Σάββατο 13 Απριλίου 2013

George Adamski ο πρωτοπόρος !

Τι ήταν ο George Adamski (April 17, 1891 – April 23, 1965)? Ήρωας η απατεώνας? Εάν ήταν απατεώνας γιατί θάφτηκε στο κοιμητήριο του Arlington? Ερωτήματα, αναρωτιέστε για τίποτα πέρα από τα τετριμμένα? (λεφτά, έρωτας, δουλειά, πολιτική, ποδόσφαιρο, χαζοκούτι κλπ κλπ).
Παρά του ότι έχουμε φτάσει εκεί όπου είναι Πιο Αργά Από Ότι Νομίζετε? Διαβάστε σχόλιο φίλου από το F.B. με το ψευδώνυμο «William Blake»
«O Adamski ήταν ήρωας! Ένας από τους ήρωες μας.
Δεν ήταν απατεώνας, όπως χαρακτηρίζουν όλους τους extravaganza ανθρώπους οι δήθεν «σκεπτικιστές» (που δεν «σκέπτονται» τίποτε για όσα βλέπουν γύρω τους, εκεί δεν είναι σκεπτικιστές»και «σκέπτονται» μόνο εναντίον του παράξενου και του ασυνήθιστου που δεν το βλέπουν)
Ο Adamski ήταν ο πρώτος Επαφικός (Contactee) το 1950, από την εποχή του αληθινού ορίτζιναλ φαινομένου των Ιπταμένων Δίσκων (και όχι ακόμη UFO). Σχεδόν τα πάντα ξεκίνησαν από αυτόν! Οι πάντες τον έχουν μιμηθεί, δημιουργώντας μια κακή εικόνα έτσι για την εικόνα του αυθεντικού εξαιτίας των μιμητών που διαμόρφωσαν την αντίληψη γι αυτά εκ παραδρομής. Ήταν ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος δημόσια και θαρραλέα για όλα αυτά τα πράγματα που πια τα ξέρουμε ως δεδομένα, αλλά τότε δεν ήταν. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΑΜΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ.
Είναι πάρα πολύ αποκαλυπτικό, με λεπτομέρειες σημαντικές που αφορούν στην αληθινή φύση των ιπταμένων δίσκων και των επιβατών τους τότε, γι αυτό και λειτούργησε ως εκπρόσωπός τους, και μέσω του Αντάμσκι έστελναν μηνύματα σε προέδρους, στη ΝΑΣΑ, στον Πάπα, σε βασιλιάδες κ.α. κι εκείνοι τον δεχόντουσαν και τον άκουγαν, γιατί ήξεραν την αλήθεια για το τι συμβαίνει με αυτά, ήξεραν ότι ήταν αλήθεια!
Μεγάλο θέμα είναι οι ταινίες του και οι φωτογραφίες του, που είναι αυθεντικές και έχουν εξεταστεί από όλους τους ειδικούς του κόσμου στην εποχή του και έχουν επιβεβαιωθεί επανειλημμένα ως αυθεντικές. (Το μοντέλο Χάνεμπου και τα τοιαύτα και καλά ναζιστικά σκάφη που διάφοροι παρουσιάζουνε σήμερα, δεν είναι παρά τα σκάφη που συναντούσε ο Αντάμσκι και δεν έχουν σχέση με αυτά που λένε, που τα πήρανε απ αυτόν, αλλά από αυτά βγαίνανε οι Nordics, που τους συνδέσανε μετά με ναζί και τέτοια, ενώ αυτοί έλεγαν ότι είναι Αφροδιτιανοί.)
Είναι αληθινά πολύπλοκη περίπτωση, όπως πάντα είναι η παράξενη αλήθεια από τα παρασκήνια του κόσμου, με θέματα που χάνονται και ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ επειδή το κατεστημένο μετά τα εξαφανίζει από την Ιστορία επειδή είναι αποκαλυπτικά προς την αλήθεια που αυτοί την ξέρουνε αλλά δεν θέλουν να τα μάθει ο κόσμος και τα ντύνουνε με πράγματα που δεν ισχύουν για να τα διαστρέψουν και να μην μπορεί κανείς να βγάλει άκρη.
Αφάνταστα πράγματα συμβαίνουν και κανείς δεν τα ξέρει. Αυτοί είναι οι ήρωές μας, καλοί άνθρωποι που βρέθηκαν σε μια άλλη πραγματικότητα, όχι εγκάθετοι του κατεστημένου όπως είναι οι ήρωες των δήθεν «σκεπτικιστών», αλλά οι δικοί μας άνθρωποι που μας έμαθαν όλα αυτά που ξέρουμε σήμερα, με τη διάδοση των ιδεών τους, κι εμείς συνεχίζουμε την παρακολούθηση αυτής της άλλης πραγματικότητας και εμείς τους μνημονεύουμε.
Η πραγματικότητα σας είναι όπως σας ταιριάζει. Δεν κινδυνεύετε από τον Αντάμσκι αλλά από τους αληθινούς απατεώνες που σας έχουν δεσμεύσει στη μονομανία σας και στη ρουτίνα σας, στην ύπνωση που βρίσκονται όλοι. Τι να  πει  άλλο  κανείς.»
Πράγματι τι να πει άλλο όποιος,τα βλέπει και τα γνωρίζει όλα αυτά; Τι να πει και τι να κάνει άλλο;

ΠΗΓΗ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα