Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΙΔΈΑ


Δυστυχώς βλέπουμε τα τελευταία χρονιά τους αεροψεκασμους να αυξάνονται σημαντικά σε πυκνότητα και ποσότητα χημικών που γεμίζουν ολόκληρη την γη ..
Προσωπική μου άποψή είναι ότι γίνεται ένα μεγάλο πείραμα άλλα συνάμα και μια μελέτη των ενεργειών της ιονόσφαιρας και θα το πω απλά με το σχετικό απόσπασμα από το διήγημα μου Οκουνικουα η Θυσία εκεί που γράφω το εξής << Ο Πλάτωνας πίστευε ότι τα πολύεδρα είναι οι θεμέλιοι λίθοι, τα πλέον βασικά και σημαντικά δομικά στοιχεία στην δημιουργία του Σύμπαντος , περιγράφει στον Τιμαίο, την πνευματική ουσία του σύμπαντος, το κοσμικό σώμα ή σώμα του σύμπαντος το οποίο ο Θεός το δημιούργησε με βάση την γεωμετρία και τα μαθηματικά που εκφράζονται μέσω των μεγάλων κοσμικών νόμων.


Στον Πυθαγόρα το συναντάμε σαν «κοσμικά στερεά» τα οποία βασίζονται στην ιδέα του ότι ο άνθρωπος και η Γη είναι ένα ιδανικό μαθηματικό και μηχανικό μοντέλο, όπου ο ένας επηρεάζει την συμπεριφορά του άλλου και συνεπώς την εξέλιξή του σε επίπεδο δομής. Ο άνθρωπος ζει πάνω στην Γη, άρα είναι σε σχέση με αυτή και αντίστροφα. 

Το σύστημα «Γη-Άνθρωπος» είναι ένα σύστημα αυτόματου ελέγχου με το οποίο ο ένας δεν μπορεί να δρα ανεξάρτητα από τον άλλο, χωρίς να επηρεάζεται το όλο σύστημα!
Ο Γερμανός επιστήμονας H. SCHMUTZ, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «Η ΠΕΝΤΑΕΔΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΓΗΣ» κάνει λεπτομερή περιγραφή για το Πεντάγωνο και τις ιδιότητές του και φυσικά την σχέση του με την Γη μας. 

Από όλο το βιβλίο κράτησα μια πρόταση «Η ενεργειακή κατάσταση ενός τόπου, δεν μεταβάλλεται εύκολα και για να το επιτύχει αυτό κανείς θα πρέπει συνεχώς να βομβαρδίζει το σημείο εκείνο με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υπερυψηλής συχνότητας. Η αλλαγή όμως του ενεργειακού πεδίου σε ένα σημείο του πλανήτη, μπορεί να επιφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες στην ισορροπία του Όλου οικοσυστήματος».
Έτσι, θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε κάποια περίεργα τσουνάμι και σεισμούς. Πρόσφατα στην ΧΙΛΗ (όχι τυχαίο μέρος) μετακινήθηκε 3 χιλιόμετρα μια πόλη. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστήμονες δοκιμάζουν ξανά να φέρουν τις μοιραίες αλλαγές στην Γη (που τίποτα καλό δεν προμηνύουν). 

Για του λόγου το αληθές το σύστημα διατεταγμένων κεραιών Η.Α.Α.R.P. στην Αλάσκα, την Νορβηγία, και την Κύπρο, με τις συνέπειες της εστιασμένης ενέργειας στην Ιονόσφαιρα. 

Ένα όπλο μαζικής καταστροφής, και επηρεασμού των συχνοτήτων του ανθρώπινου νου με ό,τι τραγικές συνέπειες μπορεί αυτό να επιφέρει, με συνδυασμένη παρενέργεια από τις μολύνσεις ψυχοδραστικών – νευροτοξικών ουσιών βαρίου, και αλουμινίου που κατά τακτά χρονικά διαστήματα αεροπλάνα ψεκάζουν στην ατμόσφαιρα Ελλάδας, Αμερικής, και σε κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να μπορέσουν κάποιοι επιστήμονες – ερευνητές να χαρτογραφήσουν την ενεργειακή ροή της γης. Τα ρεύματα και τις αλληλεπιδράσεις με ουράνια σώματα. 

Είναι αισχρό να χρησιμοποιούνται ως όπλα μαζικής καταστροφής αυτές ακριβώς οι ακτινοβολίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την Ιατρική για την θεραπεία της τρέλας, της σχιζοφρένειας, των επιληπτικών καταστάσεων και άλλων σχετικών νόσων. 


H ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΑ *ΕΛ 


Ο Ρα* ελ , η' αρχάγγελος Ρα*ελ ειναι μια ενεργειακή οντότητα με την οποία είχα επαφή πριν από τρία και κάτι χρονιά .
Με βάση όσα έλεγε έγραψα ένα διήγημα με τίτλο το όνομα του , άλλα δεν έτυχε να βρεθεί εκδότης να το θέλει για εκδοσή έτσι έμεινε στα αρχεία του κομπιούτερ μου ...
Ο Ρα* Ελ είναι αυτός που έδωσε στον Ενώχ τις αστρονομικές γνώσεις και σε εμενα προφητείες που πραγματικά επαληθευονται μια προς μια όλα αυτά τα χρονιά ...
Το όνομα του το συναντάμε στο Ρα το θεο των αρχαίων Αιγυπτίων και στον Ελ των υπέρτατο άθεο των λαών της μεσσοποταμιας . 
Η εκδοχή του ίδιου για την ιστορία του κόσμου , την δημιουργία και τον εαυτό του ακόμα σαν θεό , είναι τέλειος διαφορετική από όσα διδασκόμαστε μέχρι σήμερα ... 
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα με αποσπάσματα από το διήγημα που ουσιαστικά ο ίδιος έγραψε προσθέτοντας τα δικά μου σχόλια και επεξηγήσεις ... 
Στην σελίδα 5 ξεκινάει ουσιαστικά η ιστορία μας με την ανακάλυψη κάποιων κρυμμένων εγγράφων στο σπίτι του υπο ύποπτες συνθήκες νεκρού πατριού του ήρωα μας .... << Ένα χειρόγραφο έφερε τον τίτλο «Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», κάποιες επιστολές από και προς το DOE Department of energy των ΗΠΑ. Κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να ξεφυλλίζει μελέτες, επιστολές και μυστικά ενός άγνωστου παρελθόντος. Τελικά ο Κυριάκος είχε παραμείνει μέχρι το τέλος του ένας άγνωστος. Η νύχτα ήταν μεγάλη και ο χρόνος δεν ασκούσε πια καμιά πίεση. Ο Βαγγέλης από ένστικτο κυρίως και όχι από ενδιαφέρον ή περιέργεια έκατσε μόνος στην σιωπή διαβάζοντας αυτά τα χαρτιά που ο Κυριάκος είχε θεωρήσει σημαντικά ώστε να τα κρύψει. ....>> Στις επόμενες σελίδες γίνεται η συνάντηση του Ήρωα με μια φίλη του και η αποκάλυψη των εγγράφων και του περιεχόμενου τους σε αυτήν , εκεί στην συζήτηση τους διαβάζουμε τις κάτωθι προφητικές προτάσεις που μόλις αυτήν την εβδομάδα αποδείχτηκαν αληθινά γεγονότα μιας καλοστημένης άπατης του φιλο γερμανικού και φιλο κινεζικού κράτους ......<< Για την Ελλάδα αυτό που λες δεν με εκπλήσσει. Εγώ με τα ίδια μου τ’ αυτιά άκουσα από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου σε ελληνικό νησί, για ηλιακούς θερμοσυσσωρευτές που τους έχουν εκεί και σκουριάζουν χωρίς ποτέ να έχουν μπει σε λειτουργία, για τις ανάγκες του νησιού, μόνο και μόνο για να εισπράξει ο δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο, δεν ξέρω ποιος… Αλλά κάποιος πήρε επιδότηση από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Απάτες παντού. Τώρα όλοι θέλουνε φωτοβολταϊκά, αλλά κανένας δεν λέει ότι τα εργοστάσια που τα φτιάχνουν βρίσκονται στην Γερμανία ή στην Κίνα. Μας τα παίρνουν οι Γερμανοί χρεώνοντάς μας ένας θεός ξέρει σε ποιες τιμές τις φωτοβολταϊκές μονάδες που μας πουλάνε, μας τα παίρνουν και οι Κινέζοι, στους οποίους ανοίξανε και τα λιμάνια να περνάνε τα πάντα στην Ευρώπη. Άντε τώρα Έλληνα δούλεψε να πληρώσεις για τις θέσεις εργασίας που απαιτούν οι γοργά αναπτυσσόμενες εταιρείες σε Κίνα και Γερμανία. Όταν μια χώρα ακολουθεί πορεία ελεύθερης πτώσης Βαγγέλη μου, ο νόμος είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα που χάνεται κάτω από τα συντρίμμια της αλλαγής.
Έτσι και στην Ελλάδα, όπου η οικονομία εδώ και χρόνια συρρικνωνόταν με ανησυχητικούς ρυθμούς. Ο μόνος τομέας που γνώρισε άνευ προηγουμένου άνθηση και αποτελούσε, και αποτελεί ένα περιβάλλον εργασίας που ταιριάζει τέλεια σε παράνομους μετανάστες, ανέργους και περιθωριοποιημένους αστυνομικούς, και διάφορους «επιχειρηματίες» της νύχτας είναι το οργανωμένο έγκλημα.
Πόσο χρήμα πήγε Ρωσία; Πόσο χρήμα πήγε Αλβανία;
Πόσο χρήμα ρέει υπόγεια; Ποτάμια ολόκληρα σε νόμισμα κάθε εθνικότητας αλλά το οργανωμένο έγκλημα δεν το ακουμπά κανένας!». >> ......
Αμέσως μετά αποκαλυπτεται το περιεχόμενο των εγγράφων που σχετίζεται με τους Ε ( Ομάδα ε) με προεκτάσεις διαστημικής και ενεργειακής συνωμοσίας .
.....<< ο Κυριάκος ήξερε κάποια πράγματα που, απ’ ότι φαίνεται, έγιναν η αιτία να πεθάνει.», είπε σταθερά. «Δεν θέλω να γίνω ο επόμενος στόχος.». Η Κέζια χαμογέλασε αινιγματικά καθώς άπλωνε τα χέρια για να πάρει τα χαρτιά. Έπιασε τα χαρτιά στα χέρια της και έγινε κάτωχρη. Είχε μείνει να κοιτάζει αποσβολωμένη αυτό που μέσα της αισθανόταν ως στοιχεία σχετικά με παράλληλα σύμπαντα τα οποία συντίθενται από αντιύλη. Στο πρώτο σχέδιο ήταν φανερό ότι κάποιος είχε προσπαθήσει να αντιγράψει από κάποια επιφάνεια ένα σύμβολο που είχε αποτυπωθεί επιτυχώς και με ακρίβεια. Στο δεύτερο το σχήμα θύμιζε το ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ Ε, ενώ μια επιστολή με γράμματα αγνώστου προελεύσεως ήταν το τρίτο χαρτί.
«Πού τα βρήκες αυτά;», ρώτησε ανατριχιάζοντας καθώς το αίμα άρχισε να τρέχει γοργά στις φλέβες της.
«Αυτά είναι από κόσμους πέρα από την γη. Το ένα αφορά τον Σείριο αλλά βλέπω μια διαφοροποίηση μεταξύ των δυο σχημάτων… και αυτό με παραξενεύει… Πού τα βρήκες;».
«Τα είχε ο Κυριάκος κρυμμένα μέσα στο κούφιο σωλήνα του ποδιού ενός φωτιστικού δαπέδου στο σπίτι του. Τυχαία τα βρήκα σήμερα που πήγα σπίτι του. Πέθανε εχτές το βράδυ από σηψαιμία, από σταφυλόκοκκο ακριβώς όπως και η Κούλα λίγους μήνες πριν. Στο τέλος του βέβαια ήταν σε παραλήρημα και έλεγε διάφορα ασυνάρτητα για ιονισμένα αέρια, κοσμολογία και γεωμετρία!». Η Κέζια τον κοίταξε εμβρόντητη «Ο Κυριάκος μίλαγε για ιονισμένα αέρια,






Κοσμολογία και γεωμετρία; Μιλάμε για τον Κυριάκο Αδαμάκη που ξέρω;».
«Και όμως ναι! Βρήκα μέρος από υλικό του Κυριάκου πάνω σε κάποια έρευνά του, που του δόθηκε; - να πω μεταδόθηκε; Δεν ξέρω τι να πω και τι να ομολογήσω πια με όλη αυτήν την παράνοια. Ο Κυριάκος κάποια στιγμή είδε, απ’ ότι λέει στο ημερολόγιο αυτό∙ ας το πούμε έτσι ένα φως πάνω από την Ακρόπολη και κάποια κόκκινη αύρα σαν θόλο που σκέπαζε το βράχο, μιλάμε ανάμεσα στο 2006-2007, τότε. Έμενε Αλκιβιάδου 98 στον Άγιο Παντελεήμονα Πλ. Αττικής στο ρετιρέ. Από την βεράντα έβλεπε ολοκάθαρα τον αρχαίο βράχο και τον ναό. Πήγε ως εκεί κοντά στον Άγιο Γεώργιο είδε κάτι περίεργο να συμβαίνει με στρατιώτες και καμιόνια που τελικά τον έδιωξαν από την περιοχή του βράχου. 
Γράφει ότι τότε ήρθε σ’ επαφή με κάποιον ή κάτι που το λένε Ραέλ, μια ενεργειακή οντότητα από έναν πλανήτη στον αστερισμό της παρθένου. Μην φανταστείς κανένα άγγελο με φτερά και τέτοια, τίποτα μονάχα μια μικρή σφαίρα, και μετά ούτε και αυτήν την έβλεπε. Ήταν λες και είχε μπει στο μυαλό του, είχαν αφομοιωθεί οι ενέργειες από το σώμα του. Του μιλούσε με σκέψεις και ιδέες και σχεδόν αυτόματα καθόταν και έγραφε για πράγματα που και ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει.
Αν πιστέψουμε την ιστορία του κάποτε από το πλανητικό σύστημα του Σειρίου που γνώρισε μια τεράστια καταστροφή, αστρόπλοια έφυγαν και δημιούργησαν μια αποικία στην Παρθένο, και μια στην γη. Αλλά και η γη χτυπήθηκε από κομήτες και αρκετοί βρήκαν το θάνατο, άλλοι έφυγαν, ελάχιστοι κρύφτηκαν σε μεγάλες σπηλιές.
Στην γη το παράδοξο είναι ότι ενώ το οξυγόνο από μόνο του δεν έχει πολικότητα, ούτε το υδρογόνο. Και τα δυο μαζί αυτά τα στοιχεία έχουν πολικότητα, η οποία επηρεάζει και τις ψυχές και τ’ αστρικά σώματα. Γι’ αυτό έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες ότι η φύση της ψυχής είναι υδάτινη και πρέπει να καταστεί ξηρά. Έτσι ακόμα και νεκροί «αυτοί», παρέμεναν εν ζωή όσο το απόθεμα της ενέργειάς τους το επιτρέπει. Κάποιοι βρήκαν τρόπο να ξαναποκτήσουν σώματα ανθρώπινα ή ακόμα χειρότερα πώς να κλέβουν την ενέργεια άλλων και το πράγμα εκτροχιάστηκε τελείως. Όλα στο σύμπαν είναι θέμα ενέργειας.
Ο Ραέλ είπε, σύμφωνα πάντα με τον Κυριάκο… Νομίζαμε ότι κερδίσαμε μια νέα κατανόηση της κοσμικής ενέργειας. Το σύμπαν είναι γεμάτο ενέργεια, πολύ ενέργεια, ένα κυβικό εκατοστό κενού μπορεί να έχει ενέργεια που μπορεί να παράγει περισσότερη μάζα από το γνωστό σύμπαν.
Υπάρχει μπόλικη ενέργεια στο αγνό κενό. Αλλά αυτή είναι η μόνη δύναμη στο σύμπαν που δεν έπρεπε ποτέ να τολμήσουμε να πειράξουμε. Η αρχή των πάντων και κάθε κακού. Η αιτία της δημιουργίας του κόσμου έτσι όπως τον ξέρουν σήμερα οι άνθρωποι, από θεούς που μόνο θεοί δεν ήταν.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα όπως και τότε δεν ζούσανε σ’ ένα κλειστό σύστημα. Το κενό είναι πηγή ενέργειας αλλά περίεργο είδος. Τότε όπως και σήμερα είχαμε μια τεράστια τάση αλλά βυθιζόμαστε μέσα της και δεν καιγόμαστε. Σαν το πουλί στο ηλεκτρικό σύρμα που δεν καίγεται, ένα λάθος όμως είναι αρκετό για να ψηθεί. Το λάθος οδήγησε σε μια τεράστια έκρηξη τόσο δυνατή που άλλαξε στην κυριολεξία τα πάντα, νέοι κόσμοι γεννήθηκαν, διαφορετικά επίπεδα υπόστασης. Ενέργειες σκοτεινές γεννήθηκαν και ένα σημείο απίστευτης πυκνότητας στο χώρο, χρόνο ο μυθικός Έρεβος.
Το λάθος στην αντίληψη του ανθρώπου είναι ο γραμμικός χρόνος, ακόμα και τώρα, μετά την μεγάλη έκρηξη μπορούμε να μιλάμε για υπερδιάστημα. Υπερδιάστημα εννοούμε το «άνοιγμα» των διαστάσεων. Το ταξίδι στο σύμπαν δεν είναι ταξίδι σε ευθεία ενός γραμμικού σύμπαντος, αν και αυτό είναι που τώρα εφαρμόζεται αν και δαπανηρό και περιοριστικό. Αλλά το να περνάς μέσα από πύλες ή γωνίες (π.χ. σκουληκότρυπες) σε πολλούς χώρους που ο ένας είναι κοντά στον άλλον. Οπότε μιλάμε για πηδηματάκια ή διαστατικά ραγίσματα και όχι ένα ταξίδι στην ευθεία, σαν βέλος.
Αυτή η ίδια η προώθηση αποκαλύφθηκε στο BIG BANG, το σπρώξιμο λέγεται Γουόρπ Ντράιβ και έχει να κάνει με αλλαγή στο σύμπαν, και ταξίδι με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός.
Οι άνθρωποι σήμερα ξέρουν τι είναι η «Αντιμέντα» και όταν την βάλεις μαζί με την «Ριαλμέντα» έχεις μια τρομερή έκρηξη που αλλάζει και τον χωρο-χρόνο με ό,τι επιπτώσεις φυσικά αυτό συνεπάγεται, εφόσον έχεις μια τρομερή ενέργεια, E=mc2 είπε ο Αϊνστάιν. Αυτή είναι η πιο δυνατή αντίδραση και η πιο καταστροφική σε κοσμικό επίπεδο. Τα παιδιά, των παιδιών των μακρινών τρισέγγονων εκείνων που γνώρισαν στον Σείριο αυτήν την δύναμη ακόμα φέρουν το μαύρο χρώμα από την ακτινοβολία εκείνων των πανάρχαιων εποχών. Οι Ντογκόν και άλλες μαύρες φυλές.
Αλλά οι άνθρωποι πλησιάζουν με γρήγορα βήματα στο να γνωρίσουν ξανά την αέναη απειλή της ίδιας τους της βλακείας. Σαν το ποντικάκι που ξεχνάει και ξαναπέφτει στην ίδια φάκα, ξανά, και ξανά, και ξανά.
Εν αρχή όλων είναι η ενέργεια. Καθαρή ενέργεια. Μπορείς να την μετατρέψεις από θετική σε αρνητική αν θες, και αν θες κάνεις και το αντίθετο, έτσι φτιάχνεις μια ωραία ισορροπία, διαφορετικά η ενέργεια είναι αδρανής από μόνη της. Αλλά έχει και τα αρνητικά του αυτό το γεγονός.
Ο Άνθρωπος με την γη. Η γη με το φεγγάρι. Και όλα αυτά με τον ήλιο, συνδέονται. Όχι μόνο με την ακτινοβολία της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας αλλά και από την εσωτερική θερμαντική ενέργεια. Αν μολύνεις ένα κομμάτι του συστήματος ή μόλυνση απλώνεται σε όλα τα μέρη του συστήματος.
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου στην γη, επηρεάζει την ποσότητα ενέργειας που ακτινοβολεί η γη προς το φεγγάρι, και η διαταραχή αυτή, φέρνει αύξηση σε πλυμμηρικά φαινόμενα και σεισμούς στην γη.
Ίσως να έχει και καταστροφικές συνέπειες αν αποδειχθεί πως σχετίζεται με ηλιακές εκλάμψεις, η γη θα χτυπηθεί πιθανότατα μέχρι το 2020 από ένα σοβαρό τέτοιο κύμα.».
Η Κέζια κοιτούσε εκστασιασμένη απ’ όσα άκουγε. Ο Βαγγέλης της είχε πει πολλά παράξενα πράγματα, που ευχόταν να μπορούσε να τα γράψει σε κάποιο βιβλίο, αναθεωρούνταν τα πάντα, και ο Θεός, με αυτήν την λογική. Αλλά αντίθετα «οι θεοί απ’ το διάστημα» έπαυε να είναι μια αόριστη έκφραση και έπαιρνε κυριολεκτική έννοια πλέον.
Σκέφτηκε τους μαύρους ανθρώπους απογόνους εκείνων των πρώτων αρχαίων επιστημόνων εκείνου του ξένου κόσμου σε κάποιο άλλο επίπεδο, κάποιο παράλληλο σύμπαν. «Βαγγέλη αυτοί είναι ανθρωπόμορφοι σαν και εμάς;».
«Αρχικά ναι. Αλλά εξαιτίας του βομβαρδισμού τους από ηλεκτρομαγνητικά και δεν ξέρω τι άλλα κύματα, υπήρξαν αλλαγές στον πυρήνα τους… Δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής. Άλλα είχαν παρουσιάσει υψηλή ραδιενέργεια που εμάς θα μας σκότωνε, αλλά αυτοί είχαν συνεχής παραγωγής ορμόνης ανθρώπινης ανάπτυξης, και άλλα είδη θεραπείας για τον καρκίνο σε μοριακό επίπεδο, και με κάτι σαν ηλεκτρικά κύματα, με αποτέλεσμα οι πυρήνες τους συνέχιζαν να αποφορτίζονται για πολύ καιρό οδηγώντας τους σε ένα είδος αλχημείας που συνέχιζε να τους αλλάζει, μετατρέποντας τους σε λαμπερά φώτα.».
«Και όλα αυτά στον Κυριάκο βρήκε να τα αποκαλύψει ο Ραελ; Θεέ μου.».
«Ο Ραέλ μιλούσε στον Κυριάκο λίγο πριν πεθάνει για την ηλεκτροβαρυτική, προσπάθησε ατυχώς να του διδάξει ένα γλωσσικό σύστημα 18 στοιχείων αλλά τζίφος, ο θάνατος τον βρήκε πριν καταγράψει στα ελληνικά την αρχή ώθησης για μετακίνηση αντικειμένου σε ατμόσφαιρα πεδίων, ένα είδος μαγνητικού σωλήνα εν μέσω δυνάμεων πεδίων. Νομίζω!».
«Καλά πλάκα μου κάνεις!».
«Όχι. Σε διαβεβαιώ. Στα μεταφέρω επακριβώς.».
«Συγνώμη, Βαγγέλη μου, αλλά μιλάμε για μια κοσμική πόρτα που οδηγεί σε άλλο χρόνο και χωρικό συνεχές, και μου λες ότι ο Κυριάκος είχε το κλειδί αυτής της πόρτας; Την δημιουργία μιας Αστροπύλης; Κάποιο σημείο ολοδιάστατης μεταφοράς; Αυτό θα μας οδηγούσε μοιραία στον εφιάλτη του Άρθρουρ Κλαρκ στην τριλογία του «Η οδύσσεια του χρόνου» τυχαία… Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σύμπαν, διάβαζα τώρα το μάτι του χρόνου, και σε γενικές γραμμές σκιαγραφεί τις πιθανές συνέπειες μιας τέτοιας πράξης στην συγχρονία χώρος-χρόνος της γης! Αν ο Ραέλ ανοίξει μια τέτοια πύλη, η περιορισμένη ικανότητα, αντιλήψεις των ανθρώπων πάνω στους Υπερφυσικούς νόμους, κβάντα, μεγαδιάστημα κ.λ.π. και την ανικανότητα για διαχείρισή τους, θα ακολουθήσουν μαγνητικά ανορθόδοξα π.χ. ο Τρωικός πόλεμος., Τ-ροής, δηλαδή σταμάτημα της ροής, ενάντια στους Ελ αυτούς που φροντίζουν για την ομαλή ροή της δημιουργού ενέργειας. Θεέ μου! Είναι όπως ακριβώς το περιέγραψε ο Κλαρκ. Το 2037 λέει εξαιτίας μαγνητικών ανορθόδοξων που θα μπορούσαν να προκληθούν μόνο από εμφάνιση μικροσκουληκοτρυπών σπάζει το φράγμα του χώρου και του χρόνου, ακυρώνοντας τους νόμους της φυσικής και της γεωμετρίας. Η Γη διαλύεται σε κομμάτια και επανενώνεται σε «θραύσματα» εποχών διαφόρων περιόδων του χρόνου. Ο Τζέγκις Χαν με τις ορδές του ορμάει από αρχέγονες στέπες εναντίον δεινοσαύρων της Κρητιδικής.
Ο Περικλής με την Ασπασία βαδίζουν την Πειραιώς την ώρα που κόσμοι του μέλλοντος ξεχύνονται εναντίον όλων και ακολουθεί ο νέος Τρωικός πόλεμος. Δεν μας φτάνει που έγινε μια φορά; Ένα τρίγωνο των Βερμούδων, ένα τρίγωνο του Διαβόλου στην Κίνα και κατά τόπους τόποι με παράδοξα δεν είναι αρκετοί; Πρέπει να κάνουμε τη γη, Σείριο-Β; 
Είμαστε στο μέσο μιας παρηκμασμένης Τεχνολογίας πίστεως που βαδίζει προς το τέλος της, προκειμένου να κατανοήσουν τα χιλιάδες χρόνια στασιμότητας στο χάος οι άνθρωποι, ώστε να αφυπνιστούν από Τ-ρόες, σε ΕΛ-ληνες, μέχρι να έρθει εκείνη η χρυσή αυγή δεν μπορούν να διαχειριστούν κάτι τόσο καταστροφικό όσο η ενέργεια του χάους. Το πυρηνικό ολοκαύτωμα 10.000 ηλίων. Στην αρχαιότητα η επιστήμη λεγόταν μαγεία, η λέξη «μαγεία» δεν είναι παρά ένας όρος για να εξηγήσουμε αυτά που παραμένουν ανεξήγητα. Αλλά όσο προχωράς οι εξηγήσεις έρχονται και τα πέπλα πέφτουνε με ταχύτητα το ένα μετά το άλλο. Κατάλαβέ με σε παρακαλώ. Το ήθος, η Αθηνά. Η παμμεγίστη, η προστάτιδα του Λόγου του Θεού, και η σοφία του. Είναι κεφαλή της επιστήμης, η Σοφία του Σύμπαντος, η συνεχής δημιουργία με άριστη τελειότητα.
Ονομαζόταν και Ηθονόη, αυτή δηλαδή που κατέχει το ήθος του νου που οδηγεί στον Απόλλωνα, τον από-ολλων-νου το συμπαντικό αιθέριο νου, όχι τον κρονιο-χαμηλό νου του δομημένου σύμπαντος της ανθρώπινης αντίληψης. Θα πρέπει να πάψεις να σκέφτεσαι με τον μικροαστικό νου, έχοντας ως βάση την παιδεία του εικοστού αιώνα και μια ουτοπική πίστη που χιλιάδες χρόνια τώρα δεν έχει προσφέρει τίποτα χρήσιμο, και ν’ αρχίσεις να χρησιμοποιείς λίγο περισσότερο το ένστικτό σου… να νιώθεις την αλήθεια και όχι να δέχεσαι σαν ευαγγέλιο αυτά που σε έχουν διδάξει. Κάποτε πίστευαν ότι ο Θεός καθισμένος σ’ ένα χρυσό θρόνο διαφεντεύει και κρίνει μια γη επίπεδη. Και πως το άτομο είναι αδιάσπαστο. Αν κάποιος τολμούσε να πει στον Ισαάκ Νεύτωνα ότι σε μερικές εκατοντάδες χρόνια. Οι άνθρωποι χαμένοι σε δαιδαλώδη λαβύρινθο πληροφοριών μιας και οι δορυφόροι θα στέλνουν εικόνες σε ακτινοβόλα κουτιά στα σαλόνια μας, τα οποία κουτιά θα στέλνουν την δική μας εικόνα σε κάποια ερευνητικά κέντρα απορρήτων προγραμμάτων στο μάτι του μεγάλου αδελφού, πάω στοίχημα πως ο Ισαάκ θα του είχε πετάξει το μήλο στο κεφάλι. Γιατί πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια πράγματα; Αυτό δεν είναι γνώση είναι βλακεία! >>
Σε αυτό το κομμάτι γίνεται φανερό η ύπαρξη μιας γνώσης που αν και ξέρουμε ότι υπήρχε ( Ηλεκτροβαρυτικη ) και έχουμε και εικόνες http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dendera_light_003.jpg 
Παρ όλα αυτά έχει αποκρύβει από τον κόσμο σκοπιμα . 
Είναι φανερό ότι οι Ελ από τον Σείριο , αφού κατέστρεψαν τον πλανήτη δημιουργωντας 
τεράστια βαρυτικη ( μαγνητική ) ανωμαλία έφυγαν προς τα άστρα άλλα όχι με τον τρόπο που σήμερα γίνεται ένα αστρικό ταξίδι . Το "άνοιγμα των διαστάσεων " και το υπέρ σύμπαν αν και φανερά μέχρι και ο Ενώχ τα είχε διδαχθεί ... Αυτή η γνώση δεν διασώζεται σήμερα ... Τουλάχιστον όχι από τους απόγονους εκείνων των Ελλήνων ...Για τις αστροπυλες έχω γράψει επανειλημμένα και εχω παραθέσει και εικόνες από τόπους τέτοιους http://2012consciousness.tv/puerta-de-hayu-marka-gate-of-the-gods/ οι οποίοι ενώ περίεργος είναι γνωστοί στους ιθαγενείς και είναι φανερή η παρουσία θεών να μπαίνουν και να βγαίνουν μέσα από πράσινο φως παρόλα αυτά για κάποιο λόγο τα μνημεία αυτά δεν έχουν μελετηθεί δεν έχουν αναδειχτεί και κανένας δεν γνωρίζει (?) την χρίση και την παλαιότητα τους (!!!)
Ο ΡΑ*ΕΛ χρόνια πριν γίνει το σκάνδαλο με τις τηλεφωνικές υποκλοπές με την συμμετοχή της αμερικάνικης πρεσβείας ( http://orologion.wordpress.com/2011/09/01/σκανδαλο-υποκλοπων/ ) είχε έντονη ανησυχία ακριβός για την ύπαρξη κεραιών και διάφορων έργων στην Ακρόπολη και είναι φανερό και στον διάλογο στην σελίδα 18 << υπάρχει και το ξέρω γιατί διάβασα τι είχε πει ο Ραέλ, και για τις κεραίες της σουηδικής εταιρείας κατασκοπευτικών συστημάτων ERICSSON πάνω στον ιερό βράχο. Είδα και την διαφημιστική της καταχώρηση στο περιοδικό «Ελληνικός στρατός». Αλλά δεν περίμενα από εσένα να το ξέρεις αυτό!». Η Κέζια φανερά ταραγμένη σκούπισε με την αναστροφή της παλάμης της το ιδρωμένο μέτωπο της και αγωνίστηκε να διατηρήσει τον έλεγχο της αναπνοή της.
«Κοίτα Βαγγέλη μου, το πράγμα αυτό είναι σοβαρό, με επιπτώσεις στο σύνολο του κόσμου. Η ηθική δεν κρίνεται από το μουνί και το κώλο του καθενός, αλλά από την ωφέλιμη προσφορά στον συνάνθρωπο, το σύνολο, τον κόσμο. Γιατί ο Μεγαλόκοσμος αντανακλάται στον μικρόκοσμο και αλληλεπιδρά βάση αναλογιών που δίνονται από το μέσο και άκρο λόγο. Όταν ο Ραέλ έρχεται και δίνει ένα πιστόλι γεμάτο σ’ ένα μωρό, τότε είναι δολοφόνος. Γιατί ενώ μέχρι τώρα είχαμε την Σεμιραμίς, τον Βιλ, τον Νεμρώδ και τον Ταμούζ ή Τάους ή Ασμόδαιο που με την μαγεία τους θεμελίωσαν – παγίωσαν – μια συχνότητα συνείδησης πολύ πιο χαμηλή και λιγότερο εκλεπτυσμένη από πριν, οδηγώντας το ενεργειακό πεδίο της γης μετά τις βλακώδεις παραμβολές τους στο να ξαναβρει ναι μεν την ισορροπία του, με τις ενέργειες όμως να έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο πολύ χαμηλότερης συχνότητας. Όσον αφορά τους κραδασμούς η κατάσταση τώρα μοιάζει με το βύθισμα σε μια μαυριδερή παχύρρευστη και κολλώδη ουσία, όπως είναι η μελάσα. Μια μόλυνση, ενεργειακή μόλυνση. Γι’ αυτό και η μαγεία ανθεί. 
>> .....Εδω δυστυχώς η αναφορά σε αναγνωρισμενη κατασκοπία βγάζει μάτι αφού ο λύκος φυλάει τα πρόβατα (τους Ελληνες ) ο λόγος για το απόκτημα από την εν λόγο εταιρεία με τα κινητά και τις υποκλοπές η οποία ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΌΡΑΣΕ ΤΟ http://hellarmforces2010.blogspot.gr/2010/09/arthur-artillery-hunting-radar-3.html !!!! .................. Επειδή το κείμενο έχει πολλές ακόμα σελίδες χωνέψτε αυτά και συνεχίζουμε και αν στο ενδιάμεσο τυχαία πάθω κάποιο ατύχημα δεν βαριεσε ....





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα