Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

" Α Ν Θ Ε Μ Ι Ο Ν "

                                              

ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ.
ΟΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΣΠΥΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

 ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ - ΘΗΛΥΚΟ). 

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. 
ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΥ, ΤΟ ΟΝΤΟΣ ΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ.

(ΑΡΕΤΗ = ΦΡΟΝΗΣΗ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ).

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕ ΜΕΛΕΤΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΟΤΑΝ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΝΤΙ "Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ", ΕΜΕΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. (ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ).

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ, ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ, ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ...ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ...ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑ-ΜΕΣΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.
(ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ).


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα