Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Προβλήματα με τον ύπνο; Αυτές οι τροφές θα σας λυτρώσουν!


Προβλήματα με τον ύπνο. Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων  ταλαιπωρείται από αϋπνίες. Θέλετε το άγχος, οι δύσκολοι καιροί που  βιώνουμε, οι υποχρεώσεις μας; Όλα λίγο πολύ συμβάλλουν στο να χάνουμε τον ύπνο  μας.
Υπάρχουν όμως τροφές οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να  απολαμβάνετε τον ύπνο σας ήρεμες. Ποιες είναι αυτές; Ερευνητές καταλήγουν στις  εξής τροφές:

1. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν μια ουσία, την  τρυπτοφάνη, η οποία βοηθάει στην παραγωγή σεροτονίνης. Η σεροτονίνη έχει  αγχολυτική δράση και σας βοηθάει να χαλαρώσετε. Επομένως κάθε βράδυ πιείτε γάλα  ή απολαύστε ένα γιαουρτάκι μειωμένων λιπαρών 2. Τα κεράσια  είναι πλούσια σε μελατονίνη, η οποία βοηθάει να κοιμάστε σαν… πουλάκια. Το  αντιοξειδωτικό αυτό, βοηθά το σώμα να ρυθμίσει τους καρδιακούς ρυθμούς του την  ώρα του ύπνου 3. Οι μπανάνες αποτελούν το τέλειο φρούτο για  βραδινό. Είναι πλούσιες σε τρυπτοφάνη και κάλιο, τα οποία βοηθούν να έχετε  ποιοτικό ύπνο 4. Ξηροί καρποί: Προτιμήστε τους ανάλατους ως  σνακ. Είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο και σας βοηθούν να μειωθεί το άγχος και η  έντασή σας
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα