεν... ακραιφνείς «Δίιοι» τύποι, αναζητώντας μια εύκολη λύση στα προβλήματα τους ενδέχεται να καταστρατηγήσουν κάθε έννοια αξιοκρατίας, οι δε... φανατικοί «Κρόνιοι» μπορεί να χάσουν μια σημαντική ευκαιρία, εμμένοντας σε στείρες αρχές.
Το καλό πάντως είναι ότι η επιρροή των δύο πλανητών είναι άμεσα διαχειρίσιμη και από αυτήν την άποψη προλαβαίνουμε έστω και την τελευταία στιγμή να έρθουμε «μία η άλλη».
Ας δούμε όμως το σύνολο των πλανητικών όψεων, που η πρεμιέρα τους χαρακτηρίζεται από την έντονη παρουσία του Άρη.

Πέμπτη προς Παρασκευή, ο τροπικός Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με την αστρική Έριδα (Δίδυμοι-Κριός/Ιχθύες).
Mainstream: Απολύμανση, κυνήγι μικροβίων. Τεμαχισμός, κερματισμός. Λεπτομερείς τεχνικές παρεμβάσεις, η... μάχη της βίδας! Μια κοπιαστική εργασία, εργασιοθεραπεία. Ακτιβισμός του διαδικτύου.
SOS: Απειλή από επιθετικούς ιούς ή μικρόβια. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση στον χώρο εργασίας, απεργία, ρήξη, απόλυση, σεξουαλική παρενόχληση.
Παράλληλα, την Παρασκευή, ο αστρικός Άρης σχηματίζει ένα ακόμη «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες).
Mainstream: Ελιγμός, παραλλαγή. Αποκάλυψη μιας συνομωσίας. Εξόντωση παρασίτων, απεντόμωση, ψεκασμός. Καλλιτεχνικός οργασμός. Χορός, ρυθμός, μουσική. Υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες. Ψάρεμα. Εναλλακτικές θεραπείες, ιαματικά λουτρά. Ανάληψη μιας «σταυροφορίας». Η δύναμη της πίστης. Ερωτικός αισθησιασμός, φαντασιώσεις που «απογειώνουν».
SOS: Συνομωσία, προδοσία, απιστία. Η κερκόπορτα. Διαρροή υγρών ή αερίων, κίνδυνος έκρηξης. Απειλητικό υγρό στοιχείο, τσουνάμι, ναυάγιο, πνιγμός. Τοξική μόλυνση, ασθένεια. Δήγμα, αλλεργία. Ψυχοπάθεια. «Κυνήγι μαγισσών». Λάθος συναγερμός, λάθη στα οπλικά συστήματα. Πόλεμος κατασκόπων, χημικός πόλεμος. Ναρκοληψία. Θρησκοληψία, ιδεοληψία. Χρήση «ουσιών». Αναταραχή στην Εκκλησία ή τον ιατρικό κλάδο. Ψυχική επίθεση, βασκανία. Ταραγμένος ύπνος, εφιάλτες.

Το Σάββατο, η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Χείρωνα (Λέων-Ιχθύες/Υδροχόος).
Mainstream: Αγκαλιά, τρυφερότητα. Νοσταλγία, ευχάριστες μνήμες. Συνάντηση με μια παλιά αγάπη, επανασύνδεση. Εσωτερική διακόσμηση, αναπαλαίωση. Αντίκες. Φροντίδα για το σπίτι, φιλοξενία. Παραδοσιακές εφαρμογές.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, υπερευαισθησία. Παλινδρόμηση. «Εμπλοκή» ενός προσώπου από το παρελθόν.
Την ίδια ημέρα έχουμε και την άκρως επικοινωνιακή σύνοδο Ερμή-αστρικής Δήμητρας στον Καρκίνο.
Mainstream: Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους. Συμβόλαιο, συνεργασία. Αναθεώρηση όρων μιας συμφωνίας. Διαφήμιση, κοινοποίηση, προώθηση ιδεών ή εφαρμογών. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δικτύωση. Αγορά ή προμήθεια αξεσουάρ.
SOS: Ανούσιες συναναστροφές, κουτσομπολιό.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο, η οποία σε πρώτη φάση απειλεί να ανάψει πολλές φωτιές, αφού ενεργοποιείται άμεσα η επερχόμενη σύνοδος του «κόκκινου πλανήτη» με το Δία. Προσοχή λοιπόν στα δάση μας αλλά και σε οτιδήποτε εύφλεκτο!

Τέλος, την Τετάρτη η Δήμητρα σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Ποσειδώνα (Λέων-Ιχθύες/Υδροχόος)
Mainstream: Απόκρυψη ενοχλητικών λεπτομερειών, ωραιοποίηση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μεταφυσικά ενδιαφέροντα, εναλλακτικές θεραπείες. Συναντήσεις με άτομα των συγκεκριμένων χώρων. Μια συμφωνία στα λόγια. Ιδεολογία, οραματισμός. Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις.
SOS: Ακύρωση μιας συμφωνίας. Μια αναποτελεσματική συνεργασία. Φήμες και ψευτιές, χειραγώγηση της κοινής γνώμης. «Πειραγμένες» δημοσκοπήσεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα