Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Οι Εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών ...Μέρος Δεύτερο



Οι Εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών ...Μέρος Πρώτο




Ο George Washington ήταν ένας εύπορος σκλάβος και ιδιοκτήτης φυτείας . Είναι γνωστό ότι μερικές από τις σκλάβες του έπεσαν θύματα βιασμού  και χρησιμοποίησε μερικούς από τους αρσενικούς σκλάβους στην τελετουργική τελετή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι της Μαύρης φυλής που μπορούν να εντοπίσουν κυριολεκτικά την γενετική τους ταυτότητα στους ιδρυτές των Η.Π.Α.


Ο George Washington διέταξε επίσης την οικοδόμηση του φάρου του Montauk το 1796. Ο φάρος περιελάμβανε υπόγειο χώρο ως αποθήκη εφοδιασμού στην περίπτωση εισβολής στην βρετανική  ακτογραμμή . Εάν ήξερε μόνο τι θα γινόταν σε αυτή την περιοχή, ή ήξερε;


Οι 13 κυρίαρχες οικογένειες Illuminati συνεχώς ανταγωνίζονται για τον έλεγχο μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, ​​η ισπανική, βρετανική και γαλλική Illuminati αγωνίστηκαν όλες για να κερδίσουν τον έλεγχο πάνω από τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.


Οι Ρότσιλντ κράτησαν υπό έλεγχο αυτές τις φατρίες Illuminati, στέλνοντας τα στρατεύματα της Έσσης  για να παρακολουθούν την κατάσταση. Οι ηγέτες απολαμβάνουν αυτά τα παιχνίδια πολέμου, τους ανταγωνισμούς του ενός εναντίον του άλλου για να δουν ποιος θα κερδίσει. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ζωές που χάθηκαν και χάνονται είναι χωρίς νόημα για αυτούς.



Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργήθηκαν για να επεκτείνουν το έδαφος των Αρίων σε βάρος των ιθαγενών πληθυσμών. Όπως πάντα, οι Illuminati επιδιώκουν να καταστρέψουν τους ιθαγενείς λαούς και τους πολιτισμούς τους.


Αυτή είναι μια προσπάθεια να καταστρέψουν τις γνώσεις τους για τον Θεό-Νου, καθώς και τη δυνατότητα των ντόπιων να μεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανάγκη τους να εξαλείψουν τους ιθαγενείς πολιτισμούς με την αρχαία γνώση της Ατλαντίδας και της Lyrae.


Οι ιθαγενείς που τους δημιούργησαν το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι Ινδιάνοι Τσερόκι επειδή αυτή η φυλή διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος της Ατλάντειας γνώσης τους. 





Για το λόγο αυτό, αυτοί οι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους στο νότιο τμήμα της οροσειράς Appalachian Mountains, και βίαια μετακινήθηκαν στην Οκλαχόμα σε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως The Trail of Tears (Το Μονοπάτι Των Δακρύων).

Πολλοί έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του ξεριζωμού. Μόνο ένα υπόλοιπο παρέμεινε στη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και τη Γεωργία. Στο βορρά, η συντριπτική πλειοψηφία του έθνους των Iroquois / Mohawk διαλύθηκε. Οι Montauk, απευθείας απόγονοι των Ατλάντων που αποκαλούσαν τον αρχηγό τους Φαραώ, συστηματικά εξαλείφθηκαν.


Οι Ρότσιλντ ασχολήθηκαν εντατικά με το εμπόριο σκλάβων από την Αφρική, την 

εισαγωγή σκλάβων στην Βόρεια και Νότια Αμερική καθώς και την Καραϊβική.
 Ήταν πολύ προσεκτικοί να μην εισάγουν τους Μαύρους από τις ανατολικές περιοχές της Αιθιοπίας και του Σουδάν, όπου βρίσκονταν οι απόγονοι του Σολομώντος και επικεντρώθηκαν στη δυτική και κεντρική Αφρική για πληθυσμούς σκλάβων.

Αυτές οι περιοχές είχαν το καθαρό μείγμα των Anunnaki και γενετική πιθήκων , και τον επιθυμητό προγραμματισμό για την ατζέντα των Illuminati. Οι Ρότσιλντ αποφάσισαν ότι ο διαχωρισμός των αποικιών των Ηνωμένων Πολιτειών θα διπλασίαζε τα κέρδη τους. 

Έτσι πολιτικά δημιούργησαν και υποστήριξαν οικονομικά, τον Εμφύλιο Πόλεμο.
 Ο εμφύλιος πόλεμος ήταν στην πραγματικότητα μια παγκόσμια ιεροτελεστία για να φέρουν τη δουλεία στο επόμενο επίπεδο. Ο πόλεμος αυτός επέτρεψε στο Βορρά να κερδίσει, και να καταργήσει τη δουλεία δημοσίως.

Οι καλύτεροι σκλάβοι είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούν ότι είναι σκλάβοι.
 Αυτό μετριάζει την εξέγερση και την αντίσταση. 
Αυτή ήταν η κατάσταση αμέσως μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο. 
Οι Μαύροι στον Νότο είναι ακόμα σκλάβοι.

Εξακολουθεί να υπάρχει διαχωρισμός, ακόμη και στο Βορρά. 
Οι Illuminati εξακολουθούν να θεωρούν τους Μαύρους ως δεύτερης ή τρίτης 
κατηγορίας πολίτες. Μόνο που τώρα η δουλεία είναι πανούργα και συγκαλύπτεται. 

 Σημείωση: Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία μας θεωρούν ΟΛΟΥΣ άχρηστα παράσιτα και χρησιμοποιούν διαίρει και βασίλευε τεχνικές εναντίον μας για να μας κρατήσουν από τη συνένωση. Αυτό που "ΟΛΟΙ" θα πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι από τη στιγμή που η βάση της πυραμίδας θα ενωθεί, το υπόλοιπο θα καταρρεύσει.


Από τον Εμφύλιο Πόλεμο και μετά, υπήρξαν και άλλοι σκηνοθετημένοι πόλεμοι που εδραίωσαν την τάση προς την παγκοσμιοποίηση. Ο Ισπανο-Αμερικανικός Πόλεμος του 1898-1899 έδωσε τη δυνατότητα  στους αμερικανούς Illuminati να αποκτήσουν περισσότερη γη, τοποθετώντας ένα μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της Γης υπό αμερικανική δικαιοδοσία. 

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδιάστηκε για να αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης, καθώς και των γεννητικών δοκιμών και της τεχνολογίας χημικού πολέμου για μελλοντική χρήση. 
Αυτό συνέπεσε με το ξέσπασμα της γρίπης σε όλο τον κόσμο που σχεδιάστηκε για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε επίσης τα θεμέλια για τον γερμανικό ρόλο στον επόμενο πόλεμο.

Ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια δοκιμή των τελικών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της εξόντωσης. Σχεδιάστηκε για να δοκιμάσουν τις μηχανορραφίες για τον έλεγχο του μυαλού.. για να δοκιμαστεί η χρήση του φθορίου που νεκρώνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και επιβραδύνει την αντίσταση στην εξουσία... να πειραματιστούν με τα στρατόπεδα εργασίας σκλάβων και να μελετήσουν την ανάπτυξη της αντίστασης... και να 
διδάξουν τις μάζες να κατασκοπεύουν και να αναφέρουν ο ένας τον άλλον.

Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος έκανε τρεις πρωταρχικούς στόχους των Illuminati να 
αποδώσουν καρπούς.



Ο πρώτος ήταν ότι ο κρυμμένος Illuminati συμβολισμός έγινε δημόσια γνωστός 
από τα υπόγεια οχυρά στο Θιβέτ και την Αίγυπτο, όπως η σβάστικα και το ankh. 

Ο δεύτερος ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ ως θεμέλιο για την Νέα 
Παγκόσμια Θρησκεία. 

Ο τελευταίος ήταν η δημιουργία των πυρηνικών όπλων ως μέρος της παγκόσμιας
 τελετής των Illuminati .

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί βοήθησαν στην τελειοποίηση των "σκλάβων του σεξ» ως ένα μέσο για τη μετάδοση πληροφοριών μεταξύ της ελίτ. Οι σκλάβοι του σεξ μπορούν να είναι είτε αρσενικοί είτε θηλυκοί, που έχουν σεξουαλικά προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας τις διαδικασίες του Wilhelm Reich, οι οποίες είναι παράνομες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά χρησιμοποιούνται από τους Illuminati και την κυβέρνηση.

Αυτοί οι σκλάβοι του σεξ παραδίδουν μηνύματα και κρατούν τους προγραμματισμένους ''κοιμισμένους'' υπό έλεγχο. Οι σκλάβοι του σεξ μεταφορτώνουν ένα μήνυμα ή λειτουργία μέσω διαφόρων σεξουαλικών πράξεων και ναρκωτικών, το οποίο μπορεί να απελευθερωθεί μόνο με την επανάληψη της ίδιας της σεξουαλικής πράξης με το στόχο, ή πρόσωπο, να ενεργοποιείται. Έχουν εκπαιδευτεί για να γνωρίζουν τα λόγια που δίνουν το έναυσμα στο  στόχο τους και τα γεγονότα ώστε να ενεργοποιηθούν, να διαγράψουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες δημόσια ισχυρίζονται ότι είναι σκλάβοι του σεξ διεθνώς αναγνωρισμένων πολιτικών προσωπικοτήτων. Πολλές χρησιμοποιήθηκαν ως συνοδοί πληροφοριών μεταξύ υψηλού επιπέδου αρσενικών Illuminati. Συνήθως, οι σωσίες των πολιτικών προσωπικοτήτων χρησιμοποιούνται στον αρχόμενο προγραμματισμό ως ένα κομβικό σημείο για τον σκλάβο του σεξ.



Ο σκλάβος τίθεται μέσα από μια διαδικασία απευαισθητοποίησης, έτσι δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη... είναι απλώς ένα καθήκον που πρέπει να εκτελεστεί. Πολλές φορές ο σκλάβος γίνεται σεξουαλικά αχαλίνωτος, επανειλημμένα έχει σεξουαλική επαφή με  ανθρώπους που μοιάζουν με τον επιδιωκόμενο στόχο. Είναι μια θλιβερή ζωή.

Μέχρι το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, μια από τις τρεις μεγάλες παγκόσμιες τελετουργίες των Illuminati επιτεύχθηκε. Αυτή ήταν η πυρηνική έκρηξη που έλαβε χώρα το 1945 στο 33ο παράλληλο ως ένα τεστ για την πυρηνική επίθεση στην Ιαπωνία. Αυτή η έκρηξη ήταν συμβολική και αντιπροσωπεύει την ταυτόχρονη δημιουργία και την καταστροφή της ύλης και της ενέργειας.

Το έτος ήταν επίσης συμβολικό.
 Στην αριθμολογία, 1 + 9 = 10, που αντιπροσωπεύει τις 10 πτυχές του Θεού-Νου.
 Ο αριθμός 10 που αναλύεται περαιτέρω σε 1 + 0 = 1, αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή. 
Συνεχίζοντας, 4 + 5 = 9, που αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου. 
Συμβολικά, η όλη εκδήλωση αντιπροσώπευε το τέλος ενός κύκλου και την προετοιμασία μιας νέας αρχής, χρησιμοποιώντας τη νέα δημιουργία του Θεού-Νου μέσα από την καταστροφή.

Επιπροσθέτως, ένα κυλινδρικό δοχείο που περιείχε υλικό, εξακολουθεί να μην εξηγείται από την κυβέρνηση, τοποθετήθηκε εντός των δοκιμών της πυρηνικής έκρηξης. Αυτός ο κύλινδρος έγινε από καθαρό χάλυβα και φέρεται να είχε τις ίδιες φυσικές διαστάσεις, που περιγράφονται στην Καμπάλα  για τη δημιουργία των Γκόλεμ.


Η Καμπάλα είναι η αρχαία εβραϊκή μεταφυσική που αποτελεί τη βάση για τους Illuminati εδώ και χιλιετίες. Οι Γκόλεμ είναι τεχνητά όντα που χρησιμοποιούνται ως δύναμη σκλάβων. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτή ήταν μια συμβολική τελετουργία για τη δημιουργία της κοινωνίας των Γκόλεμ. 

Ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος επέτρεψε επίσης στην ευρωπαϊκή / αμερικανική Illuminati να καταστρέψει τις επιθυμίες των Ιαπώνων Illuminati για παγκόσμια κυριαρχία. Η ιαπωνική βασιλική οικογένεια, εκπροσωπούμενη από τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, εξοστρακίστηκε ως μη νόμιμη με απόφαση των 13 οικογενειών. Οι Ιάπωνες ισχυρίζονται ότι είναι άμεσοι απόγονοι των Λεμούριων καθαρόαιμων Ερπετοειδών.

Οι Ευρωπαίοι / Αμερικανοί Illuminati ισχυρίζονται ότι οι Ιάπωνες Illuminati είναι απόγονοι ενός κατώτερου είδους της ιεραρχίας των Draco. Αυτό το κατώτερο είδος θεωρείται μια κατηγορία εργαζομένων χωρίς οποιαδήποτε πολιτική δύναμη και επιρροή.

Οι Ευρωπαίοι / Αμερικανοί Illuminati ισχυρίζονται επίσης ότι οι Ανατολικοί Ινδοί είναι ένα κατώτερο είδος της ιεραρχίας των Draco. 

Οι 13 κυρίαρχες οικογένειες θεωρούν την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα μαλλιά ως χαρακτηριστικό της ελίτ.

 Στις 17 Ιανουαρίου 1994, η Ιαπωνία δημιούργησε ένα σεισμικό συμβάν στην Καλιφόρνια. Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου 1995, η πόλη Kobe της Ιαπωνίας κατεστράφη σεισμικά. 

Το Κόμπε ήταν η βάση των ιαπωνικών ηλεκτρομαγνητικών όπλων. Οι Ευρωπαίοι / Αμερικανοί Illuminati δεν ανέχονται αγκάθια στις πλευρές τους. Η καταστροφή της Ιαπωνίας και της βασιλικής οικογένειας της, θα συνεχισθεί μέσα στους επόμενους μήνες. 

Κάθε χρόνο, οι Illuminati συνεδριάζουν για να σχεδιάσουν τα γεγονότα του επόμενου έτους για να επιτύχουν τον κύριο στόχο που διατυπώθηκε χιλιετίες πριν και που δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο έλεγχο και κυριαρχία. Στη δεκαετία του 1850, οι ερευνητές εντόπισαν την ημερομηνία-στόχο για την πλήρη κυριαρχία με ένα πρόγραμμα που ονομάζεται σχέδιο 2000. Αυτό έχει έκτοτε αναθεωρηθεί σε 2003.

Η εκλογή φιάσκο του George W. Bush Jr. σε πρόεδρο, είναι ένα βασικό σημάδι ότι βρίσκονται στο στόχο. Το κοινό μάθημα των προεδρικών "εκλογών" των Ηνωμένων Πολιτειών του 2000 είναι ότι οι πολίτες δεν ψηφίζουν για κανέναν! Ακόμα και οι Illuminati δυσκολεύονται τώρα, ολοένα και περισσότερο, να κρύψουν τα σχέδιά τους.

Stewart A. Swerdlow

humansarefree

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα