Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

Tασιάδης: "Δεν αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα γιατί δεν μου προσέφερε τίποτα" 

 Ο Σιδέρης Τασιάδης, ο οποίος αν και ελληνικής καταγωγής αγωνίζεται με τα χρώματα της Γερμανίας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, δήλωσε ότι δεν αφιερώνει στην Ελλάδα το αργυρό μετάλλιο που κέρδισε στο κανόε καγιάκ σλάλομ.
 
Ο αθλητής που κατάγεται από τον Έβρο και γεννήθηκε στο Αουγκσμπουργκ, έχοντας περάσει τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Η Ελλάδα ποτέ δεν μου προσέφερε τίποτα. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε ποτέ ένας υπεύθυνος για τις κατά καιρούς επιτυχίες μου. Δεν με διεκδίκησε κανείς. Δεν βοήθησε την οικογένειά μου, η οποία μετανάστευσε για να μπορέσει να με μεγαλώσει σωστά».

«Αντίθετα, η Γερμανία με ανακάλυψε, με ανέδειξε, μου έδωσε όλα τα εφόδια για να αναπτυχθώ αθλητικά. Η Γερμανία με δέχθηκε και με αποδέχθηκε, αυτή με έκανε αυτό που είμαι. Εκεί μένω, εκεί μεγάλωσα και μεγαλώνω, εκεί έβγαλα σχολείο, εκεί προπονούμαι καθημερινά. Μου παρείχαν προπονητή και ασφάλεια, μου εξασφάλισαν και το επαγγελματικό μου μέλλον εξαιτίας των αθλητικών επιτυχιών μου. Τον Σεπτέμβριο θα διοριστώ και επισήμως στην Αστυνομία και όταν με το καλό σταματήσω τους αγώνες, ξέρω ότι θα έχω μια σταθερή δουλειά», συμπληρώνει.

«Πάνω από όλα νιώθω Γερμανός. Μπορεί να μην αρέσει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», καταλήγει ο Έλληνας αθλητής. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα