Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα …αστρολογικά

 


Η είδηση από το σάιτ της ΕΡΤ:

«Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα … νοσηλεύτρια ΜΕΘ στον ‘Ευαγγελισμό’. Εμβολιάστηκε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι η …»
Κάναμε τον χάρτη για τις 13:05 και παρατηρούμε:
  • Ωροσκόπος Κριός
Κατεξοχήν εναρκτήριο ζώδιο – συσχετισμός με σύριγγες
  • Ήλιος στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο
Το κράτος καθιερώνει και νομοθετεί
  • Σελήνη στους Διδύμους στον 2ο οίκο
Ο λαός σε θέση ανασφάλειας, αναποφασιστικότητας και αδυναμίας βούλησης πρωτίστως από τα προς το ζειν που βλέπει να εξανεμίζονται και να μένουν στα λόγια χωρίς έργα.
  • Ωροσκόπος σύνοδο με Άρη (12ος/ Κριός και κυβερνήτης των εμβολιασμών). Ώρα ανατολής Άρη 13:03.
Ο Άρης κυβερνήτης του Ωροσκόπου σε ισχυρή θέση κάνει πολύ ισχυρό τον ωροσκόπο
Τα Αρειανά ζητήματα σε πρώτη θέση. Το τρύπημα της σύριγγας είναι επικράτεια του Άρη.
  • Ωροσκόπος & Άρης σύνοδο με ανάδρομο Νότιο Δεσμό Χείρωνα
Η συγκεντρωμένη θεραπευτική πείρα του Χείρωνα πολώνεται από την ανάδρομη κίνηση και συναντάει εμπόδια να εκφραστεί. Έτσι οι τοξικότητες του χώρου της θεραπείας έρχονται στο προσκήνιο. Ο Χείρωνας στον 12ο δίνει την κατεύθυνση προς το δημόσιο σύστημα υγείας και τις τοξικότητές του.
  • Χείρωνας (12ος/Κριός) σύνοδο με ανάδρομο ΒΔ Άρη
Παρατηρούμε μία αμοιβαιότητα Χείρωνα και Άρη με τους Δεσμούς τους. Ο Ωροσκόπος τονίζει την σημασία. Ο ΒΔ του Άρη με τον Χείρωνα δείχνει την πειραματική φάση του εμβολιασμού και μειώνει ακόμα περισσότερο την πείρα του ΝΔ του στον ωροσκόπο. Δυσμενής συνθήκη το ότι ο ΒΔ είναι ανάδρομος. Η προσπάθεια βρίσκει εμπόδια. Ο 12ος οίκος θίγει το χρόνιο επίπεδο της υγείας και εκπροσωπεί την πιθανότητα παρενεργειών με επιπτώσεις χρόνιες. Παρόλα αυτά, λόγω Κριού, αν υπάρξουν τέτοια θέματα στην παρούσα φάση εμβολιασμού, θα εμφανιστούν γρήγορα.
  • Ωροσκόπος & Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα, Κρόνο, Δία (10ος)
Ο Άρης με τον Πλούτωνα δείχνουν ότι δημιουργούνται έντονες, έως και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις μεταξύ της μερίδας όσων είναι θετικοί στον εμβολιασμό και εκείνων που είναι αρνητικοί ή αναποφάσιστοι. Ακόμα μπορεί να δείχνει και έντονες αντιδράσεις στο επίπεδο του ανοσοποιητικού από το εμβόλιο.
Το τετράγωνο Άρη προς Κρόνο και Πλούτωνα προοιωνίζει μια σκληρή στάση του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση του εμβολιασμού, που κινείται στα όρια της βίας.
  • Χείρωνας τετράγωνο με Ήλιο, εξάγωνο με Σελήνη (2ος/Δίδυμοι)
Με τον Ήλιο στον 9ο δημιουργείται υπόβαθρο δικαστικών πράξεων για θέματα υγείας, όσο και ηθικής
Με την Σελήνη δείχνει η υπόθεση να βρίσκει ανταπόκριση στις ανασφάλειες του λαού και στην ανάγκη του για στήριξη. Τον λαό τον απασχολεί τι θα φάει μεθαύριο και περιμένει μέτρα για την διευθέτηση των οικονομικών του (Σελήνη τρίγωνο προς Δία & Κρόνο/10ου).
  • Ερμής (Εκτός Ορίων) σύνοδο με MC & Ήλιο
Ο Ερμής (Ε.Ο.) δείχνει ότι δημιουργείται μία επικοινωνιακή φούσκα από τα ΜΜΕ που η μεγάλη πλειονότητα βλέπει ότι είναι επίπλαστη, κοινώς «φούμαρα». Άνθρακας ο θησαυρός. Πολλά λόγια που μοιάζουν ώριμα, αλλά είναι επιφανειακά και χωρίς ουσία. Λέμε για να λέμε.
  • Ήλιος & Ερμής σύνοδο με ΝΔ Δία.
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον ΝΔ του Δία στον 9ο οίκο δείχνει να προκύπτουν θέματα νομικά, η υπόθεση έχει στοιχεία νομικά επισφαλή. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα εντείνει την πιθανότητα να υπάρξουν νομικά θέματα που αφορούν στα εμβόλια: ΒΔ Άρη/Χείρων, Ήλιος στον 9ο της Δικαιοσύνης και σύνοδο με αερολόγο Ερμή και ΝΔ Δία (οι τοξικότητες του δικαστικού συστήματος ενεργοποιημένες).
  • Σελήνη χιαστί με Ήλιο
Συναισθηματικά ο γεμάτος ανασφάλειες λαός θέλει να βρει στήριξη στην λύση του εμβολιασμού, αλλά η συνείδησή του λέει να είναι συντηρητικός και μετρημένος. Θα πρέπει να πάρει μία όχι εύκολη απόφαση.
Πέραν αυτών είδαμε ότι η πρόεδρος του κράτους εμβολιάστηκε περίπου στις 14:00 και ο πρωθυπουργός περίπου στις 14:30. Και οι δύο πήγαν κατά την διάρκεια που η Σελήνη ήταν στον 1ο οίκο - εντυπωσιάζοντας συναισθηματικά την κοινή γνώμη και δημιουργώντας συναισθηματικά πρότυπα - ενώ ο Ήλιος ήταν στον 8ο οίκο του θανάτου, των μεταμορφώσεων και των μεταλλάξεων!!!!!!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα