Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ




Λέγεται ότι οι σκοτεινοί εξωγήινοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τη Γη πλέον, λόγω δύο πραγμάτων: 


1.  Απαγόρευση από τις δυνάμεις του Φωτός 


2.  Η αύξηση των ενεργειών που εμποδίζουν την προσέγγισή τους. 


Μερικοί ερευνητές έχουν αμφισβητήσει ότι οι δηλώσεις αυτές είναι ακριβείς. Οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζουν λίγα για τους εξωγήινους, όταν τους πουν ότι οι εξωγήινοι έρχονται, αμέσως θα σκεφτούν ότι θα είναι σκοτεινοί, από πρόσφατα άρθρα εφημερίδων όπως αποδεικνύεται.


Αλλά προφανώς αυτό δεν συμβαίνει. Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικές παρατηρήσεις από τις πηγές μας ως προς το γιατί οι σκοτεινοί εξωγήινοι δε μπορούν πλέον να προσεγγίσουν τον πλανήτη.
 

Hatonn: «Το φωτεινό πλέγμα γύρω από τον πλανήτη εμποδίζει κάθε πολιτισμό με σκοτεινές προθέσεις από το να είναι οπουδήποτε κοντά στη Γη.»

SALUSA: «Ο εξωτερικός δακτύλιος με τα σκάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είναι με τον τρόπο του ένα πολύ προστατευτικό φράγμα, για να εξασφαλίσει ότι ανεπιθύμητοι επισκέπτες δε θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν με την εξέλιξη σας. Εκτός από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, είναι πολύ λίγα Όντα από άλλους πολιτισμούς που τους έχει δοθεί άδεια να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα ή στο έδαφος σας στη Γη. Συνήθως είναι πληρώματα με μια επιστημονική αποστολή, και μερικές φορές από ένα άλλο Σύμπαν.»


Matthew Ward: "Το φωτεινό πλέγμα γύρω από τη Γη επιτρέπει την είσοδο από τα φωτεινά μόνο όντα...Ακόμα και αν οι σκοτεινές οντότητες ήθελαν να έλθουν, δεν μπορούν να προσεγγίσουν τη λαμπρότητα αυτού του δικτύου."

 

«Ομάδες ή μεμονωμένες ψυχές βυθισμένες στο σκοτάδι δεν μπορούν να προσεγγίσουν το προστατευτικό πλέγμα της Χριστικής φωτεινής ενέργειας που περιβάλλει τον πλανήτη γιατί το Φως είναι σαν ανάθεμα στη σκοτεινή ουσία τους.
 

«Οι σκοτεινές δυνάμεις, ένα τεράστιο και ισχυρό ενεργειακό πεδίο που μπορούν να περιφέρονται στους ουρανούς και να προκαλούν χάος, ακόμη και το θάνατο πολιτισμών και ολόκληρων των πλανητικών πατρίδων τους, δεν είναι πλέον κοντά στο ηλιακό σύστημά σας. Όταν μακρινοί πολιτισμοί ξεκίνησαν να ακτινοβολούν έντονο Φως στη Γη, αυτό το πεδίο ισχύος έφυγε επειδή δεν μπορούν να ανεχτούν το Φως.
 

Οι πνευματικά και τεχνολογικά εξελιγμένοι πολιτισμοί που ο Θεός έχει εξουσιοδοτήσει να βοηθήσουν τη Γη αρχίζοντας περίπου πριν από 70 χρόνια είναι αναμφισβήτητα από το Φως. Ήταν το Φως από ορισμένους από αυτούς τους ισχυρούς πολιτισμούς που έδιωξε τις σκοτεινές δυνάμεις.
 

Όταν είναι ασφαλές να το πράξουν, μερικά από τα εκατομμύρια όντα του Φωτός γύρω από τον πλανήτη σε διαστημόπλοια θα προσγειωθούν για να μοιραστούν την τεχνολογία τους και να βοηθήσουν με άλλους τρόπους τη Γη και τις μορφές ζωής της, και στη συνέχεια να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.»
 

Ενώ ένα πνεύμα δεν μπορεί να μεταβαίνει από το ένα επίπεδο στο άλλο, χωρίς καθόλου το συναίσθημα της δυσφορίας, οι δυνάμεις του Φωτός έχουν αυξήσει τα επιπέδα της Γης αργά για να διασφαλιστεί ότι μπορούμε να αντέξουμε με την αύξηση του φωτός. Λέει ο SA LU SA:
 

«Τα πράγματα έχουν σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να σας ξυπνήσουν αργά αλλά σταθερά, σε μια σταδιακή αύξηση της συνείδησης που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε. Οι ισχυρές ενέργειες που έρχονται σε εσάς από τις υψηλότερες διαστάσεις έχουν ανοίξει το δρόμο για το μέλλον, και θα σας δούμε σύντομα με το επόμενο μεγάλο βήμα στη διαδικασία της Ανάληψης.»
 

Παρ 'όλα αυτά, η δική μας είναι μια φυσική Αναλήψη και για μας το να αναληφθούμε με τα σώματά μας, οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός μας μετατρέποντας τους από βάση τον άνθρακα σε κρυσταλλική που θα μας επιτρέπει να ζούμε στο ευρύτερο Φως.
 




Matthew: « Το Φως φέρνει την πνευματική διαύγεια και τις αλλαγές στη κυτταρική δομή από άνθρακα που θα βασίζεται σε κρυσταλλική μορφή που θα επιτρέπει τους οργανισμούς να επιβιώσουν στο δονητικό επίπεδο της Χρυσής Εποχής.
 

Οι ψυχές που απορροφούν το Φως, το οποίο είναι συνεχώς διαθέσιμο σε όλους, αλλάζουν σε κυτταρικό επίπεδο από τον άνθρακα με βάση των φορέων της τριτοδιάστατης πυκνότητας, σε κρυσταλλικό με βάση τους οργανισμούς που μπορούν να επιβιώσουν στις υψηλότερες συχνότητες.
 

Αιώνες πίσω στο χρόνο σας, σκοτεινά-κεκλιμένες ψυχές άλλαξαν το ανθρώπινο DNA για να μειώσουν την ποσότητα του Φωτός στο σώμα. Αυτό τους επέτρεψε να εγκαταστήσουν μοτίβα για σωματική αδυναμία, ασθένεια, γηρατειά, το θάνατο, και σοβαρά μειωμένη ικανότητα για ευφυΐα και την πνευματική διαύγεια. Οι περιορισμοί αυτοί αντιστρέφονται από τη συνεχώς αυξανόμενη ένταση του φωτός στο σώμα που το απορροφά. Στην πραγματικότητα, το «εισιτήριο» σας είναι η απορρόφηση του φωτός που έρχεται αυτόματα με τη διαβίωση με Θείους τρόπους.»
 

SA LU SA: «Οι ενέργειες που κατευθύνονται προς τη Γη συνεχίζουν να σηκώνουν τις δονήσεις σας, και επηρεάζουν τα φυσικά σας σώματα με επωφελή τρόπο. Είναι πολύ νωρίς για πολλούς από εσάς να καταχωρήσετε τις αλλαγές, αλλά θα υπάρξει τελικά η αναγέννηση των κυττάρων του σώματός σας. Έχετε αρχίσει να κινείστε στα σώματα της Αναλήψεως σας, και αυτά δεν θα μεταφέρουν τις υπάρχοντες ατέλειες.»
 

Στα υψηλότερα επίπεδα των κραδασμών προς τα οποία οδεύουμε, δεν μπορεί να επιβιώσει το σκοτάδι, οι πηγές μας λένε, για Γήινους ή Γαλαξιακούς:
 

Matthew: «Η ασταμάτητη ένταση του φωτός είναι προωθητική για τη Γη ακόμη πιο κοντά στην Χρυσή Εποχή, όπου δεν επιζεί σκοτάδι οποιουδήποτε είδους που μπορεί να υπάρχει.»

Κουτούμι: «Σε αυτή τη νέα σφαίρα δεν υπάρχει χώρος για τη χαμηλότερη συχνότητα της ανθρώπινης συμπεριφοράς.»
 

SALUSA: «Είναι όλα μέρος της προετοιμασίας για να εξασφαλιστεί ότι είστε έτοιμοι για τη μετάβαση σε μια υψηλότερη δόνηση. Μέσα στον εαυτό σας σταδιακά θα γίνεται αντιληπτή ως μια αναζωογόνηση του σώματός σας, και η υγεία σας θα βελτιωθεί. Θάνατοι και ασθένειες, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να υπάρχουν στις ανώτερες διαστάσεις. Εάν επιτρέψετε το χρόνο για τις αλλαγές που η Μητέρα Γη χρειάζεται να πραγματοποιήσει στην προετοιμασία για την Ανάληψη, τότε θα καταλάβετε γιατί ορισμένες φυσικές αλλαγές είναι απαραίτητες.»

Μην απασχολήστε με τους σκοτεινούς εξωγήινους. Οι κάτοικοι της Γης που δεν αντέχουν τις υψηλές δονήσεις του Φωτός θα πρέπει να φύγουν.
 

Ker-On: «Οι νέες μορφές ενέργειας που σαρώνουν τη Γη είναι μια κλήση αφύπνισης για όσους εξακολουθούν να κοιμούνται. Οι παλιές ενέργειες δεν είναι πλέον επαρκείς σε αυτούς τους καιρούς της αλλαγής και υπάρχει κάθε λόγος να προχωρήσουμε σε αυτές τις υψηλότερες. Το παλιό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πρόκειται να είναι δύσκολο για όσους απορρίπτουν τις νέες ενέργειες. Δε θα έχουν καμία θέση στο εγγύς μέλλον σας και δεν θα μπορούν να υπάρξουν έξω από τη χαμηλότερη διάσταση.»


Matthew: «Αυτοί που επιλέγουν το φως θα συνοδεύσουν τη Γη και φυσικά όσοι δεν θα το επιλέξουν θα πάνε σε άλλους κόσμους όπου θα έχουν πολλές ευκαιρίες, καθώς θα το έχουν ανάγκη «για να δουν το φως.»
 

SALUSA: «Μακροπρόθεσμα, οι ενέργειες δεν μπορούν να απορριφθούν, καθώς η λειτουργία τους είναι η εξύψωση των χαμηλών ενεργειών. Ωστόσο, όταν ένα άτομο-ψυχή δεν είναι έτοιμη να τις δεχτεί, οι ρυθμίσεις γίνονται για την τοποθέτησή της, όπου μπορεί να συνεχίσει όπως θέλει.

Αυτό σημαίνει ότι θα μεταφερθούν από τη Γη και θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν τις εμπειρίες τους σε παρόμοιο επίπεδο. Η ελεύθερη βούληση λειτουργεί ανά πάσα στιγμή, και είναι απαραίτητη για να σας δώσει την ελευθερία της επιλογής, όπου η ίδια η εξέλιξή σας είναι το θέμα.»
 


Stephen Hawking: «Ετσι μοιάζουν οι εξωγήινοι» [φωτο]
Ο Matthew εξηγεί μερικά από τα σχετικά θέματα:
 

«Το πέρασμα της Γης και ο τελικός προορισμός της είναι εξασφαλισμένα. Είναι ο προορισμός του ανθρώπων κατοίκων της που είναι το ζητούμενο: Θα απορροφήσουν το Φως που αλλάζει τα κύτταρα με βάση τον άνθρακα σε κρυσταλλική βάση που επιτρέπουν τη φυσική επιβίωση στην ανώτερων δονήσεων πυκνότητα;

Η απορρόφηση του φωτός απαιτεί το τέλος της αρνητικής δυαδικότητας και αλλαγή από τη βία στο γαλήνη, από την απληστία στη γενναιοδωρία, από τη διαφθορά στη τιμή, από την αδικία στη δικαιοσύνη, από τον θυμό στη λογική, από την καταπίεση στην ελευθερία. Τα σώματα εκείνων που αρνούνται να σταματήσουν την αρνητική συμπεριφορά που τους ενίσχυσε σε ισχυρές θέσεις θα πεθάνουν, και οι ψυχές θα πάνε σε κόσμους όπου η ενέργεια είναι το ίδιο με τα άτομα που την παρήγαγαν κατά τη διάρκεια της φυσικής ζωής τους.»
 

 


Η ίδια απαγόρευση ενάντια στους σκοτεινούς γήινους για να πάνε μπροστά σε υψηλότερα επίπεδα της μετά θάνατον ζωής αποτρέπει επίσης τους σκοτεινούς εξωγήινους να πλησιάσουν τη γεμάτη Φως Γη. Αυτές είναι οι συνθήκες που παρουσιάζονται από τις αυξανόμενες ενέργειες του Φωτός που μας επιτρέπουν να πούμε με σιγουριά ότι οι σκοτεινοί εξωγήινοι δεν θα είναι μέρος της εξίσωσης που θα αντιμετωπίζουμε στα επόμενα χρόνια και δεν θα βρεθούν σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς τα επίπεδα του Φωτός στη Γη συνεχίζουν να αυξάνονται._ 
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα