Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Σεξομανής τελικά ο Τατσόπουλος! Πήδηξε (και) την ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ!

Τσατσόπουλος

Αθεράπευτα σεξομανής αποδεικνύεται ότι είναι τελικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός συγγραφέας βιβλίων Πέτρος Τατσόπουλος αφού μετά τις γνωστές προκλητικές δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν μέσα στις οποίες εξομολογούνταν δημοσίως ότι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα, σειρά σήμερα είχαν νέες καυτές δηλώσεις του Έλληνα πολιτικού που σίγουρα θα συζητηθούν!


Το πλήρως ανυποψίαστο θύμα των σεξουαλικών ικανοτήτων του γνωστού επιβήτορα της ελληνικής πολιτικής σκηνής αυτή τη φορά είχε μνημονιακό άρωμα αφού η σχέση αυτού με τα σημερινά δυσβάστακτα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης που λαμβάνονται κατ’ εντολήν της Τρόικα ήτανε άμεση.


Ειδικότερα, επρόκειτο για μία μακροσκελής ουρά φορολογούμενων πολιτών που είχε σχηματιστεί από το πρωί της Τρίτης έξω από υποκατάστημα γνωστής Τράπεζας της Αττικής, στην οποία είχε ενσωματωθεί ο βουλευτής προκειμένου να πληρώσει και αυτός με τη σειρά του όλο τον αναλογούμενο στην ακίνητή του περιουσία ΕΝΦΙΑ.

Αν και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, η είδηση ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν μπόρεσε για ακόμη μία φορά να συγκρατήσει τις σεξουαλικές του ορμές και πήδηξε μέχρι και την ουρά δεν είχε γίνει ευρέως γνωστή, αφού κανένας από τους πολίτες που ήταν μάρτυρες του περιστατικού δεν ένιωσε (γιατί άραγε;) την ανάγκη να καταγγείλει το νέο αυτό ροζ σκάνδαλο του βουλευτή, εντούτοις η άκρως αποκαλυπτική προσωπική ανάρτηση του ίδιου του ανεξάρτητου βουλευτή στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook η οποία δημοσιεύθηκε από τον ίδιο λίγες ώρες μετά το πήδημα της ουράς, άφησε για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο άφωνο:

«Θέλω ειλικρινά να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από όλους τους Έλληνες πολίτες με τους οποίους το πρωί έτυχε να βρίσκομαι στην ουρά έξω από την ********** Τράπεζα στο Κάτω Χαλάνδρι προκειμένου να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ.  
Αλλά δυστυχώς δεν άντεξα σε κάποια φάση και την πήδηξα και αυτήν!»
έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος στον λογαριασμό του, σοκάροντας όλους τους φίλους του στο facebook που ήταν online εκείνη την ώρα, και (οι οποίοι) δεν μπορούσαν με τίποτε να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους βουλευτής υπέπεσε σε ακόμη ένα απαράδεκτο και προκλητικότατο πήδημα.

Εν συνεχεία, το ζήτημα -όπως ήταν φυσικό- μετά την κυνική αυτή ομολογία Τατσόπουλου για το νέο πηδημά του, πήρε διαστάσεις.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, μόλις το απόγευμα της Τρίτης ρωτήθηκε σε γνωστή εκπομπή που ήταν καλεσμένος ειδικά για το ζήτημα, για ποιό λόγο αποφάσισε να συνεχίσει τα πηδήματά του, πηδώντας αυτή τη φορά μία αθώα ουρά από πολίτες, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Κατ΄αρχάς αφού ξέρετε ότι έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα. Πού είναι το περίεργο; Κάθε άνθρωπος σε αυτή τη ζωή έχει ένα βίτσιο. Εμένα λοιπόν σήμερα μου ήρθε να πηδήξω την ουρά για τον ΕΝΦΙΑ. Έτσι για αλλαγή! Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σας. Την γούσταρα και την πήδηξα. Και μιά χαρά πέρασα μπορώ να πω.».
Τα συμπεράσματα δικά σας.

 komikotragiko

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα