Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ


δύναμη..........
           γνώση.......
                 πορεία.........


Σε κάθε ενσάρκωση της ψυχής μας, οι δάσκαλοι μας λένε ότι γίνεται στα ανώτερα βασίλεια μια μεγάλη γιορτή!!!
Είναι μεγάλη απόφαση της ψυχής να ξαναγυρίσει στο πεδίο της γης για να βιώσει από τη αρχή τα  μαθήματα της εξέλιξής της. Αυτό βέβαια συναποφασίζεται μεταξύ της ψυχής και των πνευματικών οδηγών που ασχολούνται μαζί της.

Την ώρα που σφραγίζεται η απόφαση αυτή, τότε σχεδιάζονται τα εξής:
 το μεγάλο πλάνο της,
ο σκοπός της, 
τα πρόσωπα που θα την βοηθήσουν να λάβει τα μαθήματά της και  τα πρόσωπα με τα οποία θα λύσει καρμικούς δεσμούς από άλλες της ενσαρκώσεις, 
οι συνθήκες διαβίωσης που επιλέγει για την επίτευξη του σκοπού της, 
ο τόπος της ενσάρκωσής της
και ότι άλλο αφορά την πορεία της στην εν ζωή κατάσταση, πάντα με την άδεια της πνευματικής της Οικογένειας.

 Είναι σαν έναν σκηνοθέτη που γράφει και σκηνοθετεί το έργο του μόνος του και στο τέλος μοιράζει τους ρόλους στους ηθοποιούς – ψυχές.
Όλα αυτά λοιπόν καταγράφονται στο  Ιερό Συμβόλαιο κάθε ενσαρκωμένης ψυχής λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι της στο πεδίο της γης.


Που βρίσκονται τα Συμβόλαια αυτά; 
     
Τα πάντα που συμβαίνουν στην ψυχή σε κάθε ενσάρκωση καταγράφονται στα μεγάλαΑκασικά Αρχεία που στην ουσία είναι η μεγάλη ενεργειακή βιβλιοθήκη όλων των ενσαρκωμένων ψυχών.

Για παράδειγμα εκεί αναφέρονται :
Ο σκοπός της ενσάρκωσής μας
Τα βασικά μαθήματα που ήρθαμε μεμονωμένα να λάβουμε
Τα πρόσωπα κλειδιά που θα συναντήσουμε στη ζωή μας
Τα χαρίσματα, οι γνώσεις, τα στοιχεία της προσωπικότητάς μας
Οι συνθήκες διαβίωσης που θα έχουμε
Τα κατάλοιπα των προηγούμενων ζωών  και πολλά άλλα

Τα Ακασικά αρχεία φυλάσσονται από μια ομάδα ειδικών Αρχαγγέλων και Αγγέλων όπως ο Αρχάγγελος Μέτατρον καθώς και κάποιοι Αναληφθέντες δάσκαλοι όπως ο Τζβαλ Κουλ (Djwal Khul).

Είναι εύκολη η πρόσβαση στα αρχεία αυτά;

Η πρόσβαση στα Ακασικά αρχεία στη Νέα Εποχή που διανύουμε, είναι πολύ πιο εύκολη από όλους μας από ότι στα παλιότερα χρόνια.
Είναι ένα εργαλείο που μας δίνεται από τις ανώτερες σφαίρες να εξελίξουμε τις ψυχές μας και να οδηγηθούμε στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας.
Αρκεί κάποιος να κατανοήσει ότι ζητάει πρόσβαση στα αρχεία όχι από απλή περιέργεια αλλά από εσωτερική ανάγκη να μεταμορφώσει συμπεριφορές και καταστάσεις της ζωής του, μέσα από την ίδια του την φυλαγμένη γνώση.
Στα αρχεία υπάρχουν επίσης  και οι εν δυνάμει  επιλογές της ψυχής που έχει επιλέξει για την ίδια, ώστε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να εκπληρώσει τον σκοπό της.
Η επαφή με τα αρχεία γίνεται μετά από αίτηση της ψυχής προς τον φύλακα άγγελό της ο οποίος θα μεταφέρει το αίτημα στις ανώτερες σφαίρες και στους φύλακες των αρχείων. Κυρίως οι φύλακες των αρχείων δέχονται το αίτημα αν υπάρχει λόγος σοβαρός που εμποδίζει την εξέλιξη της ψυχής. Παρ΄ όλα αυτά ποτέ δεν ξέρουμε πώς μπορούν να λειτουργήσουν οι άγγελοί μας και απλά παραδινόμαστε με εμπιστοσύνη στην απόφασή τους.

Τι καταφέρνουμε με την πρόσβαση;

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζητούν από περιέργεια την πρόσβαση και οι άγγελοι συνήθως το δέχονται καθώς μας αγαπούν και θέλουν να μας βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην κατανόηση της ζωής.
Με την πρόσβαση όμως εκτός από την εξήγηση που δίνουμε στο νου, θεραπεύουμε και ενεργειακά εκείνους τους τομείς της ζωής μας για τους οποίους νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει.
Πρόκειται στην ουσία για μια επαφή με ανώτερες ενέργειες οι οποίες μπορούν και στέλνουν θεραπευτικές δονήσεις στο εδώ και τώρα μας.
Όπως και με το κάρμα έτσι και με την επαφή με τα Ακασικά αρχεία, υπάρχει θεραπεία στην προσωπικότητά μας, στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους και με τον εαυτό μας, στην πνευματική εξέλιξη της ψυχής μας αλλά και στο συλλογικό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα