Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ~Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ ~ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΗ~ΟΥΡΑΝΟΥ*

 Η πρώτη νέα σελήνη του έτους, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου, 2021, ώρα 7:00 π.μ. στον 1ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στον τρίτο δεκανο του Αιγόκερω (στην 23η μοίρα). Άλλη μια δυνατή νέα σελήνη κάνει την εμφάνιση της, σε σύνοδο με τον Πλουτωνα, σε δυο διαφορετικά ζώδια αυτή τη φορα. Από την μια σχετίζεται με την ανάπτυξη της ψυχής και την εξέλιξη αλλα και με μια κρίση. Ο Ιανουάριος εχει ισχυρές όψεις, η μια είναι το τετράγωνο Άρη/ Κρόνου που φέρνει εμπλοκές, απογοήτευση και αναστολή και το τετράγωνο Δία /Ουρανού δημιουργεί ένταση και ξαφνική αλλαγή. Αυτές οι όψεις φαίνεται να δημιουργούν ένα δύσκολο μοτίβο που δείχνει συνεχιζόμενες κρίσεις και στην συνέχεια να ανοίγει μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο αρκεί βέβαια να τις δούμε και να τις αρπάξουμε που δεν θα είναι εύκολο και αυτό είναι κάπως δυσάρεστο. Ταυτόχρονα, δείχνει και ένα βαθύ πρόβλημα που θα χρειαστεί χρόνο και προσπάθεια για προσαρμογή σε μια νέα εποχή, με την ευθυγράμμιση της νέας σελήνης. Ερμής/Δίας/Κρόνος στον Υδροχόο θα τετραγωνίζουν την σύνοδο Άρη/Ουρανού στον Ταύρο. Η υπερσυνοδος θα αρχίσει να σχηματίζεται σταδιακά από τις 2 Ιανουαρίου 2021.Μπαινουμε σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων.

Η Νέα Σελήνη Ιανουάριου ευθυγραμμίζεται με τον Altair,στον αστερισμό του Αετού, σταθερό αστέρα σύμβολο των ΗΠΑ. Και αυτός ο χάρτης όσο και της 20ης Ιανουαρίου θα δείξουν σκληρές ευθυγραμμίσεις. Αν και η μεγάλη επανεκκίνηση όπως λένε ξεκινά την άνοιξη, η διαδικασία αυτή ξεκινά τώρα. Η μάχη φωτός και σκότους συνεχίζετε έως το 2025 όπως είπα και στις ζωντανές εκπομπές. Εκτός αυτού, η ανθρωπότητα θα δει να αναδύεται τα επόμενα χρονια για τα καλά η τεχνητή νοημοσύνη με την σύνοδο Δια/Κρόνου σε ζώδιο του αέρα, όμως όπως είχα πει, αν δεν μπουν οι κανόνες της ηθικής, η ανάπτυξη της τεχνολογίας θα φέρει άλλη μια δυνατή κρίση σημαίνοντας την απόλυτη αυτοκαταστροφή και κατάρρευση για την ανθρωπότητα, στην επόμενη σύνοδο κατά το 2040!

Ο 11χρονος κύκλος ηλιακής δραστηριότητας κορυφώνεται επικίνδυνα ενώ η ταχύτητα και οι παλμοί της Γης αυξήθηκαν κατά τα τέλη του 2020 και αυτό θα συνδεθεί με καταστροφικούς σεισμούς, τυφώνες, αύξηση των ηλιακών κηλίδων και εκλάμψεων διαταράσσοντας τις ισορροπίες του πλανήτη και των μαγνητικών πεδίων της και αλλα ισχυρά φυσικά φαινόμενα από οσα αναφέραμε την τελευταία 3ετια στα μεγάλα κείμενα, που θα συνδεθούν με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Ταύρο. Βέβαια στην επανεκκίνηση θα πουν στον κόσμο ότι για να σώσουν την οικονομία το 2021 το κρυπτονομισμα, η ψηφιοποιηση του χρήματος είναι η μόνη λύση όπως έγινε και με το ευρώ.

Τρίτος δεκανος Αιγόκερω [Ήλιος]. Προκαλεί το θάνατο κάποιου βασιλιά, καθώς και ανταρσία. [Τέσσερα Πεντακτινα]

Ο Αιγόκερως του τρίτου δεκανου κυβερνάται από τον Ήλιο και τον Ερμή (τριπλοτητα στην Παρθένο). Ο Ήλιος κάνει ευγενή βήματα μεσα από τους αστερισμούς της άρπας, του παγωνιού, του αετού, της αλεπούς, του τοξότη και του Ινδιάνου από τις 11 έως τις 19 Ιανουαρίου. Αυτός ο δεκανος συνδυάζει επιτυχώς την καλλιτεχνική και μουσική ικανότητα με ένα μεγάλο επιχειρηματικό μυαλό. Αυτά τα κατσίκια είναι φιλόδοξα και σκέφτονται πολύ τον εαυτό τους, αλλά δεν καυχούνται για τα ταλέντα τους. Ο τρίτος δεκανος του Αιγόκερω απλώς ξέρει ότι προέρχεται από ψηλότερο μέρος. Είτε είναι ένα βασιλικό κάστρο, ένα πνευματικό βουνό ή ακόμα και ένα εξωγήινο αστέρι. Αισθάνονται συνδεδεμένοι με τους «θεούς» αλλά μπορούν επίσης να αισθανθούν την σχέση τους σε πνευματικό επίπεδο με τη φύση.

Έχουν ένα «μάτι που τα βλέπει όλα» λόγω της αυξημένης προοπτικής τους και έχουν ένα υπέροχο όραμα. Μπορούν να δουν πολύ μπροστά στο μέλλον, αλλά και στο παρελθόν. Μπορεί να επικεντρώνονται περισσότερο στην αξιολόγηση της ιστορίας παρά στο μέλλον. Γνωρίζουν τόσο καλά από πού προέρχονται όσο και οι άλλοι, μπορούν στην πραγματικότητα να κάνουν πολύ ακριβείς προβλέψεις ως προς το πιθανό αποτέλεσμα ενός γεγονότος. Γι ‘αυτό είναι συχνά τόσο επιτυχημένοι στις επιχειρήσεις. Αυτές οι κατσίκες συχνά υποτιμούνται επειδή συχνά είναι πολύ αισθητικά ευχάριστες. Τις πραγματικά όμορφες τις φοβούνται ή αντιμετωπίζονται ως απλά «χαζογκομενες». Φοβερό, αλλα τα φθηνά υλικά δεν είναι για αυτούς. Ο Ήλιος είναι ένας από τους κυβερνήτες και ο Austin Coppock το ονομάζει «Θρόνο».

Δεν μιλάμε για μια πραγματική βασιλική έδρα ή εκείνος που έχει «θεϊκά δικαιώματα». Αντίθετα, πρόκειται για τον θρόνο του εμπορίου. Ο κίνδυνος εδώ εστιάζεται εξ ολοκλήρου στην απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερου υλικού πλούτου με ένα πιθανότατα αδίστακτο τρόπο. Μπορείτε να δείτε λίστες ανθρώπων όπου η απώλεια ηθικού κώδικα οδήγησε σε κυριαρχία και υπερβολική σκληρότητα. (Al Capone, Harold Shipman και Herman Goering.) Χρησιμοποιούνται για το μεγαλύτερο καλό, ωστόσο, η επιρροή αυτής της εκλεπτυσμένης, ανυψωμένης νοημοσύνης βέβαια σε συνδυασμό με καλλιτεχνικά δώρα και επιχειρηματικές γνώσεις μπορεί να διαρκέσει γενιές. Οι δημιουργίες τους είναι διαχρονικές, επομένως δεν χρονολογούνται.

Αυτή η ενέργεια μπορεί να αυξηθεί πολύ περισσότερο όταν άνθρωποι σε αυτό τον δεκανο έχουν μια αποστολή και όχι μόνο να συγκεντρώσουν μόνο έναν σωρό χρήματα. Ο πλούτος δεν δίνει την απόλυτη ευτυχία. Πολύ σύντομα το αντιλαμβάνεται αυτό και, στη συνέχεια, στοχεύει να συσπειρώσει τους άλλους να δουλέψουν με αλτρουιστικά κίνητρα. Μερικές φορές το μονοπάτι μακριά από τη γήινη δύναμη τυλίγεται ατέλειωτα με πολλές λάθος στροφές, αλλά το ταξίδι είναι συχνά πολύ διασκεδαστικό. Θα μπορούν να σας διασκεδάσουν με παραμύθια για τις περιπέτειες και τις αποτυχίες τους, που χρησιμεύουν ως ενδεικτικά μύθο για τις επόμενες γενιές.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η συνοδος νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 3ο δεκανο (1 ° 22 ′) του Αιγόκερω, ειδικά αν έχετε πλανήτες εκεί, θα αυξήσει την προσωπική δύναμη και την ικανότητά μας να επηρεάζουμε τα αποτελέσματα στη ζωή μας σε προσωπικό επίπεδο ως ένα σημείο, σε σχέση με την επαγγελματική μας ζωή. Οι δυσκολίες που έδωσε η συνοδος Κρόνου/Πλουτωνα στις προσωπικές μας σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους και η σύνθετη δυναμική τους θα είναι  πιο ξεκάθαρη αφού ο Πλούτωνας πλέον μένει μόνος του. Αλλωστε και το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να παίξει τον ρόλο του πειραματισμού, του απροσδόκητου κέρδους στα επαγγελματικά, τον ενθουσιασμό στις προσωπικές μας σχέσεις ίσως κάποιοι από μας να αναζητήσουμε ένα διαφορετικό είδος ευχαρίστησης στις σχέσεις μας. Αυτή η θετική επιρροή δίνει μια διέξοδο για να μειώσει το επίπεδο της απογοήτευσης που προκαλείται από το τετράγωνο Άρη/ Κρόνου. Βοηθά στην ανακούφιση της έντασης από τον Ερμή και τον Δία /Ουρανό ωστόσο με αυτό ελπίζουμε επίσης ότι θα κάνει τις όποιες αλλαγές λιγότερο ασταθείς και ενοχλητικές.

Σε κοσμικό επίπεδο η πολιτικό, ο Πλούτωνας σε σύνοδο με την νέα σελήνη ,ιδιαίτερα με τον Ήλιο, θα προσπαθεί να επιβάλλει ακόμα την εξουσία και δύναμη του ωστόσο δεν θα είναι το ίδιο. Καθώς η επιρροή του θα επιβάλλεται στην οικονομία και διπλωματικές σχέσεις με άγριο τρόπο, μια άλλη συνοδος ωστόσο έρχεται να βάλει φωτιά στην κυριολεξία στον πλανήτη και αυτή δεν θα είναι άλλη από την σύνοδο Άρη/Ουρανού στον Ταύρο  που θα συνδεθεί με πολλαπλά γεγονότα παγκοσμίως που θα τραντάξουν τον πλανήτη.

Θα αρχίσει να αναταράσσει τα χρηματιστήρια, να σημάνει για πολλές χώρες που βρίσκονται στον σταθερό σταυρό την έναρξη ξεσηκωμών και επαναστάσεων, εμφυλίων συρράξεων, τρομοκρατικών χτυπημάτων ακόμα και βορμαδισμων, μην ξεχνάμε άλλωστε το πέρασμα του Άρη από την Μεση Ανατολή κατά την διάρκεια της ηλιακής έκλειψης που σηματοδοτεί πολύ σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα αλλα ίσως και πολύ νωρίτερα κατά τις πρώτες ημέρες του Ιανουάριου. Όμως εχει και την έννοια της πνευματικής αφύπνισης μεσα από μια σειρά έντονων περιστατικών ακόμα και κυβερνοεπιθεσεων, ακόμα και την χρήση πυρηνικών εφόσον ο Πλούτωνας θα προσπαθήσει να καταχραστεί την δύναμη εξουσίας του. Η συνοδος στην συνέχεια θα συνδεθεί με πολύ δυνατούς σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις (ήδη έχουμε την έκρηξη της Αίτνας και Κιλαουέα αλλα και στην συνέχεια ίσως να συνδεθεί με την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης και του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια αλλα και μεγάλους σεισμούς στην χωρα μας, τα Βαλκάνια και την Τουρκία).

Ωστόσο η οικονομία θα υποφέρει αλλα o ανταγωνισμός θα αυξάνετε έντονα για την τεχνολογία – από την τεχνητή νοημοσύνη, την ρομποτική μέχρι τους κβαντικούς υπολογιστές προς τα τέλη της δεκαετίας. Ο COVID-19 είναι η αιτία για να αυτοματοποιηθούν τα πάντα. Οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν μέσα στο 2021, ώστε σε μερικά χρόνια με την τεχνολογία να αυτοματοποιούνται πολλές διαδικασίες αλλάζοντας ολόκληρο το επιχειρηματικό μοντέλο. Και εδώ ο ιός όσο και η συνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο θα λειτουργήσουν ως επιταχυντές, οδηγώντας μας σε άλλη μια βιομηχανική -ηλεκτρονική επανάσταση βρίσκοντας νέους και καλύτερους τρόπους ας ελπίσουμε στην συνέχεια. Θα δούμε εντελώς νέα πράγματα κατά τα τέλη της δεκαετίας αυτής ειδικά όταν ο Ουρανός εισέλθει στους Διδύμους.

Το «κακό» με το καλημέρα, στις αρχές του 2021 θα είναι αρκετά αυξημένο, αφού ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα επισήμως από την αμερικανική κάλπη. Ο δρόμος μακρύς μέχρι την ορκωμοσία αφού ανέλυσα ουκ ολίγες φορές ότι αυτή η συνοδος σημαίνει πολλά. Όμως η συνοδος Άρη/Ουρανού στον 4ο οικο σε έναν από τους σημαντικότερους γωνιακούς οίκους, συνδέεται με τα έθνη, τα κτήρια, την εδαφική ακεραιότητα, το νερό, τη αντιπολίτευση κτλ..

Ωστόσο, η ένταση ,ο ανταγωνισμός θα αυξάνονται όπως και τα παιχνίδια εξουσίας. Ο έλεγχος και η χειραγώγηση θα είναι έντονα φαινόμενα. Η παράνοια θα συνεχιστεί σχετικά με τον ιό, ενώ η συνομωσία εναντίον της ανθρωπότητας, θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται καθώς θα αναδύονται πολλές κρυφές πληροφορίες στην επιφάνεια.

Η σύνοδος ταυτόχρονα θα βοηθήσει την επιστημονική κοινότητα στο να αντιμετωπίσει τους δικούς της φόβους με αυτό που λέγεται «πανδημία». Γιατί η ίδια η επιστημονική κοινότητα θα αφυπνιστεί ακόμα περισσότερο. Καταστροφικές συμπεριφορές, όπως εμμονές και εθισμοί θα αναδύονται καθώς στην πορεία θα αντικατασταθούν  η θα θεραπευτούν. Ο Άρης/Ουρανός δεν αστειεύεται, καθώς είναι μια οψη που θα δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή καθώς θα συγκρουστεί αυτή τη φορά με τον Δια στον Υδροχόο.

Η συνοδος Ηλιου/Σελήνης/Πλούτωνα ευνοεί επίσης τον μετασχηματισμό και την εξέλιξη της ψυχής του παγκόσμιου πληθυσμού του πλανήτη αλλα και επηρεάζει τον μεταβολισμό του σώματος. Η διαδικασία αναγέννησης ταυτόχρονα ξεκινά σε πολλά επίπεδα. Η αμφισβήτηση πολλών πραγμάτων θα είναι αρκετά έντονη μεσα στην χρονια αυτή.

Ο Πωσειδωνας στον οικο της οικονομίας θα παίξει άσχημα παιχνίδια καθώς υποδηλώνει απάτη, ανεντιμότητα, απώλειες κλοπή, απότομες πρακτικές με δόλιο, βίαιο και μυστικό τρόπο.

Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου δείχνει απογοήτευση, καθυστερήσεις και αναστολή καθώς πρόκειται για τον άξονα θανάτου οπου ένα μεγάλο ποσοστό ενέργειας μπλοκάρετε. Οι επιθυμίες σας μπορεί να γίνουν πιο δυνατές αλλά μπορεί να δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα πάθη σας και να πετύχετε. Όσο πιο σκληρά επιδιώκετε τους στόχους σας, τόσο περισσότερη αντίσταση είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε. Η καλύτερη προσέγγιση είναι η άμυνα. Αντί να ξεκινήσετε νέα έργα ή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στο να διατηρήσετε αυτό που έχετε ήδη. Η δυσμενής θέση του τετραγώνου προκαλεί μεγάλη δυσφορία, δυσαρέσκεια, έλλειψη εργασίας και ανεργία, δυσκολίες στο εμπόριο, γενική κακή υγεία και φτώχεια αλλα και ατυχήματα.

Το τετράγωνο Δία/ Ουρανού (1 ° 06 ′) υποδηλώνει μεγάλες εντάσεις που προκαλούνται από μια ξαφνική αλλαγή στην ζωή μας. Θα δείξει αστάθεια, και αντίσταση στην αλλαγή. Ωστόσο, το τετράγωνο λειτουργεί με ανυπομονησία και  έντονη παρόρμηση να απελευθερωθούμε από περιορισμούς θα μπορούσε να οδηγήσει σε απροσδόκητα γεγονότα. Όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλειες. Ωστόσο, η οψη αυτή σημαίνει και το χάσιμο ευκαιριών στην ζωή μας, υποδηλώνει εντάσεις, εξωπραγματικά πράγματα που ζητάμε η την τάση να μεγαλοποιούμε τις καταστάσεις που βιώνουμε ακόμα και την προσκόλληση. Θα γίνει ακριβείας στις 18 Ιανουάριου 2021. Θα επηρεάσει τα συμφέροντα των κοινών ανθρώπων, θα διαταραχθεί η ειρήνη ενώ προβλέπει και την ταλαιπωρία όσο αφορά την ευημερία των λαών. Θα σημειωθούν ξαφνικά ακραία καιρικά φαινόμενα και εξεγέρσεις. Και μάλιστα όταν μιλάμε για Δια…μιλάμε για γεγονότα μεγάλων διαστάσεων.

Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού (0 ° 56 ′) για άλλη μια φορα είναι πιθανό να προκαλέσει αναστάτωση και νευρική ένταση, απροσδόκητα νέα και ειδήσεις μπορεί να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε σχέδια. Ο φυσιολογικός ρυθμός της ζωής επηρεάζεται. Κυβερνοεπιθεσεις είναι πιθανές. Ωστόσο, μπορεί να οδηγήσει σε πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές ανακαλύψεις. Αφυπνίζει τους επιστήμονες σε σχέση με θέματα υγείας.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Έχουμε τον σχηματισμό ενός στελλιουμ αλλα ισως και ενός μέτριου τριγώνου. Το πρώτο κομμάτι στον Αιγόκερω περιέχει την επιβολή δύναμης και χειραγώγησης στους λαούς ενώ το δεύτερο την προσπάθεια ξεπέρασμα δυσκολιών. Οι ελευθερίες δεν θα μας δωθουν πίσω μέχρι να τις πάρουμε εμείς. Είναι μια μορφή μάθησης. Η δυναμική διαδικασία ξεκινά με τα τετράγωνα. Το σημείο της σύγκρουσης είναι (Άρης-Ουρανός)προκαλώντας ένταση ή σύγκρουση και πρέπει να ληφθεί κάποιο είδος απόφασης ή να γίνει μια έντονη προσπάθεια. Η παλιά κατάσταση δεν είναι πλέον αποδεκτή, έχει προκύψει ένα πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί. Κινείτε προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τον ζωδιακό.

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι στην πραγματικότητα στον Αστερισμό του Τοξότη. Δεν υπάρχουν μεγάλα σταθερά αστέρια σε σύνοδο με την νέα σελήνη της 13ης Ιανουαρίου. Αλλά ευθυγραμμίζεται με τον αστερισμό του Αετού. Οι σταθεροί αστέρες όμως στον αστερισμό του Τοξότη προκαλούν πολέμους. Στην αστρολογία, ο Altair προκαλεί κακό και ζημίες και προμηνύει τον κίνδυνο από ερπετά.

Η νέα Σελήνη στον Αστερισμό του Τοξότη φέρνει αισιοδοξία και νέες περιπέτειες στην ζωή μας. Δίνει τον ενθουσιασμό να επεκτείνει τους ορίζοντές σας μέσα από τα ταξίδια και φιλοσοφία η αλλα ενδιαφέροντα. Μια διαφορετική προοπτική έρχεται μέσω της εξερεύνησης και μπορεί να είναι θετικό για τη επιστημονική κοινότητα εάν τελικά θυμηθεί τελικά τους ηθικούς κώδικες που την διέπουν. Αυτό βέβαια είναι μια ιδιαίτερα θετική νέα σελήνη διότι θα μας βοηθήσει να καθορίσουμε τους στόχους μας. Ένα νέο όραμα παρέχει ενθουσιασμό. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, η επίδραση του είναι παρόμοια με εκείνη του Άρη και Δία.

Ο αστερισμός του Αετού λέγεται ότι δίνει μεγάλη φαντασία, έντονα πάθη, βούληση, κυρίαρχο χαρακτήρα, επιρροή σε άλλους, διόραση, έντονο διεισδυτικό μυαλό και ικανότητα χημικής έρευνας. Έχει μια φύση παρόμοια με εκείνη του Άρη και Δία: Μεγάλη υπερηφάνεια, εξαιρετικά φιλελεύθερη φύση, επιβλητική, κοσμοπολίτικη. Συνδέεται με την υπερβολική  φιλοδοξία.

«Ο Αετός, ανεβαίνει στα ύψη, το πουλί του ισχυρού Δία που φέρνει κεραυνούς, είναι ένα πουλί άξιο του Δία και του ουρανού, που διαθέτει με φοβερά όπλα. Αυτό το πουλί φέρνει πίσω τους κεραυνούς που πέταξε ο Δίας και παλεύοντας στους ουρανούς. Αυτός που γεννιέται στη γη την ώρα της ανατολής του, είναι αποφασισμένος να αρπάξει και να λεηλατήσει, θα κερδίσει την μάχη ακόμη και με αιματοχυσία. Δεν θα τραβήξει καμία γραμμή μεταξύ της ειρήνης και του πολέμου, μεταξύ των πολιτών και των εχθρών, και όταν δεν έχει τους άντρες να σκοτώσει, θα εμπλακεί σε σφαγές. Είναι νόμος για τον εαυτό του, και βιάζεται βίαια οπουδήποτε τον φαντάζει. Στα μάτια του θα δεις την περιφρόνηση για ότι αξίζει επαίνους. Ωστόσο, η επιθετικότητά του αν διοχετεύεται σε μια δίκαιη αιτία, η κακία θα μετατραπεί σε αρετή και θα καταφέρει να ολοκληρώσει τους πολέμους και να εμπλουτίσει τη χώρα του με ένδοξους θριάμβους.

Και, δεδομένου ότι ο Αετός δεν ασκεί, αλλά προμηθεύει όπλα, βλέποντας ότι φέρνει πίσω και επαναφέρει στον Δία τις αστραπές και κεραυνούς που έριξε, σε καιρό πολέμου, ένας τέτοιος άνθρωπος θα είναι ο βοηθός ενός βασιλιά ή κάποιου ισχυρού στρατηγού, και η δύναμή του θα του το ανταποδώσει με μια σημαντική υπηρεσία «.

Με τον Ήλιο: Δημόσια τιμή, φήμη, εύνοιες από ανώτερους, πολλούς φίλους και μερικούς ζηλότυπους που προκαλούν προβλήματα μέσω γραφής, κάποια κακή υγεία και απώλειες, κίνδυνος δαγκωμάτων από δηλητηριώδη ζώα.

Με τη Σελήνη: Ενδιαφέρον για μια παράξενη ή αρχαία ανακάλυψη, απογοήτευση και απώλεια περιουσίας και κέρδους, κάποιο κέρδος και προαγωγή, φίλοι γίνονται εχθροί, προβλήματα μέσω εταιρειών ή δημόσιων υποθέσεων, δυσκολίες ή ατυχία στα παιδιά. [Robson *, σελ.135.]

Με τον Ερμή: Πολλές δυσκολίες, ατυχίες και περίεργες εμπειρίες. Απογοήτευση σε μεγάλα ταξίδια, άσχημο για συνεργασία, απώλεια συγγενή υπό περίεργες συνθήκες. [Robson *, σελ.135.]

Με τον Δία: Πραγματικός ή προσποιητός θρησκευτικός ζήλος, υποκρισία, προβλήματα μέσω νομικών και εκκλησιαστικών θεμάτων και με συγγενείς, απογοήτευση για κληρονομιά. [Robson *, σελ.135.]

Με τον Κρόνο: Θλίψη και απογοήτευση, ψυχική διαταραχή που απαιτεί άσυλο ή νοσοκομειακή περίθαλψη και πιθανώς θάνατο εκεί, χωρισμός από την οικογένεια ή τους γονείς, κίνδυνος ατυχήματος που συνεπάγεται αδυναμία εργασίας ή δια βίου πάθηση. [Robson *, σελ.136.]

ουρανός με Mirach: Μη ισορροπημένο μυαλό, μπορεί να διαπράξει έγκλημα σε παραφροσύνη, απόκρυφα συμφέροντα, συνεχείς απογοητεύσεις, κακό για εσωτερικές υποθέσεις, περίεργο ή βίαιο θάνατο. [Robson *, σελ.179.]

Με τον Άρη: Οι κακομεταχειριστές, ταραχές, μανία, κακές συνδέσεις, μπορεί να είναι καταστροφικός

Η νέα σελήνη της 13ης Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά έντονη και περίπλοκη. Η ένταση προέρχεται όχι μόνο από τη σύνδεση της με τον Πλούτωνα αλλά από τις συνόδους και τετράγωνα. Αυτοί οι σχηματισμοί οδηγούν σε μια κρίση που προκύπτει από το συνδυασμό απροσδόκητων αλλαγών και συσσώρευσης απογοήτευσης και έντασης. Η νέα Σελήνη μπορεί να σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε ένα βαθύ πρόβλημα, αλλά η εξέλιξη έρχεται μόνο μέσω της αντιμετώπισης προκλήσεων. Η νέα σελήνη της 13ης Ιανουαρίου θα εχει διάρκεια τέσσερις εβδομάδες έως την νέα σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου. Και η καλύτερη στιγμή για την έναρξη αλλαγών και την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε προβλημάτων είναι, από τις 13 Ιανουαρίου έως την πανσέληνο της 28ης Ιανουαρίου.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Πωσειδωνας/Άρης/Βόρειος δεσμός– ανικανότητα προσαρμογής, δυσαρμονίες με άλλους, απογοήτευση, ανακρίβεια, ψέμα, υπονόμευση.

Δίας/Ωροσκόπος/Σελήνη/Ηλιος/Πλούτωνας– ένα ευχάριστο γεγονός, δημιουργία όμορφου περιβάλλοντος, δημοσιότητα, αναγνώριση

Ερμής/Ωροσκόπος/Κρόνος/Πλούτωνας– η προαγωγή, η πρόοδος, βίαιες φιλονικίες η συζητήσεις, απαγορεύσεις, κάποιος λέει αντίο, ανικανότητα να συζητήσουμε τα όποια προβλήματα, λύπη.

Σελήνη/Πλούτωνας/Ηλιος– εκνευρισμός

Δίας/Ωροσκόπος/Σελήνη/Ηλιος/Πλούτωνας– ένα ευχάριστο γεγονός, η επιρροή σε πολλούς ανθρώπους

Ερμής/Κρόνος/Δίας– επιτυχία μέσω σκληρής εργασίας

Άρης/Δίας/Πωσειδωνας-μια καθυστερημένη γέννα, αποτυχίες, απελπισία, σχέδια χωρίς ελπίδα πραγματοποίησης

Άρης/Κρόνος/Πωσειδωνας- μια σοβαρή απώλεια, ένας μυστηριωδης θάνατος, μια θλιβερή απώλεια, η υπονόμευση της υγείας- ζωτικότητας  από δηλητήρια αέρια η επιδημία

Κρόνος/Ουρανός/Πωσειδωνας– λύπη, στεναχώρια ,εντάσεις, ψευτιά,

Ερμής/Άρης/Ποσειδώνας– διακοπή, φασαρίες, ύπουλη συμπεριφορά, πορεία -μέθοδος που υποσκάπτει άλλους

Κρόνος και Δίας κάθε 20 χρόνια, το «Αστέρι των Μάγων», είναι πλέον εδώ η αλλιώς η Μεγάλη Αλλαγή η Μετάλλαξη, που είχα αναφέρει στα πρώτα κείμενα το 2017. Την τελευταία φορά που αυτοί οι γίγαντες ξεκίνησαν τον κύκλο τους στο στοιχείο του αέρα, ο Τζένκινς Χαν επίσης γύρισε πίσω από τις κατακτήσεις του μεταξιού, επιστρέφοντας στη Μογγολία. Αυτό το θέμα επαναλαμβάνεται στην εποχή μας. Η Κίνα έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο. Το Ισραήλ διαθέτει ένα IC επίσης στον Υδροχόο. Τα έθνη με πλανήτες, γωνίες (1ο, 4ο, 7ο & 10ο) ή και οι ηγέτες με αυτούς στο γενέθλιο χάρτη τους θα επηρεαστούν πιο σημαντικά, αν και ολόκληρος ο Κόσμος θα αναπνέει μαζί με αυτό. Ο αέρας είναι ελαφρύτερος από το Νερό, η μήτρα της Ζωής, αλλά βαρύτερος από τη Φωτιά, η ζωντανή μορφή του Πνεύματος. Ο αέρας, οι άνεμοι ελέγχουν τα κύματα (δηλ. Μεμονωμένες κορυφές) στον Ωκεανό της Ζωής και ανεβάζουν τις φλόγες του Πνεύματος μέσω της συνόδου. Μπαίνουμε σε μια εποχή δικτύωσης πληροφοριών και καινοτομίας. Ότι γεννιέται απαιτεί προσπάθεια.

Οι πόνοι και οι σπασμοί κατά τη γέννηση μειώνονται με ευελιξία, ισορροπία και παράδοση στην άμπωτη και τη ροή της ζωής. Όλες οι γεννήσεις είναι ο θάνατος αυτού που υπήρχε στο παρελθόν: για παράδειγμα η γέννηση. Η εικόνα σταθερού σταυρού είναι προφανής, αντιπροσωπεύει τον αυτοέλεγχο και την πνευματική κεντρικότητα. Κάτω από 3 μοίρες έχουμε χάος στον Κόσμο και πάνω από 27 μοίρες δημιουργείτε ένα προ-χάος καθώς είναι τα πράγματα παίρνουν μια απρόβλεπτη τροπή. Οι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση επιλέγοντας προσεκτικά πού, και σε τι, ξοδεύουν τα χρήματά τους, προληπτικά βήματα για τη διατήρηση της υγείας και την οικοδόμηση ισχυρών ανοσοποιητικών συστημάτων, ερευνώντας τα αντικρουόμενα δεδομένα σχετικά με μάσκες και εγκλεισμούς στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, κάνοντας τις φωνές τους να ακουστούν, βοηθώντας αυτούς που βρίσκονται σε μεγάλη δυσκολία, προετοιμάζοντας σχέδια / προμήθειες για καταστροφές και προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για την κατάρρευση του Εθνικού νομίσματος, των συστημάτων εφοδιασμού και διανομής τροφίμων.

 Αρης/Ουρανός και Έρις σημαίνει μια βίαια επανάσταση, ξαφνική καταστροφή και ξαφνική επίθεση από μυστικούς εχθρούς για τη Αμερική ειδικά. Με τον Ουρανό-Άρη (ταχεία κίνηση), στον Ταύρο (Σταθερή Γη), τετράγωνο προς τον Δία (εκτεταμένο) – Κρόνο (πιεσμένο) – Πλούτωνας (κρυφή υπόγεια δύναμη), μεγάλους σεισμούς, καθώς και επιθέσεις από κρυμμένες πλούσιες κοινωνίες για να ξεδιψάσουν τις διαδηλώσεις. Ο στρατιωτικός (διαστημικός και ναυτικός) πόλεμος είναι πιο πιθανό. Η συγχώνευση Άρη/Ουρανού/Ωροσκόπου υπόσχεται στρατιωτικές, βιομηχανικές και τεχνολογικές καινοτομίες. Πρόκειται για έναν ισχυρό Άρη, όμως που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά. Ο κίνδυνος πυρκαγιάς / εμπρησμού είναι επίσης αυξημένος με drones’ και κατευθυνόμενες λέιζερ στην Καλιφόρνια. Ο Υδροχόος είναι γνωστός ως ανθρωπιστής, φιλικός αλλά εκκεντρικός και ανεξάρτητος. Προσελκύονται στην ψυχική διέγερση μέσω ομαδικών οργανώσεων και είναι αποφασισμένοι. Ο Πλούτωνας θα καταστρέψει, θα εκθέσει, θα ανακυκλώσει ή και θα αναδημιουργήσει.

Στην Αστρομετεωρολογία, είναι γνωστό ότι οι συζεύξεις Δία-Κρόνου συχνά προκαλούν αυξημένη γεωφυσική δραστηριότητα παγκοσμίως, δηλαδή σεισμούς, μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις και αλλα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο Δίας και ο Κρόνος, μαζί, όμως σε σχέση με τη Γη, είναι υπεύθυνοι για την άνοδο και την πτώση εταιρειών, των επιχειρήσεων και των χρηματοπιστωτικών αγορών. Οι διοικητικές αρμοδιότητες καθώς και οι δημόσιες σχέσεις που σχετίζονται με επαγγελματικές λειτουργίες, θα δοκιμαστούν και ανάλογα θα επεκταθούν ή θα συρρικνωθούν ακριβώς όπως η συνοδος Δία-Κρόνου.

Ο αστερισμός του Αετού, όπου ο Δίας και ο Κρόνος ενώνονται, είναι γνωστό ως «πουλί της καταιγίδας» που φέρει μαζί του έναν «κακό αέρα» στην Αστρομετεωρολογία καθώς οι καιρικές συνθήκες της δεκαετίας του 2020 υπόσχονται να είναι ακραίες και ιστορικές. Η δεκαετία του 2020 συνολικά θα ανοίξει ένα εντελώς νέες προκλήσεις παγκοσμίως – με επίκεντρο το κλίμα και ο καιρός. Όταν οι δύο γίγαντες του ηλιακού συστήματος ήταν ορατά συνδεδεμένοι, οι Μογγόλοι είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους προς την κατάκτηση της Ευρώπης. Ένα χρόνο αργότερα, το 1227 ο Τζένκινς Χαν πέθανε.

Όσοι ψήφισαν υπέρ του Μπάιντεν θα μετανιώσουν αργότερα για αυτήν την ψήφο εάν πράγματι εκλεγεί, που δεν νομίζω, όπως είχα αναφέρει από τον Οκτώβριο για πολλούς δυνατούς αστρολογικούς παράγοντες που ανέφερα. Ο βιολογικός πόλεμος είχε ήδη προγραμματιστεί από καιρό από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη για την πλήρη αποσταθεροποίηση, που το είχα αναφέρει ήδη από τις αρχές του 2020, μέσω της Ουρανιαν. Εάν ο Μπάιντεν γίνει ο επόμενος πρόεδρος, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για τα επόμενα τρία κύματα του «ιού». Όμως τα γεγονότα προβλέπουν μια μεγάλη ανατροπή.

Σε μια τέτοια περίπτωση ουτωσι άλλως, θα απομακρυνθεί λόγω της προόδου της ασθένειάς του ή θα πεθάνει στο αξίωμα πριν από το 2024, με την Καμάλα Χάρις να γίνετε Πρόεδρος και ο Θεός να μας βοηθήσει αν συμβεί αυτό. Όμως θα επαναλάβω, είναι η πρώτη φορα που επιμένω ως προς τα αποτελέσματα μιας τέτοιας ψηφοφορίας, βλέποντας ότι ο Τραμπ θα επανεκλεγεί και αυτό θα δημιουργήσει αναταραχή στους κόλπους της Αριστεράς οπου θα εχει καταστροφικές συνέπειες καίγοντας και λεηλατώντας πόλεις. Σε μια τέτοια περίπτωση ο εμφύλιος πόλεμος θα συνεχιστεί, ίσως να υπάρξει μεγαλύτερο κλείσιμο των επιχειρήσεων, τεράστια ανεργία, με ένα τεράστιο αριθμό ατόμων άστεγων και χωρίς χρήματα, αναζητώντας φαγητό και στέγη για τις οικογένειές τους. Οι άνθρωποι που ψήφισαν τον Μπάιντεν θα απογοητευτούν από τις αλλαγές του, σε κάθε περίπτωση και τελικά, θα απομακρυνθεί από το αξίωμα – ίσως να αποκηρύσσεται. Ο Μπάιντεν δεν θα καταλάβει πλέον την προεδρική έδρα είτε λόγω της αδυναμίας του να διευθύνει τη χώρα, του θανάτου ή μιας δολοφονίας. Δεν είναι σαφές αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι η Καμάλα Χάρις θα γίνει πρόεδρος ωστόσο, το περίεργο είναι ότι δεν την προβλέπω ως Πρόεδρο – ποτέ!

Η χρήση ενός βιολογικού όπλου, το οποίο περιέχει την εξάπλωση της νόσου θα παρουσιάσει σημαντικές ηθικές, πολιτικές, πολιτιστικές, λειτουργικές και νομικές προκλήσεις.

Στο Dark Winter, ορισμένα μέλη συμβούλευαν την επιβολή γεωγραφικών καραντίνων γύρω από τις πληγείσες περιοχές, αλλά οι συνέπειες αυτών των μέτρων (π.χ. διακοπή της κανονικής ροής φαρμάκων, τροφίμων και ενεργειακών προμηθειών και άλλων κρίσιμων αναγκών) δεν ήταν κατανοητές στην αρχή. Στο τέλος, δεν είναι σαφές εάν τέτοια δρακόντεια μέτρα θα οδηγούσαν σε πιο αποτελεσματική διακοπή της εξάπλωσης των ασθενειών. Επιπλέον, η κατανομή σπάνιων πόρων απαιτούσε κάποιο βαθμό κατανομής, δημιουργώντας σύγκρουση και σημαντική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων που εκπροσωπούν ανταγωνιστικά συμφέροντα.

Το Dark Winter αποκάλυψε ότι η διαχείριση πληροφοριών και η επικοινωνία (π.χ., η αποτελεσματική αντιμετώπιση του Τύπου, η επικοινωνία με τους πολίτες, η διατήρηση των ροών πληροφοριών που είναι απαραίτητες για τη διοίκηση και τον έλεγχο σε όλα τα θεσμικά επίπεδα) θα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο στη διαχείριση κρίσεων / συνεπειών. Για παράδειγμα, οι συμμετέχοντες ανησυχούσαν ότι δεν θα ήταν δυνατόν να επιβληθούν βίαια εμβόλια ή ταξιδιωτικοί περιορισμοί σε μεγάλες ομάδες του πληθυσμού χωρίς τη γενική τους συνεργασία. Για να αποκτήσει αυτή τη συνεργασία, ο Πρόεδρος και άλλοι ηγέτες στο Dark Winter αναγνώρισαν τη σημασία να πείσουν τους ψηφοφόρους τους ότι υπήρχε δικαιοσύνη στη διανομή εμβολίων και άλλων σπάνιων πόρων ότι τα μέτρα περιορισμού των ασθενειών ήταν για το γενικό καλό της κοινωνίας ότι ελήφθησαν όλα τα πιθανά μέτρα για την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης της νόσου, και ότι η κυβέρνηση παρέμεινε σταθερά υπό τον έλεγχο παρά την αυξανόμενη επιδημία. Βεβαία η πλανητική εικόνα της ηλιακής έκλειψης Δεκεμβρίου σήμαινε ακόμα πολύ περισσότερα, προφανώς φέρνοντας αποκαλύψεις στο μέλλον όχι μόνο για το σημερινό φιάσκο των εμβολίων, αλλά γενικότερα θα φέρει στην επιφάνεια  αποκαλύψεις, από το βαθύ παρελθόν, δηλαδή από τότε που ανακαλυφτήκαν, δημιουργώντας πραγματικό κομφούζιο παγκοσμίως, όμως το χάος δημιουργεί νέες ανακαλύψεις στην συνέχεια.

Ολα αυτά βέβαια θα οδηγήσουν σε τελείως διαφορετικά πράγματα, ένα εντελώς καινούργιο μονοπάτι, αν τελικά η ανθρωπότητα μπορέσει να δει πραγματικά. Αν ναι, τότε θα σβήσουμε ότι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για την ιατρική. Μια νέα ενέργεια θα κάνει την εμφάνιση της, μια τελείως υπερβατική τεχνική. Οι ρίζες τις είναι πίσω στην εποχή του Ιπποκράτη, που κατά καιρούς από κάποιους άξιους μελετητές την δεκαετία του 30 και του 60, μελετήθηκαν και πάλι στα εργαστήρια. Πιστεύουμε κάποια στιγμή να τους αφήσουν, όμως θα προηγηθεί ένας αγώνας και εκεί. Ο άνθρωπος όμως είναι ον πνευματικό, ενεργειακό, αστροφυσικό σώμα και όχι αριθμός και σκουπίδι.

Τη δεκαετία του 1970, τα Indigo ή Generation X εχει την έμφυτη γνώση, όταν εισέβαλε την δεκαετία του 70 στον πλανήτη σηματοδότησε την πρώτη πνευματική επανάσταση. Τώρα, ενήλικες, ως ταλαντούχα παιδιά, είναι σε μια σαφή αποστολή να προκαλέσουν και να αλλάξουν την πραγματικότητα. Πέρα από την ψυχική συνειδητοποίηση, είναι πολύ καθοδηγημένοι και δημιουργικοί με μια αντίληψη που βλέπει μέσα από τους καθιερωμένους κανόνες της κοινωνίας. Πράγματι, παλαιές ψυχές, η αποστολή τους είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένη για να ταρακουνήσει τον σύγχρονο κόσμο και να ανοίξει το δρόμο για τις μελλοντικές γενιές να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ειρήνη και αρμονία για όλους, με Πλουτωνα στον Ζυγό. Οι Millennials είναι πολύ διαφορετικοί από οποιαδήποτε γενιά και έχουν χαρακτηριστεί «η γενιά μου». Άρχισαν να ενσαρκώνονται εδώ πριν από είκοσι χρόνια. Είναι δυστυχώς, ναρκισσιστές και εγωκεντρικοί, και σε ορισμένες περιπτώσεις παραείναι.

Επειδή είναι τόσο συνδεδεμένοι με τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές τους, επηρεάζονται από αυτά που βλέπουν και ακούνε στα κοινωνικά μέσα. Με άλλα λόγια, είναι οι Λεμμινοι της γενιάς μας. Πολλοί από τους Millennials διαμαρτύρονται τώρα, είναι θυμωμένοι για την πολιτική, για την αστυνομία, για τη μισαλλοδοξία, για την κακοποίηση, και ο μόνος τρόπος που θεωρούν κατάλληλο για να μεταδώσουν το μήνυμά τους είναι ο θυμός και η βία. Φυσικά, δεν αισθάνονται όλοι το ίδιο καθώς πήραν μέρος και σε ειρηνικές διαμαρτυρίες σε μεγάλες πόλεις. Εκείνοι που πιστεύουν ότι η βία είναι ο μόνος τρόπος για να επιφέρει αλλαγή έχουν ένα δύσκολο μάθημα να μάθουν ότι δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί με αρνητικούς τρόπους. Μεγάλος αριθμός νέων φαίνεται να δείχνει έλλειψη συμπόνιας για τις ατυχίες των άλλων. Στην πραγματικότητα, μερικοί κοροϊδεύουν αυτούς με προβλήματα υγείας και αναπηρίες.

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν ότι αυτό που κάνουν στους άλλους, τι σκέφτονται και τι λένε, θα επανέλθουν σε αυτούς είτε σε αυτήν τη ζωή είτε στην επόμενη. Ονομάζεται Κάρμα, ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος. Είναι το Κοσμικό Μπούμερανγκ σαν και αυτό που ζήσαμε το 2020 και θα ζούμε ακόμα πολύ παρελθοντικών λαθών, καθώς μια πυραμίδα εξουσίας αιώνων καταρρέει! Μελέτες έχουν δείξει ότι οι Millennials πιστεύουν στον Θεό, αλλά δεν ασκούν καμία θρησκεία ή πνευματικότητα. Μερικοί εξερευνούν τη σκοτεινή πλευρά και συμμετέχουν σε αποκρυφιστικές πρακτικές που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Ίσως επειδή δεν πιστεύουν σε τίποτα – είναι μια μορφή μηδενισμού. Έχουν ρυθμιστεί από βίαια βιντεοπαιχνίδια και ταινίες που τους μπερδεύουν στο περιβάλλον τους και σε παγκόσμια γεγονότα. Ακόμα πιο τρομακτικό είναι τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα και τα οπιοειδή που συνταγογραφούνται ελεύθερα από γιατρούς σε πολλές χώρες.

Αυτό είναι ανησυχητικό! Τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν άτομα με σοβαρή κατάθλιψη, αλλά όμως υπάρχουν παρενέργειες της μακροχρόνιας χρήσης. Έχω δει φίλους να γίνονται ζόμπι χωρίς συναισθήματα και αυτό είναι ένα σενάριο που απορρέει από την έκλειψη Ηλιου της Δεκεμβρίου αν καθίσεις πραγματικά και σκεφτείς την εικόνα της, χωρίς να παπαγαλίζεις τυποποιημένες ερμηνείες. Το έτος 2027, ίσως να υπάρξει ένα νέο κάποιο είδος γρίπης που θα πάρει πολλές ζωές. Όπως επίσης αυτό μπορεί να συμβεί και με τον Κρόνο στους Ιχθείς. Βέβαια εκεί θα συμβούν και πολλά αλλα στην 7η τέχνη .Ισως η τέχνη που ξέρουμε να πάψει να υφίσταται υπό αυτή την μορφή για να αναγεννηθεί στην συνέχεια με διαφορετικούς τρόπους και να έχουμε νέα είδη καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλα τα επίπεδα της, όπως για παράδειγμα η τηλεόραση δεν θα είναι αυτή που είναι αλλα κάτι άλλο θα την αντικαταστήσει, το τραγούδι, το θέατρο, ο κινηματογράφος, είναι πράγματα που κλείνουν έναν ολόκληρο κύκλο ζωής για 1 αιώνα και βάλε.

Οι εξισώσεις που μου έκαναν εντύπωση από τις αρχές του 2020 ήταν οι εξής…

Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Neptune/Hades = «Έλλειψη αέρα.»

«Καταστροφές νερού. Ρύπανση των υδάτων. Χρησιμοποιώντας ύπνωση ή φάρμακα για να μπείτε βαθιά στο υποσυνείδητο για θεραπευτικούς σκοπούς. Οπισθοδρόμηση στο παρελθόν.»

NE / HA = SU / AR

Ευαισθησία

βυθίζομαι

μολυσμένο νερό ή αέρας

κίνδυνος ή ζημιά λόγω νερού

έλλειψη νερού ή αέρα

Alfred Witte: Έλλειψη αέρα. Φθορά. Πλημμύρες Παλιρροϊκά κύματα. Αδυναμία, κίνδυνος μόλυνσης. Κίνδυνος καταστροφής του σώματος. Θάνατος από πνιγμό. Θαλάσσια ταξίδια.

Αυτά βέβαια τα έχω αναφέρει παρα πολλές φορές τουλάχιστον μπας και ο κόσμος αφυπνιστεί και πάψει να μασά το σανό που του ρίχνουν συνέχεια.

Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι γνωρίζουν τι έρχεται και θέλουν να είμαστε προετοιμασμένοι για το «Dark Winter» ή το Global Reset. Αυτό μπορεί να συμβεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το πώς φαίνεται το τρέχον νομισματικό σύστημα. Αφού λοιπόν το χρέος, εχει φτάσει στο ταβάνι, οι ηγέτες του κόσμου στρέφονται προς την επαναφορά νομίσματος για να επανατοποθετήσουν το σύστημα. Στην ουσία βέβαια οι μάσκες, που τόσο πολύ τρελαίνονται όλοι, εξυπηρετούν τον ψυχολογικά καθησυχασμό του πληθυσμού ότι μπορούν να επιβιώσουν από την πανδημία. Είναι υποτίθεται η προστασία σας από ό, τι έχει προγραμματιστεί για το Dark Winter.

Προβλέπω ότι ίσως το ενεργειακό δίκτυο είτε το Διαδίκτυο να πέφτει από μια δυνατή ηλιακή έκλαμψη ή τρομοκρατική επίθεση.

Το 2021, προβλέπω άλλη μια χρονιά φρικτών πυρκαγιών σε όλο τον κόσμο και πάλι ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, και άλλες πολιτείες, τη Βραζιλία και την Αυστραλία. Προτρέπω όλους εσάς που ζείτε σε δασικές περιοχές να προσέχετε με το πρώτο σημάδι πυρκαγιών στην περιοχή σας. Οι νέες αυτές πυρκαγιές θα έχουν τεράστια ταχύτητα και όλα θα καίγονται όλο και πιο γρήγορα, αφήνοντας λίγο χρόνο για να ξεφύγουμε.

Παρόλο που το θέμα με την ακίνητη περιουσία θα υποφέρει ακόμα, η φούσκα μπορεί να ξεσπάσει μέχρι το τέλος του 2021. Το 2021 είναι το 5 όπως είχα αναλύσει στην αριθμολογία και οι λέξεις-κλειδιά για αυτό το έτος θα είναι η επικοινωνία, οι αποφάσεις και η δραματική αλλαγή. Θα είναι μια ανησυχητική χρονιά για τους περισσότερους. Περιμένετε το αναπάντεχο.

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021- Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗ /ΟΥΡΑΝΟΥ KAI H ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ

Η συνοδος Άρη/Ουρανού στον Ταύρο, σε έξαρση, στις 20 Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που θα είναι γεμάτο από ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και δυσαρέσκεια. Στην Αφρική θα υπάρχουν συγκρούσεις και εμφύλιος πόλεμος στην Αλγερία, Καμερούν, Τσαντ, Κονγκό, την Αιθιοπία, τη Λιβύη, το Μάλι, τη Μοζαμβίκη, τον Νίγηρα, τη Νιγηρία, τη Σομαλία και το Νότιο Σουδάν. Στην Νότια Αμερική υπάρχει σύγκρουση στην Κολομβία και το Περού.

Στην Ασία-Ειρηνικό, οι ζώνες σύγκρουσης είναι το Αφγανιστάν, η Ινδία, το Πακιστάν, το Κασμίρ, η Ινδονησία, η Μιανμάρ, οι Φιλιππίνες και η Ταϊλάνδη. (το 2020 είχα πει για την ανάμειξη πολλών κρατών σε σύγκρουση)

Στην Ευρώπη υπάρχουν συγκρούσεις στην Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Και η Αίγυπτος, το Ιράν, το Ιράκ, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Συρία, η Τουρκία και η Υεμένη είναι τα σημεία σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

Θα υπάρχουν συνεχιζόμενα κινήματα διαμαρτυρίας στην Αμερική, την Αρμενία, τη Λευκορωσία, τη Βουλγαρία, τη Χιλή, τη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδονησία, το Ιράκ, τον Λίβανο, τη Νικαράγουα, τη Νιγηρία, το Περού, τις Φιλιππίνες, την Πολωνία, το Σουδάν, την Ταϊλάνδη και τη Βενεζουέλα. Η συνοδος τον Ιανουάριο θα δημιουργήσει σύγκρουση και αναταραχή ενώ αναμένεται να ξεσπάσει ξαφνικά με απρόβλεπτες συνέπειες (Ουρανός).

Η συνοδος προβλέπει ένα ή δύο σημαντικά γεγονότα παγκόσμιας-διεθνούς σημασίας και ένα γεγονός εθνικής σημασίας για μεμονωμένες χώρες. Δείχνει τα καθημερινά ζητήματα και τους ανθρώπους που επηρεάζονται από τις συγκρούσεις, τις συγκρούσεις, τη βιασύνη, τη διακοπή, την αναταραχή, τις απροσδόκητες εξελίξεις και τις απότομες αλλαγές.

Ο Ήλιος (κυβερνήσεις και ηγέτες του κόσμου), ο Δίας (οικονομικά, νομικά ζητήματα και θρησκεία) και ο Κρόνος (covid-19, ζητήματα επιχειρήσεων και ασφάλειας) τετραγωνίζουν την σύνοδο Άρη-Ουρανού. Η περίοδος πρόγνωσης είναι από 25 Δεκεμβρίου 2020 – 13 Φεβρουαρίου 2021. Ο Ιανουάριος 2020 θα είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας και ενώ τα διεθνή μέσα θα επικεντρωθούν στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα κάθε χώρα θα ασχοληθεί με τα δικά της. Ας ρίξουμε μια ματιά στον παγκόσμιο χάρτη.

Τα Φίτζι έχουν τη σύνοδο Άρη/Ουρανού στον 2ο οικο (οικονομικά) που υποδηλώνει ένα σημαντικό οικονομικό πρόβλημα και ριζικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομική πολιτική. Αλλά με τον Ήλιο, Δία και Κρόνο στον 11 οικο το κοινοβούλιο των Φίτζι δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα που θα συνδεθούν με μια οικονομική-πολιτική κρίση.

Η Αυστραλία υπό τη επιρροή της συνόδου ίσως να αφορά μια διαμάχη με μια γειτονική χωρα, ίσως την (Κίνα;) ένα συγκλονιστικό ατύχημα ή και καταστροφή · αναταραχή στους δρόμους · βία στο δρόμο · ένα σκάνδαλο κατασκοπίας.

*Η Νέα Ζηλανδία υπό τη επιρροή της συνόδου ίσως να συνδεθεί με ένα μεγάλο ατύχημα, (πυρηνική καταστροφή;), σεισμό ή καιρικό περιστατικό. Οι μεταφορές και οι επικοινωνίες διακόπτονται και τα σπίτια καταστρέφονται. Υπάρχει δυσκολία και ταλαιπωρία για τα άτομα με πολλά θύματα και θανάτους. Ο 4ος οίκος κυβερνά τη γη, τα εδάφη και τους φυσικούς πόρους και αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία οι κυβερνήσεις αγωνίζονται. Άρης και Ουρανός μπορούν να σηματοδοτήσουν μια εδαφική διαμάχη ή και κλιμάκωση των συγκρούσεων για εδάφη και φυσικούς πόρους. Η Νότιος και η Βόρεια Κορέα και οι Φιλιππίνες επηρεάζονται με τον ίδιο τρόπο.

*Η Κίνα έχει την σύνοδο φαίνεται να αντιμετωπίζει σημαντικά χρηματοοικονομικά προβλήματα. Κραχ και συντριβή στο χρηματιστήριο, ένα μεγάλο ατύχημα με παιδιά  ή πυρκαγιά σε σχολείο. Τα παιδιά και τα σχολεία ίσως να είναι δημοφιλή σημεία εστίασης του ιού. Το 2020 ήταν μια κακή χρονιά για την χωρα του Δράκου λίγο πριν μπούμε στην χρονια του Αρουραίου.

Η Ινδονησία, Μιανμάρ, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη επηρεάζονται κατά τον ίδιο τρόπο όπως η Κίνα. Αλλωστε το 2021 είναι χρονια μετάλλου. Στην κινεζική φιλοσοφία, το μέταλλο ή ο χρυσός είναι η παρακμή της ύλης ή το στάδιο παρακμής. Το μέταλλο έχει Γιν χαρακτήρα, η κίνησή του είναι προς τα μέσα και η ενέργειά του συστέλλεται. Συνδέεται με το φθινόπωρο, τη δύση, τα γηρατειά, τον πλανήτη Κρόνο, το λευκό χρώμα, τον ξηρό καιρό και τη Λευκή Τίγρη. Τα αρχέτυπα μέταλλα είναι ασήμι και χρυσό.

Στην κινεζική ταοϊστική σκέψη, τα μεταλλικά χαρακτηριστικά θεωρούνται η σταθερότητα, ακαμψία, επιμονή, δύναμη και αποφασιστικότητα. Το μεταλλικό πρόσωπο είναι ελεγκτικό, φιλόδοξο, ισχυρό και θέτει τους τρόπους του καθώς το μέταλλο είναι πολύ δυνατό. Είναι ανεξάρτητοι και προτιμούν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους μόνοι τους. Το μεταλλικό πρόσωπο είναι επίσης σοφό, προσανατολισμένο στις επιχειρήσεις και καλό στην οργάνωση και τη σταθερότητα. Ακριβώς όπως το μέταλλο μπορεί να είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού, το μεταλλικό πρόσωπο έχει ισχυρές παρορμήσεις και δημιουργικές δυνάμεις και μπορεί να επιφέρει αλλαγές και μετασχηματισμούς για όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους. Το μεταλλικό πρόσωπο είναι υπομονετικό, καθώς και καλό άτομο με ισχυρή βούληση.

Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το μέταλλο κυβερνά τον πνεύμονα και το παχύ έντερο, τη μύτη και το δέρμα. Το αρνητικό συναίσθημα που σχετίζεται με το μέταλλο είναι η θλίψη, ενώ το θετικό συναίσθημα είναι το θάρρος.

Η Ινδία έχει την σύνοδο Άρη-Ουρανού-Σελήνης στον 6ο οικο της (ασθένεια, επιδημία covid-19, εργασία, εργαζόμενοι, τρόφιμα, στρατός και αστυνομία). Ηλιος, Δίας και Κρόνος, βρίσκονται στον 3ο οικο (μεταφορές, γειτονικά κράτη, επικοινωνία, εξωτερική πολιτική, το ίδιο το Πακιστάν και η Κίνα).

Ισως υπάρξει έξαρση του covid-19, απεργίες, αναταραχές, πυρκαγιές και ξαφνικής έκρηξης βίας με το Πακιστάν ή την Κίνα σε παραμεθόριες περιοχές και στο Κασμίρ. (Ο Ουρανός είναι ο βασικός κυβερνήτης του 4ου οίκου – γη και εδάφη – και ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του 1ου οίκου – οι άνθρωποι και η υγεία τους.) Η Ινδία βρίσκεται σε μάχη. Ο Μόντι αυξάνει την κυριαρχία του. Οι έλεγχοι και ισορροπίες διαβρώνονται. Η αναταραχή είναι έντονη και θα υπάρξει κλιμάκωση. Το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και η Σρι Λάνκα έχουν την σύνοδο επίσης στον 6ο οικο (στρατός).

***Εξαιρετικά σημαντική η συνοδος Άρη/Ουρανού στον χάρτη του Ιράν– 21 Ιανουαρίου – Τεχεράνη)

Ο 4ος οίκος και ο 7ος οίκος (πόλεμος, συγκρούσεις και εχθροί) και ο 10ος, η διοίκηση δείχνουν σημαντικές συγκρούσεις, διαφωνίες και προβλήματα. Η συνοδος Σελήνης/Άρη/Ουρανού βρίσκεται στον 7ο οικο (εχθροί και πόλεμος) και ο Ήλιος, Δίας και Κρόνος βρίσκονται στον 4ο οικο (γη, σπίτια, κτίρια και πόλεις).Μια χώρα μπαίνει σε πόλεμο μόνο όταν ο 7ος οίκος διεγείρεται έντονα και με την σύνοδο Άρη-Ουρανού υπάρχει μια βίαιη πρόκληση από έναν εχθρό που μπορεί να πυροδοτήσει μια επίθεση εκδίκησης ή να δηλώσει πόλεμο.

***Η Αμερική και το Ισραήλ είναι εχθροί του Ιράν και τα σημάδια στον ουρανό τον Ιανουάριο του 2020 είναι επικίνδυνα. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ έως τις 20 Ιανουαρίου 2021.Αυτο βεβαία επιβεβαιώνει τον χάρτη της έκλειψης του Δεκεμβριου,2020.

27 Νοεμβρίου 2020: Ο Μοχσέν Φαχριζαντέχ, ένας Ιρανός επιστήμονας που υποψιάζεται ότι η Δύση ότι ήταν ο εγκέφαλος σε ένα ένα μυστικό πυρηνικό πρόγραμμα, σκοτώθηκε από ένοπλους δολοφόνους κοντά στην Τεχεράνη. Το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ. Ο προοδευτικός Ουρανός ημιτετραγωνιζε τον Άρη / Ουρανό και ο προοδευτικός Ήλιος παράλληλα με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον κύκλο του Ήλιου.

Η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αίγυπτος, το Ιράκ, το Ισραήλ, η Παλαιστίνη, η Σαουδική Αραβία, ο Λίβανος, η Συρία, η Τουρκία, το Κουβέιτ, η Υεμένη, η Νότια Αφρική, η Αιθιοπία, η Σομαλία και η Ζιμπάμπουε έχουν τον Άρη και τον Ουρανό στον 7 οικο. Εκρηκτική επιθετικότητα διαφορές και συγκρούσεις ορίζουν τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή που πρόκειται να κλιμακωθούν.

***Η Ρωσία υπό τη επιρροή της συνόδου ίσως να αυξηθούν οι θάνατοι που οφείλονται στο covid-19, τη βία, τον πόλεμο, τα ατυχήματα, τις πυρκαγιές, τις φυσικές καταστροφές ή τις ακραίες (κρύες) καιρικές συνθήκες.

***Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Λιβύη, η Αλγερία και η Νιγηρία έχουν τον Άρη και τον Ουρανό στον 8ο οικο. Η οικονομική ύφεση ως συνέπεια του covid-19 ξαναβάζει τις χώρες αυτές στον μονοπάτι για μια κρίση χρέους. Υπόψιν ότι στην φετινή ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος πραγματοποιείται υπό την επιρροή της συνόδου στον 8ο οικο της η όποια στο παρελθόν εχει χρεοκοπήσει με την ιδια σύνοδο. Ο 8ος οίκος θυμίζω ρυθμίζει τους φόρους, το χρέος και τα οικονομικά και με πολλές χώρες της Ευρωζώνης, (διαμάχες χρέους και ριζικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο με τον οποίο η ΕΕ χειρίζεται τα κοινά της οικονομικά).Αυτά θα τα πούμε σύντομα σε ξεχωριστό κείμενο, η Ελλάδα χρεοκόπει ενώ ταυτόχρονα το πολιτικό της σύστημα θα σείεται στην κυριολεξία.

Το Ηνωμένο Βασίλειο υπό τη επιρροή της συνόδου ίσως να πυροδοτήσει μια αλυσίδα γεγονότων. Στις 31 Δεκεμβρίου 2020, οι διαπραγματεύσεις για το Brexit τελείωσαν οριστικά και η Βρετανία αποχωρεί πλέον από την ΕΕ. αλλα στις 4 Ιανουαρίου 2021 έχει προγραμματιστεί να εκδώσει την απόφασή της σχετικά με την υπόθεση του Julian Assange στην Αμερική (δεσμοί στον άξονα εξωτερικής πολιτικής). Ομως όπως είχα πει για 2 χρονια περίπου η οικονομία της και η ηγεσία της θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα και αυτό δεν αλλάζει, άσχετα να καθυστέρησε το Brexit. Ο Δίας/Κρόνος στον Υδροχόο απέναντι από τον γενέθλιο Δία της στον Λέοντα Ισως να σημαίνει το τέλος της Ελισαβετιανής εποχής.

Η Ισπανία, η Λιβερία, η Γκάμπια, το Μάλι και η Σενεγάλη έχουν τον Άρη/Ουρανό στον 9ο οικο. Η συνοδος Άρη/Ουρανού θα επηρεάσει την διοίκηση Μπολσοναρο στη Βραζιλία. Ηλιος, Δίας και Κρόνος προβλέπει επιθετική δράση από την κυβέρνηση της Βραζιλίας. Μια βίαιη, ξαφνική αλλαγή στην ηγεσία ή και ξαφνικές αλλαγές στην κυβερνητική πολιτική. Υπάρχει εκτεταμένη κοινωνική δυσαρέσκεια που θα μπορούσε εύκολα να ξεσπάσει σε βίαιες διαμαρτυρίες. Η πολύπαθης Αργεντινή επηρεάζεται επίσης κατά τον ίδιο τρόπο.

Στην Ουάσιγκτον, η συνοδος Άρη/Ουρανού παρουσιάζει ένα μάλλον θυμωμένο  και επιθετικό Κογκρέσο που πρόκειται να αντιμετωπίζει μια ξαφνική και ταχέως αναπτυσσόμενη κατάσταση σύγκρουσης. Ο χάρτης της δείχνει ότι ήδη εχει μπει σε τροχιά μια άκρως επικίνδυνης φάσης. Δίνει έμφαση στο Ιράν και τους συμμάχους του εδώ και μήνες. Το τι θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ ο καθένας μπορεί να φαντάζετε το απίθανο. Εάν η Τεχεράνη κάνει αντίποινα για τη δολοφονία του Mohsen Fakhrizadeh πριν από τις 20 Ιανουαρίου, ημερομηνία ορκωμοσίας, ο Τραμπ δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί στην εκτόξευση πυραύλων προς στο Ιράν.(Από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2021, ο χάρτης της Αμερικής επηρεάζετε δυνατά από την σύνοδο Άρη/Ουρανού – σύγκρουση, πόλεμος και εχθροί).

Από την άλλη έδωσε την έγκρισή του στα εμβόλια Pfizer-BionTech και Moderna πριν από τις 25 Δεκεμβρίου 2020. Όμως, αν τα πράγματα γίνουν βιαστικά τον Ιανουάριο του 2021, αναμένονται απροσδόκητες ανατροπές και προβλήματα και μεγάλες ατυχίες.

Ο Καναδάς, η Κούβα, η Χιλή, το Περού και η Βενεζουέλα. Το Μεξικό η συνοδος προβλέπει ταραχές και υψηλή εγκληματικότητα.Η βία μαστίζει το Μεξικό εδώ και χρόνια. Πολλοί εγκληματίες του Μεξικού και διεφθαρμένοι αξιωματούχοι κρύβονται στις ΗΠΑ και το νοσοκομειακό σύστημα του Μεξικού έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία του κοροναϊού.

Στις 20 Ιανουαρίου 2021, η συνοδος Άρη/ Ουρανού, είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη – κόκκινη γραμμή έντονης προειδοποίησης – εδώ στη Γη. Η διαμάχη, η σύγκρουση, η αναταραχή και η βία που τείνουν να συμβούν θα εκραγούν με κατακλυσμικά ξαφνικά γεγονότα.

Αυτές οι συζεύξεις Άρη-Ουρανού στον ουρανό εμφανίζονται περίπου κάθε δύο χρόνια και ενώ αυξάνουν το επίπεδο κινδύνου και προειδοποιούν για καταστροφικές καταστάσεις που ο κόσμος θα αντιμετωπίσει. Η συγκεκριμένη είναι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. γιατί …;;; Άρης και Ουρανός θα τετραγωνίζουν τον (εμπόδιο-σύγκρουση) Ήλιο, Δία, και Κρόνο και τον Ποσειδώνα στην μεση. Αυτό αποκαλύπτει ότι η διαμάχη, οι συγκρούσεις και οι ταραχές που υπογράφουν ο Άρης και ο Ουρανός εμπλέκουν και επηρεάζουν κυβερνήσεις και ηγέτες του κόσμου (Ήλιος), τους κοινούς ανθρώπους (Σελήνη), τα οικονομικά, τα νομικά ζητήματα και τη θρησκεία (Δίας), την πανδημία, τις επιχειρήσεις και την ασφάλεια (Κρόνος),το πετρέλαιο και την αεροπορία (Ποσειδώνας). Ο συνδυασμός Σελήνης Άρης και Ουρανού δείχνει ότι οι άμαχοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε γεγονότα καθώς εκτυλίσσονται.

Τονίζουμε ότι η συνοδος Άρης-Ουρανού δεν αναγγέλλει αναπόφευκτα γεγονότα. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκτοξεύσει πυραύλους στο Ιράν. Μια επανάσταση στην Αίγυπτο θα ανατρέψει την κυβέρνηση; ή ένας βομβιστής αυτοκτονίας θα σκοτώσει 45 άτομα στη Σομαλία ή η βαρβαρότητα της αστυνομίας θα πυροδοτήσει διαμαρτυρίες σε ολόκληρη την Αμερική ή η Ρωσία θα εισβάλει στην Ουκρανία. Ο Ιανουάριος του 2021 δημιουργεί το περιβάλλον που είναι αρκετά ώριμο για ανεξέλεγκτες εκρήξεις και συγκρούσεις. Έτσι, πόλεμοι, επιθέσεις πυραύλων, ριζοσπαστική αναστάτωση, κοινωνική αναταραχή, βίαιες διαμαρτυρίες, εξεγέρσεις ανθρώπων και αστυνόμευση θα είναι εξαιρετικά υψηλά φαινόμενα.

Ο συνδυασμός Άρης-Ουρανού προβλέπει πόλεμο, σύγκρουση, επιθετική δύναμη, ριζοσπαστική δράση, πυραύλους, βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, εξτρεμιστική βία, καταπολέμηση της ελευθερίας, εκρηκτικές καταστάσεις, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ξαφνικές διαταραχές, απερίσκεπτη διακοπή, βίαιη αλλαγή, μίσος, φυλετικές εντάσεις / βία , βίαιες αναταραχές, διαδηλώσεις, διαδηλώσεις, εξεγέρσεις, επαναστάσεις, εκρήξεις, πυροβολισμούς, ατυχήματα, τροχαία ατυχήματα, πυρκαγιές και συγκλονιστικές εκθέσεις. Ο Άρης αισθάνεται επιθετικός, ανταγωνιστικός, πολεμιστής, θυμωμένος, σκληρός, βάναυσος, άγριος, ανυπόμονος, βιαστικός και απερίσκεπτος. Οδηγείται από μίσος και μίσος. Ο Ουρανός είναι αποδιοργανωτικός, επαναστατικός, παράλογος, ακραίος, παράξενος, περίεργος, απρόβλεπτος και εφευρετικός. Οδηγείται από δυσαρέσκεια και καινοτομία.

Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται οι στρατιώτες, στρατός, στρατιωτικό προσωπικό, πολιτοφυλακές, αστυνομία, εξτρεμιστές, ριζοσπαστικοί πολιτικοί ηγέτες, διαδηλωτές, μεταρρυθμιστές, πυροσβέστες, γιατροί, εργαζόμενοι σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, κοινότητα LGBTQI, επικίνδυνες τεχνολογίες, βόμβες και όπλα.

Άρης-Ουρανός και covid-19

Τον Ιανουάριο του 2021 είναι χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο και ενώ τα εμβόλια έχουν αναπτυχθεί, η πιθανότητα ενός δεύτερου, τρίτου ή τέταρτου κύματος μολύνσεων και θανάτων από κοροναϊούς σε ορισμένες χώρες είναι πολύ υψηλή. Ο Άρης είναι ο πλανήτης παραγωγής και η ενέργειά του ασχολείται με την κατασκευή εμβολίων κοραναϊού για έναν κόσμο που είναι απελπισμένος για ανακούφιση από το covid-19. Υπάρχει ένας αγώνας για να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, αλλά η συνοδος Άρη/Ουρανού τον Ιανουάριο του 2021 τείνει έντονα προς σημαντικές δυσλειτουργίες – απροσδόκητα ατυχήματα και ατυχή γεγονότα – ίσως σχετικά με την κυκλοφορία του εμβολίου. Η ταχύτητα και η βιασύνη (Άρης) μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες (Ουρανός) σε όλο τον κόσμο θα υπάρξει μια επιδημία παραπληροφόρησης και διαμαρτυριών κατά των εμβολίων.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για την Ελλάδα δείχνει μια προδιάθεση για νέους πολίτικους σχηματισμούς και συνεργασίες αλλα και σηαμντικες εξελιξεις απο μια σειρα αλυσιδωτων γεγονοτων που θα δημιουρηθουν. Γίνεται μια προσπάθεια ανοίγματος της οικονομίας και των περιορισμών όμως στην πραγματικότητα η νέα σελήνη θα δημιουργήσει σοβαρα προβλήματα, αφόρητη πίεση στην οικονομία της χώρας και αδυναμία να ανταπεξελθει στις πιεσεις καθως τα χρηματηστηρια θα καταρρεουν σε παγκοσμιο επιπεδο, αλλα και γενικοτερα απο τις παγκοσμιες εξελιξεις. Δίας στον Υδροχόο κατά τα μεσα Ιανουαρίου, συγκεκριμένα στις 18 του μηνα θα δημιουργήσει την πρώτη σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδος και από εκεί και ύστερα δεν θα αφήσει περιθώρια επίλογων καθώς θα φέρει συγκρούσεις και αστάθεια ενώ στις 25 Ιανουαρίου ο Κρόνος σχηματίζει οψη συνόδου με το ζενίθ της στον Υδροχόο δειχνωντας την αντιστροφη μετρηση . Ισως αυτή τη χρονική περίοδο η κυβέρνησή να υπερτίμα κάποιες καταστάσεις και φαίνεται να είναι σίγουρη για την διαχείριση των πράγματων.Ο Κρονος θα δημιουργησει ασφυκτικη πιεση και ακραιες πολιτικες καταστασεις.

Μπορεί το επίκεντρο να είναι η πανδημία και τα σκληρά μετρά αντιμετώπισης της από την κυβέρνηση όμως τα οικονομικά προβλήματα είναι παρα πολλά καθώς η χωρα μας δεν θα αντέξει. Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες, αφου ο Αρης/Ουρανος δειχνει μια εικονα ακρως εκρηκτικη, επαναφεροντας την χωρα στα προθυρα μνημονιακης καταστασης και παλι, που θα τα πούμε αναλυτικά στο κείμενο της ηλιακής της επιστροφής και δεν πρόκειται μόνο για ανασχηματισμό αλλα και για εκλογές… σύντομα!

Κρόνος και Δίας στον Υδροχόο, έχουν παίξει σημαντικο ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας,καθως παντα φερνει πολιτικη ασταθεια και εξτρεμισμο όμως η κυβέρνηση εκλεγμένη με έκλειψη Ηλιου, ανάδρομο Ερμή και Κρόνο στον Αιγόκερω δεν θα ολοκληρώσει την θητεία της όπως αναφέρει πολλές φορές καθώς η διαχείριση των προβλημάτων ειναι δύσκολη.  Οι εκλειψεις της χρονιας θα μας κρατουν σε μονιμη ενταση με την Τουρκια και θα ζησουμε ακραιες καταστασεις και στα συνορα, ενω οι εξελιξεις εκει επηρεαζουν Ελλαδα,Βαλκανια και Κυπρο ομως η τελευταια θα ζησει μεγαλη πολιτικη ασταθεια και την πτωση της κυβερνησης του Αναστασιαδη. Περισσοτερα σκανδαλα θα κανουν την εμφανιση τους.Ο εγκλεισμος ομως θα κοστισει πολυ στην χωρα μας αυτη τη φορα και πιθανο ειναι ενας σεισμος να πληξει την χωρα μας και παλι καθως η συνοδος Δια/Κρονου εφερε μεγαλους σεισμους,τοσο το 1981 οσο και το 1999.

Ομως μην ξεχνάμε ότι υπό την επιρροή των δυο πλανητών οι κυβερνήσεις έπεφταν όπως το  1961 και το 1990 όπως είχα σημειώσει στο ιστορικό κομμάτι της συνόδου. Οι εκλογές του 1961 από την υπηρεσιακή κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Δόβα και έγιναν σε κλίμα μεγάλης έντασης και εν μέσω επεισοδίων. Έμειναν στην ιστορία ως «εκλογές βίας και νοθείας». Στην Ελλάδα εκλογές έγιναν στις 3 Νοεμβρίου 1963 από την υπηρεσιακή κυβέρνηση Σ. Μαυρομιχάλη. Ο Μαυρομιχάλης ήταν αποφασισμένος να οργανώσει εκλογές όσο το δυνατό περισσότερο αδιάβλητες. Ο Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής επιστρέφει από το Παρίσι για τις εκλογές. Μετά την ήττα του αναχώρησε ξανά στο εξωτερικό, αφήνοντας την αρχηγία, του κόμματός του, στον Παναγιώτη Κανελλόπουλο.

Στις 8 Νοεμβρίου 1963 ορκίζεται η κυβέρνηση μειοψηφίας του Γεωργίου Παπανδρέου. Μή θέλοντας να κυβερνήσει με τις ψήφους της ΕΔΑ, η κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου παραιτείται στις 30 Δεκεμβρίου 1963. Ο Βασιλιάς Παύλος Α΄ διορίζει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με επικεφαλής τον υποδιοικητή της Εθνικής Τράπεζας Ιωάννη Παρασκευόπουλο, η οποία θα διενεργήσει τις εκλογές της 16ης Φεβρουαρίου 1964.

Η Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 1990 (Απρίλιος 1990 – Οκτώβριος 1993) ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μετά την νίκη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στις βουλευτικές εκλογές της 8ης Απριλίου 1990. Το 1991 η κυβέρνηση αντιμετώπισε σε όλη σχεδόν την διάρκεια της θητείας της εσωκομματική αντίδραση, άλλοτε συγκαλυμμένη (Μιλτιάδης Έβερτ) και άλλοτε απροκάλυπτη (Αντώνης Σαμαράς), που οδήγησε στην παραίτηση του Σαμαρά από την κυβέρνηση τον Απρίλιο του 1992. Τον Σεπτέμβριο του 1993 η κυβέρνηση παραιτήθηκε και ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Οι πρόωρες εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993 που προκλήθηκαν από την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις 9 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους (απώλεια της δεδηλωμένης και διάλυση της Βουλής μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γιώργου Συμπιλίδη) κερδήθηκαν με ευρεία πλειοψηφία (46,88%) από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος επέστρεψε στην εξουσία και σχημάτισε την τρίτη και τελευταία κυβέρνησή του.

Η πανσέληνος στον Λέοντα στα τέλη του μηνα θα είναι κομβικής σημασίας για την χωρα . Η σύνοδος Δία-Κρόνου, θα κλονίσει τις ισορροπίες, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό-πολιτικο επίπεδο. Δίας και Κρόνος δημιουργούν, μια νέα οικονομική και πολιτική κρίση που όμως  θα δημιουργήσει στην συνέχεια, τις προϋποθέσεις για ένα μεγάλο πολιτικό σχηματισμό, που θα μείνει στην ιστορία, όπως έλεγα από το 2015-6 με επικεφαλής τον Κωσταντίνο Καραμανλή που ο χάρτης του ενεργοποιείται πλέον πλήρως, για θέματα οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής καθως η Ελλαδα θα κληθει να παρει σημαντικες αποφασεις ενω θα εισερχεται σε βαρια οικονομικη κριση.

Η Ελλάδα κάνει μια μεγάλη στροφή 360 μοιρών και ξεκινά μια νέα πορεία μεσα από μεγάλες δυσκολίες και κατακλυσμιαιες εξελιξεις που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους επόμενους μήνες και δυο χρονια καθως μπαινει σε τροχια συγκρουσης τοσο εσωτερικα αλλα και με την Ευρωπη,συμμαχιες και παγκοσμιους οργανισμους. Η συνοδος Αρη/Ουρανου δημιουργει ενα μεγαλο σεισμο στην Τουρκια με πολλα θυματα και δραματικες οικονομικο-πολιτικες εξελιξεις.Η Κυπρος επηρεαζετε αμεσα κατα τον ιδιο τροπο.

σπατάλη – επιρρεπείς σε υπερηφάνεια ή καυχησιά- θεωρεί δεδομένο

Θέματα εσωτερικής ισορροπίας ή αρμονίας –

Συννεφιασμένη τύχη – Ανεπαρκής επιτυχία – Ατυχία – Οικονομικές απώλειες – Αδικία – δυσφορία

 Συγκεκριμένες πολιτικές αναχωρήσεις ή αποστάσεις – Κρύο – Στασιμότητα -χωρίς Ζωή

Μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με επίσημα θέματα – Τεχνολογία στην κορυφή – Υψηλή τάση – Υψηλή τεχνολογία – Υψηλή ένταση

Διαφωνίες

Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Διαταραχές ή αναταραχές που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Πιέσεις μετατροπής ή μετασχηματισμού – Ανάπτυξη πιθανών ή ουσιαστικών αλλαγών υπό πίεση – Υποχρεωτικές αλλαγές σχετικά με τοπικές πυρκαγιές – Αυξήσεις που σχετίζονται με το εύρος πυρκαγιάς

 Μεγάλη φήμη – Φιλελεύθερη κυβέρνηση – Πολιτική επιστήμη – Αρμονικές επαφές με εξέχοντα πρόσωπα

 Ενέργειες που σχετίζονται με τη σταθεροποίηση συνεργασιών – Σημαντικοί περιορισμοί ή βαριά φορτία που σχετίζονται με άλλους – Άλλοι επιβάλλουν όρια – Ελαχιστοποίηση της εργασίας άλλων – Ισχυρά εμπόδια στα περιβάλλοντα – Ισχυρές ρήξεις ή διακοπές σε συνεργασίες – Καταστροφή στην τοποθεσία

Απώλεια συμπάθειας σε οργανισμούς

Ακραίες καταστάσεις – Ασαφείς ρήξεις – Βαθιά σύγχυση –

Εξέλιξη – Μεταμορφώσεις – Ψηφίσματα ή μετασχηματισμοί – Μεταβάσεις – Ουσιαστικές υποχρεωτικές αλλαγές – Ανεπιθύμητες ενέργειες – Κατάχρηση εμπιστοσύνης – Ανατροπές

 Όρια ή περιορισμοί σχετικά με την επιστήμη ή τους ακαδημαϊκούς – Περιορισμένη ελευθερία – Πολλά εμπόδια  – Περιορισμοί που σχετίζονται με το εμπόριο

Προσπάθειες αναδιοργάνωσης – Αλλαγές στην εργασία – Ουσιαστικές αλλαγές που επηρεάζουν την εργασία ή τις δραστηριότητες – Ενέργειες που σχετίζονται με αναδιάρθρωση

Προβληματικές μεταρρυθμίσεις – Περιορισμοί που σχετίζονται με εκκεντρικότητες – Συνεχής ένταση – Διαταραχές ή αναταραχές που σχετίζονται με καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – Άγχος – Κρίσεις – Ξαφνικά Εμπόδια  σχετικά με ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη σχετικά με απρόβλεπτα γεγονότα (Κρόνος/Ουρανός)

Ιατρικά ζητήματα — Ασαφή προβλήματα – Πάγος – Παγετός – Αναχωρήσεις που σχετίζονται με εξαπάτηση – Προβλήματα που σχετίζονται με αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια — Ασθένειες – Χρόνιες καταστάσεις – Προβλήματα που περιλαμβάνουν υγρά ή αέρα

Ξαφνική αβεβαιότητα ή αστάθεια — Ξαφνικές απώλειες – Αντιφάσεις – Διλήμματα

Αυξήσεις που σχετίζονται με ένταση – Εκτεταμένες αναταραχές

Σημαντικές μεταλλάξεις – Αυξήσεις που σχετίζονται με ένταση υψηλού επιπέδου

Ενέργειες που συμβάλλουν σε απώλειες – Πρόκληση ζημίας – Δράσεις που σχετίζονται με συναισθηματικά διαταραγμένα άτομα – Αναγκαστικές πράξεις που αφορούν τον πληθυσμό – Έγκλημα μεταξύ του πληθυσμού

Δύναμη που σχετίζεται με διαλογισμό – Επιβολή ορίων που σχετίζονται με τις επικοινωνίες – Προσπάθειες που σχετίζονται με εμπόδια στην επικοινωνία – Νέα σχετικά με μεγάλη καταστροφή

Επιτυχής εκμετάλλευση εξουσίας –  εξαναγκασμός σχετικά με νομικές ενέργειες – οικονομικές μάχες

Αύξηση των εντάσεων στην εργασία – Πράξεις που οδηγούν σε αναστάτωση ουσιαστικών αλλαγών

 Επιβολή περιορισμών που σχετίζονται με την κοινότητα ή την οικογένεια – Καταλήξεις που σχετίζονται με επιδραστικές ενώσεις

Εκρήξεις- Έναρξη δημόσιας ταραχής – Αρχές που σχετίζονται με λαϊκές εξεγέρσεις

Στρες – Κρίσεις — φόβοι ή κατάθλιψη σχετικά με απρόβλεπτα γεγονότα

Αντίσταση που σχετίζεται με παλιές μεταρρυθμίσεις – Συνεχής ένταση σε επίσημα θέματα – Εξέγερση που σχετίζεται με περιορισμούς – Απροσδόκητες πτώσεις

Αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή ψηφίσματα σχετικά με θανάτους – Κακομεταχείριση

Οικονομικά προβλήματα υψηλού αντίκτυπου – Νομικά προβλήματα που σχετίζονται με πολιτικά ή εξουσιακά ζητήματα

 Μεγάλες δαπάνες

Ενέργειες που σχετίζονται με οικονομικά ή νομικά προβλήματα – χάνω ευνοϊκές ευκαιρίες – Δυσκολίες που σχετίζονται με τις γεννήσεις – Σχετικά δυσάρεστοι θάνατοι

Εντάσεις που σχετίζονται με χρηματοοικονομικές συναλλαγές – Απροσδόκητες νομικές συγκρούσεις

Προβλήματα που σχετίζονται με χρήματα σε γάμους – Οικονομικά ή νομικά προβλήματα σε εταιρείες – Νομικά προβλήματα σε σχέση με αποχωρήσεις γάμου ή αποστάσεις

Ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με την ελαχιστοποίηση του εισοδήματος – Ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με νομικές παραβιάσεις

Σημαντικές οικονομικές απώλειες – Δύναμη ή επιρροή που επηρεάζεται από την έλλειψη χρημάτων

Ενέργειες που συμβάλλουν στη χρηματοοικονομική αποσταθεροποίηση – Αρχικές οικονομικές μειώσεις ή ελλείψεις –

Πολιτική δύναμη σε σχέση με άξιους άντρες

Απροσδόκητες συναντήσεις με καλλιτέχνες – Εντάσεις σε συλλόγους που σχετίζονται με ευχαρίστηση ή αξιοθέατα

Συναισθηματικές δυσλειτουργίες – Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – λυπηρές ώρες

Αποκλεισμός στις επικοινωνίες – Διακοπές που σχετίζονται με συζητήσεις — Περιορισμένη κινητικότητα /Καταθλιπτικές σκέψεις

 Ιδεολογική αντίσταση / Αντίσταση στην αλλαγή

τερματισμοί που σχετίζονται με νεανικές σχέσεις

 Μείωση των χρηματοοικονομικών συμμετοχών – Πλάνη που σχετίζεται με οικονομικές μειώσεις – Διαρκής αδικία

Συνεχιζόμενες απώλειες ενέργειας – Διαιώνιση ιατρικών προβλημάτων – Μειώσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανική παραγωγή – Πρόκληση σοβαρών ζημιών – Καταστροφή που σχετίζεται με πρωταρχικό θυμό

Ζημίες που σχετίζονται με μικρούς ή μειονοτικούς πληθυσμούς ή έθνη

Πράξεις που περιλαμβάνουν κρυμμένα όπλα – Εκμηδενισμός που σχετίζεται με φωτιά ή ανάφλεξη

Μη αναμενόμενες διακοπές ρεύματος – αστάθεια που σχετίζεται με μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση – Ενέργειες που σχετίζονται με ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια – Τεχνική απάτη υψηλών επιπτώσεων – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες

Αυξανόμενη ιδεολογική αβεβαιότητα – Αύξηση σύγχυσης

Το αλκοόλ υπονομεύει την κοινωνία – Ενέργειες που σχετίζονται με τη διάλυση του γάμου

Ημέρες ή χρόνια εκτεταμένου δημόσιου περιορισμού, ή καθυστερήσεις

Δημοφιλείς εξεγέρσεις – Δημόσιες εξεγέρσεις

Στερημένοι πληθυσμοί ή έθνη – Στομαχικές ή πεπτικές ασθένειες – Συναισθηματικές δυσλειτουργίες – Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – λυπηρές ώρες

Δημιουργία προηγούμενων – Εργασίες που σχετίζονται με επίσημα ζητήματα – Διοίκηση κρατικών επιχειρήσεων – Κυβερνητικές εντολές εργασίας – Αστυνομικές ενέργειες – Σημαντικές υποχρεωτικές ενέργειες ή δραστηριότητα

Εκτεταμένα κυβερνητικά προβλήματα – Σοβαρές εμπειρίες με το κράτος – Εκτεταμένοι επίσημοι περιορισμοί

Οριοθετήσεις σχετικά με τις πολιτικές αρχές
Σημασία σχετικά με την ανεπαρκή ελευθερία – Πολλές απώλειες ή θυσίες σχετικά με το σεβασμό – Αύξηση της θυσίας ή απώλειες που σχετίζονται με την ανεξαρτησία – Αύξηση των κρατικών απωλειών ή θυσιών –

astroephimerides

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα