Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Benjamin Fulford - Πρόκειται Ο Μάρτιος Να Είναι Ο Μήνας Του Τελικού Ρήγματος;

                                           benjamin_fulford_3

Υψηλού επιπέδου γεωπολιτική διαπραγμάτευση  συμβαίνει παντού και όπως  φαίνεται οδηγούμαστε  προς ιστορικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος διοικείται και οι οποίες θα γίνουν ορατές το Μάρτιο. Οι μεγάλες διπλωματικές κινήσεις έχουν παρατηρηθεί από την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, αν και με λίγες δημόσιες ανακοινώσεις. Οι συνομιλίες αυτές είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις μεγάλες κινήσεις  που αναμένονται μετά από την  εκλογή νέου Πάπα και νέας κινεζικής κυβέρνησης, που θα  λάβει επίσημα τα ηνία της εξουσίας τον Μάρτιο.

Δεδομένου ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, οι ακόλουθες δυνατές γεωπολιτικές σκακιστικές κινήσεις  έχουν υπαινιχθεί από τις διάφορες φατρίες: το Πεντάγωνο θα εκμεταλλευθεί τα κοιτάσματα πετρελαίου της Νιγηρίας, η Βόρεια Κορέα θα επιτεθεί στο Πεκίνο και τη Σαγκάη με πυρηνικά, η Κίνα θα ξεκινήσει έναν πόλεμο με την Ινδία, η Ιαπωνία θα συνεργαστεί με τη Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Ινδία θα δαμάσουν την Κίνα, η Νότια Αμερική θα ενωθεί στην Αφρική, κλπ. κλπ.
Τι από όλα αυτά  είναι πραγματικά δεν γνωρίζουμε καθώς οι διάφορες φατρίες  δείχνουν τις δυνάμεις τους καθώς γίνονται οι  προετοιμασίες για την αντικατάσταση του  κυρίαρχου Δυτικού παγκόσμιου  συστήματος διακυβέρνησης με κάτι πιο αντιπροσωπευτικό των πραγματικών ανθρώπων του πλανήτη.
Υπήρχαν, επίσης, απαντήσεις από την περασμένη εβδομάδα από MI5 και από την P2 του Βατικανού σχετικά με τις επιθέσεις στη Βασίλισσα και τον παπισμό.
557939_438247996245735_1898738306_n
Εδώ είναι η  απάντηση  της MI5 στις κατηγορίες εναντίον της βασίλισσας που έκανε η Αμερικανίδα εκπρόσωπος τύπου.
και αναφέρονται στο τεύχος της περασμένης εβδομάδας από αυτό το ενημερωτικό δελτίο:
Αυτό συνδέεται με προηγούμενες εκθέσεις ότι η μοναρχία είναι «ιδιοκτησία»  της Ρώμης και αυτό είναι επίσης πιθανό λόγω της τρέχουσας αντίληψη ότι η Βασίλισσα  καθαιρέθηκε λόγω του σκανδάλου παιδεραστίας που θα χτυπήσει το Βατικανό. 
Πρώτο σημείο για τη χειραψία ... η ομοιότητα  Λέοντα του Paw του Master Mason. Είναι όμως πολύ αμφίβολο κατά πόσον HMQ (η βασίλισσα)  είναι μία Freemason( Ελευθεροτέκτονας) και ως εκ τούτου αν η χειραψία μπορεί να ερμηνευθεί ως μασονική. Ο αρχαιότερος Τέκτων στην Αγγλία είναι ο Prince Edward, Δούκας του Κεντ, ο οποίος είναι πρώτος ξάδελφος της βασίλισσας και  Μεγάλος Μάγιστρος των Ελευθεροτέκτονων στην Αγγλία και την Ουαλία.Αν η HMQ ήταν μια Mason σημαίνει ότι  θα είναι χαμηλότερη  στην τάξη από τον Πρίγκιπα, αφήνοντας μόνο τον Πάπα.
Επισήμως, ο Πάπας δεν είναι ένας Τέκτων επειδή απαγορεύεται από την Καθολική Εκκλησία, κάτι που γίνεται και με την  παιδοφιλία. Ωστόσο ο Zagami λέει ότι υπάρχουν τέσσερις Στοές μέσα στο Βατικανό, που διοργανώνονται από την διοίκηση για σατανικές τελετές κάτω από το έδαφος.Όπου, παρεμπιπτόντως η CIA αναφέρει ότι έχουν ταφεί τα απομεινάρια του Ιησού.
Ένα μέλος της μασονικής στοάς P2   είπε ότι  η βασίλισσα συνηθίζει να εξαρτιέται από τον Πάπα σε θέματα δόγματος "εδώ και πολύ καιρό." Η ίδια πηγή,που είναι ένα μέλος της ιταλικής αριστοκρατίας, είπε ότι ο Πάπας ανακοίνωσε την παραίτησή του επειδή είχε απειληθεί με τη δολοφονία  εκατομμυρίων  Καθολικών, κατά πάσα πιθανότητα στη Βηρυτό, αν δεν είχε παραιτηθεί.
Σε κάθε περίπτωση, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μια μεγάλη, και μη ανακοινώσιμη, μοιρασιά μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της κλίκας που ελέγχει τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ουσιαστικά, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα γίνει η πρώτη μεγάλη δυτική χώρα που θα συναλλάσσεται  απ 'ευθείας το νόμισμά της με τις κινεζικές Renminbi. 

Αυτό ακολουθήθηκε έπειτα από την ανακοίνωση   του"οργανισμού αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας" Moody  ότι η πιστοληπτική ικανότητα της Βρετανίας μειώθηκε. Η βρετανική αποχώρηση από την ομάδα των ΗΠΑ δολαρίου / ευρώ και η προσχώρηση σε άμεση συναλλαγή με την Κίνα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την σκευωρία πίσω από το Διοικητικό Συμβούλιο της Federal Reserve  και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η Αυστραλία έχει επίσης ήδη ενεργοποιηθεί σε απευθείας συναλλαγές με την Renminbi, που ενώνει τις εξουσίες, όπως η Ιαπωνία, η Ρωσία και η Ινδία, και ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου.
Δεν είναι τυχαίο ότι η κίνηση αυτή έρχεται μια εβδομάδα πριν από την ανάληψη της εξουσίας από την νέα κινεζική κυβέρνηση,  τον Μάρτιο.
Η Ασία, όπως συνήθως , ήταν το κέντρο των παρτίδων του μάρκετινγκ  την περασμένη εβδομάδα.Ο  Πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε της Ιαπωνίας, ειδικότερα, προσπαθεί να παρουσιάσει  τον εαυτό του ως  έναν σκληρό άνδρα. Όταν πήγε στην Ουάσιγκτον το περασμένο Σαββατοκύριακο, ζήτησε από τους Αμερικανούς να του επιτρέψουν να παραμείνει στην εξουσία για όλη τη διάρκεια της θητείας του (4 χρόνια) και τους υποσχέθηκε  υπακοή  σε αντάλλαγμα, σύμφωνα με την ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία. Ο Abe  ζήτησε συγγνώμη για το ότι βρισκόταν «πολύ κοντά στην Κίνα" την τελευταία φορά που ήταν πρωθυπουργός.
Ωστόσο, οι Αμερικανοί  δεν έχουν καμμία συνομιλία για σύσταση συμμαχίας με την Ιαπωνία  κατά της Κίνας από την στιγμή που χωρίς Κινέζικα χρήματα, οι ΗΠΑ θα είχαν γ χρεοκοπήσει εδώ και πολύ καιρό. Η ιαπωνική μονάδα, για να αντισταθμίσει τα στοιχήματά τους,  έχουν επίσης πραγματοποιήσει μυστικές προτάσεις στη Ρωσία για να ενωθούν σε μια κίνηση  περικύκλωσης της Κίνας.
Οι Ιάπωνες, επίσης, έβγαλαν έναν άσο από το μανίκι τους την περασμένη εβδομάδα, όταν οι Βορειοκορεάτες, οι οποίοι είναι μυστικοί σύμμαχοι  της Ιαπωνίας, είπαν στους Κινέζους ότι είχαν πυρηνικούς πυραύλους με στόχο το Πεκίνο και τη Σαγκάη, σύμφωνα με τις ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες  πληροφοριών.
Οι Κινέζοι, από την πλευρά τους, έχουν συμφωνήσει με την Ταϊβάν και με πολλές ιαπωνικές φατρίες ότι η λύση στην εδαφική διαμάχη για τα Σενκάκου / Diaoyu νησιά θα ήταν η δημιουργία Okinawa, ενός ανεξάρτητου βασίλειου και πάλι, όπως ήταν μέχρι που η καμπαλ ανέλαβε την Ιαπωνία στην Meiji εποχή . Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες θα μοιρασθούν το κόστος των αμερικανικών βάσεων εκεί σε αντάλλαγμα  της παρουσίας ουδέτερης αστυνομικής δύναμης.
Η κινεζική πολεμοκάπηλη παράταξη αποφάσισε τώρα ότι αν πρέπει να ξεκινήσει έναν πόλεμο για την ενίσχυση της εσωτερικής ενότητας , η Ινδία θα είναι ο καλύτερος στόχος. Ο θάνατος  100 εκατομμυρίων ανθρώπων θα πρέπει να "θεωρείται αποδεκτός," σε έναν τέτοιο πόλεμο, σύμφωνα με μία ανώτερη κινεζική στρατιωτική πηγή που συνδέεται με την ασιατική μυστική κοινωνία. Αυτό, βέβαια, είναι απλά ένας τρόπος για να πούμε "μην υποτιμάτε την Κίνα."
Το αμερικανικό στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, από την πλευρά του, έδειξε ως περισσότερο  πιθανή στρατηγική της για την αντιμετώπιση επικείμενης πτώχευσης την χρήση  ένοπλης βίας. Συγκεκριμένα, οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει τη δημιουργία μιας σημαντικής βάσης στην αφρικανική χώρα του Νίγηρα, ο μόνος πιθανός στρατηγικός στόχος της οποίας θα είναι να εκμεταλλευτούν τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου της γειτονικής Νιγηρίας. Αυτός είναι ο σκοπός του Πενταγώνου  λέγοντας ότι θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να  να κρατήσει γεμάτες τις δεξαμενές αερίου  ανεξάρτητα τι θα συμβεί στον οικονομικό κόσμο.
Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι πέταξε μακριά προς την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή την περασμένη εβδομάδα για να προσπαθήσει να πείσει τους Ευρωπαίους, Ρώσους και σουνίτες μουσουλμάνους να ενωθούν πίσω από τον δικτάτορα Ομπάμα .
Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ένα έθνος που είναι συνεχώς σε πόλεμο για τα περισσότερα από τα τελευταία 70 χρόνια,  θεωρείται τώρα ότι είναι ένα έθνος απατεώνων χωρίς φίλους . Η δυναμική είναι με την συμμαχία BRICS των180 εθνών που Επιθυμούν να βελτιώσουν τα πρότυπα διαβίωσης και το περιβάλλον του πλανήτη. Το σύνθημά τους είναι απλό: «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο».
Από lucas2012infos
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα