Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ'' (Μέρος 2)

 Το Σκοτεινό Πλέγμα Ελέγχου. 




Με την πάροδο του χρόνου, οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' έχτισαν μια δομή που απορροφά ενέργεια η οποία περιβάλλει ολόκληρο τον πλανήτη και τους επιτρέπει να συγκεντρώνουν αυτόματα την χαμηλής συχνότητας ενέργεια που δημιουργείται από τους ανθρώπους και να στέλνει εκφοβιστικά ή άλλα χαμηλής συχνότητας μηνύματα στην ανθρώπινη συνείδηση για να κρατήσουν τους ανθρώπους που παράγουν την ενεργειακή τροφή για τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων''.
Αυτή η δομή υπάρχει σε μια ''υψηλότερη'' πυκνότητα από αυτή που βιώνουμε, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο ψυχικά ή όταν βγαίνουμε έξω από το σώμα. Την ανακάλυψα για πρώτη φορά το 1997 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού έξω από το σώμα μου, αλλά δεν είχα ιδέα τι ήταν. Πολύ γρήγορα αναχαιτίστηκα από δύο όντα που είχαν μεταμφιεστεί ως ''οδηγοί'', αλλά την ενέργειά τους την αισθάνθηκα περισσότερο σαν φύλακες, παρά σαν κάθε είδους καλοπροαίρετου οδηγού.

Με τα χρόνια έχω συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με αυτό το πλέγμα ελέγχου, αλλά ακόμα δεν ξέρω τόσα πολλά γι 'αυτό, όσα θα ήθελα. Εδώ είναι όσα γνωρίζω. Η δομή αυτή είναι σαν ένας σκοτεινός ιστός ενέργειας που περιβάλλει τον πλανήτη ο οποίος είναι βαρύς και καταπιεστικός. Χρησιμεύει για να εμποδίζει ενέργειες που έρχονται στη Γη από τον Γαλαξιακό Πυρήνα και από άλλα μέρη του Γαλαξία, αλλά δεν μπορεί να τις σταματήσει εντελώς. Το πλέγμα είναι προγραμματισμένο με ''αρνητική ανατροφοδότηση'' που στέλνει λεπτά σήματα στο υποσυνείδητο μυαλό και στο Εγώ για να κρατήσει τους ανθρώπους επικεντρωμένους σε χαμηλής συχνότητας πεποιθήσεις και πρότυπα σκέψης.

Αυτό το ''σκοτεινό πλέγμα ελέγχου'' είναι προγραμματισμένο με μια τεχνητή νοημοσύνη για να αυτο-επιδιορθώνεται κοινοποιώντας στους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', όταν έχει υποστεί βλάβη. Το πλέγμα υποστηρίζει τους ''συλλέκτες δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', οι οποίοι είναι σαν όντα αμοιβάδες που συνδέονται με σχεδόν κάθε άτομο στον πλανήτη, απολαμβάνοντας όλες τις χαμηλής συχνότητας ενέργειες που εκπέμπουμε στην καθημερινή μας ζωή. Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' ταξιδεύουν μέσα από αυτό το πλέγμα για να παρακολουθούν τα προβλήματα ή άμεσα να καταπιέζουν ένα άτομο που η συχνότητα της ενέργειας του είναι πάρα πολύ υψηλή για την σκοτεινή ατζέντα. Τα ''αφεντικά'' στην ιεραρχία συνήθως εμφανίζονται με μια «ερπετοειδή» εμφάνιση ανθρωποειδούς, αν και μπορούν να μεταμφιέζονται με πολλές διαφορετικές εμφανίσεις.

Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' έχουν αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά τους πάνω στους ανθρώπους για να τους διαφθείρουν εντελώς σε αυτό που σκεφτόμαστε ως ''ανθρώπινη φύση''. Ίσως να αναρωτιέστε ποιά θα ήταν η ''ανθρώπινη φύση'' χωρίς αυτούς τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' και το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου τους. Αυτό που έχει θεωρηθεί ως ''ανθρώπινη φύση'', οι άνθρωποι να ψεύδονται, να εξαπατούν, να κλέβουν, να βιάζουν, να δολοφονούν και να υποδουλώνουν είναι ένα ψεύτικο πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στο ανθρώπινο μυαλό, και δεν είναι πραγματικά καθόλου η ανθρώπινη φύση. Η αληθινή ανθρώπινη φύση είναι συμπονετική, φροντιστική, ευαίσθητη, τρυφερή, επιεικής, συνεργάσιμη, ενσυναίσθητη, δημιουργική, ενεργητική, χαρούμενη, περίεργη, ασυγκράτητη, μη συμβατική, ανυψωμένη και ΘΕΙΑ. Προκειμένου να αποκατασταθεί η αληθινή ανθρώπινη φύση μας, θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τον λανθασμένο προγραμματισμό των ''δαγκωνιάρηδων''.

                                    Η αποκατάσταση της θεϊκής σας φύσης. 

Η αποκατάσταση της ευαισθητοποίησης σας ότι είστε Θεϊκοί είναι ο κύριος λόγος που υπάρχει το AscensionHelp.com. Τα εργαλεία ενεργειακής εκκαθάρισης έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέψουν να διαλύσετε απαλά τα ψευδή στρώματα των αυταπάτων που έχουν τοποθετηθεί στη συνείδησή σας μέσα από πολλές ζωές, έτσι ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε ξανά τον Ανώτερο Εαυτό σας, ο οποίος είναι πραγματικά ο Εσωτερικός Θεϊκός Εαυτός σας. Ξεκινάμε κάθε ενσάρκωση με τον Θεϊκό Εαυτό μας να έχει τοποθετηθεί πλήρως μέσα στο κέντρο της καρδιάς των φυσικών σωμάτων μας, ο οποίος είναι ο λόγος γιατί ως παιδιά είμαστε τόσο ενεργητικά και υπέροχα. Στη συνέχεια, καθώς οι μορφές εξουσίας, τα μέσα ενημέρωσης, οι συνομήλικοι, το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου, και ο κόσμος ευρέως πείθει ένα παιδί πως δεν είναι Θεϊκό, η εσωτερική Θεία ενέργεια φεύγει από το σώμα και κάθεται πάνω από το άτομο, περιμένοντας υπομονετικά να επανενταχθεί πίσω στο κέντρο της καρδιάς πάλι. Επειδή η Θεία ενέργεια μας είναι φαινομενικά «πάνω» από μας, παίρνει την ονομασία Ανώτερος Εαυτός.

Έτσι, από αυτό το σημείο προς τα εμπρός, κάθε φορά που θα ακούσετε ''Ανώτερος Εαυτός'' σε οποιαδήποτε από τις ηχογραφήσεις του AscensionHelp ή οπουδήποτε αλλού, παρακαλώ αντικαταστήστε το με ''Εσωτερικός Θεϊκός Εαυτός'' και σημειώστε την λεπτή αλλά ισχυρή στροφή στην ευαισθητοποίηση σας που προκύπτει από αυτή την αλλαγή. Αντί να βλέπετε το φως του Θεϊκού Εαυτού σας πάνω από σας, δείτε πως αυτό προέρχεται από το κέντρο της καρδιάς σας. Αντί να φέρετε μια πτυχή της Θείας φύσης σας σε σας, θα έχετε την ευκαιρία να την επεκτείνετε βαθιά μέσα από σας. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά αυτή η διαφορά είναι πολύ ισχυρή, μπορώ να σας διαβεβαιώσω.

Μόλις το Θείο Εσωτερικό Φως σας επεκταθεί από την καρδιά σας και γύρω από ολόκληρο το σώμα σας, μπορείτε να στείλετε μια ακτίνα της ενέργειας της αγάπης στον πυρήνα του πλανήτη αλληλεπιδρώντας μαζί του ενεργειακά. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να τραβήξετε πάρα πολύ την προσοχή των ''δαγκωνιάρηδων αστραγάλων'' στον εαυτό σας, έτσι ώστε να επιμείνετε σε αυτό, όταν θα πρέπει να έχετε μια ομαλή, εύκολη, ανυψωτική ενεργειακή εμπειρία με την ελάχιστη δυνατή ''ώθηση προς τα πίσω'' από το δίκτυο ελέγχου.

                                    Διάλυση του Σκοτεινού Πλέγματος Ελέγχου.

Όπως ανέφερα και πριν, μία από τις λειτουργίες του σκοτεινού πλέγματος ελέγχου είναι να μπλοκάρει την ενέργεια που έρχεται στη Γη από τον Γαλαξιακό Πυρήνα. Ευτυχώς, αυτό το πλέγμα έχει αποδυναμωθεί και έχει ''τρύπες'' που επιτρέπουν στη Γαλαξιακή ενέργεια να έρθει μέσα σε όλο και μεγαλύτερες ποσότητες. Οι ''δαγκωνιάρηδες αστραγάλων'' γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους έχει σχεδόν τελειώσει, και κάνουν απεγνωσμένα ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την ανθρώπινη συνείδηση σε μια κατάσταση χαμηλής συχνότητας. Ένα από τα αποτελέσματα της αυξημένης απελπισίας τους είναι ότι επιθετικά παρεμβαίνουν σε οποιονδήποτε αυξάνει την συνειδησή του και το ποσοστό της συχνότητας του. Αυτό σημαίνει εσείς, όπως κι εγώ. Αυτό σημαίνει πόλεμος για αυτούς, και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν εσάς, εμένα και τον καθένα να αισθάνεται λυπημένος, φοβισμένος, καταθλιπτικός, αδύναμος, κλπ. Μια ματιά στις τηλεοπτικές ειδήσεις θα το επιβεβαιώσει.

Έτσι τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε αυτή την κατάσταση; Πολλά! Η «βασική εκπαίδευση» στην ενεργειακή εκκαθάριση δίνεται ελεύθερα στο Σύστημα Αυτο-Εκκαθάρισης. Θα πρέπει να εφαρμόσετε τις μικρές αλλαγές στο επίκεντρο που έγραψα πιό πάνω, έτσι ώστε να έχετε πλήρη επίγνωση ότι αγγίζετε την δική σας Εσωτερική Θεία Δύναμη και την εξαπολύετε. Πάντα να θυμάστε ότι ΕΣΕΙΣ είστε η δύναμη που εποφθαλμιούν οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' και με την οποία τρέφονται. Προσποιούνται πως είναι ισχυροί, αλλά η δύναμή τους προέρχεται από ΕΣΑΣ. Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' δεν έχουν τίποτα μέσα τους που να είναι ούτε καν κοντά στο τόσο ισχυρό, όσο είναι ένα ανθρώπινο ον με πλήρη επίγνωση της Αληθινής Θείας Φύσης του.

Μόλις το Εσωτερικό Θείο Φως σας επεκταθεί και είστε συνδεδεμένοι με τον πυρήνα της Γης, φανταστείτε ότι προβάλλετε μια ακτίνα φωτός από τον Θείο εσωτερικό πυρήνα σας κατ 'ευθείαν επάνω και μέσα στον Πυρήνα του Γαλαξία. Η δέσμη φωτός σας θα τρυπήσει το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου και θα φτάσει στο Γαλαξιακό Πυρήνα σχεδόν αμέσως. Στη συνέχεια, πείτε στο Γαλαξιακό Πυρήνα, ''Είμαι έτοιμος για να γίνω ένας Γαλαξιακός αγωγός'' και σε αυτό το σημείο θα λάβετε μια ''Κοσμική Συρροή'' Γαλαξιακής ενέργειας. 

Αυτή είναι μια μικρή αλλαγή από τον τρόπο που κάνετε τη κοσμική συρροή στις αυθεντικές Αυτο-Εκκαθαριστικές καταγραφές, επειδή ΕΣΕΙΣ κάνετε την έναρξη της ενεργειακής σύνδεσης με το Γαλαξιακό πυρήνα, μετά ενεργείτε ως Γαλαξιακός Αγωγός για να μεταδώσει η συνείδηση του Γαλαξία την ενέργεια της απευθείας μέσω εσάς και στον πλανήτη. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, διότι ενισχύει την ιδέα ότι ΕΣΕΙΣ είστε η δύναμη που κινεί τη κοσμική συρροή. Δεν είστε ένα μικρό αδύναμο πρόσωπο που ζητά βοήθεια από το Γαλαξιακό Πυρήνα, αλλά αντί αυτού είστε ένας ισχυρός, εξαιρετικά σημαντικός ρόλος σε αυτό το κοσμικό παιχνίδι του σκακιού που πλησιάζει στο φινάλε. Χωρίς ΕΣΕΝΑ, όπου εθελοντικά είσαι ένας Γαλαξιακός Αγωγός, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να διαλυθεί το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Φανταστείτε εκατοντάδες και χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να τρυπούν το σκοτεινό δίκτυο ελέγχου διεξάγωντας μια Κοσμική Συρροή άμεσα στον πυρήνα του πλανήτη, και το φως να εξαπλώνεται σε όλους όσους μπορούν να το παραλάβουν. Φανταστείτε τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' να ορμούν γύρω μανιωδώς προσπαθώντας να επισκευάσουν τις τρύπες στο πλέγμα ελέγχου, ενώ οι άνθρωποι να στέκονται ισχυροί ως Γαλαξιακοί Αγωγοί παρά τις προσπάθειες των παρασίτων για να τους καταλάβουν και να τους σταματήσουν ώστε να σκεφτούν φοβισμένες ή λυπημένες σκέψεις αντ 'αυτού.
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ»



ΠΗΓΗ
ΚΕΙΜΕΝΟ: Cameron Day
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα