Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Φωνάξτε Όλοι Μαζί "Φτάνει Πια "...."Θέλω Να Ζήσω Ευτυχισμένος"!




Το είδος μας δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει τον κίνδυνο αυτοκαταστροφής του ..... πλέει μέσα στον γαλαξιακό ωκεανό της άγνοιας του και στολίζετε με τα κίβδηλα στολίδια των ματαιοκρατούντων εγώ ...... η έπαρση ,η δόξα ,η δύναμη ,η επιβεβαίωση είναι διάσπαρτα μα ευτελή αξιώματα που οπλίζουν τα χέρια μας με όπλα τόσο καταστροφικά ,απειλώντας μας με εξαφάνιση...

δυστυχώς μετά από τόση γνώση που συσσωρεύσαμε στην διάρκεια που αυτοχαρακτηριζόμαστε κυρίαρχο είδος , καταφέραμε να πληγώσουμε σχεδόν ανεπανόρθωτα την μητέρα των ειδών ,την γη που επάνω της ζούμε!
τον λίγο αυτό χρόνο που μας επιτρέπετε να ζήσουμε ως οντότητες ,δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για πλήρη αφανισμό της ζωής σε αυτό το κοσμικό κύτταρο στις εσχατιές του χώρου ....



αντί να διδαχτούμε ως είδος από τους τόσο αιματηρούς πολέμους που η ανθρωπότητα πέρασε στην ιστορία της και το αίμα που χύθηκε για την ατομική ικανοποίηση των λίγων ,συνεχίζουμε με μεγαλύτερο μένος αυτή την φρενήρη καταστροφή.!


αντί να απλώσουμε χέρι φιλίας ο ένας με τον άλλο .... σηκώνουμε το μαχαίρι να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο.....αντί να μονιάσουμε και να δούμε πως θα φτιάξουμε συνθήκες ευμάρειας ,κοιτάμε να θυσιάσουμε ολόκληρους λαούς στα διεθνή χρηματιστήρια...... αντί να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε συνθήκες διαιώνισης του ανθρώπου ,είμαστε στα πρόθυρα ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος !


αυτός είναι ο άνθρωπος και τότε που είναι η ανθρωπιά του..?

έχετε αναρωτηθεί ότι η ζωή που μας δόθηκε είναι ελαχίστη και ότι κάποια μέρα θα αποχωρήσουμε για το άγνωστο ?

έχετε σκεφτεί ότι πίσω θα μείνουν τα παιδιά μας και θα ζήσουν σε αυτό τον τόπο φτιάχνοντας τις δικες τους οικογένειες τα δικά τους παιδιά ?


γνωρίζετε ότι εάν τους φτιάξουμε συνθήκες κόλασης ,σε αυτή την κόλαση θα ζήσουν τα δικά μας γεννήματα ?


η αγάπη έχει φύγει μέσα από τις καρδιές μας ....η αγάπη για τον εαυτό μας ,για τον πλησίον μας , για την φύση και αυτά που περιλαμβάνει ..... η προσφορά μας .....!


ελάτε να κάνουμε μια καινούργια αρχή ,βασισμένη σε κοινό όραμα ,δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο ,φτιάχνοντας έναν ομορφότερο κόσμο για τα παιδιά μας πριν είναι αργά.....!


ελάτε να σβήσουμε τις ασχήμιες των ψυχών μας και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα…. 


φωνάξτε όλοι μαζί "φτάνει πια "...."θέλω να ζήσω ευτυχισμένος"!
φωνάξτε το δυνατά να το σηκώσει ο άνεμος να το μεταφέρει σε όλες τις γειτονιές του κόσμου και ακόμα παραπέρα ......κάντε το τώρα αδέλφια μου γιατί αλλιώς το αύριο θα ξημερώσει χωρίς ανθρώπους ,χωρίς ελπίδες , χωρίς ζωή ......!

είμαστε όλοι αδέλφια 

Γ.Α.ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα