Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



Αναρωτηθήκατε ποτέ αν όλα όσα γνωρίζετε σήμερα  είναι αλήθεια; Μήπως η επαναλαμβανόμενη διδαχή στους αιώνες έγινε ένα ακλόνητο άλλοθι στα χέρια κάποιων και έτσι θεωρείτε ότι  διδάσκεστε τα πραγματικά γεγονότα;
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι δίπλα σας  παρουσιάζουν ανώτερες ψυχικές δυνάμεις; Γιατί κάποιοι είναι δυνατοί και άλλοι αδύναμοι; Γιατί κάποιοι είναι φτωχοί κι άλλοι πλούσιοι; Γιατί κάποιοι φαίνονται πιο έξυπνοι απ’ τους άλλους;
Σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να είστε στην θέση αυτών που ζηλεύετε;

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Κάποιοι κάνουν ασυναίσθητα αυτά που εσείς πρέπει να κάνετε συνειδητά για να πετύχετε τους στόχους σας.
Ο μέσος άνθρωπος πιστεύει πως είναι το μοναδικό νοήμον ζώο στο σύμπαν. Βλέπει και γνωρίζει μόνο τρεις διαστάσεις και μετράει τεχνητά τον χρόνο γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει χρόνος, η γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει την διάσταση του χρόνου.
Ο μέσος άνθρωπος δεν πιστεύει ότι υπάρχουν άλλες διαστάσεις εκτός απ’ αυτή που ζει ο ίδιος το ίδιο πιστεύει και η κατσαρίδα.
Ο μέσος άνθρωπος πιστεύει πως όταν πεθάνει θα πάει στο πουθενα ή  κάπου άλλού.  Όμως πως γίνεται να πιστεύει ότι υπάρχει κάτι άλλο που τον περιμένει όταν πεθάνει  αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο που τον περιμένει όσο ζει.
Απλά ο μέσος άνθρωπος φοβάται. Φοβάται τόσο ώστε ο εγκέφαλος του πιστεύει αυτά που τον καθησυχάζουν και όχι αυτά που θα μπορούσαν να του αλλάξουν την ζωή.
Ο μέσος άνθρωπος είναι μαριονέτα στα χέρια αυτών που τον εξουσιάζουν  αυτών που γνωρίζουν περισσότερα απ’ αυτόν και τα κρατούν καλά κρυμμένα απ’ τον μέσο άνθρωπο  απλά γιατί διαφορετικά θα πάψει να είναι πελάτης του συστήματος. Θα πάψει να είναι υποχείριο του συστήματος . Θα γίνει ένας ανώτερος άνθρωπος και θα μπορέσει να αποδράσει απ’ την φυλακή που του κτίσανε γύρω του.
Πως θα σας φαινότανε αν μπορούσατε να βγείτε για λίγο από αυτόν τον κόσμο και να γνωρίσετε κάποιους άλλους κρυμμένους από τα γήινα μάτια σας;
Θα αναρωτιέστε με ποιο τρόπο. Σκεφτείτε τι κάνετε για να μετακινηθείτε μέσα σ’ αυτό το πλανήτη. Προφανώς  χρησιμοποιείτε κάποιο μεταφορικό μέσο κατάλληλο για την κάθε περίπτωση.
Τα ταξίδια  όμως στο σύμπαν δεν μπορούν να γίνουν χωρίς να προστατέψουμε το ανθρώπινο σώμα μας χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να τα καταφέρουμε.
Τα ταξίδια σε άλλες διαστάσεις δεν γίνονται με αυτό το σώμα. Το ευχάριστο νέο είναι πως έχουμε και το σώμα που χρειαζόμαστε για κάνουμε αυτό το ταξίδι.
Το σώμα αυτό είναι μέσα μας και  κοιμάται μακαρίως. Όταν όμως εμείς κοιμόμαστε τότε αυτό δραπετεύει και ταξιδεύει σε διαστάσεις που η λογική τις λέει όνειρα. Η λογική που μας έμαθαν να πιστεύουμε. Αυτή η λογική που δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα επιτόπιο άλμα χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Αυτή η λογική που είναι ότι το οξυγόνο για το απροστάτευτο σίδερο. Είναι σκουριά για την ανθρώπινη ζωή.
Σήμερα μπορείτε να μάθετε να κάνετε αόρατα ταξίδια  όχι μόνο όταν κοιμάστε, αλλά να αφήσετε συνειδητά αυτό το σώμα να βγει και να ταξιδέψει εκεί που μπορεί να πάρει όση γνώση και δύναμη θέλει. Να δει άλλους κόσμους άλλα όντα ανώτερα , σοφά που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.
Ελάτε να δείτε πως μπορείτε να γίνετε και σεις ένας αόρατος ταξιδιώτης. Ελάτε να δείτε πως μπορείτε να πάψετε να είστε ένας μέσος άνθρωπος. Να δραπετεύσετε για λίγο απ' την σπηλιά του Πλάτωνα. Να δείτε τι υπάρχει πίσω απ' το εικονικό ολόγραμμα που ζείτε και το πιστέψατε για αληθινό. Έλάτε να δείτε τι σημαίνει φως ανέσπερο!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα