Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Αστροναύτης σκαλισμένος σε ναό του 1102 μ.Χ.!Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν έναν σκαλισμένο αστροναύτη στην πρόσοψη του καθεδρικού ναού της Σαλαμάνκα,στην Ισπανία.Βρίσκεται σε έναν καθεδρικό ναό που κτίστηκε το έτος 1102 μ.Χ!Η κατασκευή του νέου καθεδρικού ναού της Σαλαμάνκα ξεκίνησε το 1513. Η Παλιά Μητρόπολη, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, είναι το κτίριο που χρονολογείται από το 1100 μ.Χ. περίπου.

Οι ίδιες φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί σε μια σειρά από διαδικτυακά φόρουμ και blogs στα οποία έχουν δημιουργήσει πολύ συζήτηση.Κάποιοι σχολιαστές μάλιστα προτείναν ότι ο αστροναύτης έχει προστεθεί χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας εικόνας,ενώ άλλοι κατέληξαν σε πιο εξωτικές εξηγήσεις, όπως το ταξίδι στο χρόνο, επισκέψεις από εξωγήινους στην αρχαιότητα και εκπληκτικές προβλέψεις για το μέλλον.


Τί συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Πιό προσγειωμένοι παρατηρητές έχουν επισημάνει το προφανές συμπέρασμα, το οποίο είναι ότι ο σκαλισμένος αστροναύτης προστέθηκε στο κτίριο σε πολύ πιο πρόσφατες εποχές. Και αυτή η πιο λογική εξήγηση για το "μυστήριο" και είναι απολύτως σωστή.Ο αστροναύτης, μαζί με άλλα σύγχρονα σύμβολα προστέθηκε στον καθεδρικό ναό το 1992 κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης στον καθεδρικό ναό. Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την αποκατάσταση,ο Jeronimo Garcia, φέρεται να επέλεξε έναν αστροναύτη ως ταιριαστό σύμβολο του εικοστού αιώνα.Είναι μια παράδοση των κατασκευαστών καθεδρικό ναό και συντηρητές να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο σύμβολο για το κτίριο ως υπογραφή στο έργο τους.Αν παρατηρήσετε γύρω από τον αστροναύτη ο γύψος φαίνεται πιο καινούριος από ότι παραπάνω.


Προσθήκη λεζάντας

Έτσι, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μυστήριο γύρω από τον "αστροναύτη" του καθεδρικού ναού απολύτως κανένα.Συμβαίνουν και αυτά,αλλά όμως δεν σημαίνει ότι άλλα ευρήματα με αστροναύτες δεν είναι πραγματικά και εκτός τόπου και χρόνου όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας στο www.anexigita.com για αντικείμενα των Μάγιας που αποδεικνύουν τις επαφές τους με εξωγήινους.


www.anexigita.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα