Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε από φυσικά αίτια σύμφωνα με πρώην συνεργάτη της CIA!!!



binladenhospital-Copy-300x168

Ο πρώην πράκτορας της CIA αποκάλυψε ότι ο ηγέτης της Αλ-Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από φυσικά αίτια πέντε έτη πριν οι ΗΠΑ ανακοινώσουν το θάνατό του.

Σε μια συνέντευξη στο Ρώσικο channel One,  ο Berkan Yashar  ο οποίος είναι επίσης ένας Τούρκος πολιτικός, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν σκότωσαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.


"Τον Σεπτέμβριο του 1992 ήμουν στην Τσετσενία,  όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον άνθρωπο του οποίου το όνομα ήταν Μπιν Λάντεν. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα διώροφο σπίτι στην πόλη του Γκρόζνι. Στον τελευταίο όροφο ήταν μια οικογένεια από την Gamsakhurdia, ο Γεωργιανός πρόεδρος, ο οποίος στη συνέχεια εκδιώχθηκε από τη χώρα του. Συναντηθήκαμε στο κάτω πάτωμα . Ο Οσάμα ζούσε στο ίδιο κτίριο, είπε ο Γιασάρ.
Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα της CIA, γνώριζε προσωπικά τους τρεις τσετσένους σωματοφύλακες του Μπιν Λάντεν , οι οποίοι τον είχαν προστατέψει μέχρι το θάνατό του και ήταν παρόντες σε αυτόν στις 26 Ιουνίου 2006.
«Ακόμη και όλος ο κόσμος να πίστευε, εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό το ενδεχόμενο," είπε ο Γιασάρ .«Γνωρίζω προσωπικά τους Τσετσένους, οι οποίοι τον προστάτευαν, Sami, Mahmood, και  Ayub  και ήταν μαζί του μέχρι το τέλος."
"Μόνο τρεις Τσετσένοι τον έθαψαν, σύμφωνα με τη θέλησή του" στα βουνά στα σύνορα Πακιστάν-αφγανιστάν .

Ο Γιασάρ πρόσθεσε ότι η CIA απήγαγε έναν από τους σωματοφύλακες, τον Sami  πριν από την ανακοινωθείσα δολοφονία του Μπιν Λάντεν το προηγούμενο έτος.
Ο σωματοφύλακας αποκάλυψε στις ΗΠΑ τον ακριβή τόπο της ταφής στα βουνά.
"Δεν υπήρξε καμία επίθεση. Γνωρίζω τις αμερικανικές επιχειρήσεις από μέσα: βρίσκουν τον τάφο, ανακαλύπτουν τον Μπιν Λάντεν και πληροφορούν όλο τον κόσμο. Χρειάζεται να δείξουν πόσο τεχνολογικά οι υπηρεσίες ασφαλείας λειτούργησαν, πώς κάθε βήμα ήταν υπό έλεγχο, και στη συνέχεια παρουσιάζοντας το ως μια μεγάλη νίκη για να δείξουν ότι οι φορολογούμενοι δεν πληρώνουν φόρους για το τίποτα », είπε.
Η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε στις 2 Μαΐου του 2011 ότι ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις  στο Αμποταμπάντ, Πακιστάν.
Η έλλειψη διαφάνειας για το θάνατο του Μπιν Λάντεν έχει δημιουργήσει περαιτέρω αμφιβολίες σχετικά με την ανακοίνωση.
Δυστυχώς το βίντεο είναι στη ρωσική γλώσσα:

Από worldtruth
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα