Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα



Οπως γράψαμε, ο τοποτηρητής της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, ο πολύς Χορστ Ράιχενμπαχ, εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι οι Ελληνες δεν διαδηλώνουν κατά της λιτότητας στη χώρα. Του είχε φανεί αξιοπερίεργο -και εξαιρετικά βολικό- το γεγονός ότι η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έξω από την ελληνική Βουλή είχε μικρή προσέλευση. Ο κ. Ράιχενμπαχ, επισημαίνοντας τις δυναμικές κινητοποιήσεις των γερμανικών συνδικάτων, που κατάφεραν να πάρουν 6% σε αυξήσεις σε μισθούς, σε αντιδιαστολή με την «απραξία» των Ελλήνων που έχασαν το 50% των εισοδημάτων τους, εμμέσως μας χαρακτηρίζει ασπόνδυλους, δουλοπρεπείς, αναξιοπρεπείς.

Αν θέλει να βρει αναξιοπρεπείς ανθρώπους αυτός ο κύριος, πρώτα και κύρια πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και στην κυβέρνηση της χώρας του, η οποία διαρκώς και ανερυθρίαστα προβαίνει στη μεγαλύτερη δυνατή ατιμία. Αρνείται να αποζημιώσει την Ελλάδα για τις ωμότητες, τις σφαγές, τα ολοκαυτώματα που διέπραξαν οι χιτλερικοί την περίοδο της Κατοχής. Αρνείται, επίσης, η κυβέρνηση της κυρίας Μέρκελ να ξεχρεώσει το αναγκαστικό δάνειο που έλαβε η ναζιστική Γερμανία από την κατακτημένη Ελλάδα. Αυτή κι αν είναι αναξιοπρέπεια...

Τώρα, όσον αφορά τους λόγους που απομάκρυναν τους Ελληνες από τα σάπια παραμάγαζα των εργατοπατέρων, αυτοί έχουν περιγραφεί και αναλυθεί διεξοδικά από τη «δημοκρατία» και δεν χρειάζεται η εκ νέου παράθεση των ίδιων αιτιάσεων. Ούτε, ασφαλώς, είναι έξυπνο εκ μέρους του κ. Ράιχενμπαχ να υποδεικνύει στους Ελληνες τα όρια της ανοχής που νομίζει ότι δείχνουν στις κατοχικές δυνάμεις τις οποίες εκπροσωπεί. Μπορεί να συντρέξουν οι λόγοι και να προκύψουν οι συγκυρίες που θα δρομολογήσουν δυσάρεστες εξελίξεις για εκείνον και τους ομοίους του.

Ούτως ή άλλως, σχεδόν πάντοτε πριν από τις μεγάλες καταιγίδες επικρατεί μια περίεργη και παραπλανητική ηρεμία. Ας μην παίζουν άλλο με τα νεύρα των δεινοπαθούντων πολιτών αυτής της πατρίδας οι εκπρόσωποι των «δάνειων δυνάμεων». Οι Ελληνες δεν έχουν καμία πρόθεση να γίνουν η χλεύη των ηττημένων.


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα