Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΕΑΣ



Κύλικας του 4ου π.χ. αιώνα Μουσείο Βερολίνου, όπου κάποιος παρατηρεί την Πυθία από την μια μεριά , τον Αιγέα* από την άλλη και στη μέση ένα πόλο λευκό να τους χωρίζει.

*Αιγεύς =Βασιλέας των Αθηναίων πατέρας του Θησέα.
Αποκωδικοποίηση τον όσων παρατηρούμε στον κύλικα.
Μαύρο –λευκό-κοκκινο τα μοναδικά χρώματα του κύλικα, τα τρία στάδια του διαλογισμού.

Η Πυθία [ Ελληνική Έλικα] κρατά στο ΔΕΞΙ της χέρι [δεξί μυαλό] κλαδάκι δάφνης με επτά[7] φυλλα.Συμβολιζουν και εδώ το γονιδιωμα αγγελιοφόρος [ mR.N.A] με τα [7] αμινοξεα.Απο τον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού απορρέει η ιερή γνώση.


Στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ χέρι της κρατά πιάτο, άρα προσφέρει «τροφή», δηλαδή πληροφορηση.Αυτη είναι και η διαδρομή της ιερής γνώσης, από το δεξί περνά στον αριστερό εγκεφαλικό λοβό και γίνεται συνείδηση. 

Η Πυθία κάθεται σε τρίποδο στα 3 δις των «γραμμάτων» του γενετικού μας κωδικα η στις [2.000.000.000] λέξεις των [3] «γραμμάτων» της Ελληνικής Έλικας, η Πυθία είναι η Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα.

Στο δεξί της πόδι ακουμπά «πιάτο» ζωγραφισμένο με τρεις ομοκέντρους κύκλους και ένα ρόδακα με οκτώ [8] φύλλα στον δεύτερο ομόκεντρο κύκλο.

Ερμηνεία.- το «πιάτο» είναι το ανθρώπινο κύτταρο,ο δεύτερος κύκλος είναι ο πυρήνας του κυττάρου όπου και ο ρόδακας με τα [8] φύλλα = Ελληνική Έλικα = όπως την βλέπουμε στις φωτογραφίες δημιουργεί με τις αναδιπλώσεις της 8αρια. Ο τρίτος μικρός κύκλος είναι ο πυρήνας του πυρήνα του κυττάρου.

Ο λευκός πόλος στη μέση είναι το Μεσολοβιο.Ο Αιγαίας είναι βασιλέας άρα είναι ήδη άνδρας-ήρωας –Μύστης. Στη ζωγραφιά φαίνεται να ζητά την πρόσληψη ιερής γνώσης από την «πηγή».Βρισκεται δηλαδη σε κατασταση διαλογισμου.

Η λεπτομέρεια της θέσης των ποδιών, της Πύθιας και του Αιγέα, σε σχέση με τον λευκό πόλο, μας δίνει την πληροφορία πως η «επαφή» έχει γίνει, έχει ξεπεραστεί το εμπόδιο του «πόλου» [Μεσολόβιου]

Ο μαίανδρος του πινακίου έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, χωρίζεται κάθε τρεις μαιάνδρους με τετράγωνα με πέντε [5=Ε] λευκές βούλες και [4] μαύρες [4=το σύνολο των γραμμάτων της Ελληνικής Έλικας] ο αριθμος [5] αντιπροσωπευει το γραμμα [Ε] αρχικο των λεξεων Ελληνικη η Ελικα .Στο σύνολο τους είναι [12].

5 Χ 12 = 60 = 6+0 =6 δις ο αριθμός των «γραμμάτων» της διπλής βίο- νανοελικας
Ο μαίανδρος είναι μια ακριβής αναπαράσταση της Ελληνικής Έλικας, σχηματίζει τρία[3] εξάρια [666], η τρία[3] εννιάρια [999], εξαρτάται από πού τα βλέπεις. Εδώ τονίζεται από τον δημιουργό της εικόνας πως η διπλή βίο-νανοελικα είναι αμφίδρομη [69] ένα από τα χαρακτηριστικά της.

Η διπλή βίο-νανοελικα είναι αυτή που μας επιτρέπει να ζούμε σαν απλοί άνθρωποι [666] ,είναι η ίδια που μας εξυψώνει με τις πληροφορίες της σε άνδρες –ήρωες –μύστες [999].

Οι θέσεις [χωρίσματα] με τους μαιάνδρους είναι [11] των τριών [3] μαιάνδρων και ένα των δυο μαιάνδρων.

11Χ 3=33 ο αριθμός της Ελληνικής Έλικας το σύνολο των «γραμμάτων» της [3+3=6]
11Χ6=66 [66+33= 99 εκατοστά του μέτρου το μήκος της μιας έλικας του Γενετικού μας Κωδικα.

11Χ9 =99 –[99+99 =198 εκατοστά του μέτρου το συνολικό μήκος των ελίκων του Γενετικού μας Κωδικα μέσα σε ένα κύτταρο.

Έχουμε και ένα κομμάτι με δυο μαιάνδρους μόνο, έτσι 2Χ6=12 Και 2Χ9=18
18+12+198=228[3]=Έλλην Ελιξ 
Ο λεξαριθμος 228[3] που προκύπτει μας αποκαλύπτει πως αυτό που βλέπουμε είναι η Ελληνική διπλή βίο-νανοέλικα. 

Οι δυο μαίανδροι πολύ απλά μπορεί να σημαίνουν όλα όσα αναφέρονται στο αριθμό [2] δηλαδή –δυο νέα μυαλά –διπλή υπόσταση του ανθρώπου .

Δεν είναι λάθος του αρχαίου καλλιτέχνη όπως εσφαλμένα νομίστηκε από τους σύγχρονους αντιγραφείς του κύλικα που τον παρουσιάζουν με 12 χωρίσματα των τριών μαιάνδρων.

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα