Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΦΗΣ...Ο αιθερικός κόσμος των ιδεών
Αυτό πού μπορεί να σε κάνει να έχεις άμεση σύνδεση με μια και μόνο νοερή σκέψη προς το φώς της δημιουργίας , είναι ή Επίφυση. 
Ο κεντρικός αδένας του εγκεφάλου μας είναι αυτός πού μας ανοίγει την πύλη για την υλοποίηση κάθε ιδέας πού βρίσκει την πραγμάτωσή της στον μορφικό κόσμο.
Στο βάθος του εγκεφάλου μας υπάρχει ένας αδένας που ονομάζεται Επίφυση. 
Η επιστήμη της ιατρικής λέει πώς αυτός απενεργοποιείται μετά το 7ο χρόνο της ανθρώπινης ηλικίας και θεωρείτο μέχρι πρότινος μή σημαντικός . 
Το 7ο έτος είναι πολύ σημαντικός χρόνος και συνδέεται με την μυέλωση του εγκεφάλου.
Ο φλοιώδης εγκέφαλος είναι ο σκεπτόμενος νούς μας.
 Ενώ η Επίφυση είναι ό κρίκος πού μας συνδέει με το Πνευματικό μας πρότυπο. 
Η Επίφυση , πού συνδέεται με το Νοητικό, εκφράζει την Χρυσή εποχή και την πρώτη Ιδέα. 
Ως πρώτη Ιδέα ορίζεται το Πνευματικό μας Εγώ από όπου απορρέει ή μορφική πραγμάτωση. 
Η Επίφυση χαρακτηρίζεται από την έννοια Φώς και αντιστοιχεί στην έκφραση τού Ήλιου. 
Είναι ο αδένας που δονεί τα ηλεκτρομαγνητικά πλέγματα να συνθέσουν τον κόσμο και τις μορφές.
Όμως γιατί οι άνθρωποι έχουν άγνοια για την δύναμή τους αυτή; 
Μήπως γιατί δεν έχουν όλοι αυτή την δυνατότητα;
 Στον κόσμο μας, υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η φυλή των Τιτάνων- Ατλάντων, που χρησιμοποιώντας τα ίδια εκείνα μέσα που διέθετε στην τότε εποχή , επιδιώκει την με κάθε δύναμη αποκοπή μας από την «επαφή» , και κατ’ επέκταση απενεργοποίηση της Επιφύσεώς μας, και την όλο και βαθύτερα πτώση μας στην ύλη .
Αυτό το γένος που έριξε ο Δίας στα Τάρταρα και το οποίο αντιμετώπισαν οι Αθηναίοι νικηφόρα, συνεχίζει να ζεί ανάμεσά μας . 
Είναι άρπαγες , ασεβής , ανήθικοι, ασυνείδητοι. 
Είναι το γένος των Ατλάντων πού ζεί στον υπόγειο κόσμο και πού υποχείριά τους έχουν στην επιφάνεια του πλανήτη τους υλιστές Εβραίους. 
Το γένος αυτό του Σκότους΄, είναι αυτοί πού αποκαλούνται « το κακό του κόσμου» και ο Σατανάς.
Αυτοί έπεσαν στην εγωιστική μικροκοσμική ψευδαίσθηση κατοχής και κυριαρχίας , και απέκοψαν κάθε επαφή με τον κόσμο από όπου προήρθαν, από την αυτόνομη ιδεατή τους προΰπαρξη δηλαδή, και έγιναν όντα του κόσμου της υλικής κατάστασης των πρώτων μορφών.
Στο φιλοσοφικό επίπεδο συνηθίζεται να λένε πώς, κάθε τι πρίν δημιουργηθεί υπάρχει σαν ιδέα. 
Οι ιδέες των όντων και των πραγμάτων βρίσκονται σε ένα πεδίο που ο Πλάτωνας το ονόμασε Κόσμος των Ιδεών. 
Μιλούσε για τον καθαρό και φωτεινό κόσμο , τον θεϊκό , εκεί όπου έχει πρόσβαση η φωτεινή σκέψη η οποία εργάζεται με τις ιδέες πνευματικά. Είναι το Θεϊκό Πνεύμα που καθοδηγεί την χαοτική ανυπαρξία να υπάρξει σε αρμονικές μορφές .
 Είναι η Νοημοσύνη και η Θεία Πρόνοια που διέπει την δημιουργία.
Στον κόσμο αυτόν των ιδεών , έχουμε πρόσβαση μέσω των ανώτερων συλλογισμών και διανοήσεων, και μέσω της προσευχής, που μας ανοίγετε η πύλη εισόδου που είναι η Επίφυση. 
Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται ο συντονισμός και ή επαφή με τον φωτεινό μας εαυτό.
Ο γήινος ηλεκτρομαγνητισμός, η Οργόνη όπως την αποκαλούσε ο Ράιχ, που είναι η ενέργεια της κίνησης των ηλεκτρονίων , προσφέρει την δυνατότητα για να δομηθεί η μορφή. 
Όμως, ο ηλεκτρομαγνητισμός, φέρει μόνο την δυνατότητα . 
Πάνω σε αυτήν την δυνατότητα θα πρέπει να επιδράσει ή ιδέα και να δώσει μια μορφή. 
Το στοιχείο του Αιθέρα, που είναι ο από τον Υπερουράνιο χώρο δημιουργικός έρως, αυτός πού ενώνει τά στοιχεία, είναι το μέσον . 
Μέσω τού Αιθέρα κινείται η ψυχή και μορφοποιεί μεταφέροντας την ιδέα. 
Ο Αριστοτέλης , τον Αιθέρα τον καταχωρεί υπεράνω της ατμόσφαιρας , στον καθαρό χώρο . 
Το λέει 5ο στοιχείο , τέλειο , με αέναον κυκλική κίνηση περί την Γη και κατά την φορά του Ουρανού. 
Από το «περί-στροφή», και το «περί την στέρεα ύλη» προέρχεται και «το περιστέρι» ως σύμβολο του Αγίου Πνεύματος που περιστρέφετε γύρο από τον κόσμο και τον εμπνέει με νέες ιδέες που τον μορφοποιούν και τον εμπλουτίζουν. 

Ο αιθερικός κόσμος των ιδεών


Ο Εμπεδοκλής το χαρακτηρίζει ως Κοσμογονικό στοιχείο, ενώ οι Ορφικοί το θεωρούν Ψυχή του Κόσμου .
Υμνήθηκε από τον Ορφέα ώς αυτό που φέρει την ζωή.
« Ω εσύ που έχεις το υψηλό κράτος του Διός που είναι πάντοτε ακατανίκητο και έχεις και μέρος των άστρων , του ήλιου και της σελήνης , που δαμάζεις τα πάντα και φυσάς φωτιά και είσαι ο σπινθήρας της ζωής εις όλα τα ζωντανά πλάσματα . 
Αιθήρ που φαίνεσαι από υψηλά και είσαι το άριστο στοιχείο του κόσμου ω λαμπρό βλαστάρι , που φέρεις το φως και φέγγεις με τα άστρα, εσέ παρακαλώ και σε παρακαλώ να είσαι ήπιος και γαλήνιος εις εμάς».
Η πρόσβαση λοιπόν στον αιθερικό κόσμο των ιδεών, έχει άμεση σχέση με την πνευματικότητα.
 Είναι η οδός μέσω της οποίας συνδέετε κατά τρόπο τινά ένα άτομο του μορφικού κόσμου, με τον ιδεατό.
 Την πρόσβαση αυτή μας την παρέχει η Επίφυση.
Οι Άτλαντες , οι οποίοι είχαν πρό πολλού χάσει την θεικότητα τους όπως μας λέει και ο Πλάτωνας , μαζί έχασαν και την επαφή τους με τά ουράνια Δημιουργικά Πεδία , και κατ’ ακολουθία τους απονεκρώθηκε και η επίφυση. 
Ως αποτέλεσμα ήταν να έχουν ανάγκη να «υλοποιούν» τις σκέψεις τους με την χρήση υλικών στοιχείων. 
Έτσι ανέπτυξαν την τεχνολογία εφαρμόζοντας σε αυτήν τις αρχές των ουράνιων γνώσεών σε γήινο επίπεδο .
Οι Έλληνες, αυτοί που προέρχονται από το γένος των Θεών, των Ημίθεων και των Ηρώων, δεν έχουν σχέση με τα Μεταλλικά γένη .
 Το ηρωικό αυτό γένος, το θειικά απεσταλμένο, κρατώντας την πνευματική επαφή, ανέτρεψε πολλάκις τα εξουσιαστικά ατλάντεια σχέδια των επίδοξων παγκόσμιων επικυρίαρχων, για τους οποίους απαιτητική ανάγκη είναι η αποκοίμιση της δύναμης αυτής των Ελλήνων και η επικράτηση μιας υλικής μονοδιάστατης πραγματικότητας. Άλλωστε όλα τα προγράμματα για τον Έλεγχο του Νού , αυτόν τον σκοπό είχαν και έχουν.
 Να ερευνήσουν από την μια και να «μαντρώσουν» μέσω του ελέγχου, όσους διαθέτουν ακόμα εν ενεργεία αυτήν την δύναμη, όπως έκαναν άλλωστε με το κάψιμο των μαγισσών κατά τον μεσαίωνα, και από την άλλη για να χρησιμοποιήσουν προς δικό τους όφελος τα άτομα αυτά.
Έρευνες ετών έχουν γίνει πάνω στο θέμα «Έλεγχος του Νού» για να μπορέσουν να υποβάλλουν την ανθρώπινη θέληση. 
Δεν είναι τυχαίο . 
Η Ελεύθερη Θέληση , σημαίνει και σηματοδοτεί την επεξεργασία, τον έλεγχο και την συνειδητοποίηση κάθε σκέψεως, λόγου, και πράξεώς μας , μέσα από το φίλτρο ανάλυσης των ενοποιημένων ημισφαιρίων του εγκεφάλου μας , πού επιτυγχάνετε με την εναρμόνιση του νοητικού-λογικού φλοιώδους νεοεγκεφάλου = νοητικό, με τον παλαιό εγκέφαλο, την παρεγκεφαλίτιδα = ψυχονοητικό. 
Όλες αυτές οι «μηχανές» και τά «μηχανήματα», ανήκουν στους υπογείους Άτλαντες βέβαια οι οποίοι είναι οι εμπνευστές και καθοδηγητές των υποχειρίων των. 
Μην πιστεύεται ότι είτε η Αμερική είτε η Ρωσία, δύο τουλάχιστον από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου , έκαναν αυτή την πολυδάπανη έρευνα για τον έλεγχο του νού , μόνο και μόνο για λόγους κατασκοπίας μεταξύ τους. 
Την δεκαετία του 50 οι Ρώσοι ανέπτυξαν εξαιρετικά το πρόγραμμα για τον έλεγχο του νού με την χρήση χαμηλών συχνοτήτων. 
Έψαχναν και έπαιρναν στα εργαστήρια τους όσους είχαν ξεχωριστές ικανότητες, με σκοπό, μέσω διαφόρων ερευνών, να ερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα τις απενεργοποιήσουν, ώστε περαιτέρω να αποδυναμώσουν με την κατάλληλη τεχνολογία τις δυνάμεις αυτές μαζικά στα πλήθη. 
Και βέβαια τα ίδια αυτά τεχνολογικά μέσα τους χρησίμευσαν αργότερα για την πλύση εγκεφάλου του καταναλωτικού κοινού μέσω της διαφημίσεις , άχρηστων κατά το πλήθος προϊόντων .
 Στην Αμερική με την CIA και μέσω του προγράμματος «Πανδώρα», δηλαδή ηλεκτρονικός έλεγχος του νού, έκαναν έρευνες σε σχέση με την αλλαγή της συμπεριφοράς με την χρήση ηλεκτρομαγνητικών επιρροών πάνω στους ανθρώπους. 
Γνωρίζουμε πώς το σώμα μας όπως και κάθε σώμα περιβάλλεται από μια ηλεκτρομαγνητική αύρα η οποία επηρεάζεται από άλλες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Όπως θα δούμε πιο κάτω , ο ηλεκτρισμός εκπέμπεται από τον εγκέφαλο , και ο μαγνητισμός από την ψυχή. 
Και τα δύο δημιουργούν ένα πεδίο συνοχής γύρο από το σώμα που κάνει το κάθε ζώντα οργανισμό μια ξεχωριστή μονάδα. 
Ο άνθρωπος μέσω της νόησης και της θέλησης μπορεί να ελέγξει και να κατευθύνει αυτό το πεδίο. 
Να αυτοιασθεί, να καταρρίψει τους φυσικούς νόμους, να γίνει αθάνατος.
 Για να συμβεί όμως αυτό , θα πρέπει να έρθει σε επαφή με το Πνευματικό του πρότυπο. 
Να λάβει δηλαδή Επιφοίτηση από το Άγιο Πνεύμα. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα