Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

 


ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΟΥΝ 02
Ο συνενωμένος Παγκόσμιος πολιτισμός του 21ου αιώνα εμπεριέχει κινδύνους που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν καθώς κινείται προς μια νέα εποχή, που μπορεί τελικά να χαρακτηριστεί ως μια πολιτισμένη κοινωνία. Ωστόσο, οποιαδήποτε αναφορά που προσδιορίζει τις απειλές για το είδος μας πρέπει να είναι μία ολιστική και προοδευτική προσέγγιση , αλλιώς είναι απλά μία κατασκευασμένη προπαγάνδα φόβου με σκοπό να αποσπάσει την τυφλή συγκατάθεσή μας.
Σε ένα άρθρο στην ευρέως γνωστή προπαγανδιστική αυστραλιανή ιστοσελίδα -news.com.au – σκιαγραφούνται οι τρεις μεγαλύτερες απειλές που εντοπίστηκαν στην έκθεση του «Worldwide Threat Assessment of the US Intelligence Community » (σημ. μτρφ.: (εκτίμηση των απειλών παγκοσμίως από μία ομοσπονδία 16 κυβερνήσεων των Η.Π.Α που λειτουργούν χωριστά και από κοινού για τη διεξαγωγή μυστικών δράσεων που κρίνονται αναγκαίες για τη διεξαγωγή των εξωτερικών σχέσεων και της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ). Απλά, αυτό ήταν ένα εκπληκτικά διαφανές κομμάτι της ατζέντας παραπληροφόρησης του κατεστημένου.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι τρεις μεγαλύτερες απειλές για τον κόσμο είναι:
1) ISIS
2) ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ
3) ΠΥΡΗΝΙΚΑ Β. ΚΟΡΕΑΣ
Όπως αναφέρεται στη δεύτερη παράγραφο:
Ο Διευθυντής James Clapper της US Intelligence και άλλοι αξιωματούχοι προειδοποίησαν πως μια επίθεση από τον ισλαμικό κράτος στο έδαφος των ΗΠΑ ήταν επικείμενη, ότι η Βόρεια Κορέα είχε πλέον τη δυνατότητα να παράγει έως και 100 πυρηνικές βόμβες και ότι οι Ρώσοι και Κινέζοι χάκερς θα μπορούσαν να διαλύσουν κρίσιμα δίκτυα της άμυνας, των προμηθειών και της πληροφόρησης και πως στην πραγματικότητα ήδη έχουν αρχίσει να το πραγματοποιούν.
Μπορούμε να δούμε καθαρά τον φόβο που προσπαθούν να σκορπίσουν. Δεν υπάρχουν εσωτερικές απειλές. Τουναντίον οι μεγάλες κακές υπάρξεις της Ανατολής είναι αυτές που πρέπει να μας δημιουργούν ανησυχία. Αυτό θα μπορούσε να μας κάνει να γελάσουμε αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο, μιας και βάσει του σχεδίου, αυτό έχει σαν στόχο να διατηρήσει τις επικρατούσες απόψεις της αγέλης μακριά από το ενδεχόμενο να καταρρεύσουν και να επέλθει απελευθέρωση από τις ψευδείς αφηγήσεις που δυστυχώς επικρατούν στη ζωή των ημερών αυτών.
Καθώς η μερίδα της κοινωνίας που έχει ξεπεράσει το στάδιο της αγέλης, έχει προ πολλού κατανοήσει, η πραγματική απειλή που αντιμετωπίζουμε συλλογικά είναι η σκιώδης δομή της εξουσίας που έχει εκποιήσει συστήματα της κοινωνίας όπως το οικονομικό, το ενημερωτικό, το πολιτικό, το ιατροφαρμακευτικό και το εκπαιδευτικό. Ο τρόπος με τον οποίον ελέγχονται στην κοινωνία μας το χρήμα και οι πόροι, καθώς επίσης και η πληροφόρηση που τα ΜΜΕ προβάλουν, καθορίζονται από την παρούσα ολιγαρχία που εδώ και καιρό έχει διεισδύσει στις δυτικές κυβερνήσεις αλλά και στο μυαλό των μαζών.
ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ
Η δύναμη μετατοπίζεται από τη Δύση στην Ανατολή. Η βασιλεία της αμερικανικής υπερδύναμης έρχεται σε ένα τέλος το οποίο θα την οδηγήσει «στο σπίτι της», μετά το θάνατο των πετροδολαρίων και του δολαρίου ΗΠΑ ως ένα παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Επειδή οι εξουσίες αυτό το είχαν προβλέψει προ πολλού, εφαρμόζουν στρατηγικές όπως μυστικές συμφωνίες ενοποίησης ενέργειας και πόρων , προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι η ηγεμονία τους δεν έχει χαθεί.
Ως μέρος αυτής της ατζέντας, το Ισλαμικό Κράτος (IS) είναι ένας πληρεξούσιος στρατός αυτής της παγκόσμιας ελίτ. Ο IS αποτελείται από Σουνίτες ριζοσπαστικούς εξτρεμιστές , και ζυμώθηκε απευθείας στους κόλπους ενός καλά εξοπλισμένου στρατού από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, κράτη όπου κυριαρχούν οι σουνίτες. Όπλα και άλλος εξοπλισμός επίσης, τους παρέχονται άμεσα και έμμεσα από δυτικές χώρες.
Όπως σημειώνεται στο άρθρο, «Οι κίνδυνοι για το 2016: οικονομική κατάρρευση, περισσότερες προβοκάτσιες και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος»:
Η επικρατούσα άποψη στην συνείδηση της κοινωνίας είναι ότι υπάρχει ένα σκιώδες σύστημα που ελέγχει την εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α και άλλων δυτικών χωρών. Πιστεύεται ότι δημιούργησαν την Αλ Κάιντα, και παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους (IS), όπως και εντολοδόχους στρατούς για να ανατρέψουν τους ηγέτες της Μέσης Ανατολής και να αποκτήσουν τον έλεγχο των κυβερνήσεων, του τραπεζικού τομέα και των πόρων, στο πλαίσιο του σχεδίου παγκόσμιας ενοποίησης τους. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως η Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) και πιστεύεται ότι ελέγχεται στον πυρήνα της από τις αρχαίες γραμμές αίματος που συνδέονται με τον Σιωνισμό και τους πράκτορες των Ιησουιτών.
Η άνοδος της τρομοκρατίας υπήρξε ένα καλά σχεδιασμένο συστατικό σε αυτή τη συνταγή, κι επίσημα ξεκίνησε το 2001. Με ενορχηστρωμένα βήματα, ο «πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας» κλιμακώθηκε το 2015 με υποτιθέμενες τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες περιοχές σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, καθώς και οι γνωστές επιθέσεις με πυροβολισμούς στο Παρίσι και στο San Bernardino στα τέλη του έτους.
Φυσικά, πολλά από αυτά τα περιστατικά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι επιχειρήσεις προβοκάτσιας που πραγματοποιούνται από αυτές τις ελίτ, που είναι «μανούλες» στο να ενώνουν τον κόσμο κάτω από τη δική τους αδιαπέραστη κυριαρχία.
Με δεδομένο πως υπάρχει ένας αιώνιος πόλεμος στη Μέση Ανατολή μεταξύ των Σουνιτών και των Σιιτών , οι αμερικανο-ισραηλινές ελίτ έχουν επιλέξει μια πλευρά προκειμένου να υλοποιήσουν τους ιδεολογικούς και γεωπολιτικούς τους στόχους. Η Συρία και το Ιράν είναι κυρίως σιίτες, ενώ η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία είναι σουνίτες που είναι σύμμαχοι των Η.Π.Α για δεκαετίες. Η Τουρκία είναι επίσης μέλος του ΝΑΤΟ, έτσι λοιπόν θα επέλεγαν αυτή τη συγκεκριμένη πλευρά.
Φαίνεται ότι η Ρωσία είναι ο απρόβλεπτος μπαλαντέρ. Έχει συμμαχήσει με το Ιράν και τη Συρία επειδή έχουν τις δικές τους ιδεολογικές, οικονομικές και πολιτικές ατζέντες. Για το σκοπό αυτό, έχουν απολύτως απορροφήσει τους ριζοσπάστες σουνίτες εξτρεμιστές από τα μέσα έως τα τέλη του περασμένου έτους, λόγος για τον οποίον η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της έχουν οργανώσει μέχρι 350 χιλιάδες χερσαίες δυνάμεις στις αρχές Φεβρουαρίου για μία εν δυνάμει χερσαία εισβολή στη Συρία. Αυτοί, φυσικά, θα ισχυριστούν πως αυτό συμβαίνει προκειμένου να καταπολεμήσουν τον ISIS, αλλά αυτό δεν είναι παρά μία καθαρή εξαπάτηση. Ο πραγματικός στόχος θα ήταν να διασφαλιστούν ότι δεν θα χάσουν τη μάχη για την υπεροχή στην οποία έχουν επενδύσει τόσο πολύ χρόνο, ενέργεια και υπερηφάνεια.
Επιπλέον, η Ρωσία και η Κίνα, μεταξύ αυτών και άλλα έθνη, έχουν συνεργαστεί για τη δημιουργία νέων οικονομικών θεσμών για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της τράπεζας BRICS και της Ασιατικής Τράπεζας Υποδομών και Επενδύσεων (AIIB). Όπως σημειώνεται στο Global Research, τον Φεβρουάριο του 2016:
Η Κίνα και η Ρωσία επενδύουν σε γειτονικές οικονομίες με όρους που ενδυναμώνουν την Ευρασιατική οικονομία, χρηματοδοτώντας στα δικά τους νομίσματα και ευνοώντας τις δικές τους εξαγωγές. Επίσης, έχουν δημιουργήσει τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης(SCO) ως εναλλακτική στρατιωτική συμμαχία απέναντι στο ΝΑΤΟ. Και η ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων (AIIB) απειλεί να αντικαταστήσει το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, με τα οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέχουν μοναδική δύναμη βέτο.
Όπως αναφέρεται, αυτό έρχεται σε άμεση αντίθεση με το ολιγαρχικά ελεγχόμενο ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι αρχικά υπήρχε κάποια έγκριση από τα ιδρύματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση, όπως σημειώνεται σε ένα άρθρο από τον πρώην Βοηθό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Δρ Paul Craig Roberts:
«Η βάση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ είναι η υποχρέωση να αποτραπεί η αύξηση δυνάμεων που θα περιορίσουν τις μονομερείς ενέργειες της Ουάσιγκτον. Η ικανότητα της Ρωσίας και της Κίνας να το πραγματοποιήσουν τις καθιστά στόχο.
Η Ουάσιγκτον δεν αντιτίθεται στην τρομοκρατία. Η Ουάσιγκτον έχει σκόπιμα δημιουργήσει την τρομοκρατία εδώ και πολλά χρόνια. Η τρομοκρατία είναι ένα όπλο που η Ουάσιγκτον προτίθεται να χρησιμοποιήσει για να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία και την Κίνα εξάγοντας μουσουλμανικούς πληθυσμούς στις χώρες αυτές.
Με άλλα λόγια, η Ουάσιγκτον και η ευπιστία των ευρωπαϊκών υποτελών της, έχουν θέσει την ανθρωπότητα σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, καθώς οι μόνες επιλογές που έχουν απομείνει στη Ρωσία και την Κίνα είναι είτε να αποδεχθούν αυτή την υποτέλεια ή να προετοιμαστούν για πόλεμο.»
Με βάση αυτή την ανάλυση, η Ρωσία και η Κίνα αποτελούν μόνο μια απλή απειλή, επειδή η ολιγαρχία των ΗΠΑ (και του Ισραήλ) τους έχει μετατρέψει ακριβώς σε αυτό. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δε θέλει περαιτέρω πόλεμο, έτσι το ερώτημα που τίθεται είναι, θα αντισταθεί ενάντια σε αυτή την αυταρχική ατζέντα ή μία καλά ενορχηστρωμένη προβοκάτσια θα πείσει τις μάζες ότι αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να υπερασπιστούν την ελευθερία τους;
Σημείωση: για εκείνους που σφοδρά λένε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ανατρέξτε σε αυτήν την πρωτοβουλία που έχει τεθεί από τον περίφημο βετεράνο πολέμου Ken O'Keefe.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ
Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει μια σκιώδης τάξη που έχει πάρει τον έλεγχο του τρόπου που οργανώνουμε και ρυθμίζουμε τα οικονομικά στις κοινωνίες μας. Χρησιμοποιούν τα εταιρικά τους μονοπώλια για να θεσπίσουν την ατζέντα τους. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ τότε οι «11 τοξίνες» που καθορίζουν τον κόσμο σήμερα (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΧΑΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ), θα συνεχίσουν το μακελειό τους στον συλλογικό μας νου και στην καρδιά.
Επιπλέον, η παγκόσμια οικονομία καταβαραθρώνεται εξ’ αιτίας του κορεσμού του χρέους και της στήριξής της σ’ ένα άχρηστο παγκόσμιο νόμισμα. Πώς αυτό θα εξελιχθεί κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια είναι δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά η πιθανή καταστροφή του σημερινού τρόπου ζωής μας, καθώς και μαζική κοινωνική αναταραχή, είναι πολύ πιθανά. Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει όλοι μας να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να έχουμε καλυμμένα τα νώτα μας. Να ελπίζουμε για το καλύτερο και παράλληλα να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο.
Ωστόσο, υπάρχει κάτι ακόμη πιο ισχυρό που αν δεν κάνουμε κάτι γι 'αυτό, τότε τίποτα δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο. Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. Αν η πλειοψηφία των ανθρώπων κατανοήσει πραγματικά τι διαδραματίζεται και είναι έτοιμοι να σηκωθούν όρθιοι και να θεωρηθούν υπολογίσιμοι στον αγώνα ώστε η επόμενη φάση της εξέλιξης της ανθρωπότητας να αποδώσει καρπούς, τότε δεν έχει σημασία πόσα χρήματα και πόρους έχουν στη διάθεσή τους οι τύραννοι μιας και η δύναμη των λαών θα υπερισχύσει.
Όπως εξήγησα σε πρόσφατο άρθρο με τίτλο «Ο έλεγχος-Matrix συντρίβεται επειδή οι αναζητητές της αλήθειας νικούν», τις τελευταίες δεκαετίες έχουν προκύψει τα εξής:
-το στρατιωτικό-βιομηχανικό-media-πολιτικο-τραπεζικό σύστημα αυξάνει την ισχύ του και συνεχίζει τη λεηλασία του σε όλο τον κόσμο
-τα φαρμακευτικά μονοπώλια ενισχύουν τη νάρκωση της κοινωνίας και συντηρούν τις ασθένειες μέσα στους πληθυσμούς ώστε να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους
-κινήματα αναδεικνύονται μόνο και μόνο για να διασυρθούν και να αποσυναρμολογηθούν, όπως το κίνημα Occupy
-η επιστήμη έχει μετατραπεί σε ένα εταιρικό ίδρυμα, και όμηρος μιας ανακριβούς και μικρόνοης φιλοσοφίας της πραγματικότητας
-πόλεμοι δημιουργούνται σκόπιμα, με εκατομμύρια ανθρώπους να πεθαίνουν στο βωμό των ιδιοτροπιών της σκιώδους αυτοκρατορίας
-ριζοσπάστες εξτρεμιστές παρεισφρέουν σε εντολοδόχους στρατούς για να κάνουν την βρώμικη δουλειά με σκοπό την κατάρρευση της δομής της εξουσίας
-αέρας, φάρμακα, τρόφιμα και νερό γίνονται σκοπίμως πιο τοξικά
-η κυβερνητική πολιτική όλο και περισσότερο καθορίζεται από τα συμφέροντα της εταιρικής ελίτ
-η αστυνομία στρατιωτικοποιείται σε όλο τον κόσμο
-το εκπαιδευτικό μοντέλο τείνει να τεθεί κάτω από έναν μηχανισμό κατήχησης
και – η ατζέντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης τείνει να πραγματοποιηθεί
Μόλις έρθει η στιγμή της ανατροπής και οι μάζες ξυπνήσουν σε αυτές και άλλες πραγματικότητες που απειλούν το μέλλον του είδους μας, η παραδειγματική στροφή θα τεθεί σε πλήρη εξέλιξη. Για να γίνει αυτό, η απάθεια θα πρέπει να ξεπεραστεί ώστε η επίγνωση των δυσλειτουργιών να οδηγήσει σε αποτελεσματική και συνεχή δράση και στον μετασχηματισμό των κοινωνικών μας συστημάτων.
Οι στόχοι; Σχεδιάστε τους έτσι ώστε να μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι είναι προς όφελος όχι μόνο όλων των συνανθρώπων μας, αλλά και του φυσικού συστήματος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
Το προαναφερθέν αρχικό άρθρο κάνει χρήση του φόβου προκειμένου να χειραγωγήσει τις μάζες. Ισχυρίζεται ότι μία από τις μεγαλύτερες απειλές είναι οι επιθέσεις εντός των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών εδαφών. Φυσικά γνωστές προβοκάτσιες όπως οι Δίδυμοι πύργοι και βάσει υποψιών και οι πρόσφατες επιθέσεις στο Παρίσι, είναι κρυφές κινήσεις στην γεωπολιτική σκακιέρα, έτσι ώστε, όταν οι μάζες προειδοποιηθούν ότι κάτι θα συμβεί, ο κατηχούμενος να πιστέψει προφανώς αυτά που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα του πουν.
Ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για σημαντικά γεγονότα που προκύπτουν. Για να το πετύχετε αυτό, απλά μείνετε συντονισμένοι με τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, επειδή υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητοι αναζητητές της αλήθειας και κοινωνικοί σχολιαστές οι οποίοι αντικρούουν τα ψευδή αφηγήματα ώστε να διασφαλιστεί η αλήθεια.
Επιπλέον στο τελευταίο μου άρθρο παρατηρώ ότι:
Υπάρχει κλιμάκωση των συγκρούσεων σε όλο τον πλανήτη. Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει από μία φούσκα χρέους δεκαετιών. Η άγνοια, η απάθεια, η κακή υγεία και η δυστυχία είναι κοινός τόπος. Η πολιτική είναι ξοφλημένη. Το χρήμα καθορίζει τα πάντα. Κατόπιν τούτου βέβαια η εδραίωση της εξουσίας υπήρξε πολύ επιτυχής από τους ολιγάρχες, οι οποίοι έχουν τον κύριο έλεγχο του πώς τα χρήματα και οι πληροφορίες διακινούνται σε όλη την κοινωνία.
Υπάρχει μια ευρύτερη εικόνα όμως. Είναι σημαντικό να εναρμονιστούμε με κάθε μορφή της, γιατί αν εμείς οι ίδιοι ευθυγραμμιστούμε με αυτή τότε μπορούμε να συν-δημιουργήσουμε μαζί της , ανεξάρτητα αν φέρει θετικό ή αρνητικό φορτίο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις ακριβείς λεπτομέρειες όλων αυτών των πραγματικοτήτων, όλα αυτά είναι μέρος μιας βαθύτερης δυναμικής αλλαγής, η οποία δεν είναι μόνο βιολογική, αλλά τροφοδοτείται από την ατομική και συλλογική δράση.
Τελικά, η πιθανότητα να επιδεινωθούν τα πράγματα πριν μπουν στη διαδικασία της βελτίωσης ,είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε. Σκεφτείτε έξυπνα, ενεργείστε έξυπνα. Κάντε το για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, αλλά και για την κοινωνία που θεωρείτε σπίτι σας.
Επειδή σε τελική ανάλυση, είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά, βοηθήστε τους γύρω σας να το συνειδητοποιήσουν, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να οικοδομείτε το μέλλον που ονειρεύεστε στη δική σας αυλή και με τις μέγιστες ικανότητές σας.
Πολλή αγάπη και δύναμη σε όλους σας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Phillip J. Watt ζει στην Αυστραλία. Το συγγραφικό του έργο εξετάζει θέματα από την ιδεολογία στην κοινωνία, καθώς και θέματα που άπτονται της προσωπικής ανάπτυξης.
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη --- 29 Φεβ.2016
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα