Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΒΑΤΙΚΑΝΟ - Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΖΙΟΥΛΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΟΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ



Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου βρίσκεται από χθες στη Ρώμη, προκειμένου να συμμετάσχει, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, στους εορτασμούς της Θρονικής εορτής της Εκκλησίας της Ρώμης, επί τη μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
 
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι ο Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, και συμμετέχουν σε αυτήν ο Επίσκοπος Σινώπης Αθηναγόρας και ο Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Ξενάκης, υπογραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της ημιαυτόνομης Εκκλησίας της Κρήτης. 


Η Πατριαρχική αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Πάπα Ρώμης Φραγκίσκο, και κατά την ιδιαίτερη αυτή ακρόαση ο Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, συμπρόεδρος εκ μέρους των Ορθοδόξων στην Επιτροπή για τον Διάλογο ανάμεσα στην Ρωμαιοκαθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία, μετέφερε το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο μήνυμά του εκφράζει την ευχή ότι ο διάλογος μεταξύ της Ορθόδοξης και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θα συνεχίσει να διεξάγεται σε πνεύμα απλότητας, αλληλοκατανόησης και αλήθειας.
 

 

 
Νέα μαχαιριά στην ψυχή της Ορθοδοξίας η προδοτική και ατιμωτική συμπροσευχή του Μητροπολίτου Περγάμου κ. Ιωάννου Ζηζιούλα. Με τις επιταγές του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο θεωρητικός της αιρέσεως της Βαπτισματικής Θεολογίας και όργανο του Παγκόσμιου Νεοεποχικού Οικουμενισμού, εναγκαλίζεται τον αιρεσιάρχη Πάπα και συμπροσεύχεται δουλοπρεπώς, υποδουλώνοντας στις αδηφάγες διαθέσεις του θηρίου της Αποκαλύψεως, το πατροπαράδοτον Σέβας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα