Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπάρχει χώρος στον κόσμο πια για εκείνους που ζουν διαφορετικά!!!


               

Αυτή την εικόνα θα πρέπει να την δει όλος ο πλανήτης!

Ενώ τα περιοδικά και οι τηλεοράσεις  αναφέρουν τα πάντα σχετικά με τη ζωή και τους έρωτες των ηθοποιών του κινηματογράφου , ποδοσφαιριστών και άλλων διασημότητων, ο Αρχηγός της φυλής Kayapo ακούει τα χειρότερα νέα  της ζωής του.



Η Κα Ντίλμα, η πρόεδρος της Βραζιλίας, έχει δώσει την έγκρισή της για την κατασκευή ενός τεράστιου κεντρικού  υδροηλεκτρικού  σταθμού (ο τρίτος μεγαλύτερος στον κόσμο ).


Αυτό σημαίνει την θανατική ποινή για όλες τις φυλές που ζουν στις όχθες του ποταμού διότι το φράγμα θα πλημμυρίσει περισσότερο ή λιγότερο 988.421 στρέμματα του δάσους. Περισσότεροι από 40 000 αυτόχθονες θα πρέπει να βρουν άλλο περιβάλλον διαβίωσης όπου θα είναι σε θέση να επιβιώσουν. Η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, η αποψίλωση των δασών και η εξαφάνιση πολλών ειδών φυτών και ζώων θα είναι ένα τετελεσμένο γεγονός.

Γνωρίζουμε ότι μια απλή εικόνα είναι το ισοδύναμο χιλίων λέξεων, δείχνει το τίμημα που πρέπει να καταβληθεί για την "ποιότητα ζωής" των ονομαζόμενων "σύγχρονων ανέσεων". 


Δεν υπάρχει χώρος στον κόσμο πια για εκείνους που ζουν διαφορετικά. 

Τα πάντα πρέπει να εξομαλύνονται μακριά, και ο καθένας, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης πρέπει να χάσει και την ταυτότητα του αλλά και τον τρόπο ζωής του.

Αν αυτό σας θυμώνει,σας καλώ και σας παρακαλώ θερμά να "μοιραστείτε" το μήνυμα αυτό με όλους σας τους φίλους, συγγενείς και γνωστούς.

Σας ευχαριστούμε στο όνομα της ζωής, της φύσης και της βιοποικιλότητας. +





ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ....http://amazonwatch.org/take-action/stop-the-belo-monte-monster-dam

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα