Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΙΑΣ ΠΕΡΙ «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ» ΚΑΙ 21 12 2012


Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑς ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΟΔΟς ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗς 13ης  ΠΕΡΙΟΔΟΥ 400 ΕΤΩΝ (ΜΠΑΚΤΟΥΝ) ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑς ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΙΣ 21/12/2012.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΒΕΝ ΓΚΡΟΝΕΜΑΓΙΕΡ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΕΜΠΙΣΤΗΜΙΟΥ LA  TROBE, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑς ΝΕΑς ΕΠΟΧΗς ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑς ΕΧΕΙ 4+4 ΔΕΙΚΤΕς ΚΑΙ ΟΧΙ 12, ΔΗΛΑΔΗ ΟΚΤΩ(8).

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 8 Ως :
ΤΑ 8 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟς  (ΣΥΝ-ΠΑΝ).
7 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 8ο ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ.
ΤΟ 8 ΕΠΙΣΗς ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠ-ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ.
ΣΥΝΕΠΩς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑ ΧΡΟΝΟΧΑΡΤΗς ΑΝΟΙΓΜΑΤΟς  ΠΥΛΗς-ΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ
 ΑΝΟΙΓΜΑΤΟς –ΠΕΡΑΣΜΑΤΟς ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ‘Η ΚΑΘΟΔΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΛΗ  Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ Της ΥΕΜΕΝΗς ΜΑ ΚΑΙ ΤΗς ΣΥ-ΡΙΑς (ΡΟΗ)ΕΝΕΡΓΕΙΑς?!,ΚΑΙ ΤΙς  ΑΝΑΤΑΡΑΧΕς ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑ-ΦΥΛΑΞΗ…
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩς  ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕς ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΘΟΥΝ Ως ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙς, ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΛΑΩΝ .
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟς ΤΟΥς ΦΑΡΙΣΑΙΟΥς  ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑς ΤΟΥς ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΣΑΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ Η Π.ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΜΙΞΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕς (ΕΚΠΕΣΩΝΤΕς).Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ , ΚΑΠΟΙΕς ΓΕΝΝΕΤΙΚΕς ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙς Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΠΡΟΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ! ΠΟΥ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟς-ΕΝΑΡΞΗ  ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΙς 21 12 2012.
Ας ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΝΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΝΤΑς ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ 10800 ΕΤΗ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΣΗ ΜΕ 25769 ΕΤΗ.
ΤΕΛΟς ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑς ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Χ (ΣΦΡΑΓΙΔΑ).
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Χ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Της ΓΑΙΑς – ΥΛΗς ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.ΤΟ Χ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥς ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Ω (Ω-ΜΕΓΑ).
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗς ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥς ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗς  ΓΑΙΑς.
ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ 144.000
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΩς ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΕς ΥΛΙΚΕς , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΣΙΝ  ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΙΝ. ΘΑ ΣΑς ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΤΟΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΡΟς ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗς ΓΑΙΑς.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩς Ο ΚΑΙΡΟς ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ
ΠΩς ΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΦΩς ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΠΗΔΗΣΕ
ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩς .
«ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟς ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΙ ΣΤΟΥς ΑΙΩΝΕς ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΚΟΤΟς. ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩς ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩς".
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΩΝΕΙΤΕ
Μαινάδα Ολύμπιου Πανός  

πηγη

Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα