Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Φτιάξτε μόνες σας φυσικές μάσκες ομορφιάς


Μπανάνα: Λιώνετε μια μπανάνα με το πιρούνι και την απλώνετε στο πρόσωπο και τον λαιμό. Περιμένετε 15 λεπτά και ξεπλένετε με ζεστό νερό. Η μάσκα - μπανάνα χαρίζει απαλότητα και αναζωογόνηση στα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.



Μήλο: Λιώνετε ένα μήλο και το αναμιγνύετε με μια κουταλιά μέλι και μια κουταλιά σπόρους από σιτάρι. Απλώνετε το μίγμα με τα δάχτυλά σας ή ένα πινέλο στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το αφήνετε περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε με ζεστό νερό. Το οξύ που περιέχει το μήλο κλείνει τους πόρους και η πηκτίνη βοηθά στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών.

Βερίκοκο: Λιώστε λοιπόν 2-3 βερίκοκα και απλώστε τα στο πρόσωπό σας και αφήστε τα να δράσουν για περίπου 20 λεπτά. Ξεπλένετε με ζεστό νερό. Η μάσκα βερίκοκου είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την αναζωογονεί.

Φράουλα: Λιώνετε τρεις φράουλες και τις απλώνετε σε πρόσωπο και λαιμό. Βοηθά στην απομάκρυνση της λιπαρότητας.
Δαμάσκηνο:Βράζετε 6 δαμάσκηνα, τα σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Τα λιώνετε με ένα κουτάλι και προσθέτετε μια κουταλιά αμυγδαλέλαιο. Απλώνετε το μίγμα στο πρόσωπό σας με μικρές κυκλικές κινήσεις και το απομακρύνετε με ζεστό νερό έπειτα από περίπου 10 λεπτά. Θα ανακουφίσει το δέρμα σας από τυχόν κοκκινίλες και σημάδια ακμής.

Αγγούρι: Λιώνετε μικρή ποσότητα και την απλώνετε στο πρόσωπό σας. Απαλύνει την επιδερμίδα και μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών, όπου μπορείτε να απλώσετε δύο φέτες αγγούρι.
Καρότο: Βράζετε 2-3 καρότα, τα πολτοποιείτε και προσθέτετε λίγο μέλι. Απλώνετε το μίγμα στο πρόσωπο με κυκλικές ανοδικές κινήσεις και το αφήνετε για 10 λεπτά. Καθαρίζετε με άφθονο νερό. Η μάσκα καρότο είναι ιδανική για κανονικά - μικτά δέρματα, προσφέρει τόνωση και βοηθά το δέρμα σας να ανακτήσει τη φυσική του λάμψη

ΠΗΓΗ
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα