Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ!


Στην πραγματικότητα, ο φόβος δεν χρειάζεται, γιατί κανένας δεν πρόκειται να πεθάνει — είσαι ήδη νεκρός! Και γι' αυτό ακριβώς φοβόμαστε — επειδή δεν έχουμε ζήσει. Έχουμε χάσει τη ζωή και πλησιάζει ο θάνατος.

Ο άνθρωπος που είναι πραγματικά ζωντανός δεν φοβάται το θάνατο, επειδή ζει! Όταν ζεις πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας φόβος τού θανάτου. Μπορείς να ζήσεις ακόμη και το θάνατο. Όταν έρθει ο θάνατος, θα είσαι τόσο ευαίσθητος ως προς αυτόν, που θα τον απολαύσεις. Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία.

Αν είσαι πραγματικά ζωντανός, μπορείς να ζήσεις ακόμη
και το θάνατο. Και τότε, δεν υπάρχει θάνατος.

Αν μπορείς να είσαι ευαίσθητος ακόμη και ως προς το σώμα σου που πεθαίνει και αποτραβηχτείς στο κέντρο και διαλυθείς, αν μπορείς να ζήσεις ακόμη κι αυτό, τότε έχεις γίνει αθάνατος.

Όταν τρως ή πίνεις, γίνε η γεύση της τροφής ή του ποτού και νιώσε γεμάτος... από γεύση.

Όταν πίνεις νερό, νιώσε τη δροσιά. Κλείσε τα μάτια σου... πιες αργά... γεύσου το. Νιώσε τη δροσιά και νιώσε πως έχεις γίνει η ίδια η δροσιά.


Όντως το νερό σού μεταφέρει τη δροσιά του. Γίνεται μέρος του σώματος σου. Το στόμα σου αγγίζει το νερό, η γλώσσα σου το αγγίζει και η δροσιά μεταφέρεται μέσα σου. Άφησέ τη να μεταφερθεί σ' ολόκληρο το σώμα σου. 

Άφησε τους κυματισμούς της να απλωθούν και θα νιώσεις εσύ ο ίδιος μια δροσιά σ' ολόκληρο το σώμα σου. Μ' αυτόν τον τρόπο, η ευαισθησία σου μπορεί να αναπτυχθεί και μπορείς να γίνεις πιο ζωντανός και πιο γεμάτος.


Είμαστε απογοητευμένοι, αισθανόμαστε κενοί, άδειοι και λέμε συνεχώς ότι η ζωή είναι άδεια.

Εμείς όμως είμαστε η αιτία που είναι άδεια. Δεν τη γεμίζουμε και δεν αφήνουμε τίποτα να τη γεμίσει. Έχουμε μια πανοπλία γύρω μας, μια αμυντική πανοπλία, από φόβο μήπως γίνουμε ευάλωτοι. Έτσι, αμυνόμαστε συνεχώς εναντίον των πάντων. Κι ύστερα γινόμαστε τάφος — ένα νεκρό πράγμα.

Η Τάντρα λέει: Να είσαι ζωντανός, πιο ζωντανός, γιατί η ζωή είναι Θεός. Δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από τη ζωή. Γίνε πιο ζωντανός και θα γίνεις πιο θεϊκός. Να είσαι ολοκληρωτικά ζωντανός και δεν θα υπάρχει θάνατος για σένα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα