Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Τεράστια Στεφανιαία Τρύπα Κοντά Στον Βόρειο Πόλο Του Ήλιου!!!

Μεγάλες στεφανιαία τρύπα κοντά βόρεια του ήλιου πόλο

20, Ιούλ, 2013 - Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος / NASA Solar and Heliospheric Observatory, ή SOHO, συνέλαβε αυτή την εικόνα μίας  γιγαντιαίας στεφανιαίας τρύπας να πλανάται πάνω από τον βόρειο πόλο του ήλιου στις 18 Ιουλίου του 2013, στις 9:06 π.μ. EDT. 

Οι στεφανιαίες οπές είναι σκούρες, χαμηλής πυκνότητας περιφέρειες στην ακραία ατμόσφαιρα του ήλιου, το στέμμα. Περιέχουν λίγο ηλιακό υλικό, έχουν χαμηλότερες θερμοκρασίες, και ως εκ τούτου, φαίνονται πολύ πιο σκούρες από το περιβάλλον τους. 



Οι στεφανιαίες οπές είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό του ήλιου, αν και εμφανίζονται σε διαφορετικά σημεία και με μεγαλύτερη συχνότητα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του κύκλου δραστηριότητας του ήλιου.

 Ο κύκλος δραστηριότητας επί του παρόντος αναδιατάσσει προς αυτό που είναι γνωστό ως ηλιακό μέγιστο, που προβλέπεται σήμερα για τα τέλη του 2013. 

Κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος του κύκλου, ο αριθμός των στεφανιαίων οπών μειώνεται. Κατά τη διάρκεια του ηλιακού μεγίστου, τα μαγνητικά πεδία του ήλιου αντιστρέφονται  και νέες στεφανιαίες τρύπες εμφανίζονται κοντά στους πόλους με αντίθετη μαγνητική ευθυγράμμιση.

 Οι στεφανιαίες οπές στη συνέχεια παρουσιάζουν αύξηση σε μέγεθος και αριθμό, εκτείνονται περαιτέρω από τους πόλους, καθώς ο ήλιος κινείται προς το ηλιακό ελάχιστο και πάλι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, έχουν εμφανιστεί στεφανιαίες τρύπες  ακόμη μεγαλύτερες από αυτήν.

Από disclose.tv
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα