Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Μαζικοί Θάνατοι Ψαριών Στην Αμερική!! (Βίντεο)

24 Ιουλίου, 2013 - ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ - Τα παρακάτω αποτελούν τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την μαζική εξόντωση των ψαριών  στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Χιλιάδες ψάρια πεθαίνουν από «έλλειψη βροχής" Στο Sugar Lake, Μιζούρι.


Η κοινότητα Buchanan ασχολείται με μία δυσάρεστη κατάσταση, και μάλιστα δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι 'αυτό. Η έλλειψη βροχής  στην  Sugar Lake, σκότωσε χιλιάδες ψάρια σε  λίγες μόνο ημέρες . ​​Η λίμνη χρησιμοποιείται για κολύμβηση και αγκυροβόληση σκαφών, αλλά το μόνο πράγμα μέσα στη λίμνη στο Lewis and Clark Village είναι χιλιάδες νεκρά ψάρια. "Είναι τρομερό. Μια φοβερή, τρομερή σπατάλη  φυσικών πόρων», δήλωσε ο Fred Simmerman, ο οποίος αποτελεί μέρος του Sugar Lake, Sportsman Club, μιας ομάδας αφιερωμένης στη διατήρηση της περιοχής. Οι κάτοικοι λένε ότι στην περιοχή έχει πέσει περίπου το ένα πέμπτο της συνήθους βροχή μέχρι στιγμής φέτος. Η γρήγορη εξάτμιση αφήνει το νερό χωρίς οξυγόνο. 







Εκατοντάδες νεκρά ψάρια βρέθηκαν στην Lake George, Μασαχουσέτη.

(Φωτογραφία αρχείου)
Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στην πολιτεία του Hampden στην Lake George λόγω εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών του νερού.Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα ψάρια μπορούν να ξεμείνουν από οξυγόνο. Είναι ασαφές ποια είδη επλήγησαν.



 ΔΕΙΤΕ:Εκατοντάδες νεκρά ψάρια βρέθηκαν στην Lake George.






Εκατοντάδες ψάρια  νεκρά στην Holter Lake, Μοντάνα.



Montana Fish, Wildlife & Parks. Οι βιολόγοι προσπαθούν ακόμα να καθορίσουν τι σκοτώνει τους κυπρίνους στη δεξαμενή Holter. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εκατοντάδες νεκροί κυπρίνοι έχουν βγει στην επιφάνεια της λίμνης. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ασαφή , αλλά μας λένε ότι μπορεί να φταίνε τα βακτήρια.  - KRTV .


Μεγάλα ψάρια ξεβράστηκαν στη λίμνη Μίτσιγκαν.

Credit Phil Moy / Wisconsin Sea Grant


 Νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στην ξηρά σε ορισμένες δημοφιλείς παραλίες της λίμνης Μίσιγκαν.  -Radio Michigan .


600 ψάρια πεθαίνουν από "τη θερμότητα και τη χαμηλή στάθμη του νερού" σε δεξαμενή στη Γιούτα.


Η πρόσφατη βροχή κρύωσε τη θερμοκρασία του νερού στην Strawberry Reservoir, αλλά η ζέστη είχε ήδη κάνει ζημιά με τη δολοφονία 600 ψαριών την περασμένη εβδομάδα. Η βιολόγος Alan Ward  είπε ότι τα ψάρια πεθαίνουν λόγω της χαμηλής στάθμης των υδάτων  και ότι σε συνδυασμό με τη ζέστη μειώνει τα επίπεδα οξυγόνου. Είπε ότι έχει δει παρόμοιες καταστάσεις στη διάρκεια του έτους, όπου η θερμότητα επηρεάζει άμεσα την άγρια ​​ζωή. 





Ωστόσο, τα ψάρια που έχουν πεθάνει δεν είναι το είδος των ψαριών που οι άνθρωποι συνήθως ψαρεύουν.. 







Νεκροί σολομοί Chinook στον ποταμό John Day, Όρεγκον.

Αξιωματούχοι λένε ότι πάνω από 180 άγριοι σολομόι Σινούκ έχασαν τη ζωή τους σε ένα απομακρυσμένο τμήμα του Middle Fork  του ποταμού John Day..  Ο θάνατός τους οφείλεται  στη χαμηλή στάθμη του νερού και μια ξαφνική άνοδο της θερμοκρασίας των υδάτων.  Μέλη του προσωπικού που ρωτήθηκαν ανέφεραν ότι βρέθηκαν 113 Chinook ακόμα ζωντανοί.  Η περιοχή έχει πληγεί με πρώιμο κύμα καύσωνα, ο οποίος φθάνει ακόμη και πάνω από 100 βαθμούς.  Ο Jeff Neal,  βιολόγος , λέει η  θερμοκρασία του νερού  στο ποτάμι αυξήθηκε από τους 62 βαθμούς στις 26 Ιουνίου στο υψηλό των 74 βαθμών την επόμενη μέρα.   - OPB .

Εκατοντάδες νεκρά ψάρια βρέθηκαν σε ένα ρυάκι στα Colonial Heights, Βιρτζίνια.

Το Τμήμα Ποιότητας Περιβάλλοντος επιβεβαίωσε ότι οι ερευνητές της εργάζονται για να καθορίσουν τι σκότωσε εκατοντάδες ψάρια στον κολπίσκο Colonial Heights . Γείτονες που ζουν κοντά στο Swift Creek στα Colonial Heights ανακάλυψαν τους νεκρούς κυπρίνους μετά από μια αποκρουστική μυρωδιά που γέμισε τον αέρα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. «Ήταν μια μυρωδιά σάπιου. Σκεφτήκαμε ότι κάτι πέθαινε. Πήγαμε μια βόλτα στο δάσος και δεν είδαμε τίποτα.  Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε η πηγή της δυσοσμίας. «Υπήρχαν εκατοντάδες νεκροί κυπρίνοι από τη γέφυρα σε όλη τη διαδρομή προς το φράγμα, "δήλωσε ο Γουίλσον. "Είχαν κολλήσει στα δέντρα. 

 WATCH : Εκατοντάδες νεκρά ψάρια βρέθηκαν σε ένα ρυάκι στα Colonial Heights.



3.000 ψάρια βρέθηκαν νεκρά σε ένα ρυάκι στο Madison County, Οχάιο.

Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος του Οχάιο  τοποθετεί αερισμό κατά μήκος ενός τμήματος του Run Oak που είχε μολυνθεί με αμμωνία αυτή την εβδομάδα. Το περιστατικό σκότωσε πάνω από 3.000 ψάρια κοντά στο Λονδίνο. Οχάιο Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος

Μετά από αρκετές ημέρες εκκαθάρισης, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος του Οχάιο  λέει ότι ξέρει πλέον τι σκότωσε πάνω από 3.000 ψάρια στο Madison County την Κυριακή: Η εγκατάσταση αποχέτευσης της πόλης του Λονδίνου  διοχέτευσε  αμμωνία μολύνοντας το  νερό στο ρεύμα. Η περιοχή που μολύνθηκε είναι περίπου 6 μίλια του Run Oak, και η μόλυνση αρχικά προήλθε από το Scotts Miracle-Gro εργοστάσιο λιπασμάτων στην Marysville. -  Columbus Dispatch .


Από thecelestialconvergence

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα