Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η Γνωστική Θεωρία για την Εξωγήινη Εισβολή

Οι αρχαίοι πολιτισμοί της εποχής του Χαλκού πέρασαν υπό τον έλεγχο εξελιγμένων, παρασιτικών υπερ-διαστατικών οντοτήτων που χειραγωγούν τον ανθρώπινο νου ακόμα και σήμερα για να πετύχουν τους δικούς τους κακούς σκοπούς; Γνωστικά κείμενα 2000 ετών πριν ίσως να δίνουν την απάντηση για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία όλης της ανθρωπότητας! Γενικά οι συνομωσίες είναι πολύ γοητευτικές και μυστηριώδεις για να μας αφήνουν αδιάφορες, αλλά όταν τα στοιχεία μιας έρευνας αλλά και της παρατήρησης συγκλίνουν, τότε κάθε συνομωσία γίνεται πραγματικότητα.


Από την εποχή του κατακλυσμού φαινόμενα εμφάνισης UFO το 1947, οι εικασίες σχετικά με εξωγήινες επεμβάσεις είναι ανεξέλεγκτες. Πάρα πολλές θεωρίες έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις, όμως υπάρχει μία θεωρία που δεν έχει μελετηθεί. Δεν παρουσιάστηκε μετά το 1947, αλλά περίπου 1600 χρόνια πριν. Για να είμαστε ακριβείς, η θεωρία αυτή ήρθε στο φως με μία ανακάλυψη που έγινε στην Αίγυπτο το Δεκέμβριο του 1945, αν και η σημασία της ανακάλυψης έγινε αντιληπτή αργότερα—πότε; Μα φυσικά το 1947.
Εκείνη τη χρονιά, ο Γάλλος επιστήμονας Jean Doresse ταυτοποίησε τους παπύρους από την περιοχή Nag Hammadi με μία συλλογή από σπάνια Γνωστικά κείμενα. Με τη λέξη «γνωστικισμός» οι ερευνητές αναφέρονται στις διδασκαλίες που αφορούν τις Μυστηριακές Σχολές της προ-χριστιανικής αρχαιότητας. Οι Γνωστικοί εναντιώθηκαν στις διδασκαλίες του χριστιανισμού, όπως η ανάσταση του Χριστού και η θεία τιμωρία. Για αυτό το λόγο στοχοποιήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν σαν αιρετικοί, δεχόμενοι την καταπίεση από τους νεοφώτιστους της «Μίας και Αληθινής Πίστης.» Αυτή είναι η ανέκδοτη ιστορία για το πώς τα Μυστήρια έπαψαν να υπάρχουν. Η χρονιά όμως του 1947 ήταν σημαντική γιατί κάποια από τη χαμένη γνώση των Μυστηριακών Σχολών ήρθε και πάλι στο φως.
«Γνώση» (εσωτερική) ήταν το μονοπάτι του πειραματικού μυσ
τικισμού το οποίο ακολουθούσαν οι μυημένοι στις Μυστηριακές Σχολές με σκοπό την εξερεύνηση της ψυχής και του κόσμου γενικότερα. Χρησιμοποιώντας ψυχο-ενεργειακά βότανα, γιόγκα και σεξουαλική μαγεία αυτοί οι αρχαίοι μάντεις μπορούσαν βιώνουν διαφορετικές καταστάσεις και να αποκτούν εξελιγμένες ικανότητες και αποκρυφιστικές δεξιότητες, όπως τη διακοή και την ικανότητα των προβολών στο μέλλον. Η Γνώση ήταν ένα είδος νοητικής επιστήμης της γιόγκα συγχωνευμένο με την παραψυχολογία. Μέσα σε μία αυξημένη αντίληψη, οι Γνωστικοί είχαν αναπτύξει ένα τεράστιο κοσμολογικό όραμα, κέντρο του οποίου ήταν μία γυναικεία θεότητα, η Θεία ΣοφίαΟ Γνωστικός μύθος της δημιουργίας είναι μοναδικός γιατί περιέχει μία πλήρη εξήγηση για το πώς ανόργανες εξωγήινες οντότητες εμφανίστηκαν στο ηλιακό μας σύστημα.
Το υλικό από τη Nag Hammadi περιέχει αναφορές από τα οράματα που είχαν οι μυημένοι και συμπεριλαμβάνουν περιγραφές από επαφές που έγιναν από πρώτο χέρι με αυτές τις ανόργανες οντότητες που ονομάζονται Άρχοντες. Η Γνωστική διδασκαλία επεξηγεί ότι αυτές οι οντότητες εμφανίστηκαν στα πρωταρχικά στάδια διαμόρφωσης του ηλιακού συστήματος, πριν καν σχηματιστεί η Γη.
Οι Άρχοντες κατοικούν το ηλιακό σύστημα, την εξωκοσμική σφαίρα, αλλά μπορούν και παρεμβαίνουν στη Γη. Είναι ενδιαφέρον, ότι αυτή η Γνωστική προσέγγιση έρχεται σε συμφωνία με την άποψη του Jacques Vallee που υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι/ανδροειδή (cyborgs) πιθανόν να προέρχονται από την τοπική πλανητική σφαίρα. Ο Vallee υποστηρίζει ακόμα ότι το αίνιγμα των ET/UFO είναι μέρος ενός «πνευματικού συστήματος ελέγχου,» ένα φαινόμενο που «συμπεριφέρεται σαν μία προσαρμοστική διαδικασία.» (Αγγελιοφόροι της Εξαπάτησης).
Αυτό ακριβώς είναι που έλεγαν και οι Γνωστικοί σχετικά με τους Άρχοντες: μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας χρησιμοποιώντας τεχνικές προσαρμογής που εφαρμόζονται στο ασυνείδητο. Οι κύριες μέθοδοί τους αφορούν το νοητικό σφάλμα (πνευματικοί ιοί ή ψευδείς ιδεολογίες, με ειδικότητα στα θρησκευτικά δόγματα) και η προσομοίωση. Οι Άρχοντες έχουν συμπεριφορά αρπακτικού, σε αντίθεση με άλλα μη-ανθρωποειδή και εξω-διαστατικά όντα που είναι επίσης γνωστά στους Γνωστικούς, όντα που είναι είτε συμπαθή είτε ουδέτερα προς την ανθρωπότητα. Φυσικές περιγραφές των Αρχόντων παρουσιάζονται σε πολλούς κώδικες των Γνωστικών. Δύο τύποι είναι σαφώς αναγνωρίσιμοι: νεογνό ή εμβρυικού τύπου, και δρακονιανού ή ερπετοειδούς τύπου. Προφανώς, αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με τους Γκρίζους και τους Ερπετοειδείς στις σύγχρονες περιγραφές των εξωγήινων, όπως και με τους Βολαδόρες στην φιλοσοφία των σαμάνων. Διάβασε επίσης TERRA PAPERS μια σύνοψη όπως  και Περιχώρισις, η Σφαγή των θεών αλλά και την Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας!
Ερευνώντας το υλικό των Γνωστικών, προκαλείται μεγάλη έκπληξη όταν ανακαλύψει κάποιος ότι οι αρχαίοι αυτοί μάντεις είχαν εντοπίσει και ερευνούσαν το πρόβλημα της εξωγήινης παρέμβασης στη διάρκεια του πρώτου αιώνα Κ.Ε., και σίγουρα πριν από τότε. (Τα Μυστήρια χρονολογούνται πολλούς αιώνες πριν τη χριστιανική εποχή.) Αυτό που προκαλεί εντύπωση στη Γνωστική θεωρία σχετικά με τους Άρχοντες δεν είναι μόνο το κοσμολογικό υπόβαθρο (η επεξήγηση της προέλευσης αυτών των όντων και ο λόγος της ανάμειξής τους με την ανθρωπότητα), αλλά οι λεπτομέρειες που υπάρχουν για αυτούς με επεξηγήσεις για τον τρόπο δράσης τους και το τι θέλουν από εμάς. Ενδιαφέρον να ρίξεις μια ματιά είναι και το από που ξεκίνησε η καταστροφή του ανθρώπου με τις μονοθεϊστικές ιδεοληψίες.
Αρχικά, οι Γνωστικοί δίδασκαν ότι αυτές οι οντότητες μισούν τους ανθρώπους και τρέφονται από τους φόβους τους. Πάνω από όλα, προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από κάθε αναζήτηση και ανάπτυξη της «εσωτερικής μας φλόγας,» το δώρο της θείας διάνοιας που υπάρχει μέσα μας. Αν και δεν υποστηρίζω ότι οι διδασκαλίες των Γνωστικών σχετικά με τους Άρχοντες ή ό,τι σώζεται σήμερα από αυτά δίνουν όλες τις απαντήσεις στο αίνιγμα των ET/UFO, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, παρουσιάζουν μία λεπτομερή και πλήρη ανάλυση της εξωγήινης παρεμβατικότητας καθώς επίσης και των μεθόδων αντίστασης προς αυτήν.
Πρόκειται για να την πιο ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη από κάθε άλλη θεωρία που κυκλοφορεί σήμερα. Πολύ σύντομα, οι αρχαίοι αυτοί μάντεις των Μυστηρίων στην Ευρώπη και στην Ανατολή φαίνεται ότι κατάφεραν εδώ και 2000 χρόνια πριν αυτό που πολλοί από εμάς προσπαθούμε από το 1947: είχαν καταλάβει ποιοι είναι οι εξωγήινοι, από πού έρχονται, ποια είναι η σύνδεσή μας με αυτούς, και το πιο σημαντικό όλων, πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Ας δούμε τι λένε οι σαμάνοι σχετικά με το ίδιο θέμα …
Οι μάγοι λένε ότι όπως ακριβώς εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα (gallinas στα ισπανικά) σε ορνιθώνες (gallineros), έτσι κάποιες οντότητες που προέρχονται από ένα διαφορετικό σύμπαν επίγνωσης μάς κρατάνε μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία. Οι μάγοι κάνουν ένα λογοπαίγνιο και λένε ότι αυτές οι οντότητες, που ονομάζονται βολαδόρες (voladores, ελλ. «ιπτάμενοι»), κρατάνε εμάς, τα ανθρώπινα όντα ή seres humanos, μέσα σε ανθρωποτροφεία (humaneros).
Οι βολαδόρες είναι μαύρες σκιές που ορισμένες φορές εμπίπτουν στην αντίληψή μας, αλλά ξεμπερδεύουμε με αυτές εξηγώντας τες ως ξένα σώματα πάνω στον αμφιβληστροειδή μας. Οι μάγοι, μέσω της ικανότητάς τους να βλέπουν άμεσα την ενέργεια, γνωρίζουν το γεγονός ότι αυτές οι σκιές είναι αρπακτικές και ότι μας κρατούν ζωντανούς για να καταβροχθίζουν την επίγνωσή μας. Οι μάγοι λένε ότι η επίγνωση εμφανίζεται σαν λάμψη ή σαν γυαλάδα πάνω σε ολόκληρο το ενεργειακό μας πεδίο, το οποίο αυτοί βλέπουν σαν μια φωτεινή σφαίρα. Για τους μάγους, αυτή η λάμψη της επίγνωσης μοιάζει με πλαστικό βερνίκι που θα έκανε τη φωτεινή σφαίρα να λάμπει ακόμη περισσότερο, αν δεν κατατρωγόταν μέχρι το τελευταίο ψίχουλο.
Εδώ βρίσκεται το σημείο όπου η περιγραφή των μάγων γίνεται πολύ ενοχλητική. Οι μάγοι λένε ότι η μόνη λάμψη επίγνωσης που αφήνουν σε μας αυτοί που μας κατατρώγουν είναι η επίγνωση της αυτοανάκλασης, που σε εμάς τους ανθρώπους εμφανίζεται ως αυτοεκτίμηση ή εγωκεντρισμός. Δηλαδή, το μόνο που μένει σε εμάς είναι το ενδιαφέρον που αναπτύσσουμε για το πρόσωπο μας, τον εαυτό μας και το εγώ μας. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε επιβεβαιώσει ότι η μόνη δύναμη που έχει απομείνει στον άμεσο κόσμο γύρω μας είναι η δύναμη της αυτο-σπουδαιότητας και της έπαρσης, που έρχεται μασκαρεμένη με τη μορφή της ταπεινότητας, της ευσπλαγχνίας, του αλτρουισμού, της καλοσύνης – πέστε την όπως θέλετε. Η περιγραφή αυτή των μάγων είναι βέβαια η ύστατη *Νέμεση  για μας- δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή.  Don Juan Matus
Από όσο γνωρίζω, εκτός από τον εαυτό μου μόνο ένας ακόμα συγγραφέας έχει μελετήσει το θέμα των ET/UFO αναγνωρίζοντας τους Γνωστικούς Άρχοντες με τους σύγχρονους εξωγήινους, τους Βολαδόρεςκατά τους σαμάνους. Αυτός είναι ο Nigel Kerner, του οποίου το βιβλίο The Song of the Greys είναι ένα περίεργο, μοναδικό και σχετικά άγνωστο έργο που αφορά αυτό το θέμα. Ο Kerner παραθέτει τα κείμενα από τη Nag Hammadi και δεν συζητάει σε βάθος τις γνωστικές διδασκαλίες σχετικά με τους Άρχοντες (σημ., πιο πλήρης εικόνα υπάρχει στο πιο πρόσφατο βιβλίο του, «Grey Aliens and the Harvesting of Souls.») Στο έργο του παρουσιάζει με ισχυρά επιχειρήματα την εξωγήινη παρέμβαση πάνω στον ανθρώπινο γενότυπο, αλλά αυτή η ανάλυση δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με τις Γνωστικές διδασκαλίες.
Τα Γνωστικά κείμενα χρησιμοποιούν μυθολογική γλώσσα για να περιγράψουν πραγματικά γεγονότα σαν προϊστορία καθώς και μακροπρόθεσμες εξελίξεις στην ανθρώπινη ψυχή. Σύμφωνα με τους αρχαίους μάντεις, οι Άρχοντες δεν έχουν πρόσβαση στο γενετικό μας υλικό, αλλά μπορούν να προσποιηθούν ότι παρεμβαίνουν.
Αν αναλογιστεί κανείς τη σύγχυση που διακατέχει την ανθρωπότητα σήμερα, μία ψεύτικη παρέμβαση μπορεί να παρουσιαστεί σαν πραγματική. Αυτό είναι τυπικό παράδειγμα της τακτικής των Αρχόντων(Βολαδόρες) να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν υπάρχουν και να τα αποδεχθούμε σαν πραγματικά. Με αυτόν τον τρόπο, ανέφεραν οι Γνωστικοί, έχουν τη δυνατότητα να εξαπατήσουν το ανθρώπινο είδος από την αληθινή και σωστή πορεία της εξέλιξης της. Ο άνθρωπος δυνητικά μπορεί να ζει χιλιάδες χρόνια, να έχει ικανότητες πέρα από κάθε φαντασία, αλλ’ αντί για ιδιότητες θεού, το ζωντόβολο της δημιουργίας, σέρνεται, αρρωσταίνει και πεθαίνει με αισχρό τρόπο και σε αυτή την περιορισμένη άθλια ζωή του ταΐζει τους Βολαδόρες. Τι κατάντια για ένα πλάσμα που διαθέτει θεϊκή φλόγα !
Αλλά η μοναδική έμφαση στο πρόσωπο της θεάς Σοφίας – Δύναμης  είναι το υψηλότερο πνευματικό μήνυμα της Γνώσης. Οι αρχαίοι Γνωστικοί-μάντεις-φιλόσοφοι-σαμάνοι κλπ δίδαξαν ό,τι, μέσω της ιδιαίτερης σύνδεσής του ανθρώπου με τη θεά, την δημιουργό δύναμη, μπορεί η ύπαρξη του να είναι διαφορετική,  ότι δηλαδή το είδος μας μπορεί, έχει τις ικανότητες, να ξεπεράσει τους Άρχοντες και να εξασφαλίσει ένα ανθρώπινο και ανθρωποκεντρικό μέλλον για τη Γη. Το ίδιο λένε και οι σαμάνοι, αλλά και στο Ζεν το ίδιο αναφέρεται, όπως το ίδιο λένε και κάποιοι Έλληνες Φιλόσοφοι, μα το ίδιο λέει και η Παρατήρηση του Ολοφάνερου.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνον, μέσα από την εξαφάνιση του ασήμαντου Εγώ, αυτό είναι που συντηρεί την ανθρωπότητα όπως είναι και διαιωνίζει ένα ανθρώπινο είδος  …κοτοπουλάκι. Δες τις εικόνες από γκραφίτι στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, κάποιοι πήραν αρκετά χρήματα για να φτιάξουν τους Βολαδόρες (αρπακτικό)στην είσοδο της “Νύμφης του Θερμαϊκού” και να μην ξεχνούν τα  …κοτοπουλάκια ποιοί είναι οι Άρχοντες του, σε ποιούς οφείλουν υποταγή, αλλά και ποιούς τρέφουν με την πολύτιμη ενέργεια τους.
Εγώ: Η παρούσα κατάσταση του κόσμου της ύλης, ορατής και αόρατης και όχι μόνο της ανθρωπότητας. Στην καθομιλουμένη είναι η λέξη που υπάρχει σε κάθε πρόταση, είτε ακούγεται είτε όχι, μαζί με τις συγγενικές της –μου δικό μου, εμένα, με- αλλά και η πλέον παραπλανητική σαν λέξη, γιατί σαν έννοια είναι η απόλυτη καταστροφή. Στην καθημερινή χρήση το ΕΓΩ, το κομματιασμένο, δηλώνει το αρχέγονο λάθος, την πλανεμένη αντίληψη για το Άτμητο το Άρρητο, Το ΕΓΩ είναι η πλασματική ψευδαίσθηση ενός διαιρεμένου σε χιλιάδες κομμάτια εαυτού.
Αυτό που κατασπαταλάει την Ενέργεια σου, την Δύναμη σου είναι η διατήρηση του «Εγώ». Αυτό είναι που Οργίζεται, Προσβάλλεται, Καταθλίβεται, Απειλεί με αυτοκτονία, μέχρι που να πετύχει την επιθυμητή επιβεβαίωση. Μια και γνωρίζει πως δεν έχει κάποια απτή ουσία, αναζητά συνεχώς να έχει δίκιο μέσα από τα άλλα ανθρώπινα όντα του εγώ, τα άψυχα όντα γιατί μόνο αυτά ασχολούνται με τέτοια ασήμαντα γεγονότα, τα οποία αποδέχονται και φέρονται λες και το «εγώ» είναι κάτι υπαρκτό. Μόνο με αυτό τον τρόπο το «εγώ» ξεγελιέται και πιστεύει πως είναι αληθινό, ενώ γνωρίζει πως στην πραγματικότητα είναι ένα συνονθύλευμα από τίποτα. Ένα φάντασμα, σε ένα ολόγραμμα.
Τίποτα από αυτά, δεν μπορεί να συμβεί όταν έχουμε αποδεχτεί την αληθινή μας Άτμητη και Άρρητη υπόσταση, Είμαστε Έμψυχα Ενεργειακά όντα, πέρα από σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα. Ένα πεδίο Ενέργειας, γι αυτό και η Κβαντική Θεωρία πρέπει να σε απασχολεί, γιατί Κβάντα σημαίνει Πακέτο Ενέργειας. Ενέργεια = Δύναμη = Ελευθερία.
Ένα πεδίο Ενέργειας που βρίσκεται σε συνεχή ανατάραξη-δράσης ΑΙΤΙΑΣ><ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, καθημερινά και είναι συν-μέτοχος σε χαοτικά, τυχαία συστήματα δημιουργίας. Γι αυτό και πρέπει να σε ενδιαφέρει και η Θεωρία του Χάους με όλα τα συστήματα της, τους νόμους και τα καπρίτσια της.
Το “εγώ” είναι ο άνθρωπος, ο παγωμένος, παγιωμένος. Σκέψου το νερό, κινείται παντού, μπαίνει παντού, είναι ρευστό, πολύ όμορφα και φυσικά υπακούει στον συμπαντικό κανόνα “τα πάντα ρει”. Μέχρι που αποκτά ‘εγώ’. Τότε παύει να είναι ρευστό και γίνεται πάγος. Παύει να είναι μέρος, του, σε συνεχή ροή σύμπαντος, και γίνεται πέτρα παγωμένη. Καμία ροή. Ακίνητο μέχρι να λιώσει – πεθάνει.
Αυτή ακριβώς είναι και η κατάσταση των ανθρώπων. Παγ(ι)ωμένη. Αυτό συμβαίνει όταν ο άνθρωπος μπαίνει σε ομάδες, δίνοντας την συμφωνία του. Όταν οι ομάδες και οι πεποιθήσεις του “εγώ” του κλέβουν την ελευθερία του –ροή- και εγκλωβίζοντας τον, τον παγώνουν. Παύει να είναι πλέον ελεύθερος και αποκτά εγώ ή εμείς, που είναι το ίδιο. Άλλη μια παρανόηση, που ανόητα ή σκόπιμα κυκλοφορεί, ειδικά σε κύκλους “διδασκάλων” το ΕΜΕΙΣ, θεωρώντας λανθασμένα πως το “εμείς” είναι Gestalt. Ακούμε λοιπόν “πότε επιτέλους θα πάψουμε να είμαστε ατομιστές και θα γίνουμε εμείς;” σε όλες τις παραλλαγές. Αλλά δεν είναι έτσι. Το  Gestalt  δηλώνει πως “το όλον, είναι μεγαλύτερο από το σύνολο των μερών του” Ναι αλλά μόνο αν τα μέρη του είναι Άτμητα. Στην κατάσταση του Ατμην βρίσκεσαι όταν έχεις Ενέργεια και εξαφανισμένο Εγώ. Ο Σκοπός σου Είσαι Εσύ, Η Ελευθερία σου και η Θέληση σου τον κάνει Αληθινό. αλλά και Όχι Αντίδραση αλλά Ορθή Δράση όπως επίσης Έχεις Ελεύθερη Βούληση;
Δεν υπάρχει ακριβής περιγραφή της κατάστασης του Άτμην, γιατί εκτός από Άτμην, είναι και Άρρητον, δηλ. δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις, ή να εκφραστεί με λόγια. Η Ατμητότητα είναι συνώνυμη με την Αρρητότητα. Ατμην είναι το Ναγκουάλ και όποιος προσπαθεί να το βάλει σε λέξεις, το υποβιβάζει στο Τονάλ-Ύλη.
Όπως σας είπα ήδη, λέγοντας αυξημένη επίγνωση που πετυχαίνεται από την εξαφάνιση του εγώ, εννοούμε εκείνη που δεν έχει καταφαγωθεί από τους Άρχοντες ή Βολαδόρες. Επιμένουμε στο σημείο αυτό με κίνδυνο να γίνουμε δυσάρεστες. Και για μας είναι δυσάρεστο, αλλά είμαστε πεισμένες ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος ερμηνείας της μεταμορφωτικής αλλαγής στα ανθρώπινα όντα. Σκεφθείτε αυτό, στον κόσμο της καθημερινής ζωής, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, ουσιαστικά δεν αλλάζουμε ποτέ. Τι θα κάνουμε λοιπόν; Θα παραμείνουμε ίδιοι, μιλώντας διαρκώς για μη πραγματοποιήσιμες ιδεοληψίες; Αυτό είναι το σημείο στο οποίο μας στρίμωξαν οι σαμάνοι, οι γνωστικοί, οι σοφοί … μας είπαν:
«Αν θέλετε να αλλάξετε πραγματικά και να είστε διαφορετικές,
πρέπει να αποκρούσετε τους Βολαδόρες.
Αν δεν γίνει αυτό, ξεχάστε την αλλαγή, το μόνο που θα κάνετε σε όλη σας τη ζωή,
θα είναι το να μιλάτε για το πόσο υπέροχες είστε».



strange-omniverse


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα