Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


Η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου , η Ολυμπιάδα , από μικρή ηλικία βρέθηκε στο μαντείο της Δωδώνης . Αργότερα μυήθηκε στα Καβείρια μυστήρια και έγινε ιέρεια του Βάκχου στη Σαμοθράκη . Εκεί ήταν που την γνώρισε και ο Φίλιππος ο Β και την έκανε γυναίκα του . Η έλξη της Ολυμπιάδας από την μαγεία και τις μυστικιστικές τελετουργίες φαίνεται και από το γεγονός οτι εξημέρωνε φίδια και κοιμόταν μαζί τους.(Πλούταρχος 12,13) .
Όταν έμεινε έγκυος κυοφορώντας τον Αλέξανδρο , κάλεσε κοντά της τον μεγαλύτερο μάγο που έχει ζήσει ποτέ στη γη . Τον ΝΕΚΤΑΝΕΒΩ(Σ) . Κάποιοι λένε ότι αυτός είναι ο πραγματικός πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Δες την εικόνα) . Ο Νεκτανεβώ κάθησε δίπλα της και αφού μελέτησε τα ουράνια σημάδια , την συγκρατούσε από τις ωδίνες του τοκετού και ήλεγχε με τις μαγικές του δυνάμεις τον τοκετό , προκειμένου το παιδί να γεννηθεί την ακριβή στιγκή που είχε υπολογίσει . Μόλις έφτασε η κατάλληλη ώρα και αφού κοιλοπονούσε δύο μέρες η Ολυμπιάδα , της είπε να αφεθεί να γεννήσει και της ανακοίνωσε ότι "τώρα θα γεννήσεις κοσμοκράτορα " . (Ψευδοκαλλισθένης , Βίος Αλεξάνδρου ). Ο Νεκτανεβώ , αναφέρεται επίσης και στο πλέον απόκρυφο βιβλίο ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ , ως ο μεγαλύτερος μάγος που υπήρξε ποτέ .
Και για να προλάβω εύλογες αντιδράσεις σας , να σας υπενθυμίσω και το όνομα που έλαβε ως Φαραώ ο Μέγας Αλέξανδρος . ΦΑΡΑΩ ΝΕΚΤΑΝΕΒΩ ΙΙ


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα