Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Να γιατί πρέπει όλοι οι Ροδίτες να πολεμήσουν τις υποψηφιότητες Χατζηδιάκου και Μαχαιρίδη...Πώς μπορείτε και κοιμάστε τα βράδυα;

alt


Αφού θέλετε να τα ακούσετε...ακούστε τα κι ανοίξτε καλά τα αυτιά και τα μυαλά σας


Συνδέσαμε τα κομμάτια και σας τα παρουσιάζουμε
Δεν μπορεί κανένας να ισχυριστεί μετά ότι δεν γνώριζε
Οι περιφερειάρχες - δήμαρχοι θα είναι οι μπροστάρηδες του νέου τρόπου διακυβέρνησης της Ελλάδας.
Θράκη, Κρήτη, Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Πελοπόννησος είναι τα σημεία κλειδιά της υπόθεσης. Σε αυτά πρέπει κανείς να έχει συνεχώς τα μάτια του επάνω.
Είναι η περίοδος που πρέπει να καταγράφετε, ότι λένε και ότι κάνουν όλοι

Οι περιφερειάρχες στο κόλπο της αλλαγής του τρόπου διακυβέρνησης της Ελλάδας

Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη 
Δεν θα έχετε διερωτηθεί ακόμη γιατί αυξάνεται η διάρκεια της θητείας των περιφερειαρχών σε 5 χρόνια. Τέτοιες λεπτομέρειες ποτέ δεν τις προσέχετε. Δεν προσέχετε επίσης, ότι η διάρκεια της θητείας μιας κυβέρνησης είναι 4 μόνο χρόνια. 
Γιατί ένας περιφερειάρχης πρέπει να έχει σταθερότερη και μεγαλύτερη διοικητική περίοδο απο ένα Πρωθυπουργό; Πάνω από αυτόν είναι; 
Γιατί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει μεγαλύτερη θητεία από ένα Πρωθυπουργό; Γιατί είναι πάνω από αυτόν.

Γίνεται σιγά-σιγά προφανές, ότι η χώρα βαίνει προς αλλαγή στο τρόπο διακυβέρνησης. Είναι το μόνο ίσως από όσα έχει αναφέρει η Ψαρούδα – Μπενάκη το οποίο ακόμη δεν έχει επαληθευθεί. Η δουλειά όμως φαίνεται ότι προχωράει. Την ίδια ώρα εσείς ασχολείσθε με το Ποτάμι… 

Διαφαίνεται πλέον, ότι οι κυβερνήσεις του κέντρου από το κοντινό μέλλον θα έχουν μόνο διακοσμητικό χαρακτήρα στη διακυβέρνηση της χώρας. 

Eίναι δεδομένο ότι μετά τις ευρωεκλογές, θα υπάρξει περίοδος μεγάλης πολιτικής αστάθειας που θα δώσει ξεχωριστό ρόλο στο ρόλο των περιφερειαρχών, κάτι που θα τους αναδείξει σε ηγετικές φυσιογνωμίες σε κάθε εν δυνάμει και υπό μελλοντική αυτονόμηση περιφέρεια. 

Η προπαρασκευή έχει ήδη ξεκινήσει με τη κυκλοφορία στο διαδίκτυο απόψεων που προτείνουν να ενισχυθούν μελλοντικά οι περιφέρειες με δικά τους φορολογικά έσοδα. 

Έχει σημασία να δούμε μετά τις ευρωεκλογές, ποιοί και πώς θα βγούν περιφερειάρχες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. 

Mερικοί στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό είναι ήδη ενημερωμένοι για αυτό που έρχεταιΚοιμηθείτε εσείς και η τύχη σας δουλεύει. Φάγατε αρνάκι; Ώρα να ξεκουραστείτε τώρα. Εσείς και στο φαγητό κουράζεστε…Καλά κρασιά!!

Μην ανησυχείτε, στο τέλος ξέρετε ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό. Η πρόβλεψή μου είναι, ότι οι “Στυλίτες” στον μέλλον θα αυξάνονται και δεν θα είναι μόνο βουλευτές. 
ΠΗΓΕΣ ΕΔΩ + ΕΔΩ

alt

Τι σχέση έχει όμως το παραπάνω άρθρο με τον κ. Χατζηδιάκο και την υποψηφιότητά του;

Όπως όλοι γνωρίζουμε και ήδη το νιώθουμε για τα καλά στο πετσί μας, η χώρα μας αποτελεί οικονομική και όχι μόνο αποικία της Γερμανίας.
Και η Γερμανία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Έτσι στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2013, στη Νυρεμβέργη, έλαβε μέρος η 4η ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων. Προσέξτε, τέταρτη, όσα και τα χρόνια της μεγάλης κρίσης!
Η Γερμανία, λοιπόν, έψαξε και βρήκε τους πρόθυμους δημάρχους και περιφερειάρχες ώστε να πάρει και τη διακυβέρνηση των δήμων.

O ΦΟΥΧΤΕΛ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αυτοί οι πρώτοι εξήντα συνεργάτες - δήμαρχοι χωρίς ..κουκούλα των ..Γερμανών

Εξήντα «Έλληνες» δήμαρχοι και περιφερειάρχες και πολλοί ακόμα δημοτικοί παράγοντες συμμετείχαν στην 4η ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων που διεξήχθη στη Νυρεμβέργη το διήμερο 22 και 23Οκτωβρίου. 

Η Ντόιτσε Βέλλε στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε πανηγυρίζει διότι αυξάνετε ο αριθμός των πρόθυμων συνεργατών «ενώ τον περασμένο χρόνο ακόμη, στην 3η Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των Ελλήνων δημάρχων δεν έφτανε ούτε τους 20, τώρα στον κατάλογο συμμετοχής της συνέλευσης αναγραφόταν τα ονόματα 60 δημάρχων και αντιδημάρχων, περιφερειαρχών» συνοδευόμενους από τους υπουργούς Γιάννη Μιχελάκη και Αθανάσιο Τσαφτάρη, εκπροσώπους υπουργείων και υπηρεσιών, αλλά και από τρία μελή του Αναπτυξιακού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει η Ντόιτσε Βέλλε.



Το συνέδριο σηματοδότησε την ολοκλήρωση μιας πρώτης φάσης των ελληνικών δήμων και περιφερειών με το σύστημα του ναζιστή Φούχτελ. 

Το προηγούμενο διάστημα ο Φούχτελ αλώνιζε όλη την επικράτεια και έβρισκε τους «πρόθυμους» δημάρχους που θα εντασσόταν στα σχέδια του.
Μετά από αυτή τη φάση γνωριμίας, το σχέδιο του Φούχτελ περνά στην επόμενη φάση, η συνεργασία να περάσει στην ολοκλήρωση έργων. 

Και οι πόροι θα ανευρεθούν από το ΕΣΠΑ, το ξεκαθάρισε ο Φούχτελ:

Αυτό είναι το κόλπο των Γερμανών: με τα λεφτά του ΕΣΠΑ θα κάνουν δουλειές στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πρόθυμοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες. 

Δίπλα στο Φούχτελ ο γερμανοτσολιας πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης.

Τα ονόματα των παρευρισκόμενων δημάρχων και περιφερειαρχών, εκτός από κάποιες περιπτώσεις δημάρχων που πρωτοστατούν στα σχέδια του Φούχτελ, όπως του Μπουτάρη, του Τατούλη και του Κώστα Μπακογιάννη δε δόθηκαν στη δημοσιότητα

Οι Γερμανοί θέλουν να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους. 

Σε τοπικά μέσα ενημέρωσης όμως τα ονόματα διέρρευσαν και από μια πρόχειρη συγκέντρωση που κάναμε βρήκαμε τους παρακάτω:
Γιάννης Γρυπιώτης, Δήμαρχος Ευρώτα,
Κώστας Αραβανής, Δήμαρχος Λευκάδας,
Δημήτρης Δερβένης αντιδήμαρχος Βόλου,
Φώτης Χατζηδιάκου, Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,
Γιώργος Πατούλης δήμαρχος Αμαρουσίου,
Νίκος Χαρδαλιάς Δήμαρχος Βύρωνα, συνοδευόμενος… από τον αντιδήμαρχο Ταραζώνα,
Γιάννης Δεκαβάλλας, Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης και πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου,
Γιάννης Γλυνός, Δήμαρχος Άνδρου,
Μάκης Ιωσηφίδης, Δήμαρχος Αμυνταίου,
Ηλίας Ευθυμιόπουλος Γενικός Διευθυντής του Ενεργειακού Γραφείου Αιγαίου και συντονιστής του Δικτύου Αειφόρων Νήσων,
Αγγελική Σχοιναράκη Αντιδήμαρχος Ηρακλείου αντιπροσωπεύοντας τον δήμαρχο Γιάννη Κουράκη.

Από την Θεσσαλία παρευρέθηκαν Αντώνης Γκουντάρας, Δήμαρχος Αγιάς, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, Δήμαρχος Αλμυρού, Αθανάσιος Βαβύλης, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων και Χρήστος Καραζούπης, Πρόεδρος της εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Αλμυρού, μέλος του πανελληνίου παρατηρητηρίου των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και Διαμαντής Γκίκας Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης.
ΠΗΓΗ ΕΔΩ + ΕΔΩ

Όλα καλά μέχρι εδώ

Διαβάζοντας όμως το πρόγραμμα του κ. Χατζηδιάκου π.χ. για την ΥΓΕΙΑ αναφέρει τις παρακάτω πηγές χρηματοδότησης:

Χρηματοδοτικό Πλαίσιο
Πηγές χρηματοδότησης των προτεινόμενων δράσεων αποτελούν:
  • Το νέο ΕΣΠΑ (ΕΣΠΑ 2), και τα διαρθρωτικά ταμεία της πολιτική συνοχής της Ε.Ε.. Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) δύναται να χρηματοδοτήσουν σχέδια τα οποία αποβλέπουν στον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, σε δραστηριότητες που στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών, στην προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της καταπολέμησης της φτώχειας, στην κατάρτιση των ατόμων που εργάζονται στον τομέα της υγείας, στην προαγωγή της ηλεκτρονικής υγείας και των νέων τεχνολογιών, κτλ.
  • Το 3ο Πολυετές Πρόγραμμα «Υγεία για την Ανάπτυξη» (2014-2020), χρηματοδοτεί σχέδια που έχουν ως στόχο την ενθάρρυνση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη, την αύξηση της βιωσιμότητας των συστημάτων υγείας, και τη βελτίωση της υγείας των πολιτών.
  • Το νέο ερευνητικό πρόγραμμα της Ε.Ε. «Ορίζοντας 2020» δύναται να χρηματοδοτήσει σχέδια σε τομείς, όπως είναι οι ιατρικές τεχνολογίες.
  • Ίδιοι πόροι του Δήμου, με την ορθολογική αξιοποίηση του δημοτικού φόρου αλλά και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υπογραφή διαβαθμιδικής σύμβασης με την διάθεση πόρων για τον ίδιο σκοπό και στόχο. Η αναβάθμιση των δομών και των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και κοινωνικής πρόνοιας χρειάζεται έξυπνες και όχι απαραίτητα υψηλές δαπάνες. ΠΗΓΗ ΕΔΩ

Το ίδιο χρηματοδοτικό πλαίσιο υπάρχει και για τους άλλους τομείς. 

Η χρηματοδότηση γίνεται με χρήματα από το ΕΣΠΑ και με χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Παραπάνω διαβάσαμε τα εξής:
Αυτό είναι το κόλπο των Γερμανών: με τα λεφτά του ΕΣΠΑ θα κάνουν δουλειές στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πρόθυμοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες.

Σημείωση: Χρησιμοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ αναφέρουν και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι, μόνο που αυτοί δεν συναντήθηκαν με τους Γερμανούς ώστε να πάρουν ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ!!

Σημειώστε πως όσα λεφτά δίνει κατά καιρούς η ΕΕ στην Ελλάδα, σε τίποτα δεν αλλάζει τη ζωή σας. Τα λεφτά πάνε στις τσέπες εκείνων που πήγαιναν πάντα και σε επιλογές που δεν οδηγούν σε αύξηση της παραγωγής και σε ανάπτυξη.
Ο κ. Χατζηδιάκος είναι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του Καλλικράτη που στη κυριολεξία διέλυσε τη χώρα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!!
Η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του αναφέρεται αποκλειστικά στον περιορισμό της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, η οποία στο κοντινό μέλλον θα έχει απλά διακοσμητικό ρόλο ΠΗΓΗ ΕΔΩ
Οι διαμελιστές της χώρας με τα τσιράκια τους δεν κρύβονται πια. Δεν φοβούνται κανένα και έχουν πλάτες. Συνεχώς προωθούν καταστάσεις με κατάλληλες πολιτικές αποφάσεις ή νόμους και αποκλείοντας πρόσωπα που “ενοχλούν” με τελικό σκοπό την ταχύτερη και με χωρίς αντιδράσεις αυτονόμηση περιοχών της Ελλάδας.

Αν λάβουμε υπόψην ότι ο κ. Χατζηδιάκος υπήρξε εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην οποία προϊστάμενος του είναι ο κ. Μαχαιρίδης, θαυμαστής του Γερμανού Φούχτελ αυτό σημαίνει ότι οι πιθανές εκλογικές νίκες των δύο υποψήφιων θα σημάνουν την παράδοση της Ρόδου στα χέρια των Γερμανών.

Στο άρθρο που διαβάσατε, αν απλώς τοποθετήσετε στο όνομα του κ. Χατζηδιάκου, το όνομα του κ. Μαχαιρίδη θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!

Κατά τα γνωστά, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει κάποιο συμβάν που θα παρασύρει την προσοχή των πολιτών σε άλλο θέμα. 
Ακόμη δεν μάθατε πως λειτουργεί το παρακράτος στην Ελλάδα, την Αργεντινή της ΕΕ, τη χώρα – Παράδεισο των εφοπλιστών και των τραπεζιτών;

Όπου νάναι θα σκάσει και το παρακράτος ή η Τουρκία να φοβερίζει κλπ. Αλοίμονο…

Μια παρέα είναι όλοι, με κοινό σκοπό. ΠΗΓΗ ΕΔΩ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα