Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Κάθε φορά που εύχεστε το κακό για τους άλλους, μετατρέπεται σε μια ευχή για τον εαυτό σας

Αποτέλεσμα εικόνας για Κάθε φορά που εύχεσαι το κακό για τους άλλους, μετατρέπεται σε μια ευχή για τον εαυτό σας


Κάθε φορά που εύχεστε το κακό για τους άλλους, μετατρέπεται σε μια ευχή για τον εαυτό σας στον υποσυνείδητο νου. Ο υποσυνείδητος νους δεν διακρίνει μεταξύ εσάς και των άλλων, αλλά αναγκάζει την μεταϋπνωτική υποβολή να πραγματώνεται κάθε φορά που διεγείρεται.

Γίνεστε στόχος των δικών σας βελών. Σε δέκα λεπτά ζήλιας και μίσους, χτίζετε μια εγγραφή βίντεο εκατό μέτρων στον υποσυνείδητο νου σας.

Μερικές ασθένειες είναι κατασκευασμένες με τον ίδιο τρόπο. Ταυτίζεστε με άρρωστους ανθρώπους και φαντάζεστε ότι είστε άρρωστοι. Φαντάζεστε το δράμα του να αρρωστήσετε. Στη συνέχεια, αναπαράγετε την καταγραφή πραγματικά στη ζωή σας και την ονομάζετε επίθεση.



Στην Ασία απαγορεύεται να μιλάτε μπροστά στα παιδιά για τις ασθένειες άλλων ανθρώπων ή να συζητάτε χειρουργικές και νοσοκομειακές εμπειρίες. Πιστεύουν ότι ένα παιδί μπορεί να ταυτιστεί με αυτό που λέγεται και να το καταγράψει ως μια μεταϋπνωτική υποβολή στον υποσυνείδητο νου του. Χρόνια αργότερα το παιδί μπορεί να αρρωστήσει λόγω της εγγραφής.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing 



elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Τώρα πλάκα μας κάνεις; Δηλαδή όλοι όσοι παρακαλούσαν να ψοφήσει ο Χίτλερ ή ο Στάλιν, οι κατάρες τους έπεσαν επάνω τους και ψόφησαν τελικά οι ίδιοι, ενώ οι ίδιοι έχαιραν άκρας υγείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα