Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ 202...1??

 


Ο χρόνος μπορεί να άλλαξε ημερολογιακά, αστρολογικά όμως όλοι καταλάβαμε πια ότι το 2020 συνεχίζει ακόμη. Το είπα στην εκπομπή με την Αλέκα, σκεφτόμουν από προχθές να το γράψω, αλλά προτίμησα να μη χαλάσω το γιορταστικό κλίμα της πρωτοχρονιάς, μέχρι που τα γεγονότα με πρόφτασαν.

Η αστρολογική περιρρέουσα αισιοδοξία των ημερών πιστεύω ότι στηρίχθηκε πάνω στη συζυγία Δία - Κρόνου, επειδή άλλαξαν περιβάλλον μπαίνοντας στον Υδροχόο. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Κατ' αρχάς ο συνοδικός κύκλος των δύο πλανητών διαρκεί 20 χρόνια οπότε θα αργήσει να δώσει την ενέργειά του. Ύστερα, όπως έχουμε τη γνωστή αναιρετική μοίρα κάθε ζωδίου, την τελευταία, έχουμε και την αφετική - την πρώτη (μηδενική). Και όπως ακριβώς στις αναιρετικές οι πλανήτες είναι «γερασμένοι», στις αφετικές μοίρες είναι ανώριμοι για δράση. Οπότε ναι, Δίας Κρόνος πέρασαν στον Υδροχόο και θα μας δώσουν πράγματα σαν μονάδες, αλλά ο κύκλος τους είναι ο προκαταρκτικός της σειράς των επόμενων 200 ετών που θα συναντιούνται σε περιβάλλον ζωδίου Αέρα οπότε ακόμη δεν θα μας δώσουν πολλά σαν ζεύγος. Για όσους μπερδεύτηκαν με τη θεωρία: η σύνοδος Δία - Κρόνου δεν έγινε σε ισχυρό σημείο και αστρολογικά χάνει από τη δυναμική της.
Σαν πλανήτης ο Δίας στον Υδροχόο βρίσκεται σαφώς σε ευνοϊκότερη θέση πλέον, και ο Κρόνος εξακολουθεί να παραμένει δυνατός. Άρα, ούτε ωφελήθηκε αρκετά από τη σύνοδό του με τον πρώτο, ούτε μας αφήνει να χαλαρώσουμε τελείως - αν και σίγουρα είναι πιο «φωτεινός» απ΄ ότι στον Αιγόκερω, δεν παύει να είναι Κρόνος! Όσο για τον ίδιο τον Αιγόκερω παραμένει ενεργοποιημένος με Ήλιο Ερμή και Πλούτωνα μέσα. Και με τον κυβερνήτη του Κρόνο σε κυρίαρχη θέση, δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι ακόμα νωρίς για χαρές και γέλια. Και εδώ αν ήμουν πονετικός θα σταματούσα να γράφω. Αλλά δεν είμαι.
Το «καμ μπακ» του 2020 παίρνει σάρκα και οστά με την επερχόμενη νέα Σελήνη. Στις 44/12 πείτε το, στις 13/1, το ίδιο κάνει. Ήλιος και Σελήνη συναντώνται στην 23η μοίρα του Αιγόκερω επάνω στον Πλούτωνα, ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο όλες τις συνόδους του τελευταίου με τους Δία και Κρόνο καθώς και την πρώτη έκλειψη του 2020 (20ή μοίρα Αιγόκερω) - κοινώς την αστρική περιοχή που... ενέπνευσε τα γεγονότα της προηγούμενης αλλά όχι παρελθούσης χρονιάς. "Δωράκι" της νέας αυτής Σελήνης το τετράγωνο Άρη - Κρόνου που μπλοκάρει κάθε κίνηση προς τα εμπρός.
Αν ρωτάτε πότε θα φύγει το 2020, από την Πανσέληνο στις 29/1 θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για 2021. Μία Πανσέληνος που γίνεται επάνω στον Δία, με την Αφροδίτη στον Πλούτωνα, τον Ουρανό στον Άρη, και τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Δεν ξέρω πώς σας ακούγονται αυτά, πάντως 2020 δεν είναι! Οι σκληρές όψεις του Ουρανού και το Υδροχοϊκό περιβάλλον είναι τα κύρια γεγονότα που θα χαρακτηρίσουν όλη την επόμενη χρονιά.
Αλλά επειδή δεν θέλω να σας αφήσω έτσι, κράτησα για το τέλος ένα εξαιρετικά ευχάριστο συμβάν. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από έναν ολόκληρο σχεδόν χρόνο, ο Άρης και η Αφροδίτη συναντώνται με θετική όψη!! Συνταρακτικό, το ξέρω, οπότε όσα ζευγάρια έχουν κρατήσει με νύχια και με δόντια τη σχέση τους την προηγούμενη χρονιά ήρθε η ώρα να την αναθερμάνουν. Δυστυχώς (ευτυχώς μάλλον), δεν ευνοούνται επανασυνδέσεις διαλυμένων δεσμών αλλά ούτε και προτείνονται. Η Αφροδίτη θα βρεθεί στον υπολογιστικό Αιγόκερω και θα σκεφτεί ΠΟΛΥ καλά τι την συμφέρει, ο δε Άρης στον σταθερό Ταύρο και κάτω από την επίδραση του Κρόνου απεμπολεί κάθε παρορμητισμό και «κουζουλάδα». Σχέσεις λοιπόν που αποπνέουν σοβαρότητα και «μυρίζουν» μέλλον, θα προχωρήσουν και θα εδραιωθούν. Οι επιπολαιότητες να μείνουν για άλλη φορά, εκτός και αν το χτύπημα σε τοίχο είναι το αγαπημένο χόμπι σας.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα