Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πότε κάθισες μίζερε απόγονε πιθήκων να αναλογιστείς την πραγματικότητα;

Αλήθεια έχει ποτέ καθίσει κανένας να αναρωτηθεί αν ο εαυτούλης μας είναι καλύτερος από των "εχθρών" μας; Έχει ποτέ καθίσει κανένας να αναρωτηθεί εάν απλώς στρουθοκαμηλίζουμε και κρυβόμαστε πίσω από την "Ιστορία", την "Φιλοσοφία" και πάσης φύσεως "ια" και "ισμο" μόνο και μόνο για να νιώσουμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από....Τίποτα; Φυσικά και όλοι αυτοί οι οποίοι κρύβονται πίσω από "ιες" και "ισμούς" (Ιστορίες, μυθοπλασίες, χριστιανισμούς, εσωτερισμούς, οπαδισμούς, Εθνικισμούς, Αθεϊσμούς, Δαρβινισμούς κ.ο.κ) και πάντοτε - κανόνας δυστυχώς - ο καθένας ερμηνεύει κατά το δοκούν (όπως βολεύει την θεωριούλα του) τα γεγονότα, τις αποδείξεις τα "πιστεύω" του και όχι μόνο αυτό, σε πολλές περιπτώσεις είναι και έτοιμος να σκοτώσει - σπάνια να σκοτωθεί και μόνο σε φονταμεταλιστικές ιδεολογίες - για αυτά. Αλήθεια πότε κάθισες "συνάνθρωπε" να αναρωτηθείς ποιος πραγματικά είναι καλύτερος και πιο άξιος από εσένα και να διδαχθείς από αυτόν αντί να κοιτάς μονάχα π
ως θα τον γκρεμίσεις ή θα του κλέψεις την ευτυχία; Πότε κάθισες μίζερε απόγονε πιθήκων να αναλογιστείς την πραγματικότητα; Όλοι μιλάνε για την οικονομία το τελευταίο διάστημα και ειλικρινά μου έρχεται αναγούλα. Έτσι μετράς την ζωή σου; Με το χρήμα; Αυτά είναι τα ιδανικά σου; Το χρήμα; Τότε θυμάσαι τις "ιδεολογίες" σου; Όταν δεν έχεις χρήμα; Τότε σε ενοχλεί η "κακιά" εξουσία; Όταν δεν έχεις χρήμα; Πόσο ρηχός... Πόσο ανεκδιήγητος είσαι αλήθεια συνάνθρωπε.
"Ουδεμία Θρησκεία υπεράνω της Αλήθειας"
"Όλοι είμαστε άνθρωποι και οφείλουμε να σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή"
"Κανένα Έθνος δεν υπερέχει από τα υπόλοιπα αλλά το καθένα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά λόγο σύνθεσης και ποικιλομορφίας στην φύση, την οποία φύση ότι κι αν κάνεις δεν μπορείς να την καθορίσεις ή να την διαμορφώσεις διότι... Το κάνει μόνη της"

Θες να νιώσεις πως ανήκεις κάπου; Θες να πιστεύεις κάπου; Τότε απλώς νιώσε εσένα, ασχολήσου με εσένα, πίστεψε σε εσένα, αγάπησε εσένα, εξέλιξε εσένα, διαμόρφωσε εσένα, σεβάσου εσένα, πήγαινε κόντρα σε εσένα, κριτίκαρε εσένα, αναίρεσε εσένα, μίσησε εάν θες εσένα και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από ιδεολογίες και Ιδεατούς κόσμους για να κρύψεις την γύμνια σου.

Θες να μάθεις τι είσαι άνθρωπε; Ένα απειροελάχιστο κομμάτι σε ένα αχανές οικοδόμημα. Επιτέλους δώσε αξία και λόγο στην απειροελάχιστη ύπαρξη σου και σταμάτα να υποκρίνεσαι.

Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου. Όχι μόνο εσύ, αλλά κι εγώ... Όλοι μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα