Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Αστρική Προβολή και εμπειρίες


Η πραγματική αστρική προβολή είναι η προβολή της συνειδητότητάς μας σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης (ένα «στρώμα» του χωροχρόνου που ταλαντώνεται σε άλλη συχνότητα από τον φυσικό κόσμο). Τεχνικά, το αστρικό επίπεδο μπορεί να θεωρηθεί μια άλλη χωροχρονική διάσταση.
Η συνήθεια του ανθρώπινου εγκεφάλου να λειτουργεί στις τρεις διαστάσεις του φυσικού κόσμου δυσχεραίνει την κατανόηση της φύσης αυτού του επιπέδου.

Το ίδιο το
αστρικό επίπεδο (astral plane) περιέχει όλες τις σκέψεις, μνήμες, φαντασίες και όνειρα οποιουδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο αυτό (ή ακόμη και σε άλλυς κόσμους&). Αν ψάχνετε κάτι πιο απτό επιστημονικά, αναζητήστε την συνάφεια με την συλλογική μνήμη που εισήγαγε στη ψυχολογία ο Carl Young.
 Αν ψάχνετε κάτι πιο εύπεπτο μεταφυσικά, είναι η δεξαμενή σκέψεων που τροφοδοτεί τα προαισθήματα και την πρόγνωση (προ + γνώση = γνώση που δεν εξηγείται από συμβατικές σχέσεις αιτίου - αιτιατού).

Αν και το αστρικό επίπεδο, για αυτόν που προβάλλεται αστρικά, μοιάζει πιο «στέρεο» και «υπαρκτό» από τον φυσικό κόσμο - εφόσον υπάρχει στην ίδια συχνότητα με το αστρικό του σώμα - στην πραγματικότητα είναι πιο ευμετάβλητο, καθώς μπορεί να αλλάξει από τη δύναμη της σκέψης και μόνο.

Το αστρικό επίπεδο φημολογείται ότι είναι γεμάτο από άλλες οντότητες που ενυπάρχουν μόνο σε αυτό, αλλά και από άλλους ταξιδιώτες του αστρικού επιπέδου. 
Επίσης, στο αστρικό επίπεδο δεν έχετε «σώμα», μιας και σ' αυτό το επίπεδο είστε μια σκεπτομορφή. 
Ο εγκέφαλος σας που επεξεργάζεται την αστρική σας εμπειρία προσπαθεί να επιβάλλει ένα σώμα που μοιάζει με το φυσικό σας - αυτό που έχει συνηθίσει σαν «σώμα» δηλαδή.
 Αυτό το αστρικό «σώμα» μπορεί να αλλάξει με την δύναμη της σκέψης και μόνο. Το τελευταίο συνεπάγεται την σύσταση προσοχής, καθώς στο αστρικό επίπεδο κανείς δεν ξέρει αν κάποια οντότητα απέναντί του είναι αυτό που φαίνεται ή μεταμορφώθηκε για να μας ξεγελάσει!

Καθώς προαναφέρθηκε, υπάρχουν πολλά επίπεδα ύπαρξης, πολλές κβαντικές χωροχρονικές διαστάσεις που συνυπάρχουν ταυτόχρονα.
 Αν και υπάρχουν πολλά υποεπίπεδα και υποδιαιρέσεις, είναι γενικά αποδεκτή η ύπαρξη επτά επιπέδων (διαστάσεων) ύπαρξης. Με τη σειρά από χαμηλότερες προς υψηλότερες συχνότητες είναι τα : Φυσικό, Αστρικό, Πνευματικό, Βουδδικό, Ατμικό, Ανουπαντάκα, Αντι. Τα υψηλότερα από αυτά τα επίπεδα απαιτούν τεράστια αποθέματα πνευματικής ενέργειας για την κατάκτησή τους, μιας και σε αυτά κατοικούν οι πνευματικές οντότητες με τις μεγαλύτερες δυνάμεις (άγγελοι;).

Το ταξίδι στις μεγαλύτερες διαστάσεις ονομάζεται συνοπτικά
«Πνευματικό ταξίδι», μιας και σε αυτές τις διαστάσεις δεν έχουμε σώμα, με την όποια έννοια του, αλλά ταξιδεύει μόνο η συνειδητότητά μας.

Μια σημαντική αναφορά που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει είναι τα
Ακασικά Αρχεία, ένα υποεπίπεδο μεταξύ Αστρικού και Πνευματικού επιπέδου το οποίο βρίσκεται εκτός της κλασσικής ροής του χρόνου και το οποίο περιέχει όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί ή πρόκειται να συμβούν στο σύμπαν.
 Όλα τα περιεχόμενά του είναι κωδικοποιημένα, σαν τις προφητείες του Νοστράδαμου και συμβολικά. Τα σημαντικά γεγονότα που εμπεριέχουν υψηλά ποσά ενέργειας (π.χ. πόλεμοι) είναι τα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα.
 Η επίσκεψη και κατανόηση των περιεχομένων των Ακασικών Αρχείων είναι κάτι το οποίο κατακτάται μετά από πολλή εξάσκηση και ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο είναι σε θέση να τα επισκεφτούν, πολλώ δε να τα εμηνεύσουν.

Θυμάστε τα όνειρα που βλέπατε πριν πολλά χρόνια, όταν διανύατε τα πρώτα βήματα της ζωής σας; Μιλάω για εκείνα τα όνειρα που βλέπατε όταν ήσαστε 5-6 χρονών. Αν απαντήσατε θετικά στην προηγούμενη ερώτηση, ίσως να θυμάστε και κάποια όνειρα στα οποία βλέπατε ότι ίπτασθε, βγαίνατε από το σώμα σας και βλέπατε τον κόσμο από ψηλά; Η προοπτική του να μην ήταν απλά όνειρα βγαλμένα από την φαντασία ενός παιδιού προκαλεί έναν ενδόμυχο και υποσυνείδητο φόβο στους ενήλικες που τους ωθεί να αποπέμψουν τέτοιες διηγήσεις ενός παιδιού ως αποκυήματα αυτής της παιδικής φαντασίας.

Στο αφιέρωμα της αστρικής προβολής που διαβάζετε θα σας παρουσιάσουμε επιχειρήματα που τεκμαίρουν ότι οι εμπειρίες εκτός σώματος είναι υπαρκτές και μάλιστα θα σας παρουσιάσουμε και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να τις επιτύχει συνειδητά.

Η πλέον συχνή περίπτωση αστρικής προβολής είναι η λεγόμενη
εμπειρία εκτός σώματος (OBE - Out of Body Experience) η οποία πρόκειται για τον ακούσιο αποχωρισμό της συνειδητότητας ενός ατόμου και του φυσικού του σώματος ως απόρροια αναισθησίας ή ατυχήματος.

Τέτοια παραδείγματα είναι ένας ασθενής ο οποίος την ώρα της εγχείρησης ξαφνικά αποκτά συναίσθηση των όσων γίνονται γύρω του, ακούγοντας τους γιατρούς και βλέποντας την εγχείρηση (συμπεριλαμβανομένου και του σώματός του!) από ένα υπερυψωμένο σημείο. Εδώ η συνειδητότητα έφυγε μεν από το σώμα, παραμένει κοντά του δε. Το άτομο που βιώνει αυτήν την εμπειρία πιθανώς δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο και δεν μπορεί να πει στο αστρικό του σώμα που να πάει - έτσι το αστρικό σώμα (συνειδητότητα) παραμένει αναγκαστικά κοντά στο φυσικό σώμα.

Αλλο παράδειγμα είναι όταν απόρροια ατυχήματος το αστρικό σώμα εγκαταλείπε
ι βεβιασμένα το φυσικό. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μετά από ένα βίαιο τροχαίο (π.χ. ποδηλατικό ατύχημα) το φυσικό σώμα - και ενώ ήταν εν κινήσει με μεγάλη ταχύτητα - σταματάει απότομα, το αστρικό σώμα συνεχίζει να κινείται στην ίδια φορά που κινιόταν το φυσικό σώμα. Ο γραφών είχε προσωπική εμπειρία αυτού του είδους και μπορεί να τεκμηριώσει εμπειρικά την ευστάθειά της.

Σε καθεμία από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις η εγκατάλειψη του φυσικού σώματος έγινε ακούσια και το φυσικό σώμα δεν γνωρίζει την διάρκεια της εμπειρίας.

Αν και συχνά συγχέεται με την επιθανάτια εμπειρία (NDE - Near death experience), η εμπειρία εκτός σώματος είναι ακίνδυνη - αλλά βεβαίως συγκλονιστική, ή ακόμα και τρομακτική - και το αστρικό σώμα θα επιστρέψει στο φυσικό σώμα, συνήθως μετά από την κίνηση του τελευταίου.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

_________________

1 σχόλιο:

  1. Η αστρική προβολή ...κατά την Ο.Ε.Α..... είναι το πραγματικό δόλωμα για τους ανθρώπους ...http://ypo-skian.blogspot.com/2012/09/blog-post_8102.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα