Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Blue Topaz, Schwarzenegger, Illuminati


           2                                  

Με αγαπά”, “Δεν με αγαπά” Οι υπολογιστές χρησιμοποιούν τους αριθμούς 0, και 1. Το 0 και το 1 παρίστανται ως ON και OFF, κάτι σαν διακόπτης δηλαδή. Στον νοητικό προγραμματισμό αντιπροσωπεύεται από το “Μ αγαπά”, “Δεν μ αγαπά”. Οι νοητικοί προγραμματιστές, όπως ο Dr. Mengele, ευχαριστιόταν να χρησιμοποιεί μια μαργαρίτα και να κόβει τα πέταλα της ένα την φορά. Πρώτο πέταλο “Μ αγαπά”. Δεύτερο πέταλο “Δεν μ αγαπά”. ΕΑΝ το τελευταίο πέταλο ήταν “Δεν μ αγαπά” – τότε το παιδί στο οποίο το έκανε το σκοτώνανε μπροστά στα άλλα παιδιά που ήταν σε προγραμματισμό.
  • Η μέθοδος θανατώσεως των Ιλλουμινάτων – γδάρσιμο ζωντανά – έχει τελειοποιηθεί σε τέχνη, και για τον προγραμματισμό και τις τελετές.
Να η αναφορά ενός επιζήσαντος θύματος: {{ Το παιχνίδι της μαργαρίτας ήταν τρομακτικό για τα παιδιά και κορύφωνε την προσοχή του θύματος. Τα matrix στηνόντουσαν πάνω στο θανατηφόρο αυτό παιχνίδι. Πως θα αισθανόσουν άραγε το να σε προγραμματίζουν με το τρομακτικό “Με αγαπά”, “Δεν με αγαπά” του Mengele;
Το παιδί τοποθετούνταν σε ένα κλουβί, εκτεθειμένο και γυμνό. Τα χαμηλής τάσεως σύρματα έζωναν το μεταλλικό κουτί. Το παιδί βίωνε σποραδικά και όχι συγχρονισμένα, συνεχώς όμως, ηλεκτρικές εκκενώσεις έως ότου η καρδιά του να χτυπά σαν τρελή και το επίπεδο ανησυχίας να είναι εκτός ελέγχου.
Τότε ο «δόκτορας» έμπαινε στην σκηνή με ένα σαρκαστικό χλευαστικό χαμόγελο κρατώντας μια μαργαρίτα στο χέρι του. Το σποραδικό ρεύμα συνέχιζε να ρέει στο σώμα του παιδιού. Καθώς το σοκ συνεχιζόταν, ο «δόκτορας» στεκόταν μπροστά στο παιδί μαδώντας την μαργαρίτα. Η μοναδική του επικοινωνία ήταν αυτά τα λόγια : “ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, “ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, “ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, “ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, ενώ μάδαγε την μαργαρίτα.
Αυτή του η κίνηση τρέλαινε το παιδί γιατί ήξερε καλά ότι όταν τραβιόταν το τελευταίο πέταλο αυτό σήμαινε έναν αργό και τραγικά βασανιστικό θάνατο. Το παιδί που δεν το “αγαπούσαν” γδερνόταν ζωντανό μπροστά στα άλλα παιδιά.» ….. τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω ότι τα αναλώσιμα παιδιά ήταν σε κλουβιά γύρω μας, για να μπορούμε όλοι να βλέπουμε. Συνέχιζαν την ίδια διαδικασία καθώς παρακολουθούσαμε. Όταν τραβιόταν το τελευταίο πέταλο της μαργαρίτας πεθαίνανε, με αυτόν τον βασανιστικό τρόπο.
Κατόπιν ο τρόμος από ότι είχαμε βιώσει, βλέποντας και ακούγοντας, μας έκανε να ξέρουμε ότι είμαστε οι επόμενοι, αλλά πότε; Με το που ο γιατρός έφθανε στο “Δεν με αγαπά” μερικά παιδιά ΗΔΗ δεν ξέρανε τι θα πει φόβος. Παίρνανε τις στάχτες των νεκρών παιδιών από το κρεματόριο και τις χρησιμοποιούσαν στον κήπο σαν λίπασμα, ως υπενθύμιση τι συμβαίνει στα παιδιά που δεν τα αγαπάνε.}}
Τα παραπάνω είναι και παλιά και τελείως νηπιακά εν σχέση με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται τώρα.
  • Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τους Illuminati το πρόγραμμα νοητικού έλεγχου Monarch (από την πεταλούδα Μonarch), φοράει ένα ειδικό δαχτυλίδι. Ειδικά ένα δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι. Όπως ο Arnold Schwarzenegger.
 Schwarzenegger, Illuminati (1)  Schwarzenegger, Illuminati (4)
 Schwarzenegger, Illuminati (3)  2
 Schwarzenegger, Illuminati (2)   Schwarzenegger, Illuminati (6)
Κύματα ELF: Δυστυχώς για εμάς τους ανθρώπους, τα κύματα ELF (extra low frequency) διαπερνούν σχεδόν τα πάντα. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει κτίσει το Ground Wave Emergency Network (GWEN) σε όλες τις ΗΠΑ με αρκετές εκατοντάδες 300-500 πύργους GWEN που εκπέμπουν σε πολύ χαμηλές συχνότητες για να καλύψουν τηλεπικοινωνιακά τον στρατό της χώρας πριν και μετά σε μια πυρηνική επίθεση εναντίον της. Αυτή είναι η επίσημη θέση. Στην πραγματικότητα έχουν διπλό σκοπό. Ο άλλος είναι ο νοητικός έλεγχος του προγραμματισμένου πληθυσμού (πολλά εκατομμύρια).
H χρήση κυμάτων ELF από τους Illuminati έχει την εξής επίδραση:
1 βάζει ένα άτομο να κοιμηθεί.
2 κουράζει η δημιουργεί κατάθλιψη.
3 δημιουργεί αίσθημα φόβου.
4 δημιουργεί κατάσταση ζόμπι.
5 δημιουργεί μια βίαια κατάσταση.
6 δημιουργεί κατάσταση σεξουαλικής επιθετικότητας.
7 αλλάζει την χημεία των κυττάρων.
8 αλλάζει τα επίπεδα των ορμονών.
9 επιταχύνει η επιβραδύνει την διαδικασία σύνθεσης του M(RNA).
10 ελέγχει την διαδικασία συναλλαγής του DNA.
11 ελέγχει την βιολογική στροφορμή και τις σταθερές συζεύξεως στις τρανσφεράσες των DNA, RNA και RNΑ.
Οι Illuminati κρατάνε την καλύτερη τεχνολογία τους για χρήση κατά την διάρκεια της υλοποιήσεως της Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε λίγα χρόνια. Οι εμφυτεύσεις (όχι οι συνηθισμένες που ξέρετε) στους νοητικούς τους σκλάβους χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για να τους περνάνε σκέψεις, όπως αυτές. ( μερικά αυθεντικά δείγματα):
1 “δολοφόνησε την οικογένεια σου”
2 “η κυβέρνηση φταίει, δολοφόνησε τον πρόεδρο”
3 “ δεν μπορείς να έχεις νομική δικαίωση για ότι σου έκανε η κυβέρνηση”
4 “είναι ανώφελο να μας πολεμάς”
5 “θέλεις να κάνεις σεξ με το αντίθετο φύλλο”
6 “θέλεις να γίνεις έμπορος ναρκωτικών”
7 “θέλεις να προστατέψεις την χώρα σου με το να είσαι πιστός στην CIA”
Schwarzenegger, Illuminati (5)Τα θύματα του νοητικού ελέγχου των Illuminati φοράνε ειδικά δαχτυλίδια, δαχτυλίδια με μπλε τοπάζι: Συγκεκριμένες δραστηριότητες του εγκεφάλου σκανδαλίζονται από την χρήση του Prozac, για να γίνουν οι άνθρωποι δολοφόνοι η αυτοκτονικοί. Χάρις στην έρευνα των ελεγχόμενων εταιρειών από τους Illuminati, το Δίκτυο γνωρίζει επακριβώς πως να χρησιμοποιήσει τα κύματα ELF με διανυσματική στόχευση ενός ατόμου, χρησιμοποιώντας 3 ξεχωριστούς πύργους για να ενεργοποιήσει το ελεγχόμενο μυαλό από το Prozac για να δολοφονήσει.
Αυτό γίνεται για να προωθήσουν πράξεις αναρχίας και βίας για να επιβληθεί νόμος που θα αφαιρέσει τα όπλα από τους πολίτες των ΗΠΑ. Γιατί αλλιώς στην επιβολή της NWO θα έχουν τεράστιες απώλειες και ίσως αποτύχουν.
Εάν ένας σκλάβος δεν συμμορφώνεται ή πρέπει να τον πετάξουν από τις τάξεις τους ή γίνεται μια χρήσιμη στατιστική.  Απλώς τους σκανδαλίζουν να κάνουν δολοφονική επίθεση και μετά παρακολουθούν την αστυνομία να τους σκοτώνει.
Ο σκοπός να έχουν ένα “Παγκόσμιο Μυαλό” προωθείται από τους ανθρώπους που είναι δεμένοι με τους lluminati και το κίνημα της Νέας Εποχής που δημιούργησαν. Ο συγγραφέας του βιβλίου της Νέας Εποχής Gods of Aquarius γράφει:
“Η μόνη βιώσιμη λύση είναι να ενωθούν τα μυαλά των ανθρώπων σε έναν Υπέρ Εγκέφαλο. Όλο το ανθρώπινο είδος έχει προετοιμαστεί και πρέπει να ενωθεί σε ένα υπέρ ον. Η σύνθεση των ανθρώπινων μυαλών σε ένα παγκόσμιο εγκέφαλο”Γιατί Άραγε;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα