Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

''KOΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ" - Το Είδαμε...Μας Άρεσε...Σας Το Παρουσιάζουμε!!!


Δύο μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, αυτή είναι η πρώτη κριτική για το βιβλίο μου από το βραβευμένο συγγραφέα με το Ά βραβείο λογοτεχνίας 2008 - Νικόλα Κολοκοτρώνη,  στην εφημερίδα ''ΠΑΛΜΟΣ'' Γαλατσίου στην Αθήνα την 8η Φεβρουαρίου 2013.
  
'' Ένα βιβλίο σταθμός στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης. Η Φίλις Χρυσού με διεισδυτικότητα και γενναιοδωρία ψυχής, μοιράζεται μαζί μας τον πλούτο της εσωτερικής της καθοδήγησης. Μιλά για την Ανθρωπότητα στο Αέναο Τώρα, την 5η Διάσταση και το Αρχέγονο Μυστικό της Ενέργειας. Μας φέρνει σε επαφή με τις Κοσμικές Εποχές της Γης, τη Μύηση της Ανθρωπότητας και τους Γαλαξιακούς Φερέλπιδες της Νέας Αυγής. Η συγγραφέας ανοίγει δρόμους Φωτός για τον άνθρωπο που θέλει να φτάσει βαθιά στην ψυχή και τη Δημιουργία και τον υποστηρίζει στην πορεία του με διακριτικότητα, ειλικρίνεια και αίσθηση ενότητας. Τέλος, καλεί τον αναγνώστη να επιλέξει πραγματικότητα, γιατί πλησιάζει το άλμα της αφυπνισμένης συνειδητότητας του ανθρώπου και της ανάληψης της Γης.'' 

[Στα γυρίσματα του mini clip για την εκπομπή ''MEGA Σαββατοκύριακο''
23/2/2013]


                                          

 [Η παρουσίαση στο κανάλι ACTION 24 στις 15/1/2013] 
[Aπό τις 29 Δεκέμβρη 2012 το βιβλίο βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο ΙANOS
στη Θεσσαλονίκη - Πλατεία Αριστοτέλους.
& στο βιβλιοπωλείο IANOS στην Αθήνα - Σταδίου 24]

Στις 21/12/2012 στο Φεστιβάλ του Ρέικι
και Πανελλήνιου Οικουμενικού Πνεύματος


παρουσίασα το βιβλίο μου:" ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ "
" ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ


[ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟΥ] 
…Τι είναι πραγματικότητα και τι Πραγματική Πραγματικότητα;! …Ο κόσμος που βουλιάζει και χάνεται είναι η μόνη ή μία παράλληλη πραγματικότητα;! …«Συντέλεια του Κόσμου» ή «Αναγέννηση ενός Νέου Κόσμου»;! «Σύγκρουση Διαστάσεων» ή «Συγχώνευση Διαστάσεων»;! Νέα τάξη ή Νέα Εποχή;! 3η διάσταση ή 5η διάσταση;! …Γιατί η πιο σκοτεινή ώρα είναι αυτή πριν την ανατολή;! Ποιο είναι το αληθινό μήνυμα του Κοσμικού Χριστού για την Αθανασία;! Ποια η σημασία του ταξιδιού της Ψυχής;! Ο Θάνατος και η Ανάσταση, η Θυσία και ο Εξαγνισμός, η Ευθεία και ο Κύκλος, το Γιν και το Γιανγκ, το Σώμα - «Άρτος» και το Αίμα - «Οίνος» Χριστού, η Αγάπη και το Φως, το Πνεύμα και η Ψυχή, ο Γραμμικός και ο Κβαντικός κυκλικός Χωροχρόνος, το σκοτάδι και το Φως, ο κατακερματισμός και η Ένωσις, τα άπαντα και το Ένα, τα άπαντα μέσα στο Ένα, το Ένα εντός του παντός - το Ένα μέσα στο Ένα…
Ποιος είναι ο «Πρώτος Θάνατος», ποιος ο «Δεύτερος Θάνατος»;! Ποια είναι η «Πρώτη Ανάσταση», ποια η «Δεύτερη Ανάσταση» του Ανθρώπου και ποια η «Τρίτη Ανάσταση»;! Είσαι στ’ αλήθεια ένας δούλος, μία δούλη του «θεού» ή Γιός και Κόρη του Θεού;! Μήπως στην πραγματική πραγματικότητα είσαι ένα ευτυχισμένο πλάσμα της Δημιουργίας, Φως εκ Φωτός, ένας εν δυνάμει Δημιουργός κόσμων και πραγματικοτήτων, ένας εν δυνάμει Θεός μέσα στο Θεό;!
Καλείσαι να επιλέξεις σύντομα πραγματικότητα... Καλείσαι να συντονιστείς στις Ανώτερες Κοσμικές Ενέργειες Αφύπνισης που ραδιοβολούν τον πλανήτη ώστε να συσσωματωθείς στο κβαντικό κύμα της Νεοαφυπνισμένης Φωτισμένης Ανθρωπότητας. Καλείσαι να θυμηθείς ποιος και ποια είσαι! Καλείσαι να συμμετάσχεις στο επικείμενο Κβαντικό Άλμα της Αφυπνισμένης Συνειδητότητας - Ανθρωπότητας και της επερχόμενης Ανάληψης του πλανήτη Γη.
 Ένας Νέος Ήλιος ανατέλλει, μία Πραγματική Πραγματικότητα για την Ανθρωπότητα…
Μια Αυγή, που δεν έχει προηγούμενο…
Φίλις Χρυσού 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα