Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η ζώνη των φωτονίων σηματοδοτεί για τη γη την περίοδο που η γη θα βρίσκεται σε μία επιτάχυνση φωτονιακή, δηλαδή σε μία πολύ μεγάλη περίοδο, πολύ σημαντική περίοδο επιτάχυνσης των ρυθμών της συνειδητότητας.


 

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας. Σας αφήσαμε για αρκετό καιρό παρέα με τις μαύρες νυχτερίδες να πετούν γύρω από τον πλανήτη σας και σας ξαναβρίσκουμε τώρα, μετά απ’ αυτόν τον χρόνο που μεσολάβησε, σε ένα άλλο μομέντουμ της ροής των πραγμάτων και της διαδικασίας της εξελικτικής της πραγματικότητάς σας.

Είχαμε πει, πριν μερικούς μήνες, ότι η χρονιά αυτή την οποία διανύετε θα είναι η κρίσιμη χρονιά για το πώς θα κινηθούν οι εξελίξεις στη  γαία. Είχαμε πει ότι, δε θα είναι το 2012, όπως όλοι προσδοκούν, η χρονιά της μεγάλης κρίσης και ότι η χρονιά που δίνετε τον αγώνα σας, τον αγώνα για την ελευθερία της συνειδητότητάς σας, για την ελευθερία των επιλογών σας, είναι η χρονιά την οποία ήδη διανύετε. Είχαμε ήδη πει πάλι, πριν από μερικούς μήνες, ότι θα υπάρξουν πολλά σημαντικά γεγονότα, μεγάλα γεγονότα, τα οποία θα διευκολύνουν αυτή την πορεία προς τις καινούργιες θέσεις της συνειδητότητάς σας και τα καινούργια δεδομένα για το μέλλον σας.


Και ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, να σας θυμίσουμε πως όλη η πραγματικότητα στηρίζεται στον ηλεκτρομαγνητισμό. Και κάθε πραγματικότητα όπου υπάρχει έμβια, νοήμων ζωή στηρίζεται στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Θέλουμε να σας θυμίσουμε πως ο ήλιος σας και η αύξηση της λειτουργίας του και της παραγωγής της ενέργειάς του και η φαινομενική άλογη χαοτική του δράση, με ξαφνικούς ηλιακούς ανέμους και ξαφνικές ηλιακές καταιγίδες, είναι μέρος των ηλεκτρομαγνητικών αλλαγών οι οποίες έρχονται για τη δική σας πραγματικότητα. Θέλουμε, όμως, να σας θυμίσουμε, και είναι σημαντικό κι εσείς να έχετε την ενσυναίσθηση αυτή, πως ο ήλιός σας χορεύει ρυθμικά μαζί με τον ήλιο της Αλκυόνης και χορεύει ρυθμικά μαζί με τον ήλιο του Σείριου. Κι αυτό σημαίνει πως, η αύξηση της συχνότητας της συνειδητότητας δεν είναι μεμονωμένη και πως υπάρχει μια ολόκληρη παρέα από πολιτισμούς και κουλτούρες οι οποίοι χορεύουν μαζί και οι οποίοι αναπτύσσουν και κάνουν τα επόμενα βήματά τους. 

Δεν είσαστε μόνοι σ’ αυτόν τον χορό. Είσαστε ένα 

μέρος της μεγάλης ομάδας η οποία στήνει τον 

κοσμικό χορό ενόψει της ζώνης των φωτονίων. Η 

ζώνη των φωτονίων σηματοδοτεί για τη γη την 

περίοδο που η γη θα βρίσκεται σε μία επιτάχυνση 

φωτονιακή, δηλαδή σε μία πολύ μεγάλη περίοδο, 

πολύ σημαντική περίοδο επιτάχυνσης των ρυθμών της 

συνειδητότητας.

Πριν από λίγους μήνες, θα σας θυμίσουμε, ότι είχαμε μιλήσει για τη Σείρια νοημοσύνη, η οποία ενεργοποιείται μέσα στο ενεργειακό δικτύωμα της γης. Αυτή η Σείρια νοημοσύνη είναι η οποία κάνει δυνατή την αφομοίωση υψηλότερων ποσοτήτων ηλιακής διάνοιας μέσα σε κάθε άνθρωπο που ζει πάνω στη γη τώρα, αλλά όχι μόνο. Αυτή η ενεργοποίηση της Σείριας νοημοσύνης ετοιμάζει μέσα στη συνειδητότητά σας και στην ενέργειά σας τους χώρους που θα δεχθούν τις υψηλότερες συχνότητες της ηλιακής ενέργειας. Ετοιμάζει δυνατότητες στη συνειδητότητά σας για υψηλότερες κρίσεις, ευκολότερη αναγνώριση των ουσιών, γρηγορότερη επεξεργασία στοιχείων και δεδομένων,  πολύ πιο προσιτή επίγνωση των πολυδιαστασιακών όψεων της ζωής στη γη.


Η ηλιακή συχνότητα ανεβαίνει κατακόρυφα και ανεβαίνει με μεγάλα κύματα τα οποία έρχονται και, ουσιαστικά, βομβαρδίζουν με φωτόνια τη γη. Αυτό είναι που δημιουργεί και τα θέματα μέσα στη συνειδητότητα, αυτό είναι που πυροδοτεί τους φόβους. Δεν είναι, όμως, έτσι όπως θεϊκά είναι σχεδιασμένο, ή αν θέλετε, συμπαντικά είναι σχεδιασμένο. 

Αυτή η πυροδότηση των φόβων είναι η συνέπεια της 

αύξησης της ηλιακής 

συχνότητας μέσα στη συνειδητότητά σας

Ο τρόπος να καθαριστεί η συνειδητότητα, ή αν θέλετε να διευρυνθεί, είναι η απομάκρυνση των ζωνών που είναι αποκομμένες από την επικοινωνία με το σύνολο. Αυτές οι ζώνες είναι ζώνες φόβου, είναι ο πιο απλός τρόπος να τις περιγράψουμε. Και είναι οι ζώνες φόβου μέσα στη συνειδητότητα του κάθε ανθρώπου. Εσείς βλέπετε λοιπόν και ζείτε τη δική σας πλευρά της πραγματικότητας, όπου η εμπειρία είναι η κατακόρυφη αύξηση των φόβων. 

Εμείς ερχόμαστε για να σας δώσουμε τη συμπαντική οπτική της λειτουργίας σας η οποία είναι 

η αναγκαστική διαχείριση και κάθαρση των φόβων 

μέσα στη συνειδητότητά σας προκειμένου να γίνετε, 

κυριολεκτικά, περισσότερο αναλογικά όντα φωτός. 

Κι αυτό σημαίνει, προκειμένου να μπορέσετε να φέρετε με περισσότερους χώρους ελεύθερης διαχείρισης και διακίνησης της ενέργειας μέσα στον νου σας και στον ψυχισμό σας. Η ελεύθερη διαχείριση και διακίνηση της ενέργειάς σας δε μπορεί να συμβεί όταν έχετε μέσα σας μεγάλες εκτάσεις μπλοκαρισμένης ροής. Είναι σαν να υπάρχουν κάθε τρεις και λίγο, στη δική σας εθνική οδό, παρακάμψεις. Είναι σα να μη μπορείτε να φτάσετε ποτέ στον προορισμό σας, γιατί οι παρακάμψεις κρατάνε τόσα χρόνια που στο τέλος δεν ξέρετε καν, δε θυμόσαστε καν, το πού είχατε να πάτε. 

Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι, καθώς οι ηλιακές συχνότητες αυξάνουν κατακόρυφα, είναι σαν να σπρώχνετε τα εμπόδια από την εθνική οδό, να σπρώχνετε με το δικό σας όχημα να μετατοπίσετε τα εμπόδια για να μπορέσετε να κάνετε ευθεία τη διαδρομή σας. Είναι μια διαδικασία που θα κουράσει πολύ τις ενέργειες στον κάθε άνθρωπο. Είναι μια διαδικασία που θα φέρει ψυχική κούραση. Είναι μια διαδικασία που θα σας κάνει να νιώθετε, βιολογικά, λιγότερη ζωτικότητα. 

Πολύ πιο συχνά θα νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να αναπαυθείτε. Η αφαίρεση των εμποδίων, που είναι οι φόβοι και οι ανασφάλειες, από τη συνειδητότητα είναι μια διαδικασία που αλλάζει όλο το πεδίο συχνοτήτων σας ακριβώς όπως συμβαίνει στη γαία. Ο τρόπος να καταλάβετε το τι συμβαίνει μέσα στη συνειδητότητά σας είναι να κοιτάξετε την κατάσταση του πλανήτη και αυτά τα οποία συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη. Αυτά που κοιτάτε πάνω στον μεγάλο κόσμο, στον μακρόκοσμο της γαίας, είναι η μεγέθυνση όλων αυτών τα οποία γίνονται μέσα στην ατομική  συνειδητότητα του καθενός σας .

Ο ήλιος του γαλαξία σας, του ηλιακού σας συστήματος, χορεύει στη συχνότητα που αποστέλλει η Αλκυόνη και η Αλκυόνη χορεύει στη συχνότητα που στέλνει ο Σείριος. Ο χορός αυξάνει, ο ρυθμός αυξάνει. Το πάθος αυξάνει, η εμπλοκή, η συμμετοχή αυξάνει. Η ανάγκη να συμμετέχετε με το πάθος σας και όλο σας το ενεργειακό πεδίο θα αυξηθεί. Αυτό που βλέπετε, στο οποίο είσαστε μάρτυρες να συμβαίνει στη γαία αυτή την περίοδο, είναι μια τεράστια μετατόπιση της ενέργειας. Η μετατόπιση αυτή δεν είναι σύγκλιση σ’ αυτή την περίοδο, είναι απόκλιση. Ένας τρόπος να το καταλάβετε είναι να σας πούμε ότι πριν από κάθε αυγή έρχεται το μεγαλύτερο σκοτάδι. Η απόκλιση στη γαία θα φανεί όλο και περισσότερο: δηλαδή, οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι προστριβές, τα άλυτα θέματα της γαίας και της ανθρώπινης συνειδητότητας, οι χώροι φόβου της γαίας και της συνειδητότητας, η απουσία λύσεων για τη συνειδητότητα και τη γαία. 

Αυτά όλα θα κορυφωθούν και θα αυξηθούν. 

Το αδιέξοδο θα φανεί ακόμα μεγαλύτερο. Και δεν θα 

φανούν ακόμα οι λύσεις. 

Ο λόγος είναι ότι, μέσα στη διαδικασία που η γαία φαίνεται να οδηγείται σε όλο και μεγαλύτερο αδιέξοδο, είτε μέσα από σεισμούς, είτε μέσα από πλημμύρες, είτε μέσα από εκρήξεις, είναι γιατί η ηλιακή συχνότητα, σ’ αυτή την περίοδο (και από τα χρόνια που προηγήθηκαν αλλά ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά)  καθώς θα αυξηθεί κατακόρυφα, θα δείξει, θα εκδηλώσει τον μέγιστο βαθμό απόκλισης. 

Άρα, αυτό που εσείς θα ζήσετε, θα είναι η μεγαλύτερη αρνητική διαφοροποίηση πριν από την αρχή της σύγκλισης. Αυτός είναι ο λόγος που είπαμε ότι αυτή η χρονιά είναι μία χρονιά σταθμός. Γιατί, μέσα στην αύξηση της απόκλισης, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε θέσεις, να κάνετε επιλογές και, τελικά, θα ορίσετε το μέλλον σας και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η επόμενη χρονιά είναι η χρονιά που θα αρχίσει η 

ενεργειακή σύγκλιση

Κι αυτό σημαίνει, μετά από αυτό τον βομβαρδισμό των φωτονίων ο οποίος θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, αλλά ο μεγαλύτερος θα γίνει αυτή τη χρονιά, ο βαθμός που θα ‘χετε επιτρέψει και θα ‘χετε δώσει άδειες για ελεύθερη ροή μέσα στο σύστημα του νου σας, της διάνοιάς σας και του ψυχισμού σας, θα είναι αυτός ο οποίος θα δρομολογήσει τον βαθμό αφομοίωσης μέσα στο 2012, τον βαθμό αφομοίωσης του φωτός, τον βαθμό αφομοίωσης της ελευθερίας της σκέψης, τον βαθμό αφομοίωσης της ελευθερίας της συνειδητότητάς σας. 

Ο χορός ο οποίος εξελίσσεται, οδηγεί τη γη στην 

καθαρτική διαδικασία της 

απελευθέρωσης των εμποδίων της, της 

απελευθέρωσης και της εκδήλωσης των 

προβλημάτων της

Δεν είναι αρνητική διαδικασία αυτή. Θα λέγαμε ότι είναι η πλέον ουσιώδης, θετική διαδικασία προκειμένου να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον, προκειμένου να υπάρξει περισσότερη υγεία, προκειμένου να υπάρξουν λιγότερα αδιέξοδα. Πώς αλλιώς θα οδηγηθούν οι εθνικές οδοί σε ελεύθερη διακίνηση και σε ασφαλή διακίνηση, παρά μόνο αν κάνετε τον κόπο να βγάλετε τα εμπόδια και να στρώσετε τους δρόμους ώστε να μπορείτε να κινηθείτε; Και, ναι, έχει κόπο. Έχει κόπο γιατί υπάρχει τεράστια αντίσταση και τεράστια ομοιόσταση. Και εννοούμε ομοιόσταση, τη θέση της δικής σας, μέσα στη συνειδητότητα, με την κατάσταση της γαίας. 

Οι σεισμοί, που θα γίνουν και άλλοι, πλημμύρες που θα γίνουν και άλλες, αλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών που θα γίνουν πολύ έντονες ειδικά από το καλοκαίρι και μετά, όλα αυτά είναι μία ομοιοστατική κατάσταση δικής σας και της γαίας. Είναι ο τρόπος να δείτε τους φόβους σας εξωτερικά και να επιτρέψετε να λυθούν. Να επιτρέψετε να εκδηλωθούν. Όσο το πολεμάτε και το φοβόσαστε, το μόνο που κάνετε είναι ότι πυροδοτείτε και άλλο την τριβή μέσα στα φωτόνια του εαυτού σας, δηλαδή οι συχνότητες, που συνεχώς έρχονται και δε σταματούν, συναντούν πολύ μεγαλύτερη αντίσταση, με αποτέλεσμα εσείς να «καίτε» το ηλεκτρικό σας σύστημα, το νευρικό σας σύστημα και τη βιοχημεία των οργανισμών σας. 

Ο τρόπος να είσαστε υγιείς αυτή την περίοδο και 

όλους τους επόμενους μήνες και 

τα επόμενα δύο χρόνια είναι επιτρέποντας και 

συνειδητοποιώντας ότι είναι 

θετικό αυτό το οποίο συμβαίνει

Τα αδιέξοδα του εαυτού σας πρέπει κάποια στιγμή να βγουν, πρέπει να εκτονώσετε το αδιέξοδο. Γι’ αυτό το αδιέξοδο δε μπορεί να βρει ακόμα έναν δημιουργικό τρόπο εκτόνωσης. Επομένως, οι εκρήξεις θυμού που μπορεί να υπάρξουν, οι εκρήξεις οργής, οι εκρήξεις λύπης, οι εκρήξεις συγκίνησης είναι όλες βοηθητικές για την ανάπτυξη και την εξέλιξη αυτής της συνειδητότητας, για την εξυγίανση αυτής της συνειδητότητας, για να μπορέσει η ανθρώπινη συνειδητότητα να ελευθερωθεί απ’ όλα αυτά τα οποία την βασανίζουν, την κάνουν να υποφέρει και να είναι δυστυχής.

Σ’ αυτόν τον χορό της αύξησης των φωτονίων, είναι 

σημαντικό να αισθανθείτε την αγάπη

  Είναι σημαντικό να αισθανθείτε ότι η ηλιακή διάνοια είναι η διάνοια της αγάπης για τον κόσμο σας. Είναι η διάνοια που σπρώχνει και βοηθάει όπως η μάνα το παιδί, το μωρό να σταθεί στα πόδια του. Το μωρό μπορεί να φοβάται, η μάνα ξέρει ότι  μπορεί να σταθεί και ότι χρειάζεται εξάσκηση, λίγο λίγο και κάθε μέρα και κάθε μέρα μέχρι το μωρό να μπορέσει να βρει τη μυική δύναμη και να σταθεροποιήσει τον εαυτό του και τα βήματά του. 

Είναι σημαντικό να αισθανθείτε την αγάπη των συχνοτήτων των ηλεκτρομαγνητικών που έρχονται. Είναι σημαντικό να σταθείτε μέσα σ’ αυτές τις αλλαγές χωρίς να ερμηνεύσετε τα γεγονότα σαν ενδείξεις απουσίας της στοργής και της αγάπης. Είναι ουσιώδες να ξέρετε πως όλα όσα συμβαίνουν, συμβαίνουν από την δύναμη που έχει η αγάπη να θεραπεύει τον πόνο. Και μερικές φορές ο μόνος της τρόπος είναι να δώσει το έναυσμα και την αφορμή για την εκτόνωση του πόνου. Πονάει η ανθρωπότητα αλλά πονάει και η γαία.

 Όσο η ίδια η ανθρωπότητα χρειάζεται να ουρλιάξει τον πόνο της, η γαία κάνει αυτό για την ανθρωπότητα: ουρλιάζει τον πόνο των ανθρώπων. Και μ’ αυτόν τον τρόπο τους βοηθάει να καθαρίσουν και να βγάλουν από μέσα τους όλα αυτά που έχουν συσσωρεύσει επί χιλιετίες ανάπτυξης κι εξέλιξης. Το μόνο πράγμα που οι άνθρωποι ακόμα δε μπορούν να δεχθούν ότι είναι αξιοπρεπές, είναι η εκδήλωση του πόνου.

 Οι άνθρωποι ακόμα λογοκρίνουν το συναίσθημα του πόνου ή της λύπης. Και η λογοκρισία του πόνου, της λύπης ή του θυμού είναι που έχει οδηγήσει τη γαία κι εσάς στην ανάγκη των εκρήξεων. Τώρα, έχετε την επίγνωση, έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε τις αναλογίες ανάμεσα στον μικρόκοσμο και τον μακρό-κοσμο, τις αναλογίες ανάμεσα σε δύο, φαινομενικά, τελείως διαφορετικές συνειδητότητες: την ανθρώπινη συνειδητότητα και τη συνειδητότητα της γαίας. Τώρα έχετε την ικανότητα να δείτε εσάς μέσα στη γαία και τη γαία μέσα σε σας.  

Τώρα έχετε την ικανότητα να καταλάβετε πως η μεγάλη εικόνα είναι η μεγέθυνση της εσωτερικής εικόνας του κάθε ανθρώπου που ζει πάνω στη γαία. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να καταλάβετε πώς η αγάπη κινεί αυτή την έκρηξη και δεν είναι η απουσία της αγάπης που εξωθεί την αρνητική απόκλιση των πραγμάτων. Πώς θα μπορέσετε να βρείτε την χαρά και τη γαλήνη αν δεν εκτονωθεί ο πόνος μέσ’ απ’ τα κύτταρά σας; Και τα κύτταρά σας είναι το χώμα της γαίας, είναι τα μέταλλα της γαίας, είναι τα υγρά και το μάγμα της γαίας, είναι όλα όσα υπάρχουν μέσα της όπως υπάρχουν και σε σας.

Αγαπητοί φίλοι, η συνειδητότητά σας και οι ψυχές σας έχουν ήδη κάνει μία διαδρομή επί πόσα χρόνια, να απορροφήσουν, να αφομοιώσουν και να κατανοήσουν το μεγαλείο της αληθινής σας υπόστασης, να προσεγ-γίσουν τις αληθινές δυνατότητες ενός ανθρώπινου όντος, να καταλάβετε τι σημαίνει το ότι είσαστε ανθρώπινα όντα, τι δυνατότητες σας δίνει αυτό, τι ευκαιρίες σας δίνει αυτό. Κάνετε ένα ταξίδι μιας εμπειρίας μοναδικής μέσα στην ύλη, πάνω σ’ έναν πλανήτη εξαίρετης ομορφιάς και δυνατοτήτων. Αυτή η περιπέτεια, αυτό το οδοιπορικό, μπορείτε να το ζήσετε με χάρη, με κατανόηση και με σοφία. Και μέσα σ’ αυτό το οδοιπορικό μπορείτε να αναπτύξετε το δυναμικό που φέρετε ως ανθρώπινα όντα, ένα εξαίσιο δυναμικό, προορισμένο για τα όντα που κατοικούν πάνω στον εξαίσιο πλανήτη. 

Η αρνητική απόκλιση του 2011, ως μόνο στόχο έχει 

την καθαρτική 

απελευθέρωση, αν θέλετε, έχει την καρμική 

απελευθέρωση απ’ όλο τον πόνο των 

τελευταίων 5.000 ετών

Είναι η χρονιά που κορυφώνεται αυτή η κάθαρση μέσα από τις ψυχές σας. Είναι η χρονιά που, δεχόμενοι την αξιοπρέπεια της κάθαρσης, αλλά και την καταλληλότητα της κάθαρσης και που, κατανοώντας τους λόγους  που χρειάζεται αυτή η κάθαρση, μπορείτε να βρείτε τη χάρη μέσα στη διαδικασία της εξέλιξης. Μπορείτε να βρείτε την ισορροπία και τη γαλήνη μέσα στη διαδικασία της εξέλιξης.

Αν έχουμε να σας παραινέσουμε σε κάτι είναι στο να μην ξεχνάτε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Αν θυμόσαστε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα και το πόσο σημαντικό είναι ο πόνος να απελευθε-ρωθεί και το πού οδηγεί αυτή η απελευθέρωση στη συνέχεια, θα μπορέσετε να βαδίσετε με δύναμη και ισορροπία, θα μπορέσετε να είσαστε πραγματικά Κομιστές μίας Αυγής. Γιατί αυτή είναι η χρονιά για τους Κομιστές της Αυγής να αποκτήσουν υπόσταση, να αποκτήσουν συνειδητό ρόλο και συνειδητό λόγο μέσα στην πραγματικότητα που ζουν. 

Άλλοι έχετε έρθει από τις Πλειάδες, άλλοι από τον Σείριο, άλλοι από την Ανδρομέδα, άλλοι από τον Αρκτούρο, κανένας δεν ήταν εδώ αρχικά. Όλοι σας έχετε αστρικές ενέργειες και δυνατότητες, όλοι σας μέσα σας γνωρίζετε τους κωδικούς της συνειδητότητας και γνωρίζετε πως αυτό το οποίο ακούσατε σήμερα είναι μεγάλη αλήθεια. Γνωρίζετε πως δε μπορεί να υπάρχει υγεία και ισορροπία πουθενά στους υλικούς κόσμους όταν υπάρχει λογοκρισία στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Και γνωρίζετε, επίσης, πως είναι ακριβώς η λογοκρισία των συναισθημάτων που οδήγησε την πραγματικότητα της γαίας σ’ αυτήν ακριβώς την κορύφωση. 

Δώστε άδεια κι επιτρέψτε, η εκτόνωση αυτή, που είναι ταυτόχρονα η κατακόρυφη αύξηση της συχνότητας του φωτός μέσα σας, να γίνει με χάρη, να γίνει χωρίς να την παλέψετε. Βοηθήστε να γίνει αυτή η εκτόνωση όσο γίνεται πιο ισορροπημένα, μέσα από την ατομικότητά σας. Εάν χρειαστεί να εκδηλώσετε τον θυμό σας, κάντε το. Κι αν χρειαστεί να εκδηλώσετε την λύπη σας, κάντε το. 

Σταματήστε να λογοκρίνετε και να εμποδίζετε την 

εκδήλωση και την έκφραση 

των συναισθημάτων που νιώθετε

Όταν αυτό το δεχθείτε, θα έχετε ήδη μπει στον χώρο της ελεύθερης συνειδητότητας. Και εκεί, αυτό, θα βρει την υγιή του ισορροπία.

Μέχρι να φτάσετε εκεί, εκτιμήστε τη γαία που το εκτονώνει για σας. Καθώς εσείς εκτιμάτε τη γαία, εκτιμάτε τον ήλιο σας και εκτιμάτε όλο το σύμπαν. Εκτιμάτε τελικά την υπόσταση των πάντων και έτσι διευκολύνετε τα πάντα να συμβούν με πολύ λιγότερη ένταση. Έτσι, επιτρέπετε στα φωτόνια και στις ηλιακές συχνότητες να αφομοιωθούν με λιγότερη τριβή. Προορίζεστε, μετά από κάποια χρόνια (αρκετά), να αλλάξετε πλήρως τη βιολογία σας και εννοούμε ότι η βιολογία θα αλλάξει λειτουργία και δομή, εννοούμε ότι τα σώματά σας δε θα είναι τόσο συμπαγή, κι αυτό θα οφείλεται σ’ αυτό το διάστημα της μεγάλης απόκλισης. Δε θα είναι το αποτέλεσμα της σύγκλισης, θα είναι το αποτέλεσμα και το δώρο της απόκλισης, δηλαδή της μεγάλης εκτόνωσης όλων αυτών που έχουν καταπιεστεί μέσα στην ανθρωπότητα.

Τα δώρα θα έρθουν μέσα από την εκτόνωση του 

πόνου. 

Και όσο εσείς τα επιτρέπετε με χάρη, τόσο αυτά τα δώρα θα έρθουν γρηγορότερα. Θα γίνετε πολύ πιο ελαφριά, ημιδιάφανα όντα, γιατί το φως θα ρέει μέσα σας ελεύθερο, γιατί το συναίσθημα θα κινείται μέσα σας ελεύθερα, γιατί δε θα χρειάζεται να ‘χετε υποσυνείδητους χώρους με κρυφούς φόβους και σκιές -κι όλο αυτό χάρη στη μεγάλη απόκλιση που συντελείται. Χάρη στη μεγάλη ηλεκτρομαγνητική ανισορροπία που συντελείται. Αυτό είναι το δώρο της και είναι μεγάλο. 

Εκτιμήστε το τώρα που το παίρνετε, δείτε το τώρα που το λαμβάνετε ως αυτό που αληθινά είναι. Κι αυτό, αγαπητοί φίλοι, θα φέρει γαλήνη και αποδοχή για τη διαδικασία, αυτό θα είναι κάτι τόσο όμορφο εκ μέρους κάθε ανθρώπινου όντος να συνεισφέρει γι’ αυτή την ιστορική αλλαγή. Μη σταθείτε απέναντι στην κορύφωση της θεραπείας με φόβο. Σταθείτε με επίγνωση. Και όλα θα γίνουν πολύ πιο ήρεμα. Και όλα θα γίνουν με θεϊκή χάρη.

Όπως με αυτόν τον σεισμό που μεσολάβησε υπήρξε μεγάλη μετατόπιση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, θα συμβεί και ακόμα μεγαλύτερη μετατόπιση με έναν επόμενο σεισμό. Και θα συμβεί και άλλη μία πιο μικρή μετατόπιση μ’ έναν μεθεπόμενο σεισμό. Όλα αυτά είναι να γίνουν μέσα στο 2011.

Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς στην οποία ζείτε, ή στην αρχή ακριβώς της επόμενης, θα γίνει η τελευταία μεγάλη μετακίνηση, η οποία θα φέρει το πεδίο σε μία καινούργια ηλεκτρομαγνητική ισορροπία. Αυτή την σταδιακά αυξανόμενη απόκλιση, να μην την φοβηθείτε. Αυτή είναι που θα οδηγήσει στην τελική, νέα, ηλεκτρομαγνητική θέση της ισορροπίας της γης. Εάν είναι να κάνετε ένα πάρτυ υποδοχής της οικογένειας του φωτός στη γη είναι να το κάνετε αυτή τη χρονιά, μέσα απ’ τη στάση σας και μέσα απ’ τη συνειδητότητά σας.

 Γιατί, αυτή τη χρονιά είναι που η οικογένεια του 

φωτός έρχεται στη γη μέσα από την κατακόρυφη 

αύξηση της δράσης της ηλιακής ενέργειας.

 Τα νερά της γης ρουφάνε αυτή τη συχνότητα σαν το στεγνό σφουγγάρι. Η γαία, όπως κι εσείς, διψάτε γι’ αυτόν τον ερχομό. Γίνετε οι πυρηνες, οι οδοδείκτες, και θα δείτε την οικογένεια του φωτός να εμφανίζεται μπροστά σας με σάρκα και οστά.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα