Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Του Κώλου τα Εννιάμερα




Ο λαός δεν είναι χαζός. Ξέρει τι λέει και γιατί το λέει. Μη ρωτήσεις το πώς. Αλλά η εμπειρία του έχει κρυπτογραφηθεί πολλές φορές μέσα σε παρόμοιες λαϊκές ρήσεις. Το 9, σαν το 3, παίζει πολύ στις σοφίες του λαού και μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι πρόκειται για ένα συμβολικό νούμερο (στις 9 του μακαρίτη κτλ). Λάθος! Ο πρωκτικός δακτύλιος και οι σφιγκτήρες του κάνουν όντως 9 μέρες, για να επουλωθούν μετά από τραυματισμό τους. Ο συχνότερος μηχανισμός τραυματισμού της πίσω περιοχής μας είναι η υπερβολική διάταση. Ξέρεις τι εννοώ...

Επειδή δεν είμαι ο Θάνος Ασκητής, δε θα μπω σε λεπτομέρειες περί πρωκτικού σεξ (δεξιά βλέπεις το σωστό τρόπο εισαγωγής του δονητή -πρέπει να μάθεις τη "γωνία" σου και να την εφαρμόζεις). Θα σου πω, όμως, μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις και είναι must.

1) Οι γυναίκες δε νοιώθουν τίποτα με το πρωκτικό σεξ. Για αυτές είναι μόνο μια ενοχλητική διαδικασία και αν δεν υπάρχει το εγκεφαλικό μέρος του σεξ, τότε πονάνε κιόλας. Μην πιστεύεις λοιπόν όσα βλέπεις στις τσόντες με τις ξιπασμένες nympho που τον παίρνουν όλο χάρη, γιατί σε καμία δεν αρέσει.

2) Ο άνδρας έχει πλαστεί, για να κάνει πρωκτικό σεξ? Εδώ δεν ξέρω να σου απαντήσω, γιατί ο προστάτης, που είναι το σημείο G των περισσοτέρων ανδρών, βρίσκεται ακριβώς στην έξοδο του απευθυσμένου. Ακόμα και το μασάζ του προστάτη από τη σύντροφο (δαχτυλάκι) μπορεί να κάνει τον άνδρα να τελειώσει στο λεπτό. Όντως περίεργο.



3) Ο κωλαράκος σου έχει 2 σφιγκτήρες. Ο ένας είναι εσωτερικά και ονομάζεται έσω σφιγκτήρας του πρωκτού. Αυτός δεν ελέγχεται από σένα και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αφόδευση (στα κακά σου δηλαδή). Ο δεύτερος ελέγχεται από τη βούληση και βρίσκεται εξωτερικά. Ο έξω σφιγκτήρας του πρωκτού είναι το πρώτο εμπόδιο στην πρωκτική διείσδυση, καθώς εμφανίζει μεγάλη αντίσταση. Ο Θεός έδωσε αυτόν τον σφιγκτήρα στον άνθρωπο, για να τεμαχίζει τα κόπρανα. Καμία άλλη δουλειά δεν κάνει.

4) Γιατί είναι τόσο δημοφιλές το πρωκτικό σεξ? Μα φυσικά, γιατί τα μεγέθη που εμπλέκονται στη φυσιολογία του είναι τα ιδανικά. Το μήκος του πρωκτικού σωλήνα στο μέσο άνθρωπα είναι 16 εκατοστά, όσο δηλαδή και ένα μέσο παπάρι. Το πάχος του είναι 4 εκατοστά μάξιμουμ και στενεύει ανεβαίνοντας (πιάνοντας πάτο), οπότε και πάλι αντιλαμβάνεσαι, γιατί μερικοί το προτιμούν έτσι.

5) Γυναίκες και άνδρες έχουν το ίδιο σύστημα σφιγκτήρων. Στις γυναίκες ο πρωκτικός δακτύλιος (κωλοτρυπίδα το λένε στο χωριό μου) είναι πιο μακριά από τον κόκκυγα και πιο κοντά στα γεννητικά όργανα. Γι'αυτό και οι γυναίκες υποφέρουν πιο συχνά από ουρολοιμώξεις (συν το "ανοιχτό" του πράγματος και της μικροβιακής τους χλωρίδας). Στους άνδρες είναι ένα εκατοστό πιο ψηλά τουλάχιστον, αποδεικνύοντας έμπρακτα (η φύση σπάνια κάνει τέτοια λάθη) πως έχει δημιουργηθεί και για άλλες δουλειές.

6) Οι ειδικοί γαστρεντερολόγοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν το πρωκτικό σεξ προκαλεί ακράτεια κοπράνων στις μεγαλύτερες ηλικίες. Προσωπικά πιστεύω πως παίζει ένα ρόλο, αλλά μόνο μικρό. Κι αυτό γιατί η ακράτεια στην περιοχή καθορίζεται από 3 διαφορετικούς παράγοντες (τον ηβοορθικό μυ -που βρίσκεται ποοολύ βαθιά και στερεώνεται στη λεκάνη-, τον τόνο των νεύρων της περιοχής -που αναπόφευκτα πέφτει με τα γεράματα- και τον τόνο των σφιγκτήρων).

7) Καμία θρησκεία στον κόσμο δεν αποδέχεται το πρωκτικό σεξ. Η αποδοχή του σταμάτησε μετά την πάροδο των ρωμαϊκών χρόνων. Σε πολλές χώρες τιμωρείται και σε καμία δε συνίσταται από τους σεξολόγους (!) για το λόγο ότι εγκυμονεί πολλούς κινδύνους (μολύνσεις, τραυματισμοί) και απαιτεί αρκετές γνώσεις από αυτούς που θα το κάνουν.

8) Οι σημαντικότερες και συχνότερες παθήσεις που σχετίζονται με το πρωκτικό σεξ είναι οι αιμορροΐδες και οι ραγάδες(ραγάδα δακτυλίου χαζή, δεν είναι στην κοιλιά). Και οι δύο περιπτώσεις μπορεί να είναι και αποτέλεσμα μιας χρόνιας δυσκοιλιότητας, οπότε δεν αποδεικνύεται τίποτα. Πρόκειται για κλάιν μάιν καταστάσεις και θεραπεύονται εύκολα. Ο αλγόριθμος της θεραπείας είναι το λεγόμενο WASH (Warm water - Analgesics - Stool softeners - High-fiber diet = θερμό λουτρό της περιοχής, αναλγητικά, μαλακτικά των κοπράνων και δίαιτα πλούσια σε ίνες).

9) Σπανιότερες παθήσεις και σοβαρότερες είναι οι μολυσματικές. Γι'αυτό χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. Ο HIV και ο HPV (human papilloma virus) είναι δυο ιοί που πρέπει να προσέχουν οι εμπλεκόμενοι. Για το AIDS πάνω κάτω τα ξέρεις. Ισχύει το ότι αυτός που δέχεται το πρωκτικό σεξ είναι πιο ευαίσθητος στο να κολλήσει. Για τον HPV θα πρέπει να είστε λίγοιπαρατηρητικοί. Αυτός που τον έχει στο πουλί του βγάζει μικρά εξογκωματάκια σα σπυράκια. Αν τον κολλήσεις αυξάνεις τις πιθανότητές σου τραγικά στο να αναπτύξεις καρκίνο στη μικρή σου περιοχή.

10) Η διάταση του πρωκτικού δακτυλίου είναι ένας απλός τραυματισμός του πρωκτικού δακτυλίου και αποκαθίσταται πλήρως σε 9 ημέρες (άντε 10). Αν κάνεις fisting πρόβλημά σου -δεν ισχύει ο παραπάνω κανόνας με τα εννιάμερα.

*Προέλευση της φράσης "του κώλου τα εννιάμερα": σύμφωνα με το γλωσσολόγο Ηλία Πετρόπουλο πρόκειται για τις μέρες της περιόδου των γυναικών συν πλην 3 μέρες εκατέρωθεν της κόκκινης επανάστασης. Ήταν οι μέρες του μήνα που το καλό το παλικάρι ήξερε και άλλο μονοπάτι.

ENJOY!

Πηγές: 1) Jack Morin: Anal Pleasure & Health: A Guide for Men and Women [more] , 2) Anal Stimulation and Intercourse. Duke University Student Health Center website [more], 3) Yvonne K. Fulbright: The Hot Guide to Safer Sex [more]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Του κωλου τα ενιαμερα τις πουτσας τα 40 λέμε στο χωριό μου.. Τα μισά έχετε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα