Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΑΣ

Έχουμε δει πολλές πτυχές του εαυτού μας κατα τη διάρκεια της εξελικτικής μας πορείας και τώρα ξέρουμε ότι ο πιο γρήγορος τρόπος να αλλάξουμε την πραγματικότητα είναι να ανεβάσουμε τη δόνησή μας και να συνδεθούμε με την αλήθινή μας φύση.
~Ξέρουμε ποιοι είμαστε;
~Έχουμεε συνδεθεί με την πραγματική φύση μας, με το λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ στη Γη;
~Έχουμε συνειδητοποιήσει το σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ;
~Ξέρουμε την αξία της δικής μας δόνησης;
~Νιώθουμε την αλλαγή;~
Αυτά είναι ερωτήματα
που πρέπει να θέσουμε στούς εαυτούς μας, και που πρέπει να απαντήσουμε...

Το Φως γίνεται πιο δυνατό, καθώς ευθυγραμμιζόμαστε με τη Θεϊκή Συνειδητότητά μας στα τελευταία βήματα της εξελικτικής μεταμόρφωσής μας.
Οι τριπλές ενέργειες της 11ης Νοεμβρίου 2011 ήταν μία ενεργοποίηση της Θεϊκότητας μέσα στην ανθρωπότητα. Έτσι  άνοιξαν οι Πύλες της Αλήθειας μας και της Ανάληψής μας.
Μας δόθηκε η δυνατότητα να συνδεθούμε με τη θεϊκή μας φύση.
Το κύμα Θεϊκών Ενεργειών έχει φτάσει σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. 
Μας θυμίζουν ότι είμαστε αιώνια πνευματικά όντα γεννημένα από την Ενέργεια της Πηγής.

Όταν συνδεόμαστε με την Αλήθεια μας και βλέπουμε πέρα από την προσωπικότητά μας και το εγώ μας, ανακαλύπτουμε το μεγαλείο μας, την αγάπη, την εσωτερική ομορφιά, την αθωότητα και την αξία που περιέχονται μέσα μας.
Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε μας και την Πηγή.
Με το να δεχόμαστε και να εκπέμπουμε αυτές τις ενέργειες ανεβάζουμε τη συλλογική συνειδητότητα και αλλάζουμε την εξελικτική μας πορεία.
Αυτές οι θετικές ενεργειακές αλλαγές είναι το αποτέλεσμα και η πραγμάτωση της ετοιμότητάς μας για μεταμόρφωση και μας δείχνουν το δρόμο που οδηγεί στη ειρήνη, την ελευθερία, το Φως και την αγάπη.

Τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια η ανθρωπότητα τελειοποίησε τον ανθρώπινο ρόλο σε όλες του τις μορφές.
Τώρα φτάσαμε σ’ ένα σημείο που δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να εξελιχθούμε. Καθε δόνηση μπορεί να μεταβληθεί.
‘Οπως το νερό μπορεί να μετατραπεί σε ατμό ή πάγο, έτσι και η ανθρωπότητα με την βοήθεια της συναισθηματικής Αλχημείας μπορεί να μεταστραφεί από το φόβο στην ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ....


Μόνο αυτή η συχνότητα χρειάζεται για το πνευματικό μας ταξίδι........!!!!!!!!!
Αυτοί οι καιροί σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούριας.
Η δομή της ζωής μας καθώς και οι πεποιθήσεις που την αντιπροσωπεύουν αλλαζουν ριζικά.
Η πραγματικότητα όπως την ξέρουμε αλλάζει με κάθε νέο κύμα από τις ενέργειες που εκπέμπονται από τις Πύλες.
Είναι καιρός να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να μετέχουμε στη Θεϊκή Φύση μας και να θυμηθούμε ότι είμαστε όντα Αγάπης και Φωτός.

Ήδη ξέρουμε πώς είναι το να μη γνωρίζουμε τίποτα για τη θεϊκότητά μας, τη δύναμή μας, τη σοφία και την αγάπη από τη Πηγή.
Τώρα είμαστε συνδεδεμένοι με την αλήθεια μας. Προερχόμαστε από την Ενέργεια της Πηγής και βρισκόμαστε εδώ για να πραγματώσουμε το δυναμικό μας.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα αλήθειας και πολλά μονοπάτια που οδηγούν στον ίδιο προορισμό και είναι καιρός να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες και να οδηγήσουμε το Πνεύμα μας προς το Φως.

Βιώνουμε την Ανάληψη σε μια πραγματικότητα που βρισκόμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι.
Η Γη ανεβαίνει προς τις υψηλότερες διαστάσεις, όπου η ειρήνη και η αγάπη αποτελούν τη βάση της ζωής.
Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τα δικά μας μονοπάτια.
Ο σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε τη δική μας αλήθεια και να την διευρύνουμε σε συνειδητότητα αγάπης και φωτός.
Τώρα είναι ο καιρός να εκφράσουμε την αλήθεια μας και μάλιστα να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλήθεια μας.

Σήμερα,  ας  οραματιστούμε  δημιουργικά... ΟΔΗΓΙΕΣ..

Ας συγκεντρώσουμε την πίστη μας, την προσοχή μας και την θέληση μας ακριβώς μπροστά στο κέντρο της καρδιάς και ας αφήσουμε να ξεπροβάλει από εκεί ο δικός μας πίδακας φωτός.
Στη συνέχεια ας οραματιστούμε  ότι συνδεόμαστε με όλους τους υπόλοιπους αδερφούς και αδερφές μας που επιτελούν την ίδια εργασία, την ίδια ακριβώς στιγμή.

Με τα μάτια της καρδιάς μας ας  δούμε  πως όλοι μαζί ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ σχηματίζουμε ένα κύκλο αγάπης και πως ακτινοβολούμε το φως από την καρδιά μας στο κέντρο αυτού του κύκλου, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους υπόλοιπους. Εκείνη τη στιγμή θα κατέλθει από τις Ανώτερες Διαστάσεις μία Λευκή Στήλη Φωτός.
Ας δούμε τους εαυτούς μας και όλο τον κόσμο και τον πλανήτη να μπαίνουμε  στο Φως και να κατευθυνόμαστε  με αγάπη, σεβασμό και απαλότητα από το ρεύμα της ζωής που το διαπερνά.
Έπειτα ας παρατηρείσουμε πως μας απελευθερώνει στο Σύμπαν και ας οραματιστούμε τους εαυτούς μας να αιωρούνται με χαρά και ευκολία γύρω από τον πλανήτη Γη.

Ας Κοιτάξουμε του αδερφούς και τις αδερφές μας στα μάτια, ας νιώσουμε ευγνωμοσύνη και ας αφήσουμε  αυτή να πλημμυρίσει όλα τα κύτταρα του Είναι μας.
Στη συνέχεια ας κάνουμε  την ίδια εργασία, όπως και στην αρχή, έχοντας τώρα την προσοχή μας στραμμένη προς την πανέμορφη πλανητική σφαίρα και ας δώσουμε το φως μας σε όποιον το χρειάζεται, βοηθώντας έτσι τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας και ολόκληρη την Ανθρωπότητα.

Ας λούσουμε τη Γη με Φως! Είμαστε το Φως! Είμαστε Αυτοί που περιμέναμε να έλθουν!
Ας Λάμψουμε  ας θεραπεύσουμε και ας απελευθερώσουμε ΤΩΡΑ..
Όταν νιώσουμε πως η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, τότε ας δούμε  με τα μάτια της καρδιάς ας ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την Πλανητική θεραπεία.
Ας επιστρέψουμε με ευκολία, μέσω της Λευκής Στήλης Φωτός, πίσω ακριβώς εκεί όπου βρισκόμασταν αρχικά, στην Τρίτη Διάσταση και ας γειωθoύμε καλά οραματιζόμενοι πως είμαστε όμορφα ανθισμένα δέντρα αμυγδαλιάς, με βαθιές ρίζες μέσα στη Γη και ας ανοίξουμε τα μάτια  μας, κρατώντας το υπέροχο αυτό αίσθημα εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας για το υπόλοιπο της μέρας και για την επόμενη. ....ΑΓΑΠΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ......

ΔΑΝΑΗ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ 22.7.2012


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΖΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ...

Θα θέσω το Νόμο της Καθαρής Δυνατότητας σε λειτουργία, αποφασίζοντας ν' ακολουθήσω σταθερά τα παρακάτω βήματα:

(1) Θα έρθω σ' επαφή με το πεδίο της καθαρής δυνατότητας, εξασφαλίζοντας κάθε μέρα το χρόνο για να μένω σιωπηλός και απλά να Υπάρχω. Ακόμα, θα κάθομαι μόνος σε σιωπηλό διαλογισμό τουλάχιστον δυο φορές τη μέρα, για τριάντα περίπου λεπτά το πρωί και τριάντα το βράδυ.

(2) Θα βρίσκω το χρόνο κάθε ημέρα, για να επικοινωνώ με τη φύση και να παρακολουθώ σιωπηλά τη διάνοια του Θεού μέσα σε κάθε ζωντανό πράγμα. Θα κάθομαι αμίλητος και θα παρακολουθώ ένα ηλιοβασίλεμα, ή θ' ακούω τον ήχο της θάλασσας ή ενός ρυακιού, ή απλά θα μυρίζω ένα λουλούδι. Μέσα στην έκσταση της σιωπής μου και με την επικοινωνία μου με τη φύση, θ' απολαμβάνω τον παλμό της ζωής που ρέει αιώνια, το πεδίο της καθαρής δυνατότητας και της απεριόριστης δημιουργικότητας.

(3) Δεν θα κρίνω τίποτα. Θ' αρχίζω τη μέρα μου με τη φράση: "Σήμερα δεν θα κρίνω τίποτα απ' όσα θα μου συμβούν" και όλη την ήμερα θα υπενθυμίζω στον εαυτό μου να μην κρίνει.

ΠΗΓΗElizabeth De    Elizabeth De
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα