Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

15 προϊόντα και υπηρεσίες της Google που ίσως δε γνώριζες

Είναι ένας από τους κολοσσούς του Διαδικτύου εδώ και χρόνια. Η Google (και η μητρική της πλέον Alphabet) έχει τους πόρους να αναπτύξει υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες σε πολλές περιστάσεις. Από τις πιο απλές (π.χ. τρικ στο Google search έως πιο σύνθετες). Ας δούμε κάποιες λίγο πιο... άγνωστες από αυτές.
google

1. Google Keep

Google-Keep-for-mobile
Το Google Keep είναι μια φοβερή εφαρμογή σημειώσεων για desktop και κινητά. Ο φωτεινός και ωραίος σχεδιασμός του δημιουργεί ωραία αίσθηση για τις to-do λίστες σας και μπορείτε ακόμα και να έχετε υπενθυμίσεις που θα επικοινωνούν με το Gcalendar σας.

2. Gmailify

gmailify
Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε το email της Google μπορείτε να κάνετε... Gmailify τσον Yahoo, Outlook ή Hotmail λογαριασμό σας, προσθέτοντας όλα τα στοιχεία σχεδιασμού του Gmail χωρίς να αλλάξετε το email σας.

3. Project Sunroof

project-sunroof
Η Google ξεκίνησε το Project Sunroof στα τέλη του περασμένου χρόνου ώστε να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να βάλουν στα σπίτια τους ηλιακούς. Βασισμένο σε χαρτογράφηση υψηλής εναέριας ανάλυσης και στις τοπικές καιρικές συνθήκες, το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν πόσα χρήματα θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν με τη μετάβαση σε ηλιακούς.

4. Timer

timer
Μπορείτε να ορίσετε ένα χρονόμετρο στη Google και να ακούσετε μια ειδοποίηση όταν τελειώσει ο χρόνος, γκουγκλάροντας οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και στη συνέχεια timer!

5. Google Sky

google sky
Το Google.com/sky σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το σύμπαν χρησιμοποιώντας εικόνες από δορυφόρους της NASA, του Sloan Digital Sky Survey και του τηλεσκοπίου Hubble.

6. Google Ngrams

Google Ngrams
Το Google Ngrams είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο που σας επιτρέπει να αναζητήσετε λέξεις σε 5,2 εκατομμύρια βιβλία που έχουν εκδοθεί μεταξύ 1500 και 2008, ώστε να δείτε πώς έχουν χρησιμοποιηθεί και αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

7. Προφορά αριθμών 

Προφορά αριθμών
Δεν ξέρετε πώς να προφέρετε μεγάλους αριθμούς στα αγγλικά; Η Google θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προφέρετε έναν μεγάλο αριθμό αν πληκτρολογήσετε «= english» μετά από αυτόν.

Γραμματοσειρές

find-a-gorgeous-font-that-you-can-use-for-free-at-googlecomfonts Google
Βρείτε πανέμορφες γραμματοσειρές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν στο Google.com/fonts.
3911 Google
Ένα απίστευτο εργαλείο που καθιστά απίστευτα εύκολη την αναζήτηση πληροφοριών επαγγελματικά περιοδικά και εφημερίδες.

Google Art Project

vermeer Google
Τσεκάρετε με αυτό το εργαλείο σούπερ φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης έργων τέχνης από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου!

Think with Google 

Google_s-Think-Performance-Event-2012 Google
Το ψηφιακό σκονάκι της Google για τους marketers όπου χρησιμοποιεί τα δεδομένα της για να συλλέξει ότι πιο σημαντικό στη βιομηχανία.

google_trends Google

Τα trends εμφανίζουν τους όρους που αναζητήθηκαν κάθε μέρα πιο πολύ!

Panoramio

Panoramio Google
To Panoramio συνδυάζει το Google Maps με προσωπικές φωτογραφίες ανθρώπων, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετήσουν τις εικόνες τους πάνω στις πραγματικές τοποθεσίες όπου ελήφθησαν.

Google Sound Search

song Google
Ένα widget που δουλεύει σαν το Shazam για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τραγούδια που ακούτε και δεν ξέρετε το όνομα τους.

Build With Chrome

BfVVl0vIEAI8X7R Google
Βγάλε ξανά το παιδί από μέσα σου και χτίσε με τουβλάκια lego!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα