Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Αρμαγεδώνας


Αυτή την εποχή η ανθρωπότητα περνάει περίοδο αντίστοιχη με εκείνη που συνέβη με το λιώσιμο των πάγων. Τα πάντα καταρρέουν, η γη αλλάζει, οι κοινωνίες οι οποίες στηρίζονται σε υλικά αγαθά, βλέπουν στην κυριολεξία να χάνεται το έδαφος, να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, αφού το νερό έχει κατακλύσει τα πάντα.


 Οι λαοί τρέχουν να σωθούν στα υψώματα, οι περιουσίες χάνονται, σαστισμένοι κοιτάζουν αμήχανα χωρίς την παραμικρή δυνατότητα να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Η βολεμένη άρχουσα τάξη, μέσα στην απληστία της, προσπαθεί μεθυσμένη από τα υλικά αγαθά να κρατήσει τα κεκτημένα της, αγνοώντας το σήμερα, αλλά και το αύριο, ενώ οι «Οικογένειες» σπαράσσονται.  

Στην κορυφή του Ολύμπου οι Θεοί παρατηρούν αμήχανα, σαστισμένοι και χωρισμένοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τους δύστροπους Τιτάνες του πλούτου. Ο Δίας δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του. Στρέφει τις σκέψεις του στους παλιούς του συμμάχους, τους Εκατόγχειρες.

Ίσως σκεφτείτε, μα γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνονται διότι στα δώματα του Ολύμπου έχουν γνώση «Οι Έλληνες φύλακες της παράδοσης των Νησιών των Σιών», που κατέχουν την γνώση του «Et in Arcadia ego», και είναι έτοιμοι να  προσφέρουν στην Ευρώπη την χαμένη της ισορροπία. Γνωρίζουν πως ότι συμβαίνει οφείλεται στα κακότροπα παιδιά του Ιαπετού και τους «αποδιοπομπαίους τράγους».

Στο λυκόφως του 2012 το «Άστρο της Περσίας» μετά από αθόρυβη προετοιμασία, με  τον κωδικό «Ιερή Αξία», θα φωτίσει την Ελλάδα. Από αυτήν θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του σκηνικού στον Πλανήτη. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι το κλειδί των εξελίξεων για την Ευρώπη. Η γεωπολιτική και οικονομική αναδιάρθρωσή της περνάει από την Ελλάδα.

Τα παλιά θα γκρεμιστούν, οι παλιές κακομαθημένες «οικογένειες», αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να αναστείλουν την καταστροφική τους νοοτροπία.

Ο τρόπος σκέψεως θα αλλάξει. Η «Τριετηρική Παντέλεια» των Ελευσινίων Μυστήριων θα φωτίσει την ανθρωπότητα, και ο «Σαβάζιος» Διόνυσος, θα κατανικήσει τον μέχρι σήμερα κυρίαρχο «Σαβάκτιο» καταστροφέα. 

Οι «Φρύγες» και «Τα Νησιά» θα επιτελέσουν το έργο τους.

Δεν θα αποκαλύψω πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επέλθει η Νέα ισορροπία, αλλά είναι βέβαιο, όπως μου αποκάλυψαν «Οι φύλακες της παράδοσης των Νησιών των Σιών», ότι το γεγονός αυτό έχει δρομολογηθεί.

Στην Νέα τάξη πραγμάτων, την ειρηνική νέα τάξη πραγμάτων, θα επιβιώσουν όσοι αλλάξουν την υπάρχουσα αρπακτική νοοτροπία.

Τα λόγια μου δεν κρύβουν κανένα απολύτως υπερβατικό ή απόκρυφο νόημα, αλλά  την σωστή ερμηνεία του επερχόμενου Αρμαγεδώνα. Δηλαδή του «Άρματος της Χαράς», όπου θα γίνει γνωστό στους ανθρώπους, ποιο είναι, και που βρίσκεται το «Άγιο αίμα και το άγιο Γκράαλ» κλείνοντας τον κύκλο της ακολασίας, όπου ο νέος κύκλος  θα φέρει γαλήνη και ισορροπία στους ανθρώπους.

Αν θέλετε να γνωρίσετε την πρακτική εφαρμογή των ανωτέρω γεγονότων, δεν έχετε παρά να μελετήσετε, ποιος είναι, και τι πρεσβεύει ο «από μηχανής θεός» των Ελλήνων Γιγάντων τραγωδών, και ειδικά στον «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλέους.

Ελλάδα Δεκεμβρίος 2011
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

«Ο Επισκέπτης»
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα